2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Ay annem gibi konuşma ya su çatlak geçirici işlem için yine haberleselim doğum sonrası catlarsam aklımda bulunsun geçirme garantili biseyler yapmak lazım

Her yere yazdım fotoğrafta paylaştım
Ah kuzum üzme kendini evladını ve kendini düşün gittiği yerde umarım mutlu olur elbet sevdirir kendini birisine sokakta kaldı diye endişelenme evde yetişmiş kedilerin farkedilir bir tarafı oluyor

Ay annem gibi konuşma ya su çatlak geçirici işlem için yine haberleselim doğum sonrası catlarsam aklımda bulunsun geçirme garantili biseyler yapmak lazım
Ben onu 2 senedir araştırıyordum. Hayırlısıyla doğumdan sonra diye düşündüm öncesi yaptırsam sonra yine çatlayacaktım birde yaptırdıkdıktan sonra o bebeksi cildimizi korumak için 2-3 bakim kremi öğrendim cildiye doktorundan onlarida paylaşırım

Bunu bilmiyorum kullanmadım ben sadece at kılı fircasindan deavm ediyorum bu catlayani da catlatmiyor muymus
Yok buda at kılı fırçası destekçisi sadece kılsız olanı ekstra özellikli değil sanırım kıla alerjisi olana alternatif geldi bana bunu şuan alamam eş kişisi daha diğeri duruyor kullanmadin der benden daha meraklı gua sha taşı var bir ilk geldiğinde açtım baktım 2 sene olacak öyle duruyor es kişisi küçük bir tartışma olsun taşa para verdin bir kere kullanmadin der halbuki hediye gelmişti başkasının hediyesi bilene dert olur

Senin ilk hamileliğin değil mi ne ara çatladın.Bilgi paylaşımı Süper olur valla böyle şeylerde haberleselim evet sonuçta 15/16 hafta daha iç içe olacağız evlatlarla.Sonra kendimizi salmak mi,yeniden toplanmak mi işte bütün mesele bu

Dediğim gibi çatlak genetik ergenlikte boy uzarken arka bacağım çatladı tek gebelikte catlamiyoruz kuzum göbekte yok kollardada göğüs bile catlarmis oralarada sür.

Birde sezeryan olursak onun dikiş izi içinde krem ve jel var

Buralarda buluşuruz yine yeniden

Yoktu. Ben zaten çok erken çatladım. İç karnım hiç yokmuş ben kilo verdikçe karnım büyümeye çalıştı 18. Haftada filan çatladım
Çözümü var sen onu dert etme .yalnız benim iç karnım geniş sanırım ergenlikte çatır çatır çatladım. Karında şuan birşey yok 23.hafta yarına bende çatlarım böyle dedim ya

Benim sezeryan olacağım kesinlesti gibi birşey at üstüme acil kremleri.Dunden beri bebek doğunca verilecek hediyelik,atıştırmalık bakıyorum orijinal birşey olsun diye.İsimli çikolataların 40 tanesine 475 TL dedi beğendiğim yer oturup ağlamak istiyorum

Çözümü var sen onu dert etme .yalnız benim iç karnım geniş sanırım ergenlikte çatır çatır çatladım. Karında şuan birşey yok 23.hafta yarına bende çatlarım böyle dedim ya
Ayy çatlama çatlama. Birde ben hormon ilacı da kullanıyorum ya demek ki bir tüylendim aman allahım birde çok zor temizliyorum kendimi ben. Mesela yatın kontrolüm var vajinal de muayene olucam ama nasıl yapıcam ben bu işi bilmiyorum

Kuzu bir dur ya biz daha don atlet almadık
Çikolataya geçmişsin

Hemen atıyorum hem doktoruda atıyorum ınstagramdan bak story kaydediyorlarya oradan daha iyi inceleyebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…