- 18 Eylül 2021
- 1.902
- 2.001
- 83
Yok yok okumuyorum, ilk başlarda bişeyler öğrenirim diye face de hamilelik gruplarına üye oldum, merak edip baktım ay sıkıntı bastı direk geçiyprum artık. Ya ameliyat sonrası ağrı olması çok normal, elimiz kesilse canımız yanar. Kaldı ki doğum bu, normali ayrı sezeryanı ayrı zor. ama bazısı ilgi çekmek amaçlı herkes ona yazsın herkes ona acısın diye abartıyor da abartıyor. Tam premses style. Ayrıca o kadar ağrın varsa face de işin ne ? Benşm başım ağrısa kapatırım telefonu. Elbette zor olan vardır ama o kişi kendini belli ediyor yazısından. Artık öyle düşünüyorum o kişiler yüzünden ne yapayımYok yok hiç okuma onları boşver gereksiz stres benim sezeryan olacak kesin çünkü miyom var bende rahim ağzında gebeliğin başında tespit edilmişti gebelik süresince büyüme ihtimali ve ağrı yapma ihtimali olabilir diye bilgilendirmisti doktor takip edicez demişti ama aynı boyunda kaldı biliyomusun çok şükür büyüme yapmadı 3. 5 cm de kaldı ama yine rahim agzinda olduğu için normal doğum sıkıntı kesin sezeryan ama epudralmi yoksa genel anestezi mı doktor verecek kararı ..hepimizin hakkında hayirlisi
Direkt dra randevu alınca detaylı ultrasona bakıyor muİstanbul'da misin eğer istanbuldaysan Cerrahpaşa tıp fakültesinde prof. Ali benian var hala açık randevu 20 sine var mesela 437 TL ye baktı .prof. en azından herseyine bakıp güzelde renkli fotoğraf da veriyor.
Benim doktor grevi yüzünden randevum gitti hiçbir bilgi ve iletişim olmadı ,Hastaneye randevu için gittiğimde direk sekreter tarafından özelde çektir grevdeyiz yapmıyoruz dendi... Şuan 22+5 ve geç kalmaya tedirgin oluyorum umarım bunun için pazartesi günü bana bir çözüm sunabilirlerBende henüz girmedim araya tatil falanda girdi birde benim doktor yoğun üniversite hastanesinde prof .. salı 22 .haftada olucam muayanem var doktor o gün soyluycem ayrıntılı in gününü dedi herhalde fazla geciktirmez bir hafta içinde yapar..
Keşke ama öyle doktorlarda nerde nadir olarak bulunuyorlarBen burada birini öğrenmiştim radyoloji uzmanı ama çok iyi diyorlar, aradım sekreteri 350 demişti temmuz başı gibi. Şimdi bilmiyorum. Ben perinatolog diye bi profesöre gittim 600 verdim ama diğer doktorunda düşünmedim değil. Sadece ismini eskiden de duyduğum için profesöre gittim. Bi tanıdığım gitmiş o radyoloji uzmanına, çok iyi bakmış hatta. 1 saat incelemiş. Radyolog ama çok iyi diyorlar. Keşke öyle birini bulsan
Benim doktorum kagida detwyli ultrasona girebilecegime dair kagidq yazip verdi.Once doktor onayi gerekiyor diye biliyorum.Hatta e nabizdan randevu alirken bile kadin hast. Dogum uzmani onayi gerektigi ibaresi cikiyor.Direkt dra randevu alınca detaylı ultrasona bakıyor mu
Ben haftqsini sordum hastaneye 25. Haftaya dek yapilabildigini soylediler.Benim doktor grevi yüzünden randevum gitti hiçbir bilgi ve iletişim olmadı ,Hastaneye randevu için gittiğimde direk sekreter tarafından özelde çektir grevdeyiz yapmıyoruz dendi... Şuan 22+5 ve geç kalmaya tedirgin oluyorum umarım bunun için pazartesi günü bana bir çözüm sunabilirler
Ah kuzum senin mağduriyetini duzeltmediler mi ya yazıklar olsun gerçekten...Hakkında hayırlısı kuzum diğer randevuyu en kisa zamanda alsan bile anladığım kadarıyla geç diyorsun.Olacagin önüne geçilmiyor işte malesef.Bir sağlık sorunun olmasın,evladın iyi olsun da yapacak bişey yok cidden.Kendini paralama bu konuda lütfenBu detaylı ultrasona bir ben giremedim sanırım çok moralim bozuluyor beni bu duygudan mahrum bıraktıkları için
Tabii ikizlere tek bakmak imkansız gibi bir şey. Biz eşimle annelerle süreci götürcez işte. Planımız 1 yaşını geçince bakıcı ama o zamanın şartları ne olur bilemiyoruz tabii. Aynen umarım içimize sinen, güvenilir birileri olurBuralarda öyledir o zaman. Bi sorarım önümüzdeki günlerde. Çok şükür bu ay zamlı aldık ama herkese zam geldi.
Çok yakın kuzenim ikiz doğum yaptı bi kişinin bakması zor onu bilşyorum. İkisi birden ağlıyordu çünkü. Yanlış anlama moral bozmak değil amacım, gördüğümü söylüyorum sadece. Sen izni bitirip işe başladığında annen ile bir bakıcı şart o zaman . Bi bakıcı ikisine de ilk zamanlar bakamaz. 1 yıl sonunda ancak tek bakıcıya bırakabilirsin. Umarım güvenilir birilerini bulabilriiz.
İkiz için 1500 ödedim profa ve artık o perinatologla devam edicez takibime de. Riskli durumda olunca dünya paralar döküyorsun maalesefOzelde peronatolog 800e bakacak bana.O da tek gebelik icin.Cogullarda degisiyormus
Direkt dra randevu alınca detaylı ultrasona bakıyor mu
Benim gebeliğim biraz sıkıntılı,acile kanamayla gittiğimde bebeğin eşi aşağıdaydı,en son doktora gittiğimde bu durumu söyledim ve ayrıntılıda detaylo bakılacak zaten diyip bilgi vermemişti,onun dışında ciğerimde kist var ve patlama olasılığı var bebek büyüdükce baskı arttıkca,bu yüzden tedirgin oluyorum açıkcasıAh kuzum senin mağduriyetini duzeltmediler mi ya yazıklar olsun gerçekten...Hakkında hayırlısı kuzum diğer randevuyu en kisa zamanda alsan bile anladığım kadarıyla geç diyorsun.Olacagin önüne geçilmiyor işte malesef.Bir sağlık sorunun olmasın,evladın iyi olsun da yapacak bişey yok cidden.Kendini paralama bu konuda lütfen
Göstermedi yüzünü bacaksızGünaydın canım çok güzel geçsin inşallah. Benim de pazartesi..
Ne kolay özele git demek. Var mı acaba paran kimsenin umurunda değil. Devlet hastanesi nasıl böyle bir şey yapabilir aklım ermiyor. Cimere falan şikayet et canım. Bir şey çıkmıyor da işte. Gecenlerde adamın biri milletin gazını alma kurumu diyordu Cimere. Valla benimki de bu hafta günü daha belli değil. Arayacaklar güya. Sizleri duydukça karnıma ağrılar giriyor. 22. Haftam bitiyor bugün. Sen de bir an önce çözersin inşallah canımBenim doktor grevi yüzünden randevum gitti hiçbir bilgi ve iletişim olmadı ,Hastaneye randevu için gittiğimde direk sekreter tarafından özelde çektir grevdeyiz yapmıyoruz dendi... Şuan 22+5 ve geç kalmaya tedirgin oluyorum umarım bunun için pazartesi günü bana bir çözüm sunabilirler
Kuzum doktorun eğer bu durumuna ragmen seni oteliyorsa sana bir yol gostermiyorsa diyecek bişey yook.aciliyetle başka doktora gitmen daha mantıklı.Gebeligi sağlıklı ilerleyen bu haftalarda 3/4 haftada bir doktoru görüyorsa sen hassassin 2 haftada bir gormeliler belkide...Rabbim tez vakitte şifasını versin.Oldugun şehri söylersen hiç değilse fiyat olarak uyguna,ilgili birini de el birliği ile bulabiliriz belkiBenim gebeliğim biraz sıkıntılı,acile kanamayla gittiğimde bebeğin eşi aşağıdaydı,en son doktora gittiğimde bu durumu söyledim ve ayrıntılıda detaylo bakılacak zaten diyip bilgi vermemişti,onun dışında ciğerimde kist var ve patlama olasılığı var bebek büyüdükce baskı arttıkca,bu yüzden tedirgin oluyorum açıkcası
Kuzum herşeyin yolunda olduğunu söylemiş doktorun senden riski neden gizlesin ki uzme kendini lütfen içini ferah tutKızlar çıktım şimdi, bebekle ilgili her şey yolunda ancak plesantası rahim ağzını kapatıyormuş. Doktor kötü bir şey olarak demedi ama sanırım düzelmezse doğum sezeryan olmak zorundaymış. İlişki sırasında kanama olabilirmiş. Bunun gibi bir şey başına gelen var mı biraz araştırınca erken doğum riski var yazıyordu nette canım sıkıldı açıkcasıyüzünü de göstermedi birazdan gene gircem yüzüne bakması için
Teşekkürler aslında çapa da 1 ağustosa gün almıştım tatile çıkma durumu var ondan erken olsa iyi olur. 19 una boş var 20+2 oluyorum. Başlarda 5 gün geç geliyordu son kontrolde öne geçmişti çok mu erken olur. Bir hafta daha beklesem mi acabaİnternetten girince poliklinik ve öğretim üyesi muayenesi yazıyor.ogretim üyesi muayanesini seçip kadın doğuma tıklayıp poliklinik 2 Ali benian girip boş olan randevular dan bize uygun olanı seçiyoruz encok 4 gün sonrasına randevu bulunuyor.hastanede bitek o ayrıntılı bakıyor.
Ben bugün dayanamadım gittimUykusu geliyor demek ki arabada evet olabilir bu çocuklar keyif çocukları yaOnlar ne derse oooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?