2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kıyamam ya canınmı çekti.
Yoğurt varsa onu ye kuzum bu saatte mideni yorma

Az kaldı dayan çoğu gitti azı kaldı bir de canım çok istiyorsa birazcık olsun ye ya kendine işkence etme
Adam kola iç dedi bunları yeme dedi cins işte hayatımda bir ergenken kola içmiş insana şimdilerde ağzıma almamışım kola iç diyor çok tersiz ama tek umudum son umudum doktorum

Sucuk yasak di mi bize ama arada kaçamak yapıyorum. Napim ya zaten bişey yiyemiyorum

Sağol canım bakayım kaşara, dedim ya yemekle aram yok daha yeni yeni başladım homini gırtlak yemeye bakayım ona da

Bunu ilk defa gördüm bizi doktor yazmazsa bunuda denerim teşekkür ederim
Canım sen doktor demezse başlama vitamin fazlalığı olursa iyi olmaz. Ben feroglobin e bi türlü cesaret edip başlayamadım kaç kişiye sordum da öyle başladım.

Adam kola iç dedi bunları yeme dedi cins işte hayatımda bir ergenken kola içmiş insana şimdilerde ağzıma almamışım kola iç diyor çok tersiz ama tek umudum son umudum doktorum
Ah be doktorcuklarimiz da haklı bizde haklıyız şükür ki geçecek olan bir süreçte fazla uzmeyecek bizi

Nitratsiz sucuk olursa birde çok iyi pişmiş olacakmış.

Ben bilmeden ramazan yumurta yemiştim 2-3 defa aradada bilmiyormuş gibi yiyorum
Hayırlısıyla birşey olmadı

Ekmeğe çok yüklenme
Et tavuk balık ye yoğurt süt kefir muz kaşar peyniri Çiğ Fındık badem kaju

Canım normal doğum öncesi de belden iğne vuruyorlar artık uyuşturuyorlar o değil mi epidural ? Prenses doğum diyorlar galiba ona
Hiç bilmiyorum ki benimde 13 yıl oldu ama belden aşağısı uyusturdular önüme perde çekip o şekilde sezeryan oldum ben onu epudral sezeryan diye biliyorum ama yanlismi hatırlıyorum ismini acaba bilemedim fakat belimden iğne yapıldı belden aşağısı uyustu o şekilde sezeryan oldum

Yarın 11 de şeker yüklemem var ben sadece senin şeker yuklemesinden sonra hafif ne yiyebilecegini soracağım dimi Happy başka bir soru yok Dua edin bana evlatcim yüzünü gostersn

Birazdn bişeyler yiyeceğim canım yanına da yoğurt koyacağım. Napim ya acıkıyorum ama engellemiyorum kendimi, kaç ayın acısı var sonuçta
Bak bu acı sana kilo olarak döner(bebeğe değil)

Şöyle yapabilirsin
3 ana 3 ara öğün en soncara öğünün 8 gibi olsun desek gece yatmadanda kan ilacını içsen miden dolar zaten
Sonra bak mide yanması eksimesi olur

Yarın 11 de şeker yüklemem var ben sadece senin şeker yuklemesinden sonra hafif ne yiyebilecegini soracağım dimi Happy başka bir soru yok Dua edin bana evlatcim yüzünü gostersn
Evet kuzum şimdiden teşekkür ederim
Gösterecek o kadar şekere göstermezse çok nazlı bir beybi geliyor

Ah be doktorcuklarimiz da haklı bizde haklıyız şükür ki geçecek olan bir süreçte fazla uzmeyecek bizi
Öyle böyle doğuracağız
Keşke diyorum bizde doktor yönünden şanslı olsaydık tek bak örnek multivitamin yazıp yolluyorlar bir bütüncül degerlendiyorlar d vitamini yetmiyor demirde hele magnezyum demiride mecbur ayriyeten yazıyorlar kopyaci yarisindan çoğu yinede el mahkum

Perinatolog maceramdan sonra iyice bir soguma geldi normal doguracagimi bilsem gitmeyecegim

Ne konuda bi topik kuzum yardımcı olurum tabi ki detaylı bir şekilde anlatırsanız

Ne konuda bi topik kuzum yardımcı olurum tabi ki detaylı bir şekilde anlatırsanız
Kuzu biz bunu sana hayırlısıyla hep birlikte sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza aldıktan sonra .
Bize yani bu topikteki kadınlarımız adına. Gebelik sonrası kişisel bakım. Bebek bakımı. Genel bir adı vardır bulamadım öyle bir topik açarsan seviniriz .Kısa ve öz yazmaya çalıştım

Ben 3 doktor değiştirdim.İlkini sigorta.uyusmazligi yüzünden mecburi oldu biraz.Digeri tam bir sömürücüydü her testi isteyen,her ilacı yazan kendi parasına bakan makine gibi birşey.İki kere gidip hemen bir manevrayla Perinatoloji alanında kendini geliştirmiş deneyimli bir doktor ile tanıştım.İalclara para verdiysen bitirene kadar iç ama ben sana vermicem dedi.Bana sadece D Vitamini ve kan ilacı dışında ilaç yazmayacağıni söyledi.Bacak ağrılarım baslayinca hemen magnezyumu da ekledi.Kim dogru kim yanlış bilmiyoruz belki hiç bilemicez ama hiç değilse beni ikna etti kan değerlerim iyi şimdilik.Doktora güvenmekten başka çaremiz yok ona en degerlimizi emanet ettik çünkü.Umarim bu yolculukta bize en iyi gelen insanlarla karşılaşmışizdir

İyi olsun da kuzu yapacak birşey yok hareketli saatlerini baz alarak randevuyu alırsan rahat edersin
Ben şunu fark etmiştim arabaya binip seyahat ettiğim de kıpramıyor. Yaklaşık 2 haftadır hareketlerini hissetmeye başlamıştım. O ana denk geldik sanırım. Bi daha ki sefere olabildiğince erken gidip hastanenin etrafında yürüyüş yapcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…