2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kendini çok zorlama çalışmaya mecbursun birşey diyemem

Bu unutkanlık bende ilk üç ayda vardı multivitamin başlayınca geçti

Ödemde sol tarafıma yatınca olmuyor

Duş yağını hiç duymamıştım. Bakayım canım sağol. Ay keyfime göre yağ sürüyorum bi başlayamadım düzenli.

Happy cim bakımlı anneler topic ini düşün kuzum sen başlat ben gelirim daha gelennolur. Yok galiba öyle bi başlık. Burada kaynamasın bence. Çok ihtiyacımız olacak çoookkk.
Kuzu ben sayfa işlerini beceremem .
Ama hep araştırır kullandiklarimi kullanacaklarimi size atarım
Birde o işler benim enerjimi alır
Papatyamelo Kuzu açsın desek oda kendiyle uğraşıyor
Biriniz el atın olaya

Kendini çok zorlama çalışmaya mecbursun birşey diyemem

Bu unutkanlık bende ilk üç ayda vardı multivitamin başlayınca geçti

Ödemde sol tarafıma yatınca olmuyor
Son 8 hafta izinli olacağım ama gittiği kadar çalışayım diyordum. En azından son 5 haftaya kadar idare edeyim bari. İzin mizin kullanırım öncesinde. Ne yapalım sağlık olsun.
Multivitamin regenesis max ve feroglobin kullanıorum .magnezyum, osteocare ve d.vitamini de var. Çok ama çok ciddi bir şeyi duymuşum ama unutmuşum. Hatırlamıyorum bile.
İşyerimde oturuyorum ödemi de tetikliyor. Bide uykusuzluk fena

D vitaminin ayriysa çok güzel bana doktor güneş var gerek yok dedi güneşe çıkan var sanki sormuyor bile alerjimiz var herşeyi çok biliyorlar

Yağlı yağlı gezecez ortalıkta bitlenmesek bari neyse ki yaz, kat kat giyinmeye gerek yok da kıyafete bulaşma az olur hiç yoktan
Bu duş yağı öyle değil kuzu çok güzel birşey nemli kalıyor vücudun kremini kullanıp kullanmadigimi tam hatırlamıyorum ama onuda vücut islakken süreceğim nemi hapsetsin diye o natural yağıda gece süreceğim onu kullanmadım çünkü vıcık olursa gündüz rezil olmaya gerek yok gece güreşiriz

İlk gunden beri yalnızca limonata,erik ve ayda bir çiğköfte krizi onun dışında misler gibi geciyor.Fakat soyma hissinij artık geç geldiğini farkediyorum eşim aynı dese de

İlk gunden beri yalnızca limonata,erik ve ayda bir çiğköfte krizi onun dışında misler gibi geciyor.Fakat soyma hissinij artık geç geldiğini farkediyorum eşim aynı dese de
Limonata hazirmi yoksa kendinmi yapiyorsun benimde canım çok çekiyor
Kendi yaptığım hiç uludag limonata gibi değil içmek içinde içmek istemiyorum tadına varmak istiyorum
Çiğ köfte çok hassas noktam kayinvalide bizdeyken haftada 2 i yapardı sağolsun doktor yasaklayinca onuda gönderdik

Kaybetmedim canım çok şükür. tam 1 ay kuvözde kaldı baya sıkıntılı dönemler yaşadık ama şimdi 5 yaşında dünyanın en tatlısı benim için :)

Ya bazi şeyler benim dışımda gelişiyor malesef.Bana kalsa başka birşey yaparım ama işte onu da yapmam lazım tabiki ilk fiyatını sorduğum yere yaptircak degilim de fiyatlar bir miktar şaşırttı ya.Bir de hediyelik işi var tabiki mevlutu Allah'tan yaza doğru okutmayi planlıyorum ondan kısa sureligine yırttım diyebilirim

Öyle bir serbest ötesi piyasa ki, isterler canım yaaa ağzına geleni isterler

Mevlüt 40ı çıkınca değilmi
Lohusa şerbeti ilk doğduğundamı oluyor kaynar olan sıcak içilen üstünde cevizi olan

Kanaman olmuş kuzum iyi ki yatmissin insan korkuyor birşey olacak diye ben daha yeni hamileyim diye insanlarla paylaştım 23. Haftaya kadar hep yakınlarım biliyordu birinci derece aile eşrafı.Korkularimizi yeni yendik yeni kendimize geldik şimdi spor korksun bizden ( YAPAMADİ )

Kendim de yapıyorum,sağda solda da içiyorum marketlerden de alıyorum sürekli onu yapıp soğutmayı bekleyemem cigkofteyi neden yasakladı ben etsiz yiyorum bu arada

Öyle bir serbest ötesi piyasa ki, isterler canım yaaa ağzına geleni isterler
Onu isteme nedenim boyun duzlesmesi kifoz geciriyor diye yani çalışmaları tam ona yönelik
Çünkü başkasına gittim grup halindeydi herkesin kendine göre sıkıntısına hareketleri uygulayacakti hepimize aynısını gösterdi yok bunun dizi ağrıyor alternatif hareketi göstermedi Çünkü her hareketinde başka alternatifi varmış yani menüsküs olan kişi sguat yapamiyacak diye birşey yokmuş ona göre sguat pozisyonuda varmış arastira arastira kendim öğreniyorum gittiğimde biraz bilgim olsun diye

Bende sözde söylemeyecektim saklayinca hepsi öğreniyor yani birşeyi bize birakmiyorlar sanki söylemek zorundayız. Doğurunca görürsünüz işte. Sonra saldım gitti .
Yapamiyoruz çünkü vücut hamladi benim sağ kalca gidik zor güç yürüyorum es kişisi psikolojik diyor dedim sanada saplanır inşAllah
Çok zoruma gitti .Merdiven çıkamıyor çıksamda inemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…