2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Bendim canım onu yazan sola yatınca benim fıstık hareketleniyor hepimizin aynı demek ki oyy keyifleniyorlar demek ki
Bide sırtıma minder yastık falan koyup oturuyorum bazen o zamanda coşuyo ya da ben daha net hissediyorum bşlemiyorum ama dışarıdan bile belli oluyor o zaman
Ozelde peronatolog 800e bakacak bana.O da tek gebelik icin.Cogullarda degisiyormus
O ne öyle ya kim ne tutturursa. Ben prof a gittim ki yaşlı uzman bi doktor, hocalık yapmış öğrencileri şu anda her şehirde vardır mezun olmuş öğrencisi hasta bakıyorlar hepsi, bizim burada da randevu bulmak çok zordur ona ama riskli olanlar mutlaka ona gider, 600 dedi ki o wn pahalısı bizim burada. Ama raporlarına güvenir doktorlar. Kim ne koparırsa karda
İkiz için 1500 ödedim profa ve artık o perinatologla devam edicez takibime de. Riskli durumda olunca dünya paralar döküyorsun maalesef
Ayy bu da başka bişey ikiz olunca sanki ayrı bişey yapıyo makinayı fazla çalıştırıyo hepsi bu. Olsun olsun 200 300 fazla istesin. Fırsattan istifade koparıyorlar parayı

Dondurmasını dene kuzum .
Ballı badem varmış şekersiz.

Neyse bir daha görmüş olursun iyi düşün

Sende benim gibi atmayanlardansin

Kuzum herşeyin yolunda olduğunu söylemiş doktorun senden riski neden gizlesin ki uzme kendini lütfen içini ferah tut inşallah ikincide net bir şekilde gösterir yüzünü
Yok bu kendi doktorum değildi bir de biraz değişik bir doktordu sorduklarında doğru düzgün cevap vermedi. O yüzden emin olamadım. Yoga pilatese devam edeyim mi diye sordum biz yoga pilates bilmeyiz gibi şeyler dedi. Yani anlamadım plesenta previa diye aratınca baya riskli bir durum olarak karşıma çıkıyor. Kendi doktoruma yazdım bakalım o ne diyecek. Yüzünü de sonradan gösterdi bu arada

P pembeumutyildizi canım evde şeker aleti yok ama ben genelde şekeri düşen biriyim onun belirtileri yok. Halsizlik var. Sabah da bulantı vardı. Tuzlu ayran içtim ölçtüm küçük 5e düşmüştü. Büyük hep 10. Bebeğe zarar vermesin de ben ondan korkuyorum.

Yüzünü gostermesine çok sevindim Ay bazı doktorlar neden gıcık acaba

evet kuzum aynen dediğin gibi o yüzden bu tecrübeyi yaşayan anneler var mı onu merak ediyorum.
Ben ilk dogumumda epidural normal dogum yaptim. Toplamda 22 saat surdu dogumum. Bunun 18 saati acilmam olmayinca doktorum enerjin kalmayacak epidural yapalim dedi kabul ettim. O son andaki yogun sanci bende 4 saate yakin surunce cok zorlandim. Epidural olmasa demek ki cidden yapamazdim. Ama bnm doktorum belli bi dozda vereceklerini fazlasinin ikinmayi etkileyecgini soyledi. Cnm yansa da vermediler

Ayynen ben gibi olmussun sen. Kac saat normal sanci cektim yeterli acilma olmayimca suni sanci verdiler onda dq baktim dayanamiyorum epidural verdiler aksam vakti dogumum gerceklesti ama zordu yaa. 2.de oylr olmasa bari

Aman Allah korusun ikiniz de iyi olun. Belirtileri biliyorsan sorun yok bende de bazen el ayak titremesi halsizlik ani uyku basması, hafif dilde dolaşma gibi bişeyler oluyor. Hatta bazen ani uyku çöküyor. Tansiyon normal çıkıyor herhalde şekerden diyorum bilemiyorum. Belki hamileliktendir hep diyorlar ya hormonlar etkili diye. Belki de ondandır.

Kızlar selam nasılsınız? Benim bebek alışverişinde pek eksiğim kalmadı sayılır. Hem başlamayanlara fikir olsun hem de tecrübeli annelerden şunu da eklemelisin önerileri almak adına listemi paylaşıyorum.. kıyafetler için Eminönü’ne gittik çoğu şeyi ordan aldım hesaplı oldu ama e bebekten de baya şey aldım tabi. Bu listeye ek olarak hastane için kendime 2 pijama takımı ve 2 gecelik aldım. Fikirlerinizi beklerim
Aldıklarımız
-anne yanı beşik (Meltem mobilya) - burun aspiratörü
-bebek arabası pusetli ( joie)
-ana kucağı ( baby plus)
-mama sandalyesi ikea tipi
-babynest (bim e gelen)
-ateş ölçer (kanz )
-anne çantası (e bebek ten)
-10 lu hastane çıkışı
-5 li hastane çıkışı
-4 penye 1 nohut 1 pamuklu kalın battaniye
-4 müslin örtü
-2 pamuklu puset araba örtüsü
-7 takım 3-6 ay ( alt üst)
-15 uzun kollu çıtçıtlı body 3-6 ay
-15 çıtçıtlı atlet 3-6 ay
-13 alt pijama 3-6 ay
-6 tulum 3-6 ay
-4 penye yelek
-20 ağız mendili
-15 çorap
-banyo havlusu
-şampuan (mustela)
-cam biberon (nuk)
-emzik 2li (chicco)
-oyuncaklar ( oyun halısı, hışırtılı kitap, çıngırak, tırtıl, renkli top-fisher price bunlar)
-ördüklerim (2 hırka, 2 yelek, 1 kazak, 2 tulum)
- 2 kapılı gardrop
- 200 adet 1 numara bebek bezi(goon marka)

Vaaauuvv amme hizmeti olmuş bu, ellerine sağlık Ben de listeme ekleyeyim, bazıları hiç aklıma gelmemiş. Ben kıyafet de az aldım, oyuncak almadım.

ay sendeki de ne canmış maşallah kuzum 18 saat o sancılara nasıl dayandın en korktuğum şeylerden biri inşallah tek nefeste olur biter bu kez. ben direk epidural normal olmak istiyorum. Çatı kontrolünden sonra sezeryan demezlerse tabi Daha henüz 24 haftalığım ama şimdiden doğumun araştırmasına başladım

Ben tam 21+0da gittim herseyine baktı.normal herşey dedi.kendim videoda çektim. erken gelene yada bebegin pozisyonundan göremediği durumlarda 10 gün sonra tekrar gel diyormuş ozamn ücrette odemiyorsun zaten.

Ooo süper alış verisi bitirmişsin neredeyse darısı bizim başımıza Sadece sağdan soldan sorusturdugum kadarıyla 1-3 ay kıyafete de ihtiyac olduğunu söylüyorlar tecrübeli anneler bu konuya da el atin ne yapmak lazım

Eline sağlık canım, kendin için aldıklarını da yaz istersen bilgi amaçlı. Bide beşiğin içine nasıl yatak tercih ettin? Pamuklu ile lateks arasında kaldık biz ama pamuklu alacak gibiyiz

Ayynen ben gibi olmussun sen. Kac saat normal sanci cektim yeterli acilma olmayimca suni sanci verdiler onda dq baktim dayanamiyorum epidural verdiler aksam vakti dogumum gerceklesti ama zordu yaa. 2.de oylr olmasa bari
2.ler oyle olmaz diyenlere inanmak.istiyorum o an cok zordu evet ama yine tekrardan normal dogum yaparim diyebiliyosam cidden unutuluyo o anlar demek ki

Ben sezeryandan korkuma normal dogum istiyodum ama epidural ignesinden de korktugum için başta kabul etmemiştim. Doktoruma guvendigim icin kabul ettim iyi ki de etmisim. Yanlis hatirlamiyosam 10dakikada bir mi ne epidural geliyo belli bi dozda. Eger dayanamazsan saatte 3 kere daha butona basma hakkin var dedi ben kac 3kere bastim bilmem bunyeyle alakali aslinda bu. Arkadasim ilk.dogumunu yarim saate yapti bnm nerdeyse 1gun surdu. Zaten 2 saat daha acilma olmasaymis sezeryane alacaklarmis. Ama bana tabi dr gelip gaz veriyodu hersey olmasi gerektigi gibi merak etme ilk dogum diye yavas ilerliyoruz cok iyigidiyoruz fln. Halbuki sezeryana gidiyomusum zordu ama gercekten dogumdan cikar cikmaz unutuluyo geciyo hic kasmayin kendinizi. O bebe oyle boyle dogacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…