2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
O çantaları gördüm. Ama bilmiyorum, benim de kafam karışık çanta konusunda.

Ahh ne güzelmiş pilates işi, ben kickboks’a gidiyordum 7-8 ay devam ettim, en son transferden önce bıraktım. Ama hamile yogasına başlicam araştırıp. Umarım geç kalmamışımdır ağrılarımdan bira kurtulurum belki.

Ay bu bioderma’nın aylarca 3 al 2 öde kampanyası vardı, ben de değerlendirmedim. Atoderm kremini ve duş jelini kullanıyordum ama duş yağını kullanmadım, bi dahakine onu alayım. Bir de mustela’nın bebe yağını kullanıyorum komple vücut için. Karın için sabahları işe gitmeden lierac, akşamları duş sonrası badger, kalça ve basenlere de bio oil. Çatlak olmasın diye ne bulsam sürüyorum çatlamasak da kıl tüy için çare aricam bu kez olsun çatlak daha zor.

Uykusu geliyor demek ki arabada evet olabilir bu çocuklar keyif çocukları ya Onlar ne derse oooo

Çanta olarak Oysho bütçenize uygunsa incelemenizi tavsiye ederim.Biraz tuzlu e bebege göre ama en az 3 yıl kullanılacak gözleri vs gayet yeterli görünüyor.Zaraninki sırt çantası olmadığı için tercih etmedim eğer seçenekleriniz arssinda o tarz birşey varsa indirimde oldukça uyguna elde edersiniz.

Sağol canım yemeğe çalışıyoru bitek kefir bulamaadım bi ara mandıralara bakayım. Marketlerdekiler kimyasal ya istemiyorum o yüzden. Sucuğu da nadir yiyorum zaten. Çok abur cuburum yok o yüzden bişey olmaz herhalde.

Jinekolog adam dışarıdaki yesilligi yeme diyor tamam haklı kolada asitli zehir bildiğin bir yerden yaparken bir yerden yıkıyor beterin beteri varmış diğer Jinekologların ahını aldım
Hopppaaa kola da zararlı hemde çokkk zararlı. Ben en fazla bikaç yudum içerim o da midem bulanırsa bastırsın diye. İçtiğim de yarım çay bardağı kadar ve haftada belki 1 kere ya içerim ya içmem. Eskiden içerdim ama hamile kalınca canım çekmiyor artık. Doktora bakma sen içme yine de

Tamam epidural sezeryan var ama artık normal doğumda da belden iğne yapıyorlar. Sancıyı hissetmiyorsun diye biliyorum son aşamada suni sancı veriyorlarmış doğum çabuk oluyormuş. Ama her doktor yapmıyor galiba.prenses doğum diye arat bak bulursun

Yarın 11 de şeker yüklemem var ben sadece senin şeker yuklemesinden sonra hafif ne yiyebilecegini soracağım dimi Happy başka bir soru yok Dua edin bana evlatcim yüzünü gostersn
Salata yiyebilirsin belki happy olmaz mı evde hazırla koy bi kaba götür

Kızlar haftaya randevum var arada mide ekşimesi oluyor. Ne iyi gelir ? Süt içtim saat 21 gibi ama pek geçmedi. Az öncede yoğurt yedim .@happy cim dediğin gibi dikkat ettim ama acıkınca engel olmuyorum kendime, çünkü kilo verdim ben hamileliğimde kilo almadım. O yüzden yemeği kısmıyorum. Sadece ekmek yemedim bu akşam

Bir haftadır bende de yatacağım zaman oluyor, bir kaç yudum süt içiyorum. Farklı bir çözüm bulamadım.

Bişey soracağım kızlar, sola yattığımda kızımın tekmelerini daha çok hissediyorum. Sizce pızisyondan dolayı mı yoksa bebek rahatsız olup tekmeliyor mudur ? Aklıma takılıyor da

Bende unutkanlik ve dalginlik son bir haftadir var. Normalde fil gibi hafizam vardir ama suan yapmam gerekenleri bile hatirmakta zorlandigim noktalar oluyor.

bende de ayni sorun vardi, doktorum mide ilaci verdi baya iyi geldi. hergun bir tane iciyorum

Bende unutkanlik ve dalginlik son bir haftadir var. Normalde fil gibi hafizam vardir ama suan yapmam gerekenleri bile hatirmakta zorlandigim noktalar oluyor.
Doktora sordum gebelikte normal dedi.ama uykusuzluk ve düşünecek çok şeyin olması da etkili bence. Bebeğe ne alınacak, ay atletim artık olmuyor, iş yerinden ne zaman izin almam lazım, wkmeğe zam mı geldi, ne yemem lazım, bezler de çok pahalandı derken kafa kalmıyor haliyle.

Adam kola iç dedi bunları yeme dedi cins işte hayatımda bir ergenken kola içmiş insana şimdilerde ağzıma almamışım kola iç diyor çok tersiz ama tek umudum son umudum doktorum
Canım ben yedim sucuk. Buradan doğal olandan almıştım geleneksel pazarlar oluyor Kayseri sucuğuydu. Ay bende şırdan istedim Adana da yedim çok güzeldi. Antep’te de çok iyi bir kokoreçci var. Bizim ev benim kocam çok güzel yapar ama korkuyorum

Teşekkür ederim, bakayım oysho’nun modeline de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…