Balm oil yokmuş bir bende diğerlerini kullanıyorum ama tarif edildiği gibi kullanırım
Madecasol sürüyormusun tatlım normalde balmoil yoksa bile benim önceki attığım bioderma duş yağı varya o genelde her eczanede oluyor birde 1 litre daha bereketli hem onu duşta sürüp bir su tutup çıkıyorsun yapış yapış olmuyor .Balm oil yokmuş bir bende diğerlerini kullanıyorum ama tarif edildiği gibi kullanırım
Madecasol uzun süredir yüzüm için kullanıyorum ama çatlak için kullanıldığını bilmiyordum açıkçası iyi oldu yazistigimiz bu konuda onu da eklerim rutine ilk hangisini bulursam onu denerim artık bu kadar neme de çatlamayalim beMadecasol sürüyormusun tatlım normalde balmoil yoksa bile benim önceki attığım bioderma duş yağı varya o genelde her eczanede oluyor birde 1 litre daha bereketli hem onu duşta sürüp bir su tutup çıkıyorsun yapış yapış olmuyor .
Balmoil heryerde yok daha doğrusu benim bulunduğum şehirde bulamadım
Bak benim kadar bu konuda takıntılı olamazsın ben çatlayacağımı kabullendimMadecasol uzun süredir yüzüm için kullanıyorum ama çatlak için kullanıldığını bilmiyordum açıkçası iyi oldu yazistigimiz bu konuda onu da eklerim rutine ilk hangisini bulursam onu denerim artık bu kadar neme de çatlamayalim be
Belki de çatlamayacaksınÇözümü var sen onu dert etme .yalnız benim iç karnım geniş sanırım ergenlikte çatır çatır çatladım. Karında şuan birşey yok 23.hafta yarına bende çatlarım böyle dedim ya
Benim annemin karnı harita gibi ama o zaman birşey bilmiyorduk çatır çatır kaşınıyordum diyor. Ben de anne bir arko nem alıp sürmek de mi aklına gelmedi derim hatta yok gelmedi diyor. Tam bir mucize olmasa da nemlendirmek işe yarabilir bence. benim kapalı ameliyatlarımın çevresinde minimal çatlaklar var tabi 30 hafta gebe kalabildim ama olsun. Bunda bol bol sürüyorum sabah akşam doğal yağlar.Annen çatlamışsa sende çatlarsın bu bir genetik gerçeksonrası için çarem var jet basınç hem diğer lazerler gibi değil geçirme garantili çok derin yırtık olmadığı sürece
Birde o at kilinin tahtadan birşey çıkmış marle marka yağı sürüp bacaklara aşağıdan yukarı yine masaj
At kılı kuruyken oluyor
Bebek doğunca bunların hiçbirini yapamayacağız wc banyo kapısında bile bekliyorlarmışşimdiden tadını çıkaralım
Duş yağını kullanıyorum, çatlak içinde badger'in belly butterını kullanıyorum ikisinden de çok memnunum. İkiz gebelik ve kilom çok artmasa da karnım baya büyüdü ona rağmen maşallahı var çatlaksız gidiyoruzEn çok taktığım bu konu .
Sadece bepanthol sürüyordum oda bacak pul pul olmasın diye .
O fırçadan bendede var her bölgeye kaç dk yapıyorsun yada aşağıdan yukarı kaç sayı.
Bu 3nü alacağım. Şu duş yağını öncedende kullandım nemli bırakıyor banyodan çıkarken.
Çokta almayacağım çünkü annem çatır çatır çatlamış genetik sonra jet basınçla tedavi görürüm birde bunlara para vermim
Aynı dertten muzdaribim. Yatakta yapayım diyorum ama aşağı doğru fazla basınç uygulamak istemiyorum karnı kasıp.Ayy çatlama çatlama. Birde ben hormon ilacı da kullanıyorum ya demek ki bir tüylendim aman allahımbirde çok zor temizliyorum kendimi ben. Mesela yatın kontrolüm var vajinal de muayene olucam ama nasıl yapıcam ben bu işi bilmiyorum
Kaç kilo aldın canım bu aradqDuş yağını kullanıyorum, çatlak içinde badger'in belly butterını kullanıyorum ikisinden de çok memnunum. İkiz gebelik ve kilom çok artmasa da karnım baya büyüdü ona rağmen maşallahı var çatlaksız gidiyoruz
Buz lazere gitmem bir daha ya bundan sonra kendi makinemle devam ederim herhalde offf bir sürü şey attın buraya bebek ihtiyaclari böyle böyle oteliyorsun zaaarS Sntr
Buda vücut güneş koruyucuları lazer felan gidersen sonrası lazım oluyorbuz lazer düşünüyorum 6 aylıkken gideceğim
Eki Görüntüle 3097705
Kendimce çaresini buldum ya kafam rahatBelki de çatlamayacaksınOğlumu 40+0 da doğurdum tek bir tane çatlağım yok Ama bu sefer ikiz diye karın daha hızlı büyüyor ve büyüyecek artık kaçışım yok sanırım Bu arada bol bol nemlendirmek dışında mutlaka booollll su için
6 kilo aldım canım ya, ama hepsini karnımdan aldım desem yeriKaç kilo aldın canım bu aradqyaa karnım 2-3 haftada baya büyüdü Şimdi perinatolog randevum var bekliyorum, asistanı diyo hiç ikiz göbeği gibi değil karnınız. Ne ikizler geliyor görseniz, eşim de diyo evde hep aynı mevzu kocaman oldum deyip duruyor. Orda burda beni şikayet ediyo o da fırsat bu fırsat
Benim annemde 4 tane doğurmuş biri doğunca vefat etmiş oda birşey sürmemiş harita gibi kendiyle barışıkBenim annemin karnı harita gibi ama o zaman birşey bilmiyorduk çatır çatır kaşınıyordum diyor. Ben de anne bir arko nem alıp sürmek de mi aklına gelmedi derim hatta yok gelmedi diyor. Tam bir mucize olmasa da nemlendirmek işe yarabilir bence. benim kapalı ameliyatlarımın çevresinde minimal çatlaklar var tabi 30 hafta gebe kalabildim ama olsun. Bunda bol bol sürüyorum sabah akşam doğal yağlar.
Bu arada bebek doğunca duş alacak/diş fırçalayacak zaman bulunmuyor eğer yardımcı biri yoksa yanınızda. Zaten duşa girince de sürekli kulağınızda ağlama sesi oluyor bebek mışıl mışıl uyusa bile
O zaman şuan feyz alacağımız kişi sensinDuş yağını kullanıyorum, çatlak içinde badger'in belly butterını kullanıyorum ikisinden de çok memnunum. İkiz gebelik ve kilom çok artmasa da karnım baya büyüdü ona rağmen maşallahı var çatlaksız gidiyoruz
Al o zaman hışırtılı oyuncakBuz lazere gitmem bir daha ya bundan sonra kendi makinemle devam ederim herhalde offf bir sürü şey attın buraya bebek ihtiyaclari böyle böyle oteliyorsun zaaarhemen yeniden bebek kiyafetlerine odaklanmaliyizzz
Bu oyuncakların benzerlerini aldim ben bir kısmı da hediye geldi tabi su cirt cırtlı kitaplar falan kaldı alacağım galibaAl o zaman hışırtılı oyuncak
Diğeride ek gıda oyuncağı yemek masasına katıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?