Seni hiç unutmayacağım.Olabilir. Göbüşüm kötü gözüküyor
Normalde catlagin varmiydi. Benim bacak arkamda ergenlikten kalma var .Olabilir. Göbüşüm kötü gözüküyor
Cok sukur iyiyiim ben sagol sordugun icin
İyiliğin daim olsunCok sukur iyiyiim ben sagol sordugun icinsen nasilsin?
Ay annem gibi konuşma yaAnnen çatlamışsa sende çatlarsın bu bir genetik gerçeksonrası için çarem var jet basınç hem diğer lazerler gibi değil geçirme garantili çok derin yırtık olmadığı sürece
Birde o at kilinin tahtadan birşey çıkmış marle marka yağı sürüp bacaklara aşağıdan yukarı yine masaj
At kılı kuruyken oluyor
Bebek doğunca bunların hiçbirini yapamayacağız wc banyo kapısında bile bekliyorlarmışşimdiden tadını çıkaralım
Bunu bilmiyorum kullanmadım ben sadece at kılı fircasindan deavm ediyorum bu catlayani da catlatmiyor muymus
Ah kuzum üzme kendini evladını ve kendini düşün gittiği yerde umarım mutlu olur elbet sevdirir kendini birisine sokakta kaldı diye endişelenme evde yetişmiş kedilerin farkedilir bir tarafı oluyorHer yere yazdım fotoğrafta paylaştım
Ben onu 2 senedir araştırıyordum. Hayırlısıyla doğumdan sonra diye düşündüm öncesi yaptırsam sonra yine çatlayacaktım birde yaptırdıkdıktan sonra o bebeksi cildimizi korumak için 2-3 bakim kremi öğrendim cildiye doktorundan onlarida paylaşırımAy annem gibi konuşma yasu çatlak geçirici işlem için yine haberleselim doğum sonrası catlarsam aklımda bulunsun geçirme garantili biseyler yapmak lazım
Yok buda at kılı fırçası destekçisi sadece kılsız olanı ekstra özellikli değil sanırımBunu bilmiyorum kullanmadım ben sadece at kılı fircasindan deavm ediyorum bu catlayani da catlatmiyor muymus
Senin ilk hamileliğin değil mi ne ara çatladın.Bilgi paylaşımı Süper olur valla böyle şeylerde haberleselim evet sonuçta 15/16 hafta daha iç içe olacağız evlatlarla.Sonra kendimizi salmak mi,yeniden toplanmak mi işte bütün mesele buBen onu 2 senedir araştırıyordum. Hayırlısıyla doğumdan sonra diye düşündüm öncesi yaptırsam sonra yine çatlayacaktım birde yaptırdıkdıktan sonra o bebeksi cildimizi korumak için 2-3 bakim kremi öğrendim cildiye doktorundan onlarida paylaşırım
İnşallah canım çıkabilir ya inşallah çıkar birazcık çıksa bende rahatliycam aynenİns canım erken olmazlar ins 28.haftaua kadar beklicez ins yukarı çıkar benim rahim ağzıyla plasenta arası 2cm. 3cm üstü erken doğum riski yokkk. Birazcık yukarı çıksa rahatlicamm
Yoktu. Ben zaten çok erken çatladım. İç karnım hiç yokmuş ben kilo verdikçe karnım büyümeye çalıştı 18. Haftada filan çatladımNormalde catlagin varmiydi. Benim bacak arkamda ergenlikten kalma var .
Dediğim gibi çatlak genetik ergenlikte boy uzarken arka bacağım çatladıSenin ilk hamileliğin değil mi ne ara çatladın.Bilgi paylaşımı Süper olur valla böyle şeylerde haberleselim evet sonuçta 15/16 hafta daha iç içe olacağız evlatlarla.Sonra kendimizi salmak mi,yeniden toplanmak mi işte bütün mesele bu
Çözümü var sen onu dert etme .Yoktu. Ben zaten çok erken çatladım. İç karnım hiç yokmuş ben kilo verdikçe karnım büyümeye çalıştı 18. Haftada filan çatladım
Benim sezeryan olacağım kesinlesti gibi birşey at üstüme acil kremleri.Dunden beri bebek doğunca verilecek hediyelik,atıştırmalık bakıyorum orijinal birşey olsun diye.İsimli çikolataların 40 tanesine 475 TL dedi beğendiğim yer oturup ağlamak istiyorumDediğim gibi çatlak genetik ergenlikte boy uzarken arka bacağım çatladıtek gebelikte catlamiyoruz kuzum göbekte yok kollardada göğüs bile catlarmis oralarada sür.
Birde sezeryan olursak onun dikiş izi içinde krem ve jel var
Buralarda buluşuruz yine yeniden
Ayy çatlama çatlama. Birde ben hormon ilacı da kullanıyorum ya demek ki bir tüylendim aman allahımÇözümü var sen onu dert etme .yalnız benim iç karnım geniş sanırım ergenlikte çatır çatır çatladım. Karında şuan birşey yok 23.hafta yarına bende çatlarım böyle dedim ya
Kuzu bir dur ya biz daha don atlet almadıkBenim sezeryan olacağım kesinlesti gibi birşey at üstüme acil kremleri.Dunden beri bebek doğunca verilecek hediyelik,atıştırmalık bakıyorum orijinal birşey olsun diye.İsimli çikolataların 40 tanesine 475 TL dedi beğendiğim yer oturup ağlamak istiyorum
Ben garanticiyim ya xbxbxb herşey hazır olmalı herşeyKuzu bir dur ya biz daha don atlet almadık
Çikolataya geçmişsin
Hemen atıyorum hem doktoruda atıyorum ınstagramdan bak story kaydediyorlarya oradan daha iyi inceleyebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?