2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Hiç duymadım canım kullanan çok mu ? Ya yanlış anlama böyle kullanıp son ayda çatlayanlar oluyormuş öyle olmasın diye bilmediğimi almıyorum.
Genetikte varsa çatır çatır çatlayacağız buna alışmaya çalışalım belki çatlamayız belki bir umut dediğin gibi doğumda çatlayanda var doğum sonrasida

Ahhaha biz saç baş dağılmış elimizde yarısı içilmiş çay sen bakımlı makyajlı peşin satan veresiye veren gibi olacağız resmen

Haftaya kaldı Pozisyonu değişti ama kalbine ak ciğerlerine felan bakamadı haftaya C.testine kaldı. Doktor bile duruşuna şaşırdı baston gibi duruyordu kafayı eğmiş aşağıya. Ama sonra hep sırtı dönüktü

Şeker yüklemesi için doktorunuz kaçlık glukoz önerdi? Benim doktor ailede yok diye ve en son açlık kan şekerim 80 küsur diye 50’lik yeterli olur dedi. Sanırım 50,75 ve 100 olarak uygulanıyor

Kızlar bugün doktora gittim yanındaki hemşire odadan çıktıktan sonra bana normal doğum olursa epidural mi olacak dedi. Bi an şaşırdım cevap veremedim. Bu konuda fikri ve bilgisi olan var mı?

Emzirme sütyeni, gecelik, pijama takımı. Sezeryanlarda ilk gün gecelik iyi oluyor sürekli bi kontrol halinde geçiyor. Göğüs pedi, göğüs ucu kremi. Listem yanımda değil aklıma ilk etapta gelenler
gogus pedi ve ucu icin krem almistim. sudyeni son zamanlarda alayim diyorum cunku goguslerim ne kadar buyuyecek bilemiyorum
Kızlar acil
Detaylıya girdim bebek hareket etmiyor kalp atışı var yaşıyor yani ama baş aşağı vaziyettte duruyor. Hareketlendirmek için ne yapabilirim

Korkma canim , benim ki bundan son iki ultrosonda hep yuz ustu yatis pozisyonundaydi, ne yaptrilarsa donmedi. mecburen bende tekrar gittim :) son gittigimde sirt ustu donmustu

İyi olsun da kuzu yapacak birşey yok hareketli saatlerini baz alarak randevuyu alırsan rahat edersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…