Kıyamam ya canınmı çekti.Kızlar bikaç gündür 2 saatte bi acıkıyorum son 1 saatten fazladır ne yesem diye düşünüyorum. Sizin bu yazılarında gördüm mutfağa gidiyorum benkaç aydır yiyemediklerimin acısı çıkacak galiba
Adam kola iç dedi bunları yeme dedi cins işte hayatımda bir ergenken kola içmiş insana şimdilerde ağzıma almamışım kola iç diyor çok tersiz ama tek umudum son umudum doktorumAz kaldı dayançoğu gitti azı kaldı bir de canım çok istiyorsa birazcık olsun ye ya kendine işkence etme
Sucuk yasak di mi bize ama arada kaçamak yapıyorum. Napim ya zaten bişey yiyemiyorumKuyu Kokoreç çok güzel bir nimet
Yasak tabi bize ama şöyle çok pişmişinde gözüm var son haftalara saklıyorum.
Sucuk ağzıma almadım nitratsiz buldum danışmadan yemim diyorum burnumde tütüyor
Birde yeşilçay Bergomatli özledim ah ah
Sağol canım bakayım kaşara, dedim ya yemekle aram yok daha yeni yeni başladım homini gırtlak yemeye bakayım ona daMigrosun kendi peynirleri çok güzel tavsiye ederim hani şimdi gelişimi için kaşar peyniri yememiz gerek ya eski kaşarı süperdi ben normal kaşarını alıp günlük grama ayırıp dondurucuya katacagim hemen acıyıp küflenmiyorda .Tadida bozulmuyor.
Bazı eczaneler kozmetik ürünlere indirimde yapıyor.
Canım sen doktor demezse başlama vitamin fazlalığı olursa iyi olmaz. Ben feroglobin e bi türlü cesaret edip başlayamadım kaç kişiye sordum da öyle başladım.Bunu ilk defa gördüm bizi doktor yazmazsa bunuda denerim teşekkür ederim
Birazdn bişeyler yiyeceğim canım yanına da yoğurt koyacağım. Napim ya acıkıyorum ama engellemiyorum kendimi, kaç ayın acısı var sonuçtaKıyamam ya canınmı çekti.
Yoğurt varsa onu ye kuzum bu saatte mideni yorma
Kim diyo kola iç diyeAdam kola iç dedi bunları yeme dedi cins işte hayatımda bir ergenken kola içmiş insana şimdilerde ağzıma almamışım kola iç diyor çok tersiz ama tek umudum son umudum doktorum
Ah be doktorcuklarimiz da haklı bizde haklıyız şükür ki geçecek olan bir süreçte fazla uzmeyecek biziAdam kola iç dedi bunları yeme dedi cins işte hayatımda bir ergenken kola içmiş insana şimdilerde ağzıma almamışım kola iç diyor çok tersiz ama tek umudum son umudum doktorum
Nitratsiz sucuk olursa birde çok iyi pişmiş olacakmış.Sucuk yasak di mi bize ama arada kaçamak yapıyorum. Napim ya zaten bişey yiyemiyorum
Sağol canım bakayım kaşara, dedim ya yemekle aram yok daha yeni yeni başladım homini gırtlak yemeye bakayım ona da
Canım sen doktor demezse başlama vitamin fazlalığı olursa iyi olmaz. Ben feroglobin e bi türlü cesaret edip başlayamadım kaç kişiye sordum da öyle başladım.
Jinekolog adam dışarıdaki yesilligi yeme diyor tamam haklı kolada asitli zehir bildiğin bir yerden yaparken bir yerden yıkıyor beterin beteri varmış diğer Jinekologların ahını aldımKim diyo kola iç diye
Hiç bilmiyorum ki benimde 13 yıl oldu ama belden aşağısı uyusturdular önüme perde çekip o şekilde sezeryan oldum ben onu epudral sezeryan diye biliyorum ama yanlismi hatırlıyorum ismini acaba bilemedim fakat belimden iğne yapıldı belden aşağısı uyustu o şekilde sezeryan oldumCanım normal doğum öncesi de belden iğne vuruyorlar artık uyuşturuyorlar o değil mi epidural ? Prenses doğum diyorlar galiba ona
Bak bu acı sana kilo olarak döner(bebeğe değil)Birazdn bişeyler yiyeceğim canım yanına da yoğurt koyacağım. Napim ya acıkıyorum ama engellemiyorum kendimi, kaç ayın acısı var sonuçta
Evet kuzum şimdiden teşekkür ederimYarın 11 de şeker yüklemem var ben sadece senin şeker yuklemesinden sonra hafif ne yiyebilecegini soracağım dimi Happy başka bir soru yokDua edin bana evlatcim yüzünü gostersn
Rica ederim canim benim ne demekEvet kuzum şimdiden teşekkür ederim
Gösterecek o kadar şekere göstermezse çok nazlı bir beybi geliyor
Öyle böyle doğuracağızAh be doktorcuklarimiz da haklı bizde haklıyız şükür ki geçecek olan bir süreçte fazla uzmeyecek bizi
Öyle deme tüpün son model tam modern çağ bebeği geliyorRica ederim canim benim ne demekahahah nazlı olmaz mı ya kendi başına olamadı da gittik tüpte yaptık daha ne olsun
Ne konuda bi topik kuzum yardımcı olurum tabi ki detaylı bir şekilde anlatırsanızKuzu ben sayfa işlerini beceremem .
Ama hep araştırır kullandiklarimi kullanacaklarimi size atarım
Birde o işler benim enerjimi alır
Papatyamelo Kuzu açsın desek oda kendiyle uğraşıyor
Biriniz el atın olaya
Kuzu biz bunu sana hayırlısıyla hep birlikte sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza aldıktan sonra .Ne konuda bi topik kuzum yardımcı olurum tabi ki detaylı bir şekilde anlatırsanız
Ben 3 doktor değiştirdim.İlkini sigorta.uyusmazligi yüzünden mecburi oldu biraz.Digeri tam bir sömürücüydü her testi isteyen,her ilacı yazan kendi parasına bakan makine gibi birşey.İki kere gidip hemen bir manevrayla Perinatoloji alanında kendini geliştirmiş deneyimli bir doktor ile tanıştım.İalclara para verdiysen bitirene kadar iç ama ben sana vermicem dedi.Bana sadece D Vitamini ve kan ilacı dışında ilaç yazmayacağıni söyledi.Bacak ağrılarım baslayinca hemen magnezyumu da ekledi.Kim dogru kim yanlış bilmiyoruz belki hiç bilemicez ama hiç değilse beni ikna etti kan değerlerim iyi şimdilik.Doktora güvenmekten başka çaremiz yok ona en degerlimizi emanet ettik çünkü.Umarim bu yolculukta bize en iyi gelen insanlarla karşılaşmışizdirÖyle böyle doğuracağız
Keşke diyorum bizde doktor yönünden şanslı olsaydık tek bak örnek multivitamin yazıp yolluyorlar bir bütüncül degerlendiyorlar d vitamini yetmiyor demirde hele magnezyum demiride mecbur ayriyeten yazıyorlar kopyaci yarisindan çoğuyinede el mahkum
Perinatolog maceramdan sonra iyice bir soguma geldi normal doguracagimi bilsem gitmeyecegim
Folik asite doyurdum onu ilk 3.5 ay eğer Oxfordu kazanmazsa bozusuruz fjdjdjdj dogdugunda telefonun kilidini açabiliyor diye ZEKİ bu çocuk ya demek istemiyorum bennn nnÖyle deme tüpün son model tam modern çağ bebeği geliyorhemde bunlar folik asit bebesi
Ben şunu fark etmiştim arabaya binip seyahat ettiğim de kıpramıyor. Yaklaşık 2 haftadır hareketlerini hissetmeye başlamıştım. O ana denk geldik sanırım. Bi daha ki sefere olabildiğince erken gidip hastanenin etrafında yürüyüş yapcamİyi olsun da kuzu yapacak birşey yok hareketli saatlerini baz alarak randevuyu alırsan rahat edersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?