2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Bende çok acıkıyorum ya. Zaten bu aralar hiç uyuyamıyorum gecede fare gibi bir şeyler kemirmeye başladım sürekli
Bende çok kararsızdım çanta konusunda bugün görseldekini aldım çokta uygun fiyata denk geldi. Bir arkadaşım kullanıyor canlısını görünce içime sindi. Fikir olsun canım.
Ben çanta olarak görseldekini aldım arkadaşlar baya hoşuma da gitti kumaşı falan.

Bu arada bugün detaylı ultrasonum vardı 24+1 deyim 25 e kadar bakıyoruz demişti zaten. Geç kalmaktan endişelenen arkadaşlar için söylemek istedim. 800 gr olmuş kuzum her şeyi yolundaymış. Darısı hepimizin güzel haberlerine inşallah

Eklentiler

• Screenshot_20220716-130533_Trendyol.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 68
Çok geçmiş olsun kuzum salgın vardı mide bulantısı ishal şeklin de ben yakalandım mesala. Tansiyonumu hatırlamıyorum. İlaç vermemişti doktor. Bol sıvı tüket demişti

Canım benimde öyle. Tuzlu ayran iç geçmezse gidersin doktora. Düşük tansiyon çok tehlikeli değil

Ah benim canimmmm ah benim kuzum rabbim onlari korusun ne iyi etmişsin ya giderek hele şükür şöyle güzel şeyler olsun hep sayfada

Sağlıkla büyüsün güzellikler Allah bi kapı açar elbette benim kuzenim ev hanımıydı bakıcısız büyüttü, yoruldu mu evet ama bakıcı olmadan da olabilşyor diye örnek vermek istedim. Siz başında olursanız olur niye olmasın.

İnşallah canım pazartesi gidicem hastaneye birşeyler yapmaya çalışıcam

Bende dün gece 2 miydi neydi kalktım çikolata yedim yattım canım,tatlı bişey istedi napim bayramdan kalan çikolata varmış onu yedim

Manisadayım canım,pazartesi gideceğim doktora tekrardan umarım aynı gün perinatolojiye yönlendirmd şeklinde hemen ayrıntılıyı yaptırabilir yoksa sıkıntılı olucak

Hadi bakalım listeye bir de baboon’u ekleyeceğiz

Çok geçmiş olsun kuzum salgın vardı mide bulantısı ishal şeklin de ben yakalandım mesala. Tansiyonumu hatırlamıyorum. İlaç vermemişti doktor. Bol sıvı tüket demişti
Teşekkür ederim canım. Oyle bir şey olduğunu düşünmüyorum. Yani umarım değildir. Sıcaktan tansiyonum düştü herhalde.

Benim gecenlerde 9a 5ti. Dusuk tansiyondan korkmayin gebelikte deniyor. Oyle durumlardw uç beş zeytin at agzina ve bol da su ic.Baktin gunlerce suruyor goxuk tabi doktora.

Benim gecenlerde 9a 5ti. Dusuk tansiyondan korkmayin gebelikte deniyor. Oyle durumlardw uç beş zeytin at agzina ve bol da su ic.Baktin gunlerce suruyor goxuk tabi doktora.
Evet öyleymiş canım. Tehlikeli olmaması rahatlattı tabi. Halsizlik de geçerse rahatlayacagim inşallah

Ah benim canimmmm ah benim kuzum rabbim onlari korusun ne iyi etmişsin ya giderek hele şükür şöyle güzel şeyler olsun hep sayfada
Aslın da ısın süredir sayfaya giremiyorum. Tatildeydik her şeyden uzak kalmak istedim. Şu an sayfada bulunan arkadaşlarımın sıkıntısı olan varsa en kısa zamanda inşallah hem kendileri hem bebekleri en kısa zamanda sağlıklarına kavuşurlar güzel haberler alalım inşallah

Manisadayım canım,pazartesi gideceğim doktora tekrardan umarım aynı gün perinatolojiye yönlendirmd şeklinde hemen ayrıntılıyı yaptırabilir yoksa sıkıntılı olucak
Pazartesi inşallah iç açıcı sonucu bildirirler sana eğer yokuş yaparlarsa el birliği ile arayalım uygun fiyatlı yer önümüzdeki hafta için durumunda dikkat ve takip isteyen bir durum sonuçta..Pazartesi ola.hayrola..

İnşallah canım ALLAH razı olsun

İlk zamanlar o kadar çok forumu okuyup koşup gidip kendimi dinledim ki şimdi herkes düzlüğe çıktı çok şükür riskler olacaktır ama ilk zamanlardaki gibi hayatii olmaz Allah Allah'ın izniyle Tatili de bitirmişsin sen oh ne güzel Herkes bebeğine sağlıkla kavuşsun Bu dua hepimizin duası Aslında bebeklerimiz ne şansli ne çok dua edeni,düşüneni var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…