Kendini çok zorlama çalışmaya mecbursun birşey diyememKızlar ileri düzey unutkanlığı başlayan var mı ? Hem kafam dağınık konsantrasyonu sağlayamıyorum hem unutkanım. Uykusuzluk çok fazla var.
Bide ayaklarım çok şişiyordu çalışırken bu hafta evdeydim az şişti o da hareketli olduğum günlerde şişti sadece ama az şişti. Son 3 haftaya kadar çalışayım diyordum ama bu gidişle zor.
Duş yağını hiç duymamıştım. Bakayım canım sağol. Ay keyfime göre yağ sürüyorum bi başlayamadım düzenli.Kuzu kullanan doktor gebeyken kullanmış ınstagram sayfasina bakabilirsin sabit storylerinde var .Birde zararsız diye biliyorum ben henüz almadım duş yağı alacağım birde bioderma büyük boy krem yağ olarakta o natural dedigimi 3u yeter catlarsam çatlarım zaten ben sonrasına bütçe ayırdım
Kuzu ben sayfa işlerini beceremem .Happy cim bakımlı anneler topic ini düşün kuzum sen başlat ben gelirim daha gelennolur. Yok galiba öyle bi başlık. Burada kaynamasın bence. Çok ihtiyacımız olacak çoookkk.
Bende eş kişisine aldiracagim pahalı ya birde durmadan süreceğiz bunlar 1 litre yagida kremideDuş yağını hiç duymamıştım. Bakayım canım sağol. Ay keyfime göre yağ sürüyorum bi başlayamadım düzenli.
Son 8 hafta izinli olacağım ama gittiği kadar çalışayım diyordum. En azından son 5 haftaya kadar idare edeyim bari. İzin mizin kullanırım öncesinde. Ne yapalım sağlık olsun.Kendini çok zorlama çalışmaya mecbursun birşey diyemem
Bu unutkanlık bende ilk üç ayda vardı multivitamin başlayınca geçti
Ödemde sol tarafıma yatınca olmuyor
Yağlı yağlı gezecez ortalıkta bitlenmesek bariBende eş kişisine aldiracagim pahalı ya birde durmadan süreceğiz bunlar 1 litre yagida kremide
D vitaminin ayriysa çok güzel bana doktor güneş var gerek yok dedi güneşe çıkan var sanki sormuyor bile alerjimiz var herşeyi çok biliyorlarSon 8 hafta izinli olacağım ama gittiği kadar çalışayım diyordum. En azından son 5 haftaya kadar idare edeyim bari. İzin mizin kullanırım öncesinde. Ne yapalım sağlık olsun.
Multivitamin regenesis max ve feroglobin kullanıorum .magnezyum, osteocare ve d.vitamini de var. Çok ama çok ciddi bir şeyi duymuşum ama unutmuşum. Hatırlamıyorum bile.
İşyerimde oturuyorum ödemi de tetikliyor. Bide uykusuzluk fena
Bu duş yağı öyle değil kuzu çok güzel birşey nemli kalıyor vücudun kremini kullanıp kullanmadigimi tam hatırlamıyorum ama onuda vücut islakken süreceğim nemi hapsetsin diye o natural yağıda gece süreceğim onu kullanmadım çünkü vıcık olursa gündüz rezil olmaya gerek yok gece güreşirizYağlı yağlı gezecez ortalıkta bitlenmesek barineyse ki yaz, kat kat giyinmeye gerek yok da kıyafete bulaşma az olur hiç yoktan
O daha kötüde kendime laf söyletmemYandı bebiş desene neyse huyu iyi olacak bari
İlk gunden beri yalnızca limonata,erik ve ayda bir çiğköfte krizi onun dışında misler gibi geciyor.Fakat soyma hissinij artık geç geldiğini farkediyorum eşim aynı dese deSende hamur işi bulgur asermesi oluyormu gebe değilken ağzıma almıyordum şimdi kendimi tam buğday makarnayla kandırmaca yada 3 kaşık ince bulgurla kısır yapıp avutuyorum ama bunları bile haftada 3 e çıkardım
Limonata hazirmi yoksa kendinmi yapiyorsun benimde canım çok çekiyorİlk gunden beri yalnızca limonata,erik ve ayda bir çiğköfte krizi onun dışında misler gibi geciyor.Fakat soyma hissinij artık geç geldiğini farkediyorum eşim aynı dese de
Kaybetmedim canım çok şükür. tam 1 ay kuvözde kaldı baya sıkıntılı dönemler yaşadık ama şimdi 5 yaşında dünyanın en tatlısı benim için :)Benim annemde 4 tane doğurmuş biri doğunca vefat etmiş oda birşey sürmemiş harita gibi kendiyle barışıkama ben barışamam kilo alsam ona birsey demem ama çatlak takıntım var .
Duş yağı bizi kurtarır benceeşler tutar biz yağlaniriz
Tatlım 30.haftada neyden dolayı kaybettin .
Ya bazi şeyler benim dışımda gelişiyor malesef.Bana kalsa başka birşey yaparım ama işte onu da yapmam lazım tabiki ilk fiyatını sorduğum yere yaptircak degilim de fiyatlar bir miktar şaşırttı ya.Bir de hediyelik işi var tabiki mevlutu Allah'tan yaza doğru okutmayi planlıyorum ondan kısa sureligine yırttım diyebilirimBende aynıyım ayaklarımı nereye koyacağımı şaşırıyorum sürekli dönüyorum yatakta, sinir basıyor sonra kalkıp evde geziyorum. Sola dönüp yatıyorum sonra ağrıyor o taraf sırt üstü dönmeye çalışıyorum ama zor dönüyorum ağrıdan, sırt üstü de yatamıyorum sonra, sağa derken sabaha kadar aynı rutin
Canım geçmiş olsun kedin mi kayıp çok üzüldüm. Kapıya kumu ile mamasjnı bırak belki işe yarar. Bodrumlara falan baktınız mı saklanmıştır belki
Canım nerede başladın link var mı
Aaa krem falan işe yaramadı mı ne kullanıyordun ? Tüh ya
Ayy canım paylaşalım doğumdan sonra bakımlı anneler topic i kuralım hatta. Aslında şimdiden mi kursak ne yapsak ancak olur?
O ne gızzz 475 lira millet çöpe atacak anam ne gerek varyani işin gerçeği bu çikolatayı yiyip atacaklar kağıdı çöpe. Yazık kız çocuğumuza üst baş alırız. Madlen çikolata yeter bi de benim çok tanıdığım var 40 taneyi ev içinde yer bitiririz biz
Madecasol sürülür mü hamilelikte kimyasal depil mi ? Arjadaşım ozonlu zeytinyağı kullanıyordu bi ara ne yaptı bilmem. Ne kullanıyorduk birisi baştan temiz temiz yazsa not aldım ama kafam milyon oldu
Bi de doğum sonrası var heee yandık yandık
Canım bi dahaki sefere gitmeden çikolata ye bari tan doktora girmeden işe yarar belki
Normal doğum epidural istiyorum. Prenses diyorlar galiba ama bende çok detaylı bilmiyorum henüz. Sezeryan istemiyorum çünkü iyileşmesi var bi de ama o gün gelince ne olur bilmiyorum
Çok şükür canım sonuçlara çok sevindim
Öyle bir serbest ötesi piyasa ki, isterler canım yaaa ağzına geleni isterlerSıkılaşmak için bire bir tabi un şeker tuz olmayacak
Protein karbonhidrat yağ olacak ben böyle beslenip 3 ay reformer pilates yapmama rağmen kısa sürede iç bacak yağım erimişti o yüzden inancım yüksekbizim bire bir fizyoterapist haftada 2 güne 1500 dedi
Ya çok sevindimKaybetmedim canım çok şükür. tam 1 ay kuvözde kaldı baya sıkıntılı dönemler yaşadık ama şimdi 5 yaşında dünyanın en tatlısı benim için :)
Mevlüt 40ı çıkınca değilmiYa bazi şeyler benim dışımda gelişiyor malesef.Bana kalsa başka birşey yaparım ama işte onu da yapmam lazım tabiki ilk fiyatını sorduğum yere yaptircak degilim de fiyatlar bir miktar şaşırttı ya.Bir de hediyelik işi var tabiki mevlutu Allah'tan yaza doğru okutmayi planlıyorum ondan kısa sureligine yırttım diyebilirim
Kanaman olmuş kuzum iyi ki yatmissin insan korkuyor birşey olacak diye ben daha yeni hamileyim diye insanlarla paylaştım 23. Haftaya kadar hep yakınlarım biliyordu birinci derece aile eşrafı.Korkularimizi yeni yendik yeni kendimize geldik şimdi spor korksun bizden ( YAPAMADİBana kimse yatta demedi teşhisi bile ben kendim katıyorum yat deseler kıpırdamazdım herhaldebenim 7.haftamda kanamam olmuştu ondan sonra herşey spor sağlıklı beslenme gitti hamur işi bulgur sinir stres yerini aldı yiyip içip yattım evden bile çıkmadım 12.haftada çıktım sonra baktım eve alışmışım kaldığım yerden devam dedim
Kendim de yapıyorum,sağda solda da içiyorum marketlerden de alıyorum sürekli onu yapıp soğutmayı bekleyememLimonata hazirmi yoksa kendinmi yapiyorsun benimde canım çok çekiyor
Kendi yaptığım hiç uludag limonata gibi değil içmek içinde içmek istemiyorum tadına varmak istiyorum
Çiğ köfte çok hassas noktam kayinvalide bizdeyken haftada 2 i yapardı sağolsun doktor yasaklayinca onuda gönderdik
Onu isteme nedenim boyun duzlesmesi kifoz geciriyor diye yani çalışmaları tam ona yönelikÖyle bir serbest ötesi piyasa ki, isterler canım yaaa ağzına geleni isterler
Bende sözde söylemeyecektim saklayinca hepsi öğreniyor yani birşeyi bize birakmiyorlar sanki söylemek zorundayız. Doğurunca görürsünüz işte. Sonra saldım gitti .Kanaman olmuş kuzum iyi ki yatmissin insan korkuyor birşey olacak diye ben daha yeni hamileyim diye insanlarla paylaştım 23. Haftaya kadar hep yakınlarım biliyordu birinci derece aile eşrafı.Korkularimizi yeni yendik yeni kendimize geldik şimdi spor korksun bizden ( YAPAMADİ)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?