2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Yok yok okumuyorum, ilk başlarda bişeyler öğrenirim diye face de hamilelik gruplarına üye oldum, merak edip baktım ay sıkıntı bastı direk geçiyprum artık. Ya ameliyat sonrası ağrı olması çok normal, elimiz kesilse canımız yanar. Kaldı ki doğum bu, normali ayrı sezeryanı ayrı zor. ama bazısı ilgi çekmek amaçlı herkes ona yazsın herkes ona acısın diye abartıyor da abartıyor. Tam premses style. Ayrıca o kadar ağrın varsa face de işin ne ? Benşm başım ağrısa kapatırım telefonu. Elbette zor olan vardır ama o kişi kendini belli ediyor yazısından. Artık öyle düşünüyorum o kişiler yüzünden ne yapayım

İstanbul'da misin eğer istanbuldaysan Cerrahpaşa tıp fakültesinde prof. Ali benian var hala açık randevu 20 sine var mesela 437 TL ye baktı .prof. en azından herseyine bakıp güzelde renkli fotoğraf da veriyor.
Direkt dra randevu alınca detaylı ultrasona bakıyor mu

Kizlar benim doktorumun oldugu hastanede insallah 25inde giricem detayli ultrasona dualarinizi beklerim. Birisi sola yatinca hwrekrt daha fazla demis evet sola yatinca hwreketi fazlalasiyo benim de hatta sirt ustu uzansam o zaman da gobek deligi hizasina cok vuruyo minnoşum. Tabi sirt ustu yatmamamys calisiyorum

Benim doktor grevi yüzünden randevum gitti hiçbir bilgi ve iletişim olmadı ,Hastaneye randevu için gittiğimde direk sekreter tarafından özelde çektir grevdeyiz yapmıyoruz dendi... Şuan 22+5 ve geç kalmaya tedirgin oluyorum umarım bunun için pazartesi günü bana bir çözüm sunabilirler

Keşke ama öyle doktorlarda nerde nadir olarak bulunuyorlar

Ben haftqsini sordum hastaneye 25. Haftaya dek yapilabildigini soylediler.

Bu detaylı ultrasona bir ben giremedim sanırım çok moralim bozuluyor beni bu duygudan mahrum bıraktıkları için
Ah kuzum senin mağduriyetini duzeltmediler mi ya yazıklar olsun gerçekten...Hakkında hayırlısı kuzum diğer randevuyu en kisa zamanda alsan bile anladığım kadarıyla geç diyorsun.Olacagin önüne geçilmiyor işte malesef.Bir sağlık sorunun olmasın,evladın iyi olsun da yapacak bişey yok cidden.Kendini paralama bu konuda lütfen

Tabii ikizlere tek bakmak imkansız gibi bir şey. Biz eşimle annelerle süreci götürcez işte. Planımız 1 yaşını geçince bakıcı ama o zamanın şartları ne olur bilemiyoruz tabii. Aynen umarım içimize sinen, güvenilir birileri olur

İnternetten girince poliklinik ve öğretim üyesi muayenesi yazıyor.ogretim üyesi muayanesini seçip kadın doğuma tıklayıp poliklinik 2 Ali benian girip boş olan randevular dan bize uygun olanı seçiyoruz encok 4 gün sonrasına randevu bulunuyor.hastanede bitek o ayrıntılı bakıyor.

Direkt dra randevu alınca detaylı ultrasona bakıyor mu

Benim gebeliğim biraz sıkıntılı,acile kanamayla gittiğimde bebeğin eşi aşağıdaydı,en son doktora gittiğimde bu durumu söyledim ve ayrıntılıda detaylo bakılacak zaten diyip bilgi vermemişti,onun dışında ciğerimde kist var ve patlama olasılığı var bebek büyüdükce baskı arttıkca,bu yüzden tedirgin oluyorum açıkcası

Ne kolay özele git demek. Var mı acaba paran kimsenin umurunda değil. Devlet hastanesi nasıl böyle bir şey yapabilir aklım ermiyor. Cimere falan şikayet et canım. Bir şey çıkmıyor da işte. Gecenlerde adamın biri milletin gazını alma kurumu diyordu Cimere. Valla benimki de bu hafta günü daha belli değil. Arayacaklar güya. Sizleri duydukça karnıma ağrılar giriyor. 22. Haftam bitiyor bugün. Sen de bir an önce çözersin inşallah canım

Kuzum doktorun eğer bu durumuna ragmen seni oteliyorsa sana bir yol gostermiyorsa diyecek bişey yook.aciliyetle başka doktora gitmen daha mantıklı.Gebeligi sağlıklı ilerleyen bu haftalarda 3/4 haftada bir doktoru görüyorsa sen hassassin 2 haftada bir gormeliler belkide...Rabbim tez vakitte şifasını versin.Oldugun şehri söylersen hiç değilse fiyat olarak uyguna,ilgili birini de el birliği ile bulabiliriz belki

Kuzum herşeyin yolunda olduğunu söylemiş doktorun senden riski neden gizlesin ki uzme kendini lütfen içini ferah tut inşallah ikincide net bir şekilde gösterir yüzünü

Kızlar benim de bugün tansiyonum düşük. Mide bulantısı, haksizlik vardı sabah ölçtüm büyük 10 küçük 7 çıktı. Yemek yedim sonra devam edince şikayetler bir daha ölçtüm bu sefer de büyük 10 küçük 6 çıktı. Normal mi sizce? İnternetten baktım normal diyor ama kendimi pek iyi hissetmiyorum. Genelde yatıyorum. Ayağa kalkınca midem bulanıyor.

Teşekkürler aslında çapa da 1 ağustosa gün almıştım tatile çıkma durumu var ondan erken olsa iyi olur. 19 una boş var 20+2 oluyorum. Başlarda 5 gün geç geliyordu son kontrolde öne geçmişti çok mu erken olur. Bir hafta daha beklesem mi acaba

Uykusu geliyor demek ki arabada evet olabilir bu çocuklar keyif çocukları ya Onlar ne derse oooo
Ben bugün dayanamadım gittim çok şükür ön tarafı dönüktü çok şükür sağlıklı ultrasonda göründüğü kadar kadar tabi ki plesentaya çok yakınmış. Yüzünün de ancak bu kadarını yakalaya bildi

Eklentiler

• 524EB6CD-8B11-46D8-BC61-969972570AEA.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 67
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…