2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Maşallah her şey hazır Ama tecrübeli bir anne olarak kesinlikle 0-3 ay veya 1-3 ay almak şart. Oğlum ortalama bi kiloda 3.250 doğdu, 1 ay civarı hep 0-3 ler giyildi 3-6 aylar emanet gibi kocaman duruyor çocuklarda. İkinci aydan itibaren 3-6 ları da kalıbına göre değişmekle beraber giydirdim

Sağol canım ufak tefek eksikler kaldı burun aspiratörü nevresimi pikesi vs
Kesinlikle haklısın 1-3 ay kıyafet de lazımmış benden zaten çok iri çocuk çıkmaz minnak bir kadınım yeni doğduğunda ne giyecek bu çocuklar küçük bebeği olan bir arkadaşım var o verdi sağolsun bi çanta 1-3 ay takım kıyafet onları kullanacağım

Eksik kesinlikle bitmiyor bende bazı en minik eşyaları abimden ve görümcemin çocuğunun eskilerinden tamamladım su ekonomide gerçekten giydiği haram çocuğun bende listemi yarısını aldım ama diğer yarısı halen bana el sallıyor.onlu hastane çıkışıni bir türlü oturtamadim alacağım marka stok açmıyor aylardır normal birşey alıp fotoğraf için tatlıs minnoş tulum eldiven seti mi alsam diyorum sanki daha kullanışlı olacak gibi o şekilde

Eline sağlık canım, kendin için aldıklarını da yaz istersen bilgi amaçlı. Bide beşiğin içine nasıl yatak tercih ettin? Pamuklu ile lateks arasında kaldık biz ama pamuklu alacak gibiyiz
Canım kendim için 2 gecelik 2 pijama takımı aldım (penti ve özdilekten) önden düğmeli büyükçe üzerine evden bir sabahlık ayarlayacağım heryerde süslü şeyler var onlarla rahat edemem diye almayı düşünmüyorum. Emzirme atleti aldım 2 si dagi bir de lcw dan. Emzirme südyeni de 8. ayda alırım dedim kestiremiyorum göğüslerim baya büyüdü. Gümüş kapak arkadaşım verecek sterilize edip kullanırım bi de depend külot alacağım..
Beşik içinde tekstil malzemesiyle geldi canım yatağı cibinliği vs herşeyi var ama yedek nevresim alacağım

Benim oyleydi ama son muayenede cikmisti yukari. Tatil dönüşü ayrintili ultrasonda bakalim ne diyecekler. Daha haftamiz erken cikma ihtimali cok yuksek
Canım peki doktor sana bir şey demiş miydi dikkat etmen gereken şeyler konusunda? Benim detaylıda ortaya çıktı ama doktorum bir değişikti doğru düzgün bir şey demedi de

Kızlar Aralık topiğinden geliyorum. Bebeğimin beyninde kist görüldü. Başına böyle bişey gelen ya da bilgisi olan var mı? Çok strese girdim

Bende de oluyor ara ara. Ama açlık tokluk baktırdım sıkıntı yok. İnişler çıkışlar olacak heralde alissak iyi olacak

Vaaauuvv amme hizmeti olmuş bu, ellerine sağlık Ben de listeme ekleyeyim, bazıları hiç aklıma gelmemiş. Ben kıyafet de az aldım, oyuncak almadım.
Eğitici oyuncaklara taktım ben de YouTube da bir pediyatrist takip ediyorum oyun halısı ( babygym), delikli top (o ball), hışırtılı kitap ve aynalı bir oyuncak 0-3 ayda olması gereken oyuncaklarmış aklında olsun senin de

Canım peki doktor sana bir şey demiş miydi dikkat etmen gereken şeyler konusunda? Benim detaylıda ortaya çıktı ama doktorum bir değişikti doğru düzgün bir şey demedi de
Iliskiyi yasakladi sadece kanamayi tetikleyebilir diye. Cok onemsemedi onun dışında haftan erken cikabilir daha diye. Dediği gibi de cikmisti sonrasinda

Ben iste bir yil kalmayi planliyordum bebegimle ama seneledir ayni yerde calisiyorum ve ortakli restaurant acacagiz. Covid girince hersey durmustu. Simdi yeni lokasyonlar bulundu. Sene sonuna dogru acilabilir . Bu nedenle mecbur calisamam gerekicek . Simdi buna hayir dersem belki gelicek sube bir kac yil sonra acilcak o kadsr da artik beklemek istemiyorum . Annemler burada bizimle olacagi icin bir sekilde idare ederiz diye karar aldik . Bakalim nasil olucak
Evet baktım gece normal doğumda epudral iğne yapanlar varmış artık
benim arkadasim da o sekilde normal dogum yapti
Ben de ücretsiz izni başta düşündüm, eşim diyo günlüğün kaç para yazıyor senin haberin varmı Maaşının max yarısına bakıcı buluruz unut diyo. Maddi açıdan da baya zorlar bizi
biz de de ayni durum var esim mecburen bir sure ek is yapicak
ben gece kendiligimden sirt ustu donuyorum , ozaman baya hissediyorum ama dun ilk defa gozumle gordum disardan karnimin hareket ettigi tekme attiginda

Ultrason sık olanı zararlı diye sanırım
Yok kuzum adam çok yoğun 3 hafta sonra gel dedi dedim tatildeyim hacı ne gelmesi pazartesi kontrol randevusu olarak alıp sadece glukoz yüklemesini yapacak idrarda enfeksiyon için tahlil verdim bir de onu degerlendirecek

Aynen canim benim ilk degil ama daha belirgindi disardan masallah demek ki kuvvetlwniyorlar :))

Gönlüne göre bulursun inşallah canım hastane çıkışı ben sade şeyler aldım zaten hemşire istiyormuş giydirmeye onun için 5 li takım aldım leke vs oluyormuş diye. Ama çocuğun giydiği haram lafı doğru yıkamaktan eskiyecek çişli kakalı olacak atacağız çoğunu

Kızlar Aralık topiğinden geliyorum. Bebeğimin beyninde kist görüldü. Başına böyle bişey gelen ya da bilgisi olan var mı? Çok strese girdim
Mrb
Bana da 20.haftada söylediler ama zamanla geçer bişey olmaz dedi Dr ayrıntılı günümdü zaten herşey yolunda dedi.
Google da da 28.haftaya kadar geçer yazıyor
Başka Bi bulgu yoksa anormallik belirtmez zekasını etkilemez yazıyor
İnşallah bir sorun yoktur
Şimdi 24.haftaya giriyorum bekliyorum inşallah, haftaya randevuda geçti der.

Benim de 5 hafta sonra ayrıntılı var o zamana kadar geçer inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…