2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Oyshonun bebek bakım çantasını alan var mı? Hoşuma gitti, zaten kesinlikle sırt çantası şeklinde istiyorum. İçi bol gözlü, bebek arabasına asılabiliyor
Ben gelecek ayın giderine yazdım onu henuz almadım ama incelediğimde gözleri vs gayet yeterliydi derli toplu duruyor hiç değilse içinin organize olması eşyaları bölme konusunda çok işimize yarar bence.
Bu aarada senin kordonsentez sonucun çıktı mı canım

Banada tersi oluyor neyse ikisindende memnunum son 3 ayımız var hayırlısıyla

Ben de arkadaşımın kardeşi var %25 indirim yapabilir bana çalışan olarak (yani inşallah limitini çok doldurmadıysa) Ordan alayım diyorum. Bugün genetikten aradılar eşinizin ve sizin kanınıza ihtiyacımız var gelir misiniz diye. Kan vermek için bekliyoruz. Bizim kanımız üzerinde de çalışıp pazartesi kesin sonucu vereceklermiş

Oyshonun bebek bakım çantasını alan var mı? Hoşuma gitti, zaten kesinlikle sırt çantası şeklinde istiyorum. İçi bol gözlü, bebek arabasına asılabiliyor
Ben aldım canım dün sipariş verdim. Daha önce bir arkadaşımda görmüştüm yumuşak, kullanışlı unisex bir canta. Zaten tam bir oyhsoloverim :)

Hadi yüzdün yüzdüm kuyruğuna geldin son bir hafta Allah'ın izniyle Süper olur şuan ki fiyatı 800 TL güzel indirim olur gercekten.FİYAT olarak biraz tuzlu ama uzun süreli kullanım sağlanacak ne de olsa aldığı paraya değer o diye düşünüyorum.

Allah sizden razı olsun, hepsini not aldım.
Canım seni o topiğe etiketledim :) incelersin yazılanları.
Çok teşekkür ettim
Ya ben de öyle bir uygulama arıyorum çeyiz uygulaması gibi olsun aldıklarımı işaretleyeyim. Bulabilirsen paylaşır mısın?
Tabii ki.

Ben almayı düşünüyorum bu ara ama rengine karar veremedim ben vizon ve eşim pastel pembe olanı daha çok beğendi karar veremedim tam olarak

Bacaktan denedim bir iki kez acı olmuyor ama nedense sonra aşırı morluk şişlik oluyor. Göbeğe döndüm tekrar artık göbekte uzman oldum maşallah hiç morluk şişlik olmuyor ama acısı berbat Az kaldı ve bebeğim sağlıklı Allah’a şükürler olsun tek avuntum bu. Dün baya ağlama krizine girdim neden sorunsuz bir hamilelik geçiremiyorum diye ara ara oluyor hormonlardan sanırım
Günümüz günümüze tutmuyor

İnşallah hayırlısıyla sıkıntısız çıkacak

Mamacitalar günaydın bebişinize hangi emziği aldınız amazonda avent emziklerde de indirim var da hangisini alsam bilemedim
Ben bu ikisini aldım en çok bunları önerdi tecrübeliler bir de bibsin kauçuklarından denerim bunlar beğenilmezse

Eklentiler

• 16582231676221068069865245374219.webp
    44,6 KB · Görüntüleme: 58
Tertemiz cikacak insallah sonucunuz.

Ben de su samuru, avent emzik, fisher price numaralı kaplar kulesi bi de avent göğüs pedi aldım İyi ki yazmışsın canım
Ohhh ne güzel, 6 gün daha devam ediyor Amazon indirimleri stok yenilendikçe güncelleniyor. Tamamlayalım artık şu eksikleri bende su samuru, water wipes mendil bolcaaaa, Tommie tippie anti kolik biberonlar, babyjem penye kundak, düz kafa yastığı aldım.

Benim için tamamlamak denemez de yeni başladımYaa üniversite hastanesinden kan için aradıklarından hastaneye geldim detaylı bakamadım hızlıca aldım ama akşam ben de bakıcam hepsine. Daha alıncak çok şey çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…