2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Hepsini de devletin karşıladıklarından yazdı gayet yeterli diye.Ozel bir takviye yok yani bende.

Wayyy kayınvalide gibi kayınvalide Çok teşekkür ederim beybi inşallah Herşeyi gözlemleyip bildiricem
Devletin yazdığı magnezyum hangisi canım? Dün bana da magnezyum başlattı ama içinde 20 tane var 180 mi neydi. Magnezyum magnezyumdur araştırıp değiştircem

Devletin yazdığı magnezyum hangisi canım? Dün bana da magnezyum başlattı ama içinde 20 tane var 180 mi neydi. Magnezyum magnezyumdur araştırıp değiştircem
Magnorm 365 mg 30 adet var icinde.suda eriyenlerden soğuk su ile yapınca fanta gibi oluyor bacak agrilarimi tam bir cozumdu kendisini ureteni alnından öpüyorum

Sabahları çok güzel besleniyorum. Akşama doğru karbonhidrat canavarı oluyorum citosta bir kere canim çekti 4-5 tane doritos yemiştim.Gazli içecek ihtiyacımı Maden suyu bastırıyor. Kahveyide 3 güne 1 içiyorum. Günde 2 ceviz mutlaka yerim .İlk üç aylık dönemde 4 tane yiyordum. Balık tuketmedigim icin.

Magnorm 365 mg 30 adet var icinde.suda eriyenlerden soğuk su ile yapınca fanta gibi oluyor bacak agrilarimi tam bir cozumdu kendisini ureteni alnından öpüyorum
Vay be
Normalde magnezyumun düşük çıktımı ağrın var diyemi yazdı.
Kalça ağrısına iyi gelse bende içerim

Ben de bundan alayım bi sonrakine
Suya atılan meyve suyu gibi olanmi
Toz, suyla karıştırıyorsun. Benim de akşamları bacaklarım ağrımaya başladı böyle sızlıyor gibi. Ondan verdi doktor seni rahatlatır dedi

Evet evet başla göbeğe sürmeye artık Benim büyüme zamanlarından kalma kalça ve bel kısmımda çatlaklarım var, o yüzden tırsıyorum karından da çatlarım diye. Bi badem yağı kaldı, onu da alıp süreyim eksik kalmasın diyorum
Bioderma’nın yüz temizlemeleri güzel evet Pembe kapaklı suyu ve jeli harika. Badger evet güneş kremleri de var, göbeğe sürmelik çatlak önleyici yağları da var. Tavsiye ederim. İyiyaşayın diye bir sitede satılıyor.

Kozmetik kardeşliği

Bioderma candır

Geceleri yatarken yağlanmak çatlağı önleyebilirmis ama ona benim yüreğim el vermiyor heryer yağ olacak durmadan çamaşır yıka kakao yağı alabilirsin mis gibi birde vanilya yağı
Bundan almayı düşünüyorum daha pratik bir bak istersen.
Bu markanin katı saç kremini ve katı saç sampuanini kullandım memnun kalmıştım.

Eklentiler

• Screenshot_20220716-102116_Instagram.webp
    31,7 KB · Görüntüleme: 51
  • Screenshot_20220716-102106_Instagram.webp
    16 KB · Görüntüleme: 52
Ben agustos sonu yada eylul 15 gbi izne cikicam canim. normalde bir sene iznim var ama belki erken donmek zorunda kalabilirim . bakalim :)
Bende eylül içinde izne çıkarım. Ama kaçı olur bilmiyorum. Ortalarına kadar idare etmeye çalışacağım ki dönüş de o kadar uzasın. Sonra ücretsiz izin alacağım. 2 yıl düşünüyorum ama parasal konular nedeniylr erken de dönebilirim şu anda bilemiyorum. Malum herşey belirsiz. Fiyatlar coşuyor.

Sağol canım tam sayfanın ismi nedir bakayım ona da
Altınlılıç ı biliyorum marketlerde var bakayım ona da . Aida boyu bilmiyorum ama öğrenirim hangisi olduğunu

Ooo maşallah iyi içicisin he ay bende yazayım içtiğimi suyu zor 2,5 litreye çıkarttım bide havuç suyu içiyorum günlük.

Sağol canım tam sayfanın ismi nedir bakayım ona da
Altınlılıç ı biliyorum marketlerde var bakayım ona da . Aida boyu bilmiyorum ama öğrenirim hangisi olduğunu
200 ml klasik su bardağı tatlım 250 mlde olur .

Bu sayfa tatlım marketleri sabitlemis

Eklentiler

• Screenshot_20220716-102635_Instagram.webp
    41,9 KB · Görüntüleme: 45
Keyif alıyorum ben ekmeği yemekten ya bağımlı nıyım nedir dediğin tavsiyelere bakayım canım düşündüm de hiç sağlıklı hayat konusunda bişey bilmiyorum çok yabancıyım çokkk

Evet baktım gece normal doğumda epudral iğne yapanlar varmış artık

Karpuz felan yedigim için salatalık onlarda su ya ondan 2 litre kışın 2,5 3 litreye çıkarım bendehavuç suyunada kışın başlarım bir bardak
Aaa evet karpuzu da çok severim yerim de havuç suyunu bebeğin suyu için içiyorum canım azıcık azalmış ( çok değil) tedbir amaçlı içiyorum ama sevemedim türlü şifa niyetine içiyorum. Haftaya doktor normal derse bırakacağım havucu

Evet baktım gece normal doğumda epudral iğne yapanlar varmış artık
Evet canım ayy hangisi olacak bilmiyorum. Doktora bırakacağım ben, olur derse belfen uyuşturmalı normal doğum istiyorum. Bi kere araştırayım desim psikolojim bozuluyordu. Doğum hikayeleri okumuyorum o yüzden, iyice strese sokuyor beni. Hele bazısı neler neler yazıyor. Başına kötü bişeyi geleni anlarım da bazısı minicik bişeyi abartarak yazmayı seviyor sinir basıyor psikolojimi bozuyor. eninde sonunda ağrı sancı olacak kaçarı yok niye yarım sayfa yazıyorlar ki şöyle oldu böyle oldu diye. güzeli çok okumamak. Olacak olan oluyor şimdiden kendimi strese sokamam. Off yine aklıma geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…