Aslında ekmeği 1 dilim 25-30 gram şeklinde tüketsek zararı yok yararida yok hem hemen acıktıriyor kan şekerini ziplatiyorKeyif alıyorum ben ekmeği yemekten ya bağımlı nıyım nedirdediğin tavsiyelere bakayım canım düşündüm de hiç sağlıklı hayat konusunda bişey bilmiyorum çok yabancıyım çokkk
Havuç aslında tadı güzel olur ilaç niyetine içiyorsun ya belki ondan hoş gelmedi.Aaa evet karpuzu da çok severim yerim dehavuç suyunu bebeğin suyu için içiyorum canım azıcık azalmış ( çok değil) tedbir amaçlı içiyorum ama sevemedim türlü şifa niyetine içiyorum. Haftaya doktor normal derse bırakacağım havucu
Kalçaya ve vajinaya olan baskıyi soracağım bugün benim bacaklarım da çok ağrıyordu 2 ay evvel yazdı ağrı sikayetlerinden ötürü kuzumVay be
Normalde magnezyumun düşük çıktımı ağrın var diyemi yazdı.
Kalça ağrısına iyi gelse bende içerim
Şöyle de kuzum kalcaya sanki iğne saplamis gibi bir ağrıKalçaya ve vajinaya olan baskıyi soracağım bugün benim bacaklarım da çok ağrıyordu 2 ay evvel yazdı ağrı sikayetlerinden ötürü kuzum
Evet aynı ben sabahları çok sağlıklı oluyor diğer öğünlerde kaçamak oluyorSabahları çok güzel besleniyorum. Akşama doğru karbonhidrat canavarı oluyorumcitosta bir kere canim çekti 4-5 tane doritos yemiştim.Gazli içecek ihtiyacımı Maden suyu bastırıyor. Kahveyide 3 güne 1 içiyorum. Günde 2 ceviz mutlaka yerim .İlk üç aylık dönemde 4 tane yiyordum. Balık tuketmedigim icin.
Kızlar şimdi detaylı ultrasona geldim bekliyorum çok heyecanlıııı
Bugün dengelemeyi düşünüyorum 6 küçük Çiğ köfte bir bardak ayran salata olabilir yanınaEvet aynı ben sabahları çok sağlıklı oluyor diğer öğünlerde kaçamak oluyorişe gittiğim zaman gene daha dengeli ve sağlıklı oluyor ama evdeysem Allah ne verdiyse şeklinde gidiyor
Kızımı görünce unutmam inşallah bu sorulariŞöyle de kuzum kalcaya sanki iğne saplamis gibi bir ağrı
Olsun sen sağlıkla gördeKızımı görünce unutmam inşallah bu sorulari
Ah benim canim iyi haberlerini bekliyoruzKızlar şimdi detaylı ultrasona geldim bekliyorum çok heyecanlıııı
Ben de ücretsiz izni başta düşündüm, eşim diyo günlüğün kaç para yazıyor senin haberin varmıBende eylül içinde izne çıkarım. Ama kaçı olur bilmiyorum. Ortalarına kadar idare etmeye çalışacağım ki dönüş de o kadar uzasın. Sonra ücretsiz izin alacağım. 2 yıl düşünüyorum ama parasal konular nedeniylr erken de dönebilirim şu anda bilemiyorum. Malum herşey belirsiz. Fiyatlar coşuyor.
O da güzelmişBen de ücretsiz izni başta düşündüm, eşim diyo günlüğün kaç para yazıyor senin haberin varmıMaaşının max yarısına bakıcı buluruz unut diyo. Maddi açıdan da baya zorlar bizi
Ben kaçırdım galiba canım niye giremedin ? Hastanede yapılandan çok farklı değil üzülme hastanede eline kalbine bakmıyorlar mı zaten renkli yok mu ? Aynısı bu da zaten. Üzülme sıkma canınıBu detaylı ultrasona bir ben giremedim sanırım çok moralim bozuluyor beni bu duygudan mahrum bıraktıkları için
Hiçbirşey diyemiyorumBu detaylı ultrasona bir ben giremedim sanırım çok moralim bozuluyor beni bu duygudan mahrum bıraktıkları için
Doğru diyorsun kendi Jinekologum daha ayrıntılı bakıyor.Ben kaçırdım galiba canım niye giremedin ? Hastanede yapılandan çok farklı değil üzülme hastanede eline kalbine bakmıyorlar mı zaten renkli yok mu ? Aynısı bu da zaten. Üzülme sıkma canını
Doktor grevde diye yapmadı canım 8inde randevum vardı zor bulmuştum Detaylı ve renkli ultrason,normal doktor bakmıyor malesef en son gittiğimde bebeğin eşini bile sorduğumda detaylıda bakılacak zaten demişti ona bile dikkat edilmemişti şuan 22+5 deyim ve randevu bile yok artıkBen kaçırdım galiba canım niye giremedin ? Hastanede yapılandan çok farklı değil üzülme hastanede eline kalbine bakmıyorlar mı zaten renkli yok mu ? Aynısı bu da zaten. Üzülme sıkma canını
Malesef pazartesi normal doktora gideceğim bakalım o özele sevk ederse para alınmayacak şekilde veya acil vs falan yazarsa ki inşallah yapar belki girebilirimHiçbirşey diyemiyorum
Özelede gidemiyorsun.
Çok üzüldüm canım uygun fiyata özelde bakan yok mu acaba ? 200 300 e bulabilsen keşke ama o bile çok değil mi ? Ay sevk eder inşallahDoktor grevde diye yapmadı canım 8inde randevum vardı zor bulmuştum Detaylı ve renkli ultrason,normal doktor bakmıyor malesef en son gittiğimde bebeğin eşini bile sorduğumda detaylıda bakılacak zaten demişti ona bile dikkat edilmemişti şuan 22+5 deyim ve randevu bile yok artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?