2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Bahsettiğim babymom ve myroka da aynı görünüşe sahip bu tarzlar daha çok hoşuma gidiyor muhtemelen bende böyle alacağım.

Bahsettiğim babymom ve myroka da aynı görünüşe sahip bu tarzlar daha çok hoşuma gidiyor muhtemelen bende böyle alacağım.
Benim de bu tarzlar hoşuma gidiyor sade modeller daha şık duruyor bence. Eşim de takıyor yeri geldiğinde renkli ve bebeksi desenleri olsa laf edebilirdi sade siyah olunca laf etmiyor

Sadece kol ağrısı oluyor bendede 2.de umarım kol ağrısıyla atlatırım

iyiki son 3 ayımız sıcağa gelmedi diyecektim bizim Adana ekim ayına kadar yaz Kasım bile o kadar soğuk olmaz

Sen niye bugün gidiyorsun kuzum yeni gittin sayılmazmi 2.tetanoz şeker yüklemesi ne oldu artık herkesi kaybedeceğim belki daha önce sordum sanada

121 liraya aldım ben de dedim daha ucuz pandalı olanı çocuğum anlamaz zaten ben ona panda oyuncak alırım dedim
Şuan kendimi aldatılmış hissettim ayrı düştük oldu mu bu hahaha güle güle kullansınlar bebikler o kağıt torpü ne ay ben onu eskitirim iki günde

b
Şuan kendimi aldatılmış hissettim ayrı düştük oldu mu bu hahaha güle güle kullansınlar bebikler o kağıt torpü ne ay ben onu eskitirim iki günde
Hahhaa başka şeylerde buluşuruz ya ben zaten o minnacık tırnakları nasıl kesicem bilmiyorum kedimin tırnağını zor kesiyorum ki onunki çapa gibi

Sen niye bugün gidiyorsun kuzum yeni gittin sayılmazmi 2.tetanoz şeker yüklemesi ne oldu artık herkesi kaybedeceğim belki daha önce sordum sanada
Canım ben detaylıya başka doktora gitmiştim, bu plesenta aşağıda demişti ya kendi doktorumla da görüşeyim dedim hem de uygun görürse rapor versin diye

Sadece kol ağrısı oluyor bendede 2.de umarım kol ağrısıyla atlatırım

iyiki son 3 ayımız sıcağa gelmedi diyecektim bizim Adana ekim ayına kadar yaz Kasım bile o kadar soğuk olmaz
Aaa Adana'da misin Güneşe silah sıkan adam görüntüsü geldi önüme bir an bir de hamileyken o sıcağı düşünemedim bir an bunaltıcı sıcak olmaz herhalde o aylara artık ya son aylar Allah'ın izniyle serin serin gecelerde uyusak yetecek

İçinize sinmiyorsa gidin bence

İnşallah plasenta yakın zamanda yukarı çıkar, rahatlarsın. Neden öyle cevap vermiş anlamadım ama sorulara net cevap alamayınca nasıl tedirgin olduğunuzu anlayabiliyorum. Sonuçta uzmanlık alanımız değil, her şey korkutuyor bizi, en sade şekliyle bir şeyler söylemeliydi.

b
Hahhaa başka şeylerde buluşuruz ya ben zaten o minnacık tırnakları nasıl kesicem bilmiyorum kedimin tırnağını zor kesiyorum ki onunki çapa gibi
İlk etapta makas öneriyorlar tırnak makasi sonraki asama sanırım ayyyy çok güzel ya umarım o günlere bir an evvel kavuşuruz artık uyandığı saatler belli olmaya başladı yavaş yavaş o kadar garip bir his ki tam o saatlerde onla konuşup hareketlerine şahit olmak bile mucize Kedicigin ile umarım iyi anlaşır evlatciginnn evde şimdiden sana bir yoldaş varmış ne güzel

Benim detaylı ultrason 30 dakika sürdü hatta bebek sırtını dönük uyuduğu için omurgası kalbine gölge yaptı net görünmedi tekrar çağırdı yarın ikinci kez detaylıya gireceğim.
Garanti veremiyoruz demesi seni endişelendirmesin tüm doktorlar aynı uyarıyı yapıp onay formu almak zorunda bizden. Çünkü dediği gibi genetik hastalıkların tamamı detaylı ultrasonla tespit edilemeyebiliyor. Her şey normalse hiç canını sıkma.

Benim de bu tarzlar hoşuma gidiyor sade modeller daha şık duruyor bence. Eşim de takıyor yeri geldiğinde renkli ve bebeksi desenleri olsa laf edebilirdi sade siyah olunca laf etmiyor
Ben de aynı görüşteyim çok çicekli böcekli eşyam yoktur zaten hep bej rengi gri falan. O yüzden gri almayı düşünüyorum.

Canım ben detaylıya başka doktora gitmiştim, bu plesenta aşağıda demişti ya kendi doktorumla da görüşeyim dedim hem de uygun görürse rapor versin diye
Rapor verir kuzum bebeğin ve senin sağlığın için
son 3 aya girmemize az kaldı çok heyecanlı

Selamlar herkese,
Youtube'da yeni kesfettigim bir kanal. Uzm. Doktor Osman Gonulal. Bir konuyu aradigimda doktor-hemsire olmayan kimselerin tavsiyelerini dinlemek istemiyorum. Bebegin yatagi nasil olmalidan, emzirmeye, bebegin ilk haftasi-ikinci haftasi-ikinci ayi vs anlatiyor. Belki biliyorsunuzdur ben cok mutlu oldum bu kesfe
Dun dinledigimde uyku tulumu ile yatirmayi anlatti, simdi uyku tulumu bakiyorum. Hanimlar, kis bebeklerimiz icin sizin tavsiye edebileceginiz bir tulum markasi var midir?

Sağlık ocağıyla ev arası 10 dk bile değil o 10 dk içinde suya batıp çıkmış gibi oldum
Serin gecemiz yok klimada mahvediyor hava nemlendiricisi alacağım hem bebeğe hem kendime en güzel ilk hediyem olacak oğluma

Evde bebişin bir çöpü bile yok. Yavaştan alışverişe başlayayım diyorum ama hangi marka iyi hangisi kötü en ufak fikrim yok. Fiyatı yüksek olan iyi de diyemiyorum tek belirleyici şey olamaz. Nereden nasıl başlasam kafam karıştı. Elinde güzel liste olan var mı şöyle markalı markalı Bir de sanki ürün eşya tavsiyeleri için grup benzeri bir şey kurulacaktı, vaz mı geçildi.

Ana gibi anasin be happy ucucu yağlarda koyuluyormus alacağın zma zingoya güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…