2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Ya ne diyorsun şükürler olsun %25 in altı fark normal kabul ediliyor ikizlerde Allahım inşallah dualarımız kabul olacak kordonsentez de misss gibi gelecek ayyy çok güzel haber hadi fındık burun hadiiii
İnşallah canım yaa valla 1,5 aydır ne çektik allah biliyor stres en çok belirsizlik mahvediyor insanı. Ama bizim her şeyimiz anormal. Bizde iki bebek arasındaki zarda da kopmalar var çok olağanüstü bir durum diyor. Örümcek ağı gibi olmuş dedi hoca. Ama önemli olan zarın hala onları birbirinden ayırıyor olması, tamamen her yerden açılmadığı sürece sorun olmaz dedi Valla benim kızın burnu hiç de fındık burun değil eski perinatolog kör herhalde burun ucu düşük dayısı gibi

Aynen öyle, doğursan da fark etmez artık zamanlarına geleceğimiz için Ben çimdim hayatım resmen 10 gün tatil boyunca atlamak yasak, kulaç yasak, bende aldım bir makarna geçirdim koltuk altından öyle yüzen köşküm ile açıldık engin denizlere

MaşAllah
Allahım hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağına almak nasip etsin

Benim sadece 3 aylık reformer pilates geçmişim var .Menüsküs ağrım arttığı için bırakmıştım fizyoterapistle devam edecektim gebe kaldığımı öğrendim ilk üç ayda yasak olunca birde kanamam olmuştu açıkçası korktum yürüyüş başlayacaktım şimdide sağ kalcama ağrı saplandı yani şuan spor hayatımda yok istek var fiziksel kuvvet yok yağlanabilirim sadece

Ay ne diosun fındık burunsun kızım sen sayıya çekmek ne demek

Şeker yüklemesi için doktorunuz kaçlık glukoz önerdi? Benim doktor ailede yok diye ve en son açlık kan şekerim 80 küsur diye 50’lik yeterli olur dedi. Sanırım 50,75 ve 100 olarak uygulanıyor
Biz daha şekeri konuşmadık bu hafta salı randevum soracağım hiç icimdende yaptırmak gelmiyor nedensiz bir şekilde

Aminn, inşallah her birimiz sağlıkla kavuşsun bebeklerimize

Yani şöyle söyleyeyim okula ikinci sınıftan başlanmayacağı gibi pilates de reformerla değil mat ile başlanmalı. Vücut kendi ağırlığı ile esnemeyi öğrenmeli önce sonra aletler devreye girmeli neyse geçmiş konu eğer düzgün bir eğitimci bulursan ne kalçandaki ağrı kalır ne de yeni ağrılar eklenir onlara emin ol

Biz daha şekeri konuşmadık bu hafta salı randevum soracağım hiç icimdende yaptırmak gelmiyor nedensiz bir şekilde
Ben sormadan kendi söyledi Belki yapmaz yırtarım diyodum. 25. haftadan sonra bazı testler de isticem dedi kan değerleri herhalde

Teşekkür ederim çok güzel bilgi eğer nasip olursa doğumdan sonra fizyoterapiste gidersem bakalım mattanmi başlatacak bire bir gösteriyor duruş bozukluğuda var muhtemelen önce duruş bozukluğuyla başlar. Haftada 2-3 gidilmesi ideal olan dimi

Ben sormadan kendi söyledi Belki yapmaz yırtarım diyodum. 25. haftadan sonra bazı testler de isticem dedi kan değerleri herhalde
Benimki fazla soru sevmez ama babacan yaklaşımlı anlatır uygularsan uygularsin uygulamazsanda kaşının birini indirir ne halin varsa gör der onun için ılımlı ilerliyorum 3.jinekolog olunca daha cesaretim yok değiştirmeye en son evde doğuracağım ne derlerse uyuyorum artık

Evet ben hiç pilates geçmişi olmayan öğrencilerimle haftada 2 ile başlayıp 3.hafta 3 derse çıkarıyordum eğer çalışma saatleri yada düzenleri uyuyorsa.

Evet ben hiç pilates geçmişi olmayan öğrencilerimle haftada 2 ile başlayıp 3.hafta 3 derse çıkarıyordum eğer çalışma saatleri yada düzenleri uyuyorsa.
Sıkılaşmak için bire bir tabi un şeker tuz olmayacak
Protein karbonhidrat yağ olacak ben böyle beslenip 3 ay reformer pilates yapmama rağmen kısa sürede iç bacak yağım erimişti o yüzden inancım yüksek bizim bire bir fizyoterapist haftada 2 güne 1500 dedi

Pilates hamilelikte çok etkili ya bende yatmak zorunda kalmasaydim asla bırakmazdim hamile kalınca mecburi bırakmak zorunda kaldım bir daha da ne yürüyüş ne spor koyverdim ama bir iki hafta başlıcam tekrar bel ağrıları başladı çünkü

Sende hamur işi bulgur asermesi oluyormu gebe değilken ağzıma almıyordum şimdi kendimi tam buğday makarnayla kandırmaca yada 3 kaşık ince bulgurla kısır yapıp avutuyorum ama bunları bile haftada 3 e çıkardım

Benimde 3 bölge kuzu .

Canım gece o kadar çok hareket ediyorum ki yastık nerde onu bile zor buluyorum. Uykular haram oldu
Bende aynıyım ayaklarımı nereye koyacağımı şaşırıyorum sürekli dönüyorum yatakta, sinir basıyor sonra kalkıp evde geziyorum. Sola dönüp yatıyorum sonra ağrıyor o taraf sırt üstü dönmeye çalışıyorum ama zor dönüyorum ağrıdan, sırt üstü de yatamıyorum sonra, sağa derken sabaha kadar aynı rutin
İnşallah ama hiç umudum yok buraya ben daua yeni tasındımm
Canım geçmiş olsun kedin mi kayıp çok üzüldüm. Kapıya kumu ile mamasjnı bırak belki işe yarar. Bodrumlara falan baktınız mı saklanmıştır belki

Kızlar ben hamile yoga-pilatesine başladım online olarak, önceden kuyruk sokumunda ağrı olurdu oturdukça ama şimdi olmuyor. Bel bacak ağrılarım da olmuyor. İmkanınız varsa öneririm size de
Canım nerede başladın link var mı

Koz ben çatladım bile hemen. Yağ krem fayda etmiyor
Aaa krem falan işe yaramadı mı ne kullanıyordun ? Tüh ya

Ayy canım paylaşalım doğumdan sonra bakımlı anneler topic i kuralım hatta. Aslında şimdiden mi kursak ne yapsak ancak olur?

O ne gızzz 475 lira millet çöpe atacak anam ne gerek var yani işin gerçeği bu çikolatayı yiyip atacaklar kağıdı çöpe. Yazık kız çocuğumuza üst baş alırız. Madlen çikolata yeter bi de benim çok tanıdığım var 40 taneyi ev içinde yer bitiririz biz

Madecasol sürülür mü hamilelikte kimyasal depil mi ? Arjadaşım ozonlu zeytinyağı kullanıyordu bi ara ne yaptı bilmem. Ne kullanıyorduk birisi baştan temiz temiz yazsa not aldım ama kafam milyon oldu

S Sntr

Buda nemlendiricili peeling doğum sonrası çatlamaya devam edeceğimiz için alternatif olabilir
Bi de doğum sonrası var heee yandık yandık

Kızlar acil
Detaylıya girdim bebek hareket etmiyor kalp atışı var yaşıyor yani ama baş aşağı vaziyettte duruyor. Hareketlendirmek için ne yapabilirim
Canım bi dahaki sefere gitmeden çikolata ye bari tan doktora girmeden işe yarar belki

Kızlar bugün doktora gittim yanındaki hemşire odadan çıktıktan sonra bana normal doğum olursa epidural mi olacak dedi. Bi an şaşırdım cevap veremedim. Bu konuda fikri ve bilgisi olan var mı?
Normal doğum epidural istiyorum. Prenses diyorlar galiba ama bende çok detaylı bilmiyorum henüz. Sezeryan istemiyorum çünkü iyileşmesi var bi de ama o gün gelince ne olur bilmiyorum

Çok şükür canım sonuçlara çok sevindim

Bana kimse yatta demedi teşhisi bile ben kendim katıyorum yat deseler kıpırdamazdım herhalde benim 7.haftamda kanamam olmuştu ondan sonra herşey spor sağlıklı beslenme gitti hamur işi bulgur sinir stres yerini aldı yiyip içip yattım evden bile çıkmadım 12.haftada çıktım sonra baktım eve alışmışım kaldığım yerden devam dedim

Kızlar ileri düzey unutkanlığı başlayan var mı ? Hem kafam dağınık konsantrasyonu sağlayamıyorum hem unutkanım. Uykusuzluk çok fazla var.
Bide ayaklarım çok şişiyordu çalışırken bu hafta evdeydim az şişti o da hareketli olduğum günlerde şişti sadece ama az şişti. Son 3 haftaya kadar çalışayım diyordum ama bu gidişle zor.

Kuzu kullanan doktor gebeyken kullanmış ınstagram sayfasina bakabilirsin sabit storylerinde var .Birde zararsız diye biliyorum ben henüz almadım duş yağı alacağım birde bioderma büyük boy krem yağ olarakta o natural dedigimi 3u yeter catlarsam çatlarım zaten ben sonrasına bütçe ayırdım

Happy cim bakımlı anneler topic ini düşün kuzum sen başlat ben gelirim daha gelennolur. Yok galiba öyle bi başlık. Burada kaynamasın bence. Çok ihtiyacımız olacak çoookkk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…