Pasta çok canımız isterse küçük dilim alıyor Bilindik yerden 2 ye kesip yiyoruz o bile fazla geliyor şekeri.Ay iyi ki sevmiyor benimki de çayın yanını boş geçmiyorevde sürekli stokta bişey olmak zorunda seneye çocuğa mi bakayim ona katık mi hazirlayayim yat kalk dua et kocana
Lahmacun ayda bir kere mutlakaPasta çok canımız isterse küçük dilim alıyor Bilindik yerden 2 ye kesip yiyoruz o bile fazla geliyor şekeri.
Muhallebide kinoali ece marka glutensiz alıyoruz çok canımız isterse
Bu konuda şanslıyım
Ama karbonhidrat gelince börekti lahmacun tantuni kebap şırdan karın mumbar Kokoreç
Canım içine ne siniyorsa onu yaptır ama bu hediyelik işi ile uğraşanlarda fırsattan istifade fiyatı arttırıyor gibi geliyor bana. Bilemiyorum çok geldi. Şaşılmayacak gibi değil elbette. Umarım kesene uygunu bulursun canımYa bazi şeyler benim dışımda gelişiyor malesef.Bana kalsa başka birşey yaparım ama işte onu da yapmam lazım tabiki ilk fiyatını sorduğum yere yaptircak degilim de fiyatlar bir miktar şaşırttı ya.Bir de hediyelik işi var tabiki mevlutu Allah'tan yaza doğru okutmayi planlıyorum ondan kısa sureligine yırttım diyebilirim
Du bakalım gayretli kızlarımızdan biri başlatır belki. Bende hiç anlamamKuzu ben sayfa işlerini beceremem .
Ama hep araştırır kullandiklarimi kullanacaklarimi size atarım
Birde o işler benim enerjimi alır
@Papatyamelo Kuzu açsın desek oda kendiyle uğraşıyor
Biriniz el atın olaya
Kuyu Kokoreç çok güzel bir nimetLahmacun ayda bir kere mutlakakokerex ve benzeri sogustur falan adam sokak lezzzetinin köpeği.Kendisi küçük çaplı bir Gurme olduğu için götürdüğü yerler efsane oluyor
Aman çok biliyo onlarD vitaminin ayriysa çok güzel bana doktor güneş var gerek yok dedi güneşe çıkan var sanki sormuyor bile alerjimiz var herşeyi çok biliyorlar
Anladım canım bakayım bende hemenBu duş yağı öyle değil kuzu çok güzel birşey nemli kalıyor vücudun kremini kullanıp kullanmadigimi tam hatırlamıyorum ama onuda vücut islakken süreceğim nemi hapsetsin diye o natural yağıda gece süreceğim onu kullanmadım çünkü vıcık olursa gündüz rezil olmaya gerek yok gece güreşiriz
Hayırlısıyla doğurursak sayfanın adı değişiyorsa sayfa sahibi değiştirir hep birlikte kalmış oluruzDu bakalım gayretli kızlarımızdan biri başlatır belki. Bende hiç anlamam
Eczaneden alsan daha iyi derim benim takıntım varda alerji felan yapar diye .Anladım canım bakayım bende hemen
K vitaminide varmi içindeAman çok biliyo onlarayrı verdi sağolsun akşama kadar ofisteyiz güneşle işimiz yok ki
Bende internetten almam çok taklit ürün var çünkü. Güvendiğim eczanelere bakarım genelde internetten gıda ve kozmetik alıyorum, ancak güvenilir bi satıcıysa alırım mesela migrostan çay gibi bi ara trendyolda hepsiburada da satıyordu migrosEczaneden alsan daha iyi derim benim takıntım varda alerji felan yapar diye .
Yoksa bende online alışveriş yapıyorum sadece krem eczane ürünlerini almıyorum
K yok galiba canım içerikleri i ekliyorum burayaK vitaminide varmi içinde
Venatura d3k2 süper hem düşük hem yüksek dozlusu var ben 2 ay önce ölçtürdüğümde d vitaminim normaldi 40ti şimdi yerlerdedir
Tekrar baktiracagim kendim baslicam düşük dozla yoksa bel ağrım kas ağrım başlar
Bunu eklemedi site, ayrıca yükledimK vitaminide varmi içinde
Venatura d3k2 süper hem düşük hem yüksek dozlusu var ben 2 ay önce ölçtürdüğümde d vitaminim normaldi 40ti şimdi yerlerdedir
Tekrar baktiracagim kendim baslicam düşük dozla yoksa bel ağrım kas ağrım başlar
Teşekkür ederim bir bakayım lazer duymuştum ama tam geçirmiyormuş diye yaptırmak konusunda emin olamadımŞimdi var desem ben daha denemedim seninlede hayırlısıyla ölmezsek buralarda olursak 1 sene sonra deneyimimi paylaşmak isterim çünkü henüz kendim gidip yaptırmadım yanlış yönlendirmek istemem ama benim inancim yüksek jet basınç bir araştır istersen
Canım normal doğum öncesi de belden iğne vuruyorlar artık uyuşturuyorlar o değil mi epidural ? Prenses doğum diyorlar galiba onaEpudral yöntem sezeryanla oluyor diye biliyorum .ilk çocuğum da sezeryanla dogmustu epudral yöntemle olmuştum..bu seferde sezeryan yolu görünüyor ama epudralmi olacak yoksa genel anestesizimi yapacak bilmiyorum
Az kaldı dayanKuyu Kokoreç çok güzel bir nimet
Yasak tabi bize ama şöyle çok pişmişinde gözüm var son haftalara saklıyorum.
Sucuk ağzıma almadım nitratsiz buldum danışmadan yemim diyorum burnumde tütüyor
Birde yeşilçay Bergomatli özledim ah ah
Migrosun kendi peynirleri çok güzel tavsiye ederim hani şimdi gelişimi için kaşar peyniri yememiz gerek ya eski kaşarı süperdi ben normal kaşarını alıp günlük grama ayırıp dondurucuya katacagim hemen acıyıp küflenmiyorda .Tadida bozulmuyor.Bende internetten almam çok taklit ürün var çünkü. Güvendiğim eczanelere bakarım genelde internetten gıda ve kozmetik alıyorum, ancak güvenilir bi satıcıysa alırım mesela migrostan çay gibi bi ara trendyolda hepsiburada da satıyordu migros
Bunu ilk defa gördüm bizi doktor yazmazsa bunuda denerim teşekkür ederimBunu eklemedi site, ayrıca yükledim
Pasta çok canımız isterse küçük dilim alıyor Bilindik yerden 2 ye kesip yiyoruz o bile fazla geliyor şekeri.
Muhallebide kinoali ece marka glutensiz alıyoruz çok canımız isterse
Bu konuda şanslıyım
Ama karbonhidrat gelince börekti lahmacun tantuni kebap şırdan karın mumbar Kokoreç
Kızlar bikaç gündür 2 saatte bi acıkıyorum son 1 saatten fazladır ne yesem diye düşünüyorum. Sizin bu yazılarında gördüm mutfağa gidiyorum benLahmacun ayda bir kere mutlakakokerex ve benzeri sogustur falan adam sokak lezzzetinin köpeği.Kendisi küçük çaplı bir Gurme olduğu için götürdüğü yerler efsane oluyor
Evet lazer bende duydum istersen incele 3 şubesi var kadının ama ben dediğim gibi doğum sonrası hayırlısıyla gideceğim yani 1 seneyi bulurTeşekkür ederim bir bakayım lazer duymuştum ama tam geçirmiyormuş diye yaptırmak konusunda emin olamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?