- 7 Temmuz 2021
- 1.121
- 1.526
- 63
Bende çok kararsızdım çanta konusunda bugün görseldekini aldım çokta uygun fiyata denk geldi. Bir arkadaşım kullanıyor canlısını görünce içime sindi. Fikir olsun canım.Kızlar anne çantası olarak ne almayı düşünüyorsunuz? Ben ebebekte yatakli çanta gördüm çok hoşuma gitti dikişleri bölmeleri falan kaliteliydi onu almayı düşünüyorum ama alternatif olursa yönlenebilirim.
Bunu sormuştum doktoruma geçen hafta, kan dolaşımı hızlandığı için hareketlerde çoğalma oluyormuş sola yatınca kuzum. Bebişlerin en rahat ettiği pozisyon sola yatmak zaten. Korkma hiçBişey soracağım kızlar, sola yattığımda kızımın tekmelerini daha çok hissediyorum. Sizce pızisyondan dolayı mı yoksa bebek rahatsız olup tekmeliyor mudur ? Aklıma takılıyor da
Canım instagramda melikeyoga diye bir hesap var ordan online ders alıyorum ücretli olarak. Şimdiye kadar baya memnun kaldım ben.Bende aynıyım ayaklarımı nereye koyacağımı şaşırıyorum sürekli dönüyorum yatakta, sinir basıyor sonra kalkıp evde geziyorum. Sola dönüp yatıyorum sonra ağrıyor o taraf sırt üstü dönmeye çalışıyorum ama zor dönüyorum ağrıdan, sırt üstü de yatamıyorum sonra, sağa derken sabaha kadar aynı rutin
Canım geçmiş olsun kedin mi kayıp çok üzüldüm. Kapıya kumu ile mamasjnı bırak belki işe yarar. Bodrumlara falan baktınız mı saklanmıştır belki
Canım nerede başladın link var mı
Aaa krem falan işe yaramadı mı ne kullanıyordun ? Tüh ya
Ayy canım paylaşalım doğumdan sonra bakımlı anneler topic i kuralım hatta. Aslında şimdiden mi kursak ne yapsak ancak olur?
O ne gızzz 475 lira millet çöpe atacak anam ne gerek varyani işin gerçeği bu çikolatayı yiyip atacaklar kağıdı çöpe. Yazık kız çocuğumuza üst baş alırız. Madlen çikolata yeter bi de benim çok tanıdığım var 40 taneyi ev içinde yer bitiririz biz
Madecasol sürülür mü hamilelikte kimyasal depil mi ? Arjadaşım ozonlu zeytinyağı kullanıyordu bi ara ne yaptı bilmem. Ne kullanıyorduk birisi baştan temiz temiz yazsa not aldım ama kafam milyon oldu
Bi de doğum sonrası var heee yandık yandık
Canım bi dahaki sefere gitmeden çikolata ye bari tan doktora girmeden işe yarar belki
Normal doğum epidural istiyorum. Prenses diyorlar galiba ama bende çok detaylı bilmiyorum henüz. Sezeryan istemiyorum çünkü iyileşmesi var bi de ama o gün gelince ne olur bilmiyorum
Çok şükür canım sonuçlara çok sevindim
Sağol canım rahatladımBunu sormuştum doktoruma geçen hafta, kan dolaşımı hızlandığı için hareketlerde çoğalma oluyormuş sola yatınca kuzum. Bebişlerin en rahat ettiği pozisyon sola yatmak zaten. Korkma hiç
Sağol canım bakıyorum hemenCanım instagramda melikeyoga diye bir hesap var ordan online ders alıyorum ücretli olarak. Şimdiye kadar baya memnun kaldım ben.
Ben agustos sonu yada eylul 15 gbi izne cikicam canim. normalde bir sene iznim var ama belki erken donmek zorunda kalabilirim . bakalim :)Doktora sordum gebelikte normal dedi.ama uykusuzluk ve düşünecek çok şeyin olması da etkili bence. Bebeğe ne alınacak, ay atletim artık olmuyor, iş yerinden ne zaman izin almam lazım, wkmeğe zam mı geldi, ne yemem lazım, bezler de çok pahalandı derken kafa kalmıyor haliyle.
Doktor gibi doktor işte. Temel başları ayrı ayrı yazmışBen 3 doktor değiştirdim.İlkini sigorta.uyusmazligi yüzünden mecburi oldu biraz.Digeri tam bir sömürücüydü her testi isteyen,her ilacı yazan kendi parasına bakan makine gibi birşey.İki kere gidip hemen bir manevrayla Perinatoloji alanında kendini geliştirmiş deneyimli bir doktor ile tanıştım.İalclara para verdiysen bitirene kadar iç ama ben sana vermicem dedi.Bana sadece D Vitamini ve kan ilacı dışında ilaç yazmayacağıni söyledi.Bacak ağrılarım baslayinca hemen magnezyumu da ekledi.Kim dogru kim yanlış bilmiyoruz belki hiç bilemicez ama hiç değilse beni ikna etti kan değerlerim iyi şimdilik.Doktora güvenmekten başka çaremiz yok ona en degerlimizi emanet ettik çünkü.Umarim bu yolculukta bize en iyi gelen insanlarla karşılaşmışizdir
Daha dur ilk gazını kendi çıkarırsa özgüvenli kendi işini kendi yapan derizFolik asite doyurdum onu ilk 3.5 ay eğer Oxfordu kazanmazsa bozusuruz fjdjdjdj dogdugunda telefonun kilidini açabiliyor diye ZEKİ bu çocuk ya demek istemiyorum bennn nn
Bunların birini bugüne kadar daha doğrusu gebe kaldıktan sonra uygulamadim çünkü catlamiyordum tedbir felan hak getire ama sizleri gördükçe üşengeçliğim gidiyorO çantaları gördüm. Ama bilmiyorum, benim de kafam karışık çanta konusunda.
Ahh ne güzelmiş pilates işi, ben kickboks’a gidiyordum 7-8 ay devam ettim, en son transferden önce bıraktım. Ama hamile yogasına başlicam araştırıp. Umarım geç kalmamışımdırağrılarımdan bira kurtulurum belki.
Ay bu bioderma’nın aylarca 3 al 2 öde kampanyası vardı, ben de değerlendirmedim. Atoderm kremini ve duş jelini kullanıyordum ama duş yağını kullanmadım, bi dahakine onu alayım. Bir de mustela’nın bebe yağını kullanıyorum komple vücut için. Karın için sabahları işe gitmeden lierac, akşamları duş sonrası badger, kalça ve basenlere de bio oil. Çatlak olmasın diye ne bulsam sürüyorumçatlamasak da kıl tüy için çare aricam bu kez olsun çatlak daha zor.
Sen bana sor kuzu ben sana bulurum.Gida mühendisi takip ediyorum ınstagramda hangi marketten hangisi alınır hangisi temiz içerikli paylaşıyor.Sağol canım yemeğe çalışıyoru bitek kefir bulamaadım bi ara mandıralara bakayım. Marketlerdekiler kimyasal ya istemiyorum o yüzden. Sucuğu da nadir yiyorum zaten. Çok abur cuburum yok o yüzden bişey olmaz herhalde.
Benim tek icmedigim kola ve türevleri.Hopppaaa kola da zararlı hemde çokkk zararlı. Ben en fazla bikaç yudum içerim o da midem bulanırsa bastırsın diye. İçtiğim de yarım çay bardağı kadar ve haftada belki 1 kere ya içerim ya içmem. Eskiden içerdim ama hamile kalınca canım çekmiyor artık. Doktora bakma sen içme yine de
Sen hepsinin tadına varmışsın oh mis şifa olsunCanım ben yedim sucuk. Buradan doğal olandan almıştım geleneksel pazarlar oluyor Kayseri sucuğuydu. Ay bende şırdan istedim Adana da yedim çok güzeldi. Antep’te de çok iyi bir kokoreçci var. Bizim ev benim kocam çok güzel yaparama korkuyorum
yok kuzum normal doğumu da epidural şeklinde yapıyorlarmış anne acıyı çok hissetmesine diye. Ben ondan bahsediyorumEpudral yöntem sezeryanla oluyor diye biliyorum .ilk çocuğum da sezeryanla dogmustu epudral yöntemle olmuştum..bu seferde sezeryan yolu görünüyor ama epudralmi olacak yoksa genel anestesizimi yapacak bilmiyorum
evet kuzum aynen dediğin gibi o yüzden bu tecrübeyi yaşayan anneler var mı onu merak ediyorum.Canım normal doğumda da epidural yapıyolar isteğe bağlı. Acı çekmeden doğum gerçekleşiyor ama galiba kasları yonetemedigimiz için zor olabiliyor emin değilim.
Sen ekmeği boşver kuzu zaten yararı yok sisiriyor bağımlılık yaptırıyor tam buğday makarna alabilirsin avucunun içi kadar haşlayıp bol sebzeli salata yada bol sebze sotesi yapıp içine katıp afiyetle yersin.Doktora sordum gebelikte normal dedi.ama uykusuzluk ve düşünecek çok şeyin olması da etkili bence. Bebeğe ne alınacak, ay atletim artık olmuyor, iş yerinden ne zaman izin almam lazım, wkmeğe zam mı geldi, ne yemem lazım, bezler de çok pahalandı derken kafa kalmıyor haliyle.
Hepsini de devletin karşıladıklarından yazdı gayet yeterli diye.Ozel bir takviye yok yani bende.Doktor gibi doktor işte. Temel başları ayrı ayrı yazmışMagnezyum demir d vitamini.
O multivitaminde tek çinkoyu sevdim cildimizi bebek gibi yapıyor birazda selenyum var yani bildiğin kolajen hapı kıvamındagerisi tirt
Magnezyum ve d vitamini olarak hangi marka verdi .
S Sntr Kuzum 11 de olmayabilirim. (Çiğ köfte dedik dedik kayinvalidem yapacak köye gideceğim bazen çekiyor bazen çekmiyor internet)
Umarım testin hayırlısıyla güzel sonuçlanır
Birde önce kan verip sonra o gazoz gibi şekeri içip sonra tekrar verip kaç defada oluyor .Dipnot yazarsan mutlu edersin.Ictikten sonra nasıl bir ruh halin olacak özetlersen aydınlatırsan çok iyi olur
O doktorun kıymetini bilHepsini de devletin karşıladıklarından yazdı gayet yeterli diye.Ozel bir takviye yok yani bende.
Wayyy kayınvalide gibi kayınvalideÇok teşekkür ederim beybi inşallah Herşeyi gözlemleyip bildiricem
Ay ben sucuk yedim yaaaSen hepsinin tadına varmışsın oh mis şifa olsun
Varya ben onları yesem hepsinide canim istiyor 75-80 kiloyla bitiririmcanimda çok istiyor son golü ben atacağım bebek atmadan çıkmadan yani son bir haftası şu güzel nimetleri pişmanlık duymadan yiyeceğim
Hele sucuk gözümde tütüyor diyorum ince ince dograsam iyice pişirip tost ekmeğinin içine öyle katsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?