2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Bende çok kararsızdım çanta konusunda bugün görseldekini aldım çokta uygun fiyata denk geldi. Bir arkadaşım kullanıyor canlısını görünce içime sindi. Fikir olsun canım.

Eklentiler

• 886D5CC5-7894-4254-9398-8180E581D6E8.webp
    27,6 KB · Görüntüleme: 71
Bişey soracağım kızlar, sola yattığımda kızımın tekmelerini daha çok hissediyorum. Sizce pızisyondan dolayı mı yoksa bebek rahatsız olup tekmeliyor mudur ? Aklıma takılıyor da
Bunu sormuştum doktoruma geçen hafta, kan dolaşımı hızlandığı için hareketlerde çoğalma oluyormuş sola yatınca kuzum. Bebişlerin en rahat ettiği pozisyon sola yatmak zaten. Korkma hiç

Canım instagramda melikeyoga diye bir hesap var ordan online ders alıyorum ücretli olarak. Şimdiye kadar baya memnun kaldım ben.

Ben agustos sonu yada eylul 15 gbi izne cikicam canim. normalde bir sene iznim var ama belki erken donmek zorunda kalabilirim . bakalim :)

Doktor gibi doktor işte. Temel başları ayrı ayrı yazmış Magnezyum demir d vitamini.
O multivitaminde tek çinkoyu sevdim cildimizi bebek gibi yapıyor birazda selenyum var yani bildiğin kolajen hapı kıvamında gerisi tirt

Magnezyum ve d vitamini olarak hangi marka verdi .

Folik asite doyurdum onu ilk 3.5 ay eğer Oxfordu kazanmazsa bozusuruz fjdjdjdj dogdugunda telefonun kilidini açabiliyor diye ZEKİ bu çocuk ya demek istemiyorum bennn nn
Daha dur ilk gazını kendi çıkarırsa özgüvenli kendi işini kendi yapan deriz

Bunların birini bugüne kadar daha doğrusu gebe kaldıktan sonra uygulamadim çünkü catlamiyordum tedbir felan hak getire ama sizleri gördükçe üşengeçliğim gidiyor Pazartesi yada salı alıp başlayacağım. Biodermanin pembe yüz temizleme jelide mükemmel hassas ciltler için nemlendiriyor kurutmuyor birde bereketli ürün. Keşke alsaymissin o duş yağı stogu yapılır bence çünkü kışın daha çok ihtiyacimiz olacak .Kışın balmoil daha etkili olabilir ıslak vucuda sürüp çıkılıyor diye oda her eczanede yok .Badger çocuk güneş kremi olan marka dimi yeni nesil filtreli felan .

Sen bana sor kuzu ben sana bulurum.Gida mühendisi takip ediyorum ınstagramda hangi marketten hangisi alınır hangisi temiz içerikli paylaşıyor.
Kefir altınkilic bimden alabilirsin.
Laktoz alerjik varsa daha açığı süt yada süt ürünü içip gazman gibi geziyorsan laktozsuz kefirde var onu icebilirsin.Gunde kefir küçük aida boy bardakta iç.

Benim tek icmedigim kola ve türevleri.
Beypazari Maden suyu içerim günde bir tane .
2 bardak süt 2 bardak ayran 1 bardak kefir 2 litre su günlük rutin bu bazen süt 1 bardak olur .Kaşar peyniride sabahları 1 büyük dilim .

Sen hepsinin tadına varmışsın oh mis şifa olsun
Varya ben onları yesem hepsinide canim istiyor 75-80 kiloyla bitiririm canimda çok istiyor son golü ben atacağım bebek atmadan çıkmadan yani son bir haftası şu güzel nimetleri pişmanlık duymadan yiyeceğim
Hele sucuk gözümde tütüyor diyorum ince ince dograsam iyice pişirip tost ekmeğinin içine öyle katsam

S Sntr Kuzum 11 de olmayabilirim. (Çiğ köfte dedik dedik kayinvalidem yapacak köye gideceğim bazen çekiyor bazen çekmiyor internet)

Umarım testin hayırlısıyla güzel sonuçlanır
Birde önce kan verip sonra o gazoz gibi şekeri içip sonra tekrar verip kaç defada oluyor .Dipnot yazarsan mutlu edersin.Ictikten sonra nasıl bir ruh halin olacak özetlersen aydınlatırsan çok iyi olur

Epudral yöntem sezeryanla oluyor diye biliyorum .ilk çocuğum da sezeryanla dogmustu epudral yöntemle olmuştum..bu seferde sezeryan yolu görünüyor ama epudralmi olacak yoksa genel anestesizimi yapacak bilmiyorum
yok kuzum normal doğumu da epidural şeklinde yapıyorlarmış anne acıyı çok hissetmesine diye. Ben ondan bahsediyorum

Sen ekmeği boşver kuzu zaten yararı yok sisiriyor bağımlılık yaptırıyor tam buğday makarna alabilirsin avucunun içi kadar haşlayıp bol sebzeli salata yada bol sebze sotesi yapıp içine katıp afiyetle yersin.
Çok çok canın ekmek çekerse tam buğday çavdar yada wasa alabilirsin bulgur patlagi var mısır-pirinç patlagi karbugday patlagi. Hem bereketli ürünler bir parçası tok tutuyor gerisini ya dolaba kat yada cam kavonoz koyup saklayabilirsin.

Protein karbonhidrat yağ her öğünde dengelersen ekmek aramazsın. Meyvenide sabah kahvaltisinda tüketmeye çalış şuan mürdüm eriği kayısı mevsimi kabızlık problemin varsa kahvaltıdan sonra 1 porsiyon yani 4 kayısı 1 porsiyon 2 erik tüket 15 dkda wc çıkarsın. (Bende bu etkide)

Hepsini de devletin karşıladıklarından yazdı gayet yeterli diye.Ozel bir takviye yok yani bende.

Wayyy kayınvalide gibi kayınvalide Çok teşekkür ederim beybi inşallah Herşeyi gözlemleyip bildiricem

Hepsini de devletin karşıladıklarından yazdı gayet yeterli diye.Ozel bir takviye yok yani bende.

Wayyy kayınvalide gibi kayınvalide Çok teşekkür ederim beybi inşallah Herşeyi gözlemleyip bildiricem
O doktorun kıymetini bil

Daha şeker çıkacaksın

Ay ben sucuk yedim yaaa yani çok sık olmasa da yedim canım çekiyordu çok, arada cips yiyorum çünkü eşim eve alınca dayanamıyorum, gazlı içecek nadir içtim ama. Bunun haricinde sağlıklı beslenmeye çalışıyorum, her sabah bir yumurta mutlaka yiyorum her gün olmasa da kefir içiyorum. Ama biraz daha düzene sokmam lazım yeme içme işini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…