Benim de ikiz olduğunu hala çalıştığım kurumun yarısı bilmiyorBende sözde söylemeyecektim saklayinca hepsi öğreniyor yani birşeyi bize birakmiyorlar sanki söylemek zorundayız. Doğurunca görürsünüz işte. Sonra saldım gitti .
Yapamiyoruz çünkü vücut hamladi benim sağ kalca gidik zor güç yürüyorum es kişisi psikolojik diyor dedim sanada saplanır inşAllah
Çok zoruma gitti .Merdiven çıkamıyor çıksamda inemiyorum
Bende etsiz bol isotlu Nar ekşiliKendim de yapıyorum,sağda solda da içiyorum marketlerden de alıyorum sürekli onu yapıp soğutmayı bekleyememcigkofteyi neden yasakladı ben etsiz yiyorum bu arada
Bir kaç gün esneme hareketlerini üst üste yaparsan inan ki geçer burda biri daha yazdı ya haklı yani vücuda yatırım yapmak zorundayız.Esin de masllah kaynanandan beter anladigim kadarıylaBende sözde söylemeyecektim saklayinca hepsi öğreniyor yani birşeyi bize birakmiyorlar sanki söylemek zorundayız. Doğurunca görürsünüz işte. Sonra saldım gitti .
Yapamiyoruz çünkü vücut hamladi benim sağ kalca gidik zor güç yürüyorum es kişisi psikolojik diyor dedim sanada saplanır inşAllah
Çok zoruma gitti .Merdiven çıkamıyor çıksamda inemiyorum
Söyleme Doğurunca görsünler hatta ben 40ı çıkana kadar eve kimseyi kabul etmeyeceğim o halimle kimseyi ağırlayamam birde sapur süpür bebeği opecekler oy daraldım şuan BileBenim de ikiz olduğunu hala çalıştığım kurumun yarısı bilmiyorİnşallah güzel haberler alırsak sonra söylerim artık 6 aylık olunca
Kaynar Adana yöresinde yaygındır :) başka yerde hiç duymadım.Mevlüt 40ı çıkınca değilmi
Lohusa şerbeti ilk doğduğundamı oluyor kaynar olan sıcak içilen üstünde cevizi olan
Epudral yöntem sezeryanla oluyor diye biliyorum .ilk çocuğum da sezeryanla dogmustu epudral yöntemle olmuştum..bu seferde sezeryan yolu görünüyor ama epudralmi olacak yoksa genel anestesizimi yapacak bilmiyorumKızlar bugün doktora gittim yanındaki hemşire odadan çıktıktan sonra bana normal doğum olursa epidural mi olacak dedi. Bi an şaşırdım cevap veremedim. Bu konuda fikri ve bilgisi olan var mı?
Kaynanami severimBir kaç gün esneme hareketlerini üst üste yaparsan inan ki geçer burda biri daha yazdı ya haklı yani vücuda yatırım yapmak zorundayız.Esin de masllah kaynanandan beter anladigim kadarıyla
Bende Adanaliyim şimdi kış bebesi olunca tam vaktinde guzel olurKaynar Adana yöresinde yaygındır :) başka yerde hiç duymadım.
Arkadaşın biri de söyleme boşver doğar 1-2 yaşına gelince öğrenirler diyoSöyleme Doğurunca görsünler hatta ben 40ı çıkana kadar eve kimseyi kabul etmeyeceğim o halimle kimseyi ağırlayamam birde sapur süpür bebeği opecekler oy daraldım şuan Bile
Ee hemşeriyiz o zamanBende Adanaliyim şimdi kış bebesi olunca tam vaktinde guzel olurmis gibide kokar sıcacıkta
Ben diyeceğim zaten bebeği düşünün diye bunca zaman sordunuz sordunuz birde grip yapmayın diyeceğim bütün nefretimi böylece dillendirecegimArkadaşın biri de söyleme boşver doğar 1-2 yaşına gelince öğrenirler diyoİkizler zaten erken doğduğu için biz de bi süre misafir kabul etmeyiz, zaten yine covid coşar riske gerek yok
Gurbet nereEe hemşeriyiz o zamanBen gurbetteyim ama kaynara da bayılırım bol baharatlı oh miss. ama lohusalıkta şekerli şeyleri fazla kaçırmamak lazım benden söylemesi
Şimdi var desem ben daha denemedim seninlede hayırlısıyla ölmezsek buralarda olursak 1 sene sonra deneyimimi paylaşmak isterim çünkü henüz kendim gidip yaptırmadım yanlış yönlendirmek istemem ama benim inancim yüksek jet basınç bir araştır istersenBenim de liseden sonra birden kilo verince çatlak oldu. Hamileliklerimde eklenmedi üstüne ama olanlar nasıl geçer. Hep önlemek için kremler var. Ben yine de sürüyorum kremleri ama olanı geçirmiyor. Geçmesinin bir yöntemi yok mu acaba?
Canım normal doğumda da epidural yapıyolar isteğe bağlı. Acı çekmeden doğum gerçekleşiyor ama galiba kasları yonetemedigimiz için zor olabiliyor emin değilim.Kızlar bugün doktora gittim yanındaki hemşire odadan çıktıktan sonra bana normal doğum olursa epidural mi olacak dedi. Bi an şaşırdım cevap veremedim. Bu konuda fikri ve bilgisi olan var mı?
Sözde 40 çıktıktan sonra ama covidden korktuğum için Nisan mayis gibi yapacağım.Lohusa şerbeti iki hafta dayanıyor dolapta o sebeple doğumdan bir hafta evvel yapıp mutlaka yallah dolaba koymak lazım.Ben birine yük olmakta istemeyecegim için herşeyi ayarlamak niyetindeyim tabi zaman ne gösterir bilemiyorumMevlüt 40ı çıkınca değilmi
Lohusa şerbeti ilk doğduğundamı oluyor kaynar olan sıcak içilen üstünde cevizi olan
Ankaradayım :) çok uzakta değil ama insan özlüyor. Dönmem mümkün değil düzenimiz işimiz burada. tüm ailem hala orada.Gurbet nere
Belki temelli dönersin
Çokta zorlama kendini yardım etmek isteyen etsin köstek olmasınlarda.Sözde 40 çıktıktan sonra ama covidden korktuğum için Nisan mayis gibi yapacağım.Lohusa şerbeti iki hafta dayanıyor dolapta o sebeple doğumdan bir hafta evvel yapıp mutlaka yallah dolaba koymak lazım.Ben birine yük olmakta istemeyecegim için herşeyi ayarlamak niyetindeyim tabi zaman ne gösterir bilemiyorum
Oradada teyzem var keciorende bir kere gittim işte tedavi içindiAnkaradayım :) çok uzakta değil ama insan özlüyor. Dönmem mümkün değil düzenimiz işimiz burada. tüm ailem hala orada.
Ay iyi ki sevmiyor benimki de çayın yanını boş geçmiyorÇokta zorlama kendini yardım etmek isteyen etsin köstek olmasınlarda.
O şerbetin hayaliyle yatıp kalkıyorum şeker stokladım indirimdeykenbizim evde kek pasta muhallebi puding pişmez tatlı türü eşim ev pastası felan yemez bu konuda çok iyi birisi
Şeker tek bebeğimizin şerbetinde olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?