- 18 Eylül 2021
- 1.902
- 2.001
- 83
Canım mesaj atıyorumKeşke ama öyle doktorlarda nerde nadir olarak bulunuyorlar
Bende çok acıkıyorum ya. Zaten bu aralar hiç uyuyamıyorum gecede fare gibi bir şeyler kemirmeye başladım sürekliKızlar bikaç gündür 2 saatte bi acıkıyorum son 1 saatten fazladır ne yesem diye düşünüyorum. Sizin bu yazılarında gördüm mutfağa gidiyorum benkaç aydır yiyemediklerimin acısı çıkacak galiba
Ben çanta olarak görseldekini aldım arkadaşlar baya hoşuma da gitti kumaşı falan.Bende çok kararsızdım çanta konusunda bugün görseldekini aldım çokta uygun fiyata denk geldi. Bir arkadaşım kullanıyor canlısını görünce içime sindi. Fikir olsun canım.
Çok geçmiş olsun kuzum salgın vardı mide bulantısı ishal şeklin de ben yakalandım mesala. Tansiyonumu hatırlamıyorum. İlaç vermemişti doktor. Bol sıvı tüket demiştiKızlar benim de bugün tansiyonum düşük. Mide bulantısı, haksizlik vardı sabah ölçtüm büyük 10 küçük 7 çıktı. Yemek yedim sonra devam edince şikayetler bir daha ölçtüm bu sefer de büyük 10 küçük 6 çıktı. Normal mi sizce? İnternetten baktım normal diyor ama kendimi pek iyi hissetmiyorum. Genelde yatıyorum. Ayağa kalkınca midem bulanıyor.
Canım benimde öyle. Tuzlu ayran iç geçmezse gidersin doktora. Düşük tansiyon çok tehlikeli değilKızlar benim de bugün tansiyonum düşük. Mide bulantısı, haksizlik vardı sabah ölçtüm büyük 10 küçük 7 çıktı. Yemek yedim sonra devam edince şikayetler bir daha ölçtüm bu sefer de büyük 10 küçük 6 çıktı. Normal mi sizce? İnternetten baktım normal diyor ama kendimi pek iyi hissetmiyorum. Genelde yatıyorum. Ayağa kalkınca midem bulanıyor.
Ah benim canimmmm ah benim kuzum rabbim onlari korusunBen bugün dayanamadım gittimçok şükür ön tarafı dönüktü çok şükür sağlıklı ultrasonda göründüğü kadar kadar tabi ki plesentaya çok yakınmış. Yüzünün de ancak bu kadarını yakalaya bildi
Sağlıkla büyüsün güzelliklerTabii ikizlere tek bakmak imkansız gibi bir şey. Biz eşimle annelerle süreci götürcez işte. Planımız 1 yaşını geçince bakıcı ama o zamanın şartları ne olur bilemiyoruz tabii. Aynen umarım içimize sinen, güvenilir birileri olur
İnşallah canım pazartesi gidicem hastaneye birşeyler yapmaya çalışıcamNe kolay özele git demek. Var mı acaba paran kimsenin umurunda değil. Devlet hastanesi nasıl böyle bir şey yapabilir aklım ermiyor. Cimere falan şikayet et canım. Bir şey çıkmıyor da işte. Gecenlerde adamın biri milletin gazını alma kurumu diyordu Cimere. Valla benimki de bu hafta günü daha belli değil. Arayacaklar güya. Sizleri duydukça karnıma ağrılar giriyor. 22. Haftam bitiyor bugün. Sen de bir an önce çözersin inşallah canım
Bende dün gece 2 miydi neydi kalktım çikolata yedim yattım canım,tatlı bişey istedi napimBende çok acıkıyorum ya. Zaten bu aralar hiç uyuyamıyorum gecede fare gibi bir şeyler kemirmeye başladım sürekli
Ben çanta olarak görseldekini aldım arkadaşlar baya hoşuma da gitti kumaşı falan.
Bu arada bugün detaylı ultrasonum vardı 24+1 deyim 25 e kadar bakıyoruz demişti zaten. Geç kalmaktan endişelenen arkadaşlar için söylemek istedim. 800 gr olmuş kuzum her şeyi yolundaymış. Darısı hepimizin güzel haberlerine inşallah
Manisadayım canım,pazartesi gideceğim doktora tekrardan umarım aynı gün perinatolojiye yönlendirmd şeklinde hemen ayrıntılıyı yaptırabilir yoksa sıkıntılı olucakKuzum doktorun eğer bu durumuna ragmen seni oteliyorsa sana bir yol gostermiyorsa diyecek bişey yook.aciliyetle başka doktora gitmen daha mantıklı.Gebeligi sağlıklı ilerleyen bu haftalarda 3/4 haftada bir doktoru görüyorsa sen hassassin 2 haftada bir gormeliler belkide...Rabbim tez vakitte şifasını versin.Oldugun şehri söylersen hiç değilse fiyat olarak uyguna,ilgili birini de el birliği ile bulabiliriz belki
Kozmetik kardeşliği
Bioderma candır
Geceleri yatarken yağlanmak çatlağı önleyebilirmis ama ona benim yüreğim el vermiyor heryer yağ olacak durmadan çamaşır yıkakakao yağı alabilirsin mis gibi birde vanilya yağı
Bundan almayı düşünüyorum daha pratik bir bak istersen.
Bu markanin katı saç kremini ve katı saç sampuanini kullandım memnun kalmıştım.
Teşekkür ederim canım. Oyle bir şey olduğunu düşünmüyorum. Yani umarım değildir. Sıcaktan tansiyonum düştü herhalde.Çok geçmiş olsun kuzum salgın vardı mide bulantısı ishal şeklin de ben yakalandım mesala. Tansiyonumu hatırlamıyorum. İlaç vermemişti doktor. Bol sıvı tüket demişti
Yaa cwnim hersey para ne yazikki.Imkwni olmayan ne yapsinİkiz için 1500 ödedim profa ve artık o perinatologla devam edicez takibime de. Riskli durumda olunca dünya paralar döküyorsun maalesef
Tuzlu ayran denedik canım. Gerçekten iyi geldi. Umarım tekrar etmez.Canım benimde öyle. Tuzlu ayran iç geçmezse gidersin doktora. Düşük tansiyon çok tehlikeli değil
Benim gecenlerde 9a 5ti. Dusuk tansiyondan korkmayin gebelikte deniyor. Oyle durumlardw uç beş zeytin at agzina ve bol da su ic.Baktin gunlerce suruyor goxuk tabi doktora.Kızlar benim de bugün tansiyonum düşük. Mide bulantısı, haksizlik vardı sabah ölçtüm büyük 10 küçük 7 çıktı. Yemek yedim sonra devam edince şikayetler bir daha ölçtüm bu sefer de büyük 10 küçük 6 çıktı. Normal mi sizce? İnternetten baktım normal diyor ama kendimi pek iyi hissetmiyorum. Genelde yatıyorum. Ayağa kalkınca midem bulanıyor.
Umarım çözerler canım.İnşallah canım pazartesi gidicem hastaneye birşeyler yapmaya çalışıcam
Evet öyleymiş canım. Tehlikeli olmaması rahatlattı tabi. Halsizlik de geçerse rahatlayacagim inşallahBenim gecenlerde 9a 5ti. Dusuk tansiyondan korkmayin gebelikte deniyor. Oyle durumlardw uç beş zeytin at agzina ve bol da su ic.Baktin gunlerce suruyor goxuk tabi doktora.
Aslın da ısın süredir sayfaya giremiyorum. Tatildeydik her şeyden uzak kalmak istedim. Şu an sayfada bulunan arkadaşlarımın sıkıntısı olan varsa en kısa zamanda inşallah hem kendileri hem bebekleri en kısa zamanda sağlıklarına kavuşurlar güzel haberler alalım inşallahAh benim canimmmm ah benim kuzum rabbim onlari korusunne iyi etmişsin ya giderek hele şükür şöyle güzel şeyler olsun hep sayfada
Pazartesi inşallah iç açıcı sonucu bildirirler sana eğer yokuş yaparlarsa el birliği ile arayalım uygun fiyatlı yer önümüzdeki hafta için durumunda dikkat ve takip isteyen bir durum sonuçta..Pazartesi ola.hayrola..Manisadayım canım,pazartesi gideceğim doktora tekrardan umarım aynı gün perinatolojiye yönlendirmd şeklinde hemen ayrıntılıyı yaptırabilir yoksa sıkıntılı olucak
İnşallah canım ALLAH razı olsunPazartesi inşallah iç açıcı sonucu bildirirler sana eğer yokuş yaparlarsa el birliği ile arayalım uygun fiyatlı yer önümüzdeki hafta için durumunda dikkat ve takip isteyen bir durum sonuçta..Pazartesi ola.hayrola..
İlk zamanlar o kadar çok forumu okuyup koşup gidip kendimi dinledim ki şimdi herkes düzlüğe çıktı çok şükürAslın da ısın süredir sayfaya giremiyorum. Tatildeydik her şeyden uzak kalmak istedim. Şu an sayfada bulunan arkadaşlarımın sıkıntısı olan varsa en kısa zamanda inşallah hem kendileri hem bebekleri en kısa zamanda sağlıklarına kavuşurlar güzel haberler alalım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?