İnşallah canım yaa valla 1,5 aydır ne çektik allah biliyor stres en çok belirsizlik mahvediyor insanı. Ama bizim her şeyimiz anormal. Bizde iki bebek arasındaki zarda da kopmalar var çok olağanüstü bir durum diyor. Örümcek ağı gibi olmuş dedi hoca. Ama önemli olan zarın hala onları birbirinden ayırıyor olması, tamamen her yerden açılmadığı sürece sorun olmaz dediYa ne diyorsun şükürler olsun %25 in altı fark normal kabul ediliyor ikizlerdeAllahım inşallah dualarımız kabul olacak kordonsentez de misss gibi gelecek ayyy çok güzel haber hadi fındık burun hadiiii
Aynen öyle, doğursan da fark etmez artık zamanlarına geleceğimiz için Ben çimdim hayatım resmen 10 gün tatil boyunca atlamak yasak, kulaç yasak, bende aldım bir makarna geçirdim koltuk altından öyle yüzen köşküm ile açıldık engin denizlere32 neden? Artık doğurabilirsin diye mi? Ayy bu ikizlerde her şey değişik. Bugün diyorum hocam risk bittiğine göre denize girebilir miyim, tabii temiz yerlerde öyle yüzmeden karnını koruyarak bi yere vurmadan çarpmadan dedi. Yani sadece gir çık diyoDiyo ki bi de başımıza yeni bir risk açma
Kendinede al inan bebek daha mutlu olacakEve lunapark kurarmışsınvalla kuzum ben alışveriş yapmayı zaten çok severim şimdi de bahanem var kendime olmasa da bebeğime bir şeyler aldıkça mutlu oluyorum
Buralardayım aslında, listede mistede adım sanım var fekat çok aktif olamıyorum yabenim bebikolar ikiz, biri kız biri erkek 21+4teyiz bugün detaylı ultrason levelına da atlattık şükür artık önümüzdeki maçlara bakıciiiiz. Pilates ben yapamıyorum bacılarım siz yapın, benim doktorum 32den sonra yapabilirsin anca dedi tabi benimki çoğul gebelik olduğu için öyle. Siz yapın 14. Haftadan sonra doktorunuz okey verirse mümkünse yüzyüze maks iki kişi yoksa yüzyüze imkanı online ama sadece size özel ders şeklinde muhakkak yapın. Hem eklemler ve ağrılar, hem doğum, hem de doğum sonrası için kendinize yapabileceğiniz en güzel iyilik olur tabiki yağlı güreş pehlivanı gibi yağlanmakla beraber. Ne merak ediyorsanız bu konuda da hepsini sorun lütfen
Ay ne diosun fındık burunsun kızım sen sayıya çekmek ne demekİnşallah canım yaa valla 1,5 aydır ne çektik allah biliyor stres en çok belirsizlik mahvediyor insanı. Ama bizim her şeyimiz anormal. Bizde iki bebek arasındaki zarda da kopmalar var çok olağanüstü bir durum diyor. Örümcek ağı gibi olmuş dedi hoca. Ama önemli olan zarın hala onları birbirinden ayırıyor olması, tamamen her yerden açılmadığı sürece sorun olmaz dediValla benim kızın burnu hiç de fındık burun değil eski perinatolog kör herhalde burun ucu düşük dayısı gibi
Biz daha şekeri konuşmadık bu hafta salı randevum soracağım hiç icimdende yaptırmak gelmiyor nedensiz bir şekildeŞeker yüklemesi için doktorunuz kaçlık glukoz önerdi? Benim doktor ailede yok diye ve en son açlık kan şekerim 80 küsur diye 50’lik yeterli olur dedi. Sanırım 50,75 ve 100 olarak uygulanıyor
Aminn, inşallah her birimiz sağlıkla kavuşsun bebeklerimizeMaşAllah
Allahım hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağına almak nasip etsin
Benim sadece 3 aylık reformer pilates geçmişim var .Menüsküs ağrım arttığı için bırakmıştım fizyoterapistle devam edecektim gebe kaldığımı öğrendim ilk üç ayda yasak olunca birde kanamam olmuştu açıkçası korktum yürüyüş başlayacaktım şimdide sağ kalcama ağrı saplandı yani şuan spor hayatımda yok istek var fiziksel kuvvet yokyağlanabilirim sadece
Ben sormadan kendi söylediBiz daha şekeri konuşmadık bu hafta salı randevum soracağım hiç icimdende yaptırmak gelmiyor nedensiz bir şekilde
Teşekkür ederim çok güzel bilgi eğer nasip olursa doğumdan sonra fizyoterapiste gidersem bakalım mattanmi başlatacak bire bir gösteriyor duruş bozukluğuda var muhtemelen önce duruş bozukluğuyla başlar. Haftada 2-3 gidilmesi ideal olan dimiAminn, inşallah her birimiz sağlıkla kavuşsun bebeklerimize
Yani şöyle söyleyeyim okula ikinci sınıftan başlanmayacağı gibi pilates de reformerla değil mat ile başlanmalı. Vücut kendi ağırlığı ile esnemeyi öğrenmeli önce sonra aletler devreye girmeli neyse geçmiş konu eğer düzgün bir eğitimci bulursan ne kalçandaki ağrı kalır ne de yeni ağrılar eklenir onlara emin ol
Benimki fazla soru sevmez ama babacan yaklaşımlı anlatır uygularsan uygularsin uygulamazsanda kaşının birini indirir ne halin varsa gör derBen sormadan kendi söylediBelki yapmaz yırtarım diyodum. 25. haftadan sonra bazı testler de isticem dedi kan değerleri herhalde
Evet ben hiç pilates geçmişi olmayan öğrencilerimle haftada 2 ile başlayıp 3.hafta 3 derse çıkarıyordum eğer çalışma saatleri yada düzenleri uyuyorsa.Teşekkür ederim çok güzel bilgi eğer nasip olursa doğumdan sonra fizyoterapiste gidersem bakalım mattanmi başlatacak bire bir gösteriyor duruş bozukluğuda var muhtemelen önce duruş bozukluğuyla başlar. Haftada 2-3 gidilmesi ideal olan dimi
Sıkılaşmak için bire bir tabi un şeker tuz olmayacakEvet ben hiç pilates geçmişi olmayan öğrencilerimle haftada 2 ile başlayıp 3.hafta 3 derse çıkarıyordum eğer çalışma saatleri yada düzenleri uyuyorsa.
Pilates hamilelikte çok etkili ya bende yatmak zorunda kalmasaydim asla bırakmazdim hamile kalınca mecburi bırakmak zorunda kaldım bir daha da ne yürüyüş ne spor koyverdim ama bir iki hafta başlıcam tekrar bel ağrıları başladı çünküSıkılaşmak için bire bir tabi un şeker tuz olmayacak
Protein karbonhidrat yağ olacak ben böyle beslenip 3 ay reformer pilates yapmama rağmen kısa sürede iç bacak yağım erimişti o yüzden inancım yüksekbizim bire bir fizyoterapist haftada 2 güne 1500 dedi
Sende hamur işi bulgur asermesi oluyormu gebe değilken ağzıma almıyordum şimdi kendimi tam buğday makarnayla kandırmaca yada 3 kaşık ince bulgurla kısır yapıp avutuyorum ama bunları bile haftada 3 e çıkardımPilates hamilelikte çok etkili ya bende yatmak zorunda kalmasaydim asla bırakmazdim hamile kalınca mecburi bırakmak zorunda kaldım bir daha da ne yürüyüş ne spor koyverdim ama bir iki hafta başlıcam tekrar bel ağrıları başladı çünkü
Benimde 3 bölge kuzu .
Bende aynıyım ayaklarımı nereye koyacağımı şaşırıyorum sürekli dönüyorum yatakta, sinir basıyor sonra kalkıp evde geziyorum. Sola dönüp yatıyorum sonra ağrıyor o taraf sırt üstü dönmeye çalışıyorum ama zor dönüyorum ağrıdan, sırt üstü de yatamıyorum sonra, sağa derken sabaha kadar aynı rutinCanım gece o kadar çok hareket ediyorum ki yastık nerde onu bile zor buluyorum. Uykular haram oldu
Canım geçmiş olsun kedin mi kayıp çok üzüldüm. Kapıya kumu ile mamasjnı bırak belki işe yarar. Bodrumlara falan baktınız mı saklanmıştır belkiİnşallah ama hiç umudum yok buraya ben daua yeni tasındımm
Canım nerede başladın link var mıKızlar ben hamile yoga-pilatesine başladım online olarak, önceden kuyruk sokumunda ağrı olurdu oturdukça ama şimdi olmuyor. Bel bacak ağrılarım da olmuyor. İmkanınız varsa öneririm size de
Aaa krem falan işe yaramadı mı ne kullanıyordun ? Tüh yaKoz ben çatladım bile hemen. Yağ krem fayda etmiyor
Ayy canım paylaşalım doğumdan sonra bakımlı anneler topic i kuralım hatta. Aslında şimdiden mi kursak ne yapsak ancak olur?Ben onu 2 senedir araştırıyordum. Hayırlısıyla doğumdan sonra diye düşündüm öncesi yaptırsam sonra yine çatlayacaktım birde yaptırdıkdıktan sonra o bebeksi cildimizi korumak için 2-3 bakim kremi öğrendim cildiye doktorundan onlarida paylaşırım
O ne gızzz 475 lira millet çöpe atacak anam ne gerek varBenim sezeryan olacağım kesinlesti gibi birşey at üstüme acil kremleri.Dunden beri bebek doğunca verilecek hediyelik,atıştırmalık bakıyorum orijinal birşey olsun diye.İsimli çikolataların 40 tanesine 475 TL dedi beğendiğim yer oturup ağlamak istiyorum
Madecasol sürülür mü hamilelikte kimyasal depil mi ? Arjadaşım ozonlu zeytinyağı kullanıyordu bi ara ne yaptı bilmem. Ne kullanıyorduk birisi baştan temiz temiz yazsa not aldım ama kafam milyon olduMadecasol sürüyormusun tatlım normalde balmoil yoksa bile benim önceki attığım bioderma duş yağı varya o genelde her eczanede oluyor birde 1 litre daha bereketli hem onu duşta sürüp bir su tutup çıkıyorsun yapış yapış olmuyor .
Balmoil heryerde yok daha doğrusu benim bulunduğum şehirde bulamadım
Bi de doğum sonrası var heee yandık yandık
Canım bi dahaki sefere gitmeden çikolata ye bari tan doktora girmeden işe yarar belkiKızlar acil
Detaylıya girdim bebek hareket etmiyor kalp atışı var yaşıyor yani ama baş aşağı vaziyettte duruyor. Hareketlendirmek için ne yapabilirim
Normal doğum epidural istiyorum. Prenses diyorlar galiba ama bende çok detaylı bilmiyorum henüz. Sezeryan istemiyorum çünkü iyileşmesi var bi de ama o gün gelince ne olur bilmiyorumKızlar bugün doktora gittim yanındaki hemşire odadan çıktıktan sonra bana normal doğum olursa epidural mi olacak dedi. Bi an şaşırdım cevap veremedim. Bu konuda fikri ve bilgisi olan var mı?
Çok şükür canım sonuçlara çok sevindimÇıktık canım, şükür her şey yolundaYani kordosentez sonucu olan riskiniz sona erdi artık dedi. Yüksek düşük riski vardı yaa işlemin. Kızla erkek arasında %29 gibi bir fark vardı aylar önce %20 ye inmiş kız açığı kapatıyor dedi. Sonuçlar gelmeden yorum yapmak zor, yalancı pozitiflik oranı da baya yüksek nipt testi bile olsa ama aynı zamanda önemli de bir test yok sayamayız dedi. Önümüzdeki hafta sonuçlar çıkınca görüşcez tekrar
Yandı bebiş desene neyse huyu iyi olacak bariBenim gen tırt baba tüylü ana çatlaklı
Huyu çeksin yeter
Bana kimse yatta demedi teşhisi bile ben kendim katıyorum yat deseler kıpırdamazdım herhaldePilates hamilelikte çok etkili ya bende yatmak zorunda kalmasaydim asla bırakmazdim hamile kalınca mecburi bırakmak zorunda kaldım bir daha da ne yürüyüş ne spor koyverdim ama bir iki hafta başlıcam tekrar bel ağrıları başladı çünkü
Kuzu kullanan doktor gebeyken kullanmış ınstagram sayfasina bakabilirsin sabit storylerinde var .Birde zararsız diye biliyorum ben henüz almadım duş yağı alacağım birde bioderma büyük boy krem yağ olarakta o natural dedigimi 3u yeter catlarsam çatlarım zaten ben sonrasına bütçe ayırdımBende aynıyım ayaklarımı nereye koyacağımı şaşırıyorum sürekli dönüyorum yatakta, sinir basıyor sonra kalkıp evde geziyorum. Sola dönüp yatıyorum sonra ağrıyor o taraf sırt üstü dönmeye çalışıyorum ama zor dönüyorum ağrıdan, sırt üstü de yatamıyorum sonra, sağa derken sabaha kadar aynı rutin
Canım geçmiş olsun kedin mi kayıp çok üzüldüm. Kapıya kumu ile mamasjnı bırak belki işe yarar. Bodrumlara falan baktınız mı saklanmıştır belki
Canım nerede başladın link var mı
Aaa krem falan işe yaramadı mı ne kullanıyordun ? Tüh ya
Ayy canım paylaşalım doğumdan sonra bakımlı anneler topic i kuralım hatta. Aslında şimdiden mi kursak ne yapsak ancak olur?
O ne gızzz 475 lira millet çöpe atacak anam ne gerek varyani işin gerçeği bu çikolatayı yiyip atacaklar kağıdı çöpe. Yazık kız çocuğumuza üst baş alırız. Madlen çikolata yeter bi de benim çok tanıdığım var 40 taneyi ev içinde yer bitiririz biz
Madecasol sürülür mü hamilelikte kimyasal depil mi ? Arjadaşım ozonlu zeytinyağı kullanıyordu bi ara ne yaptı bilmem. Ne kullanıyorduk birisi baştan temiz temiz yazsa not aldım ama kafam milyon oldu
Bi de doğum sonrası var heee yandık yandık
Canım bi dahaki sefere gitmeden çikolata ye bari tan doktora girmeden işe yarar belki
Normal doğum epidural istiyorum. Prenses diyorlar galiba ama bende çok detaylı bilmiyorum henüz. Sezeryan istemiyorum çünkü iyileşmesi var bi de ama o gün gelince ne olur bilmiyorum
Çok şükür canım sonuçlara çok sevindim
Happy cim bakımlı anneler topic ini düşün kuzum sen başlat ben gelirim daha gelennolur. Yok galiba öyle bi başlık. Burada kaynamasın bence. Çok ihtiyacımız olacak çoookkk.Bana kimse yatta demedi teşhisi bile ben kendim katıyorum yat deseler kıpırdamazdım herhaldebenim 7.haftamda kanamam olmuştu ondan sonra herşey spor sağlıklı beslenme gitti hamur işi bulgur sinir stres yerini aldı yiyip içip yattım evden bile çıkmadım 12.haftada çıktım sonra baktım eve alışmışım kaldığım yerden devam dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?