2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Balm oil yokmuş bir bende diğerlerini kullanıyorum ama tarif edildiği gibi kullanırım
Madecasol sürüyormusun tatlım normalde balmoil yoksa bile benim önceki attığım bioderma duş yağı varya o genelde her eczanede oluyor birde 1 litre daha bereketli hem onu duşta sürüp bir su tutup çıkıyorsun yapış yapış olmuyor .
Balmoil heryerde yok daha doğrusu benim bulunduğum şehirde bulamadım

Madecasol uzun süredir yüzüm için kullanıyorum ama çatlak için kullanıldığını bilmiyordum açıkçası iyi oldu yazistigimiz bu konuda onu da eklerim rutine ilk hangisini bulursam onu denerim artık bu kadar neme de çatlamayalim be

S Sntr

Buda nemlendiricili peeling doğum sonrası çatlamaya devam edeceğimiz için alternatif olabilir

Eklentiler

• Vmvmvmvmgmgmgmg.webp
    30,5 KB · Görüntüleme: 50
Bak benim kadar bu konuda takıntılı olamazsın ben çatlayacağımı kabullendim onun için küçük bir yatırım bile yaptım biriktirdim
Alternatif çok işte jet basınç ve sonrası tekrardan olmaması için spor ve kremler şart kilo almamaya dikkat edeceğiz
Yoksa YAZILAN KADER EŞİTTİR ÇATLAK

S Sntr
Buda vücut güneş koruyucuları lazer felan gidersen sonrası lazım oluyor buz lazer düşünüyorum 6 aylıkken gideceğim

Buz lazerede gidersen makinenin bu özellikte olmasina dikkat et yüzede yapıyorlar normalde yüzde buz lazer pek faydalı olmuyor iğneli epilasyon ise kalıcı tüysüzlük sağlıyor yüzde
Ama bu özellikli buz lazer yüzdede etkiliydi bende babadan tek miras kıl olduğu için tüm vücut gideceğim

Eklentiler

• Screenshot_20220706-214246_Instagram.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 65
Çözümü var sen onu dert etme .yalnız benim iç karnım geniş sanırım ergenlikte çatır çatır çatladım. Karında şuan birşey yok 23.hafta yarına bende çatlarım böyle dedim ya
Belki de çatlamayacaksın Oğlumu 40+0 da doğurdum tek bir tane çatlağım yok Ama bu sefer ikiz diye karın daha hızlı büyüyor ve büyüyecek artık kaçışım yok sanırım Bu arada bol bol nemlendirmek dışında mutlaka booollll su için

Benim annemin karnı harita gibi ama o zaman birşey bilmiyorduk çatır çatır kaşınıyordum diyor. Ben de anne bir arko nem alıp sürmek de mi aklına gelmedi derim hatta yok gelmedi diyor. Tam bir mucize olmasa da nemlendirmek işe yarabilir bence. benim kapalı ameliyatlarımın çevresinde minimal çatlaklar var tabi 30 hafta gebe kalabildim ama olsun. Bunda bol bol sürüyorum sabah akşam doğal yağlar.
Bu arada bebek doğunca duş alacak/diş fırçalayacak zaman bulunmuyor eğer yardımcı biri yoksa yanınızda. Zaten duşa girince de sürekli kulağınızda ağlama sesi oluyor bebek mışıl mışıl uyusa bile

Duş yağını kullanıyorum, çatlak içinde badger'in belly butterını kullanıyorum ikisinden de çok memnunum. İkiz gebelik ve kilom çok artmasa da karnım baya büyüdü ona rağmen maşallahı var çatlaksız gidiyoruz

Aynı dertten muzdaribim. Yatakta yapayım diyorum ama aşağı doğru fazla basınç uygulamak istemiyorum karnı kasıp.

Kaç kilo aldın canım bu aradq yaa karnım 2-3 haftada baya büyüdü Şimdi perinatolog randevum var bekliyorum, asistanı diyo hiç ikiz göbeği gibi değil karnınız. Ne ikizler geliyor görseniz, eşim de diyo evde hep aynı mevzu kocaman oldum deyip duruyor. Orda burda beni şikayet ediyo o da fırsat bu fırsat

S Sntr
Buda vücut güneş koruyucuları lazer felan gidersen sonrası lazım oluyor buz lazer düşünüyorum 6 aylıkken gideceğim
Eki Görüntüle 3097705
Buz lazere gitmem bir daha ya bundan sonra kendi makinemle devam ederim herhalde offf bir sürü şey attın buraya bebek ihtiyaclari böyle böyle oteliyorsun zaaar hemen yeniden bebek kiyafetlerine odaklanmaliyizzz

Kendimce çaresini buldum ya kafam rahat
İlkinde çatlamadıysan çatlamazsın kuzum vücudun esnektir senin bazıları krem bile sürmüyor birşey olmuyor

6 kilo aldım canım ya, ama hepsini karnımdan aldım desem yeri bende perinatologdan çıktım detaylı vardı bugün şükür iyiler, hoşlar o ağızlar,burunlar, o eller,ayaklar mest etti bizi

Benim annemde 4 tane doğurmuş biri doğunca vefat etmiş oda birşey sürmemiş harita gibi kendiyle barışık ama ben barışamam kilo alsam ona birsey demem ama çatlak takıntım var .
Duş yağı bizi kurtarır benceeşler tutar biz yağlaniriz

Tatlım 30.haftada neyden dolayı kaybettin .

O zaman şuan feyz alacağımız kişi sensin bioderma duş yagimi

Buz lazere gitmem bir daha ya bundan sonra kendi makinemle devam ederim herhalde offf bir sürü şey attın buraya bebek ihtiyaclari böyle böyle oteliyorsun zaaar hemen yeniden bebek kiyafetlerine odaklanmaliyizzz
Al o zaman hışırtılı oyuncak
Diğeride ek gıda oyuncağı yemek masasına katıyorsun

Eklentiler

• Screenshot_20220715-154203_Instagram.webp
    25 KB · Görüntüleme: 44
  • Screenshot_20220715-154132_Instagram.webp
    33,8 KB · Görüntüleme: 40
  • Screenshot_20220715-154130_Instagram.webp
    30,3 KB · Görüntüleme: 45
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…