2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Canım ne güzel elinizden dikiş geliyorsa en güzeli el emeği tabi ki biz mecbur alacağız
Yorgan konusunda ben de kararsızım ilk aylarda battaniyeler yeter gibi bir de yaşadığın yerin soğukluğunu düşünmek lazım sanki

Kızlar boğulma riskine karşı özellikle ilk zamanlar battaniye bile değil uyku tulumu öneriyorlar. Battaniye hafif bile olsa Allah korusun yüzüne çekebilir. Belki gündüz uykularında yanımızdayken üzerine battaniye örtülür ya da dışarıda vs ama gece uykularında riskli buluyorum. O yüzden uyku tulumu alacağım. Yorganı şimdilik almayı düşünmüyorum hiç. Yastık zaten kullanmayacak. O yüzden sadece çarşaf alacağım

İç anadoludayım canım soğuk memleketteyiz ama yorgan kalın mı olur ki onu bilemiyorum. Çocuk rahat eder mi yoksa yerine wellsoft battaniye tarzı bişey mi alsak diye düşünüyorum. Yenidoğmuş bebeğe yorgan örtülür mü gördüm mü diye düşünüyorum bilemiyorum bi türlü. Anneme sorayım en iyisi

Maşallah ne güzel. Sağlıkla gelsin kuzu inşallah. Benim de bu hafta inşallah. Aramalarını bekliyorum heyecanla. Şehir dışında olduğum için bir aydır kontrole de gidemedim. Resmen heyecanlanıyorum

Aa o da var canjm, yani düşünüyorum düşünüyorum yeni doğanlar hep öyle yatıyor diye aklımda kalmış, üzerlerine bişey örtülü olan bebek aklıma gelmiyor. Dediğin gibi en fazla kundak yapılır sonra ince bi battaniye.örtülür. yorgan zaten hiç hatırlamıyorum

Ben İstanbul'dayım canım annem ince bir yün yorgan yapmıştı oğlumda. Kullandık da. Bence iç Anadolu'da kullanılır ama sen bilirsin gene de.

Selam kızlar nasılsınız benim ellerim ve ayaklarim şişiyor tuz falan fazlada kullanmıyorum akşam olunca inanın güçlükle basıyorum ayaklarımın ustune sıcaklardan oluyormuş sanırım sizlerde de varmı ben oğlumda kış doneminde geçirdim bu aylarimi o yüzden böyle olmamıştım hiç

4 saatlik yolculuk ve sicaklar sebebiyle bir kac gun ayak bilegim sisti ama sukur bi dqha olmadi. Onun disinda tuz atmamaya calisiyorum yemeklerime.Bir de el ve yuzde sisme olmamasina daha da dikkat edilmeliymis diye duymustum.

ben de gecen haftalarda oluyordu. cok fena. tuz vs tuketmiyorum da.
bayramda doktor olan kardesim lenfatik drenaj masaji diye bir sey yapti, resmen masaj yaptigi ayak ve bacagim henuz yapmadigi tarafa gore gozle gorulur sekilde inceliyordu. Ayaklardan baslayarak odemi suyu elle iter gibi yapilan bir masaj, youtube da var sanirim. Bu hafta hayir olsun, olmadim odem.

Kızlar bu iki çatlak kremini kullanan oldu mu? Almaya değer mi?

Eklentiler

• Screenshot_20220716_220839_com.android.chrome_edit_108064607873614.webp
    30,2 KB · Görüntüleme: 63
  • Screenshot_20220716_220805_com.android.chrome_edit_108043890568929.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 55
Maşallah canım. Ben en sona kalanlardan biriyim yarın benimki de kısmetse.

Maşallah ne güzel. Sağlıkla gelsin kuzu inşallah. Benim de bu hafta inşallah. Aramalarını bekliyorum heyecanla. Şehir dışında olduğum için bir aydır kontrole de gidemedim. Resmen heyecanlanıyorum

Benim de haftaya pazartesi insallah
İnş sizler de güzel haberlerle gelin kızlar
Dun aksam, burda bir arkadas yazmisti firfirella diye firfir firfir dondu kizim. esim elini merak edip karnima koydugunda minik bir tekme atti ve esim de hissetti :) Cok guzel bir his.
Ah benim bebek fırfır ama ben daha eşime hissettiremedim. Ne zaman eşime elini karnıma koydursam, bebek duruyor, hareket etmeyi bırakıyor çok istiyorum eşim de hissetsin diye ama daha başaramadık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…