2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Keyif alıyorum ben ekmeği yemekten ya bağımlı nıyım nedir dediğin tavsiyelere bakayım canım düşündüm de hiç sağlıklı hayat konusunda bişey bilmiyorum çok yabancıyım çokkk
Aslında ekmeği 1 dilim 25-30 gram şeklinde tüketsek zararı yok yararida yok hem hemen acıktıriyor kan şekerini ziplatiyor onun yerine tam buğday çavdarlı diyorlar ben wasa aldım ince olanından sabahları 2 tane ondan tüketeceğim

Havuç aslında tadı güzel olur ilaç niyetine içiyorsun ya belki ondan hoş gelmedi.
Şifa olsun

Karpuz 3 küçük üçgen dilim kavunda öyle şeker varsa yükseltmesin diye yanında bir dilim peynir yersen aciktirmazdaama normalinde meyve tek başına yenilmeli sindirilmesi zor oluyor oda mide ağrısı ekşimesi yapıyor mide kuralları var.

Evet aynı ben sabahları çok sağlıklı oluyor diğer öğünlerde kaçamak oluyor işe gittiğim zaman gene daha dengeli ve sağlıklı oluyor ama evdeysem Allah ne verdiyse şeklinde gidiyor

Evet aynı ben sabahları çok sağlıklı oluyor diğer öğünlerde kaçamak oluyor işe gittiğim zaman gene daha dengeli ve sağlıklı oluyor ama evdeysem Allah ne verdiyse şeklinde gidiyor
Bugün dengelemeyi düşünüyorum 6 küçük Çiğ köfte bir bardak ayran salata olabilir yanına

Ben de ücretsiz izni başta düşündüm, eşim diyo günlüğün kaç para yazıyor senin haberin varmı Maaşının max yarısına bakıcı buluruz unut diyo. Maddi açıdan da baya zorlar bizi

Bu detaylı ultrasona bir ben giremedim sanırım çok moralim bozuluyor beni bu duygudan mahrum bıraktıkları için

Ben de ücretsiz izni başta düşündüm, eşim diyo günlüğün kaç para yazıyor senin haberin varmı Maaşının max yarısına bakıcı buluruz unut diyo. Maddi açıdan da baya zorlar bizi
O da güzelmiş maaşın iyiyse karar senin canım ne eiyelim eşin de haklı iyi bi bakıcı bulmak sorun bulunca da maaşı sorun. Sizin orada kaça geliyorlar bilmem ama burada herhalde üç dört bin isterler. O da en az. Aslında işin kaynağındayım ama merak edip maaşları sormadım hiç, bikaç profesyonele sorayım dedim abarttılar iyice. İyisi mi dedim kalsın sonra bakarım. Maaşın kalanı da yol yemek desek ayy bilemiyorum. Part time çalışma hakkım var ama bu kez de bana maaş kuş kadsr kalacak bebekle ayrıldığımız da ekstra sıkıntı.
Bebeği de açıkçası bırakmak istemiyorum hep ilk 2 yıl önemli diyorlar ya benimle doya doya vakit geçirsin istiyorum. İlerde her türlü işe başlayacağım ayrılacağız zaten o da kreşe falan başlayacak. Tadını çıkaralım istiyorum. Maddi olarak rahatlığımız olmayacak ama olsun bebeğimle vakit geçrimek en güzeli. Yıllardır bekledik gelsin diye. Ne yapalım? Yettiği yere kadar. Bakarım herşey arttı tek maaş yetmiyor dersek o zaman çaresine bakarız. Aslında bu izinde evde bişeyler yapabilir miyim diye de düşünüyorum ama bebekle ilk zamanlar çok zor. Belki 1 yaşından sonra olabilir.

Bu detaylı ultrasona bir ben giremedim sanırım çok moralim bozuluyor beni bu duygudan mahrum bıraktıkları için
Ben kaçırdım galiba canım niye giremedin ? Hastanede yapılandan çok farklı değil üzülme hastanede eline kalbine bakmıyorlar mı zaten renkli yok mu ? Aynısı bu da zaten. Üzülme sıkma canını

Ben kaçırdım galiba canım niye giremedin ? Hastanede yapılandan çok farklı değil üzülme hastanede eline kalbine bakmıyorlar mı zaten renkli yok mu ? Aynısı bu da zaten. Üzülme sıkma canını
Doktor grevde diye yapmadı canım 8inde randevum vardı zor bulmuştum Detaylı ve renkli ultrason,normal doktor bakmıyor malesef en son gittiğimde bebeğin eşini bile sorduğumda detaylıda bakılacak zaten demişti ona bile dikkat edilmemişti şuan 22+5 deyim ve randevu bile yok artık

Hiçbirşey diyemiyorum
Özelede gidemiyorsun.
Malesef pazartesi normal doktora gideceğim bakalım o özele sevk ederse para alınmayacak şekilde veya acil vs falan yazarsa ki inşallah yapar belki girebilirim

Çok üzüldüm canım uygun fiyata özelde bakan yok mu acaba ? 200 300 e bulabilsen keşke ama o bile çok değil mi ? Ay sevk eder inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…