Ben gelecek ayın giderine yazdım onu henuz almadım ama incelediğimde gözleri vs gayet yeterliydi derli toplu duruyor hiç değilse içinin organize olması eşyaları bölme konusunda çok işimize yarar bence.Oyshonun bebek bakım çantasını alan var mı? Hoşuma gitti, zaten kesinlikle sırt çantası şeklinde istiyorum. İçi bol gözlü, bebek arabasına asılabiliyor
Banada tersi oluyorBilmiyorum ki canım hamilelikte tüm değerler şaşırıyormuş. Sen benim değerleri görsen şaşarsın. O yğzden sağlık ocağında test yaptırtıp sonuçları kadın doğum doktoruma yorumlatıyorum. Doktorum, sağlık ocağı doktorları enfeksiyon var sorun var sanıyorlar ama senin değerlerin normal dedi mesela.
Çok heyecanlı sabırsız bir bebek annesi ama o seni uzmeyecek ilerleyen haftalarda doğru pozisyonu alırCanım benim tam tersi kafa aşağıda ayaklar göbekte
Biz kasimdada yanarız umarım sonbahar havası olurKaderdaşım. Bende Antepteyim yandım yandım. Bu sene çooook sıcak
Ben de arkadaşımın kardeşi var %25 indirim yapabilir bana çalışan olarak (yani inşallah limitini çok doldurmadıysaBen gelecek ayın giderine yazdım onu henuz almadım ama incelediğimde gözleri vs gayet yeterliydi derli toplu duruyor hiç değilse içinin organize olması eşyaları bölme konusunda çok işimize yarar bence.
Bu aarada senin kordonsentez sonucun çıktı mı canım
Ben aldım canım dün sipariş verdim. Daha önce bir arkadaşımda görmüştüm yumuşak, kullanışlı unisex bir canta. Zaten tam bir oyhsoloverim :)Oyshonun bebek bakım çantasını alan var mı? Hoşuma gitti, zaten kesinlikle sırt çantası şeklinde istiyorum. İçi bol gözlü, bebek arabasına asılabiliyor
Bebek olarak değil plesenta olarak yukarı çıkar dedi perinatolog banaBebeklerin bacakları zaten aşağı doğru değilmi. Ben arada kasık kısmındada hissediyorum su içip yemek yiyince yukarıda hareket ediyor öyle birşeymi acaba
Hadi yüzdün yüzdüm kuyruğuna geldin son bir hafta Allah'ın izniyleBen de arkadaşımın kardeşi var %25 indirim yapabilir bana çalışan olarak (yani inşallah limitini çok doldurmadıysa) Ordan alayım diyorum. Bugün genetikten aradılar eşinizin ve sizin kanınıza ihtiyacımız var gelir misiniz diye. Kan vermek için bekliyoruz. Bizim kanımız üzerinde de çalışıp pazartesi kesin sonucu vereceklermiş
İnşallah yaaBana da doktorum 28'e kadar çıkabilir dedi. İnşallah herkesinki çıkar :)
Allah sizden razı olsun, hepsini not aldım.Bebek vücut bakımı için mustela veya siveno öneririm pişik kreminde sudokrem ve Bepanthol da iyi. Kıyafet ve biberon vs temizliği için de siveno, green clean bir de duru granül öneririm. Biberon-emzik Philips avent, Chicco, bibs iyi, muslin olarak da jr bunnies inkiler oldukça kaliteli ve güzel ama önemli olan kumaş kalitesi yorumlara ya da mağazada dokunarak bakabilirsin. Bakım eşyaları için (tarak, tırnak makası vs) Chicco iyi. Lansinoh krem göğüs kremi için gerçekten çok iyi süt sağma makinesi de iyi bir de moshiyi öneren çok var onda. Silverette gümüş kapaklar da çok iyi yara olmamasına yardımcı. Alt açma örtüsü ve göğüs pedi babyme ninkiler güzel ve kaliteli. Bez ben sleepy ve Prima kullandım ama her bebeğe değişiyor ben yine sleepy ile başlayacağım. Beşik için ben büyüyen beşik almıştım ama şimdiki aklım olsa park yatak ya da yanları açılan modellerden alırdım. Büyüyen beşikten düştü bir kere oğlum boyu uzadığı ve ayaklandığı dönemde. Onun yerine derin parmaklıklı olan bir beşik alıp ileride Montessoriye geçerdim ki şimdi Montessori almayı düşünüyorum ama ranza sistem mi yoksa yan yana mi alsam bilmiyorum oğlum küçük çünkü henüz. Bebek arabası bende mamma var ve memnunum travel sistem kullanıyorum yoykoyu da çok önerdiklerini duydum. Sling kesinlikle öneririm neko bendeki. Kıyafet de önemli olan pamuklu olması. H&M, Zara, kitikate, mothercare, carter's gap, e-bebek, panço, çocuk, lcw ve DeFacto'nun ürünleri güzel şu an aklıma bunlar geldi unuttuklarım vardır tabii ama az buçuk yardımcı olmuştur umarım
Çok teşekkür ettimCanım seni o topiğe etiketledim :) incelersin yazılanları.
Tabii ki.Ya ben de öyle bir uygulama arıyorum çeyiz uygulaması gibi olsun aldıklarımı işaretleyeyim. Bulabilirsen paylaşır mısın?
Ben almayı düşünüyorum bu ara ama rengine karar veremedim ben vizon ve eşim pastel pembe olanı daha çok beğendi karar veremedim tam olarakOyshonun bebek bakım çantasını alan var mı? Hoşuma gitti, zaten kesinlikle sırt çantası şeklinde istiyorum. İçi bol gözlü, bebek arabasına asılabiliyor
Bacaktan denedim bir iki kez acı olmuyor ama nedense sonra aşırı morluk şişlik oluyor. Göbeğe döndüm tekrar artık göbekte uzman oldum maşallah hiç morluk şişlik olmuyor ama acısı berbatKıyamam ya niye ağlıyosun ki iğneyi sokunca 10 a kadar sayıyorum bi de besmele çekip ya Şafi diye esma okuyorum sürekli. Kaçarı yok o iğneyi olacağız, bari eziyeti olmasın. Bacaktan mı göbekten mi yapıyorsun sen ? Bacak daha rahat ama doktorum göbekten yapabilirsin dedi. Göbek biraz zor oluyor
İnşallah hayırlısıyla sıkıntısız çıkacakBen de arkadaşımın kardeşi var %25 indirim yapabilir bana çalışan olarak (yani inşallah limitini çok doldurmadıysa) Ordan alayım diyorum. Bugün genetikten aradılar eşinizin ve sizin kanınıza ihtiyacımız var gelir misiniz diye. Kan vermek için bekliyoruz. Bizim kanımız üzerinde de çalışıp pazartesi kesin sonucu vereceklermiş
Ben bu ikisini aldım en çok bunları önerdi tecrübeliler bir de bibsin kauçuklarından denerim bunlar beğenilmezseMamacitalar günaydınbebişinize hangi emziği aldınız amazonda avent emziklerde de indirim var da hangisini alsam bilemedim
Istanbul cok sicak diyorum, kardesim Mersin'de biz nemden yarim metre otemizi goremiyoruz sus diyor. Kolayliklar diliyorum sizlere cok cok .Biz kasimdada yanarız umarım sonbahar havası olur
Yoksa durulacak gibi degil
Yayla olsada gitsek
Tertemiz cikacak insallah sonucunuz.Ben de arkadaşımın kardeşi var %25 indirim yapabilir bana çalışan olarak (yani inşallah limitini çok doldurmadıysa) Ordan alayım diyorum. Bugün genetikten aradılar eşinizin ve sizin kanınıza ihtiyacımız var gelir misiniz diye. Kan vermek için bekliyoruz. Bizim kanımız üzerinde de çalışıp pazartesi kesin sonucu vereceklermiş
Okiedog 39051 Orange Sumo, Çok Renkli Okiedog 39051 Orange Sumo, Çok Renkli : Amazon.com.tr: BebekAnne bebek çantasını hangisi aldın canım
Siyah ya da vizon düşünüyorum eşimin de rahatlıkla takabileceği bişey olsun diyeBen almayı düşünüyorum bu ara ama rengine karar veremedim ben vizon ve eşim pastel pembe olanı daha çok beğendi karar veremedim tam olarak
Ohhh ne güzel, 6 gün daha devam ediyor Amazon indirimleri stok yenilendikçe güncelleniyor. Tamamlayalım artık şu eksikleri bende su samuru, water wipes mendil bolcaaaa, Tommie tippie anti kolik biberonlar, babyjem penye kundak, düz kafa yastığı aldım.Ben de su samuru, avent emzik, fisher price numaralı kaplar kulesi bi de avent göğüs pedi aldımİyi ki yazmışsın canım
Benim için tamamlamak denemez de yeni başladımOhhh ne güzel, 6 gün daha devam ediyor Amazon indirimleri stok yenilendikçe güncelleniyor. Tamamlayalım artık şu eksikleri bende su samuru, water wipes mendil bolcaaaa, Tommie tippie anti kolik biberonlar, babyjem penye kundak, düz kafa yastığı aldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?