Bende gaza geldim elim varırsa oyuncak alacağımRahatladımbugün trendyola bakayım dedim 1000 lirayo geçti sepet şimdiden
Ben bebe bisküvisi yedim 4-5 tane, sevdi düdüksporlarımKızlar acil
Detaylıya girdim bebek hareket etmiyor kalp atışı var yaşıyor yani ama baş aşağı vaziyettte duruyor. Hareketlendirmek için ne yapabilirim
Naturel olanı var ben natureli gebelikte bu attiginida gebelik sonrası kullanacağım kuzuSağol canım aldığım bu ama üstünde çatlak görünümğnde azalma yazıyor. Kafam karıştı
İnsss canimmİnşallah canım çıkabilir ya inşallah çıkar birazcık çıksa bende rahatliycam aynen
Genetikte varsa çatır çatır çatlayacağız buna alışmaya çalışalım belki çatlamayız belki bir umutHiç duymadım canım kullanan çok mu ? Ya yanlış anlama böyle kullanıp son ayda çatlayanlar oluyormuş öyle olmasın diye bilmediğimi almıyorum.
Dağına göre kişi da verir AllahOğlan direk yüzüne çiş yapıyormuş bundan kurtuluş yokmuş
Ya benim gibi rahat Oğlan olursa vay halime ikimizde bakim uyku keyif oh mis
Tersi olursa annesini hizaya getirir disiplinli titiz
Hepimizin hayırlısıyla inşAllahDağına göre kişi da verir AllahGönlüne göre bir evladın olsun
AhhahaUyurkende şu titreşimli masaj aletini katariz oh mis
Gerçekler (kusmuk kusmuk kusmuk çiş)
Anne topuzuSoğuyan çay kahve
navicula gül gül sende hayırlısıyla doğurduğumuzda dumanı üstünde çayımla resim atacağım siz soğuk çayla
Haftaya kaldıHemen tatlı biseyler de ye,biraz ayakta adımla ki yeri degissin hiç değilse.karnını öne doğru sıkıştırmaya çalış iceri girmeden çok rahatsız olup harekete geçiyorlar bir kaç haftalık deneyimim bu kadar. inşallah doktorun istediği pozisyonları yakalarsın kuzum.
Kıpırdadı aşko pozisyonu değiştirdi sırtını döndü yan yattı. Ama kalbine akciğerlerine bakamadı o kadar şey yaptık umursamadı bile.
benimki 75 dediŞeker yüklemesi için doktorunuz kaçlık glukoz önerdi? Benim doktor ailede yok diye ve en son açlık kan şekerim 80 küsur diye 50’lik yeterli olur dedi. Sanırım 50,75 ve 100 olarak uygulanıyor
gogus pedi ve ucu icin krem almistim. sudyeni son zamanlarda alayim diyorum cunku goguslerim ne kadar buyuyecek bilemiyorumEmzirme sütyeni, gecelik, pijama takımı. Sezeryanlarda ilk gün gecelik iyi oluyor sürekli bi kontrol halinde geçiyor. Göğüs pedi, göğüs ucu kremi. Listem yanımda değil aklıma ilk etapta gelenler
Kızlar acil
Detaylıya girdim bebek hareket etmiyor kalp atışı var yaşıyor yani ama baş aşağı vaziyettte duruyor. Hareketlendirmek için ne yapabilirim
Korkma canim , benim ki bundan son iki ultrosonda hep yuz ustu yatis pozisyonundaydi, ne yaptrilarsa donmedi. mecburen bende tekrar gittim :) son gittigimde sirt ustu donmustuHaftaya kaldıPozisyonu değişti ama kalbine ak ciğerlerine felan bakamadı haftaya C.testine kaldı. Doktor bile duruşuna şaşırdı baston gibi duruyordu kafayı eğmiş aşağıya. Ama sonra hep sırtı dönüktü
Tam terside olabilirAhhahabiz saç baş dağılmış elimizde yarısı içilmiş çay sen bakımlı makyajlı peşin satan veresiye veren gibi olacağız resmen
Benimkide eli çenesindeydi hep keyif peşindeKıpırdadı aşko pozisyonu değiştirdi sırtını döndü yan yattı. Ama kalbine akciğerlerine bakamadı o kadar şey yaptık umursamadı bile.
Evet eğilip ayna ile yapayım diyorum orda da çömelmek lazımAynı dertten muzdaribim. Yatakta yapayım diyorum ama aşağı doğru fazla basınç uygulamak istemiyorum karnı kasıp.
İyi olsun da kuzu yapacak birşey yok hareketli saatlerini baz alarak randevuyu alırsan rahat edersinHaftaya kaldıPozisyonu değişti ama kalbine ak ciğerlerine felan bakamadı haftaya C.testine kaldı. Doktor bile duruşuna şaşırdı baston gibi duruyordu kafayı eğmiş aşağıya. Ama sonra hep sırtı dönüktü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?