Ana gibi ana beHepimizin hayırlısıyla inşAllah
Şaka bir yana bir tane emzik alim bari
Tabi ben pilates eğitmeniyim, yağ oranım baya az belki o da etkilidir baya nohut yutmuş solucan gibiyimO zaman şuan feyz alacağımız kişi sensinbioderma duş yagimi
Uyuyordur ya korkmayın hemenKızlar acil
Detaylıya girdim bebek hareket etmiyor kalp atışı var yaşıyor yani ama baş aşağı vaziyettte duruyor. Hareketlendirmek için ne yapabilirim
İnşallah kuzum yaaa, her birimiz sağlıkla kavuşalım evlatlarımızaBen de 5 kg aldım karın ve memedenMaşallah maşallah kuzucuklara, hep iyi olsunlar inşallah Sağlıkla doğdukları günleri görelim
Biz de detaylı hatırası aldık bugün, 2 tane de bibs alacağım kauçuk arzu ederler belki diye, artık hangisini severlere oradan ilerleriz. Ama illa sevecekler emzik ister zorla ister güzellikleHepimizin hayırlısıyla inşAllah
Şaka bir yana bir tane emzik alim bari
Su samurunu aldım ben 305 liraya hepsi buradadan bir de sevimli kirpi diye farklı dokularda yapılmış kirpiyi gözüme kestirdim onu da alıcamBende gaza geldim elim varırsa oyuncak alacağım
Denemek için almıştkm canım yaBu kuzum bu kafan karismasin ama ne kadar az bubol bol sur acıma
Meraklanma diğerlerini de katarsak nizde 10 bini geçeriz battık biz battıkkkkSize bin bana on bin olacak burada ağlarım artık
Bio oil natural mi ?Naturel olanı var ben natureli gebelikte bu attiginida gebelik sonrası kullanacağım kuzu
Kübra sen daha önceden neredeydinTabi ben pilates eğitmeniyim, yağ oranım baya az belki o da etkilidir baya nohut yutmuş solucan gibiyimevet Bioderma duş yağı sonra bioderma atoderm ile tüm vücut nemlendir sonra karın, yan, kalça, üst bacak badger butter, göğüslere hindistan cevizi yağı sonrası misss 2 sabahta 1 de kuru fırçalama yapıyorum kalbe doğru, yukarıdan aşağıya yuvarlak hareketler ile her gün yemiyor yapmak
Genlerim benim canım genlerim umarım sağlam birine çekmişimdirGenetikte varsa çatır çatır çatlayacağız buna alışmaya çalışalım belki çatlamayız belki bir umutdediğin gibi doğumda çatlayanda var doğum sonrasida
Benim gen tırt baba tüylü ana çatlaklıGenlerim benim canım genlerim umarım sağlam birine çekmişimdir
Evet kuzum açık sari olanBio oil natural mi ?
Eve lunapark kurarmışsın
Çıktık canım, şükür her şey yolundaeras0201 ne dedi perinatolog? Çıktınız mı?
Buralardayım aslında, listede mistede adım sanım var fekat çok aktif olamıyorum yaKübra sen daha önceden neredeydinhiç yazdığınıda görmedim haydi kadınlar pilatese der insan kaç haftalık bebek oğlanmı kızmı
Bu gebelik pilatesini kaçıncı aya kadar yapıyoruz
At kılı fırçasını düzenli kullanacağım
Ya ne diyorsun şükürler olsun %25 in altı fark normal kabul ediliyor ikizlerdeÇıktık canım, şükür her şey yolundaYani kordosentez sonucu olan riskiniz sona erdi artık dedi. Yüksek düşük riski vardı yaa işlemin. Kızla erkek arasında %29 gibi bir fark vardı aylar önce %20 ye inmiş kız açığı kapatıyor dedi. Sonuçlar gelmeden yorum yapmak zor, yalancı pozitiflik oranı da baya yüksek nipt testi bile olsa ama aynı zamanda önemli de bir test yok sayamayız dedi. Önümüzdeki hafta sonuçlar çıkınca görüşcez tekrar
32 neden? Artık doğurabilirsin diye mi? Ayy bu ikizlerde her şey değişik. Bugün diyorum hocam risk bittiğine göre denize girebilir miyim, tabii temiz yerlerde öyle yüzmeden karnını koruyarak bi yere vurmadan çarpmadan dedi. Yani sadece gir çık diyoBuralardayım aslında, listede mistede adım sanım var fekat çok aktif olamıyorum yabenim bebikolar ikiz, biri kız biri erkek 21+4teyiz bugün detaylı ultrason levelına da atlattık şükür artık önümüzdeki maçlara bakıciiiiz. Pilates ben yapamıyorum bacılarım siz yapın, benim doktorum 32den sonra yapabilirsin anca dedi tabi benimki çoğul gebelik olduğu için öyle. Siz yapın 14. Haftadan sonra doktorunuz okey verirse mümkünse yüzyüze maks iki kişi yoksa yüzyüze imkanı online ama sadece size özel ders şeklinde muhakkak yapın. Hem eklemler ve ağrılar, hem doğum, hem de doğum sonrası için kendinize yapabileceğiniz en güzel iyilik olur tabiki yağlı güreş pehlivanı gibi yağlanmakla beraber. Ne merak ediyorsanız bu konuda da hepsini sorun lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?