Bahsettiğim babymom ve myroka da aynı görünüşe sahip bu tarzlar daha çok hoşuma gidiyor muhtemelen bende böyle alacağım.Ben oğlum zamanı Bavyera almıştım hala da kullanıyorum iki çocuğa da yeter inşallah olmazsa ben de daha büyük çanta varsa bir araştırmaya geçebilirim ona göre iki küçük çocuğu olanlar öneri yapsınfakat Bavyera güzel ve büyüktü ama benim aldığım tükenmiş. Bebek çantası konusunda önemli olan özellikler bence içi geniş olsun, çok gözü olsun, biberon - ıslak-mendil-telefon yeri vs olsun, bebek arabasına asma özelliği olsun ve kolay temizlenebilir olsun. Bir de sırt çantası formu kullanım açısından daha rahat bebeğin peşinde koşarken tek omuzda çanta rahat olmaz sırtta daha rahat oluyor bana göre.
Ben de tırnak törpüleme cihazı bakıyorum çok korkarım minik tırnaklarını kesmeye çalışırken :)121 liraya aldım ben dededim daha ucuz pandalı olanı çocuğum anlamaz zaten ben ona panda oyuncak alırım dedim
Benim de bu tarzlar hoşuma gidiyor sade modeller daha şık duruyor bence. Eşim de takıyor yeri geldiğinde renkli ve bebeksi desenleri olsa laf edebilirdi sade siyah olunca laf etmiyorBahsettiğim babymom ve myroka da aynı görünüşe sahip bu tarzlar daha çok hoşuma gidiyor muhtemelen bende böyle alacağım.
Sadece kol ağrısı oluyor bendede 2.de umarım kol ağrısıyla atlatırımAyyyyy kıyamam sana ya baya üst uste gelmiş senin fakat yürüyünce dinlendirmyor mu ya bunlar tansiyon ölçerken evde olcmen en sağlıklısı bencede tetenoz bana ilk vuruldugunda etki etmedi ya o kadar da korkulacak bişey değilmiş umarım ikinci doz da aynısı olur.
Sen niye bugün gidiyorsun kuzum yeni gittin sayılmazmi 2.tetanoz şeker yüklemesi ne oldu artık herkesi kaybedeceğim belki daha önce sordum sanadaKuzum valla sıcaklar tansiyonu yükseltiyor evde sakin zamanda ölç bak göreceksin normal çıkacak. Aman şekerim yüksek olmasın da düşük olsun sağlıklı tatlı şeyler yersinben de bugün kendi doktoruma gideceğim adamı darladım geleyim rapor yaz diye gel aradan alırım seni dedi
Şuan kendimi aldatılmış hissettim121 liraya aldım ben dededim daha ucuz pandalı olanı çocuğum anlamaz zaten ben ona panda oyuncak alırım dedim
Hahhaa başka şeylerde buluşuruzŞuan kendimi aldatılmış hissettimayrı düştük oldu mu bu hahaha güle güle kullansınlar bebikler o kağıt torpü ne ay ben onu eskitirim iki günde
Canım ben detaylıya başka doktora gitmiştim, bu plesenta aşağıda demişti ya kendi doktorumla da görüşeyim dedim hem de uygun görürse rapor versin diyeSen niye bugün gidiyorsun kuzum yeni gittin sayılmazmi 2.tetanoz şeker yüklemesi ne oldu artık herkesi kaybedeceğim belki daha önce sordum sanada
Aaa Adana'da misin Güneşe silah sıkan adam görüntüsü geldi önüme bir an bir de hamileyken o sıcağı düşünemedim bir an bunaltıcı sıcak olmaz herhalde o aylara artık ya son aylar Allah'ın izniyle serin serin gecelerde uyusak yetecekSadece kol ağrısı oluyor bendede 2.de umarım kol ağrısıyla atlatırım
iyiki son 3 ayımız sıcağa gelmedi diyecektim bizim Adana ekim ayına kadar yaz Kasım bile o kadar soğuk olmaz
İçinize sinmiyorsa gidin benceİşte bilemedim bütün organlarını el ayak parmaklarını, akciğer, mide, kalp beyin hepsini gösterdi önce kendi baktı sonra bana gösterdi herşey normal diye. Beni tedirgin eden de kısa sürmesi ve garanti veremiyoruz demesi hani az da olsa yanılma payı varmış. Başka bi Doktora mı gitsem?
İnşallah plasenta yakın zamanda yukarı çıkar, rahatlarsın. Neden öyle cevap vermiş anlamadım ama sorulara net cevap alamayınca nasıl tedirgin olduğunuzu anlayabiliyorum. Sonuçta uzmanlık alanımız değil, her şey korkutuyor bizi, en sade şekliyle bir şeyler söylemeliydi.Şöyle ki bebeğin her şeyine baktı ve güzel de baktığını düşünüyorum bize tek tek hepsini gösterdi burası şurası diye. O açıdan içim rahat gayet güzel bakmıştır. Mesela bu plesantan önde, rahmi kapatıyor dedi ilişkiye dikkat edeceksin dedi kanama olabilir dedi, doğum şeklinde sezeryan olur ama zaten doktorun takip eder dedi. Ben bir kaç soru sordum bununla ilgili en sonunda bana bunu sizin bilmenize gerek yok doktorunuz ilgilendiren bir durum ama ben gene de söyledim dedi. İşte o pilates soruma verdiği cevap sonra bu son dediği şey benim hoşuma gitmedi o yüzden değişik geldi. Bilgisinden şüphem yoktur atladığı ya da gözden kaçırdığı bir şey yoktur eminim ama tavır olarak değişik geldi. Kafamda bir ton soru işareti ile yanından ayrıldım o yüzden tuhaf geldi. Bence siz hiç şüpheye düşmeyin gayet güzel bakmıştır her şeye
İlk etapta makas öneriyorlar tırnak makasi sonraki asama sanırım ayyyy çok güzel ya umarım o günlere bir an evvel kavuşuruzb
Hahhaa başka şeylerde buluşuruzya ben zaten o minnacık tırnakları nasıl kesicem bilmiyorum kedimin tırnağını zor kesiyorum ki onunki çapa gibi
Benim detaylı ultrason 30 dakika sürdü hatta bebek sırtını dönük uyuduğu için omurgası kalbine gölge yaptı net görünmedi tekrar çağırdı yarın ikinci kez detaylıya gireceğim.İşte bilemedim bütün organlarını el ayak parmaklarını, akciğer, mide, kalp beyin hepsini gösterdi önce kendi baktı sonra bana gösterdi herşey normal diye. Beni tedirgin eden de kısa sürmesi ve garanti veremiyoruz demesi hani az da olsa yanılma payı varmış. Başka bi Doktora mı gitsem?
Ben de aynı görüşteyim çok çicekli böcekli eşyam yoktur zaten hep bej rengi gri falan. O yüzden gri almayı düşünüyorum.Benim de bu tarzlar hoşuma gidiyor sade modeller daha şık duruyor bence. Eşim de takıyor yeri geldiğinde renkli ve bebeksi desenleri olsa laf edebilirdi sade siyah olunca laf etmiyor
Benim detaylı ultrason 30 dakika sürdü hatta bebek sırtını dönük uyuduğu için omurgası kalbine gölge yaptı net görünmedi tekrar çağırdı yarın ikinci kez detaylıya gireceğim.
Garanti veremiyoruz demesi seni endişelendirmesin tüm doktorlar aynı uyarıyı yapıp onay formu almak zorunda bizden. Çünkü dediği gibi genetik hastalıkların tamamı detaylı ultrasonla tespit edilemeyebiliyor. Her şey normalse hiç canını sıkma.
Rapor verir kuzum bebeğin ve senin sağlığın içinCanım ben detaylıya başka doktora gitmiştim, bu plesenta aşağıda demişti ya kendi doktorumla da görüşeyim dedim hem de uygun görürse rapor versin diye
Sağlık ocağıyla ev arası 10 dk bile değil o 10 dk içinde suya batıp çıkmış gibi oldumAaa Adana'da misin Güneşe silah sıkan adam görüntüsü geldi önüme bir an bir de hamileyken o sıcağı düşünemedim bir an bunaltıcı sıcak olmaz herhalde o aylara artık ya son aylar Allah'ın izniyle serin serin gecelerde uyusak yetecek
Ana gibi anasin be happySağlık ocağıyla ev arası 10 dk bile değil o 10 dk içinde suya batıp çıkmış gibi oldum
Serin gecemiz yok klimada mahvediyor hava nemlendiricisi alacağım hem bebeğe hem kendime en güzel ilk hediyem olacak oğluma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?