Bunu bende takipteyim ama daha kullanan, memnuniyet bildiren bulamadımOyshonun bebek bakım çantasını alan var mı? Hoşuma gitti, zaten kesinlikle sırt çantası şeklinde istiyorum. İçi bol gözlü, bebek arabasına asılabiliyor
Ben oğlumda 3-5 çeşit denedim kolik olduğu için tutması önemliydi benim içinBen bu ikisini aldım en çok bunları önerdi tecrübeliler bir de bibsin kauçuklarından denerim bunlar beğenilmezse
Benim eşim ısrarla pembe takmak istiyo bebek kız diyeSiyah ya da vizon düşünüyorum eşimin de rahatlıkla takabileceği bişey olsun diye
Hadi güzel haberler alalım inşallah, herbişileri tamamlarız sonraBenim için tamamlamak denemez de yeni başladımYaa üniversite hastanesinden kan için aradıklarından hastaneye geldim detaylı bakamadım hızlıca aldım ama akşam ben de bakıcam hepsine. Daha alıncak çok şey çıkar
Işığı nasıl sağlıyor, pil vs mi var yoksa başka bir sistem mi var?Ben bu ikisini aldım en çok bunları önerdi tecrübeliler bir de bibsin kauçuklarından denerim bunlar beğenilmezse
İnşallah bende sürekli emsinler istemiyorum fakat uykuya dalana kadar, 5-10 dakika oyalamak gerektiğinde de alsınlar istiyorum, inşallah çok aminBen oğlumda 3-5 çeşit denedim kolik olduğu için tutması önemliydi benim içinEn son nuk emzikte karar kıldı beyefendi. Bizim için emzik uyku aracı oldu, sürekli vermedim. Bebişlerde de öyle olsun emzik=uyku otursun istiyorum
Okiedog 39051 Orange Sumo, Çok Renkli Okiedog 39051 Orange Sumo, Çok Renkli : Amazon.com.tr: Bebek
Bunu aldım canım diğer gruptan önerenler olmuştu ben de beğendim
Sanırım evet bir de kumaşı leke tutmayan silinebilen kumaşÇok tatlıymış, makinede yıkanabiliyor mu?
Yok herhangi bir güç kaynağı istemiyor, üretildiği malzemeden kaynaklı karanlıkta parlıyor sanırımIşığı nasıl sağlıyor, pil vs mi var yoksa başka bir sistem mi var?
Hangi grup o canım beni de etiketler misinCanım seni o topiğe etiketledim :) incelersin yazılanları.
Ben hep bebek yukarı çıkar diye biliyordum doğrusunu öğrenmiş oldumBebek olarak değil plesenta olarak yukarı çıkar dedi perinatolog bana
Cidden öyle durum vahim .Klima bile çarpıyor abartısız.Istanbul cok sicak diyorum, kardesim Mersin'de biz nemden yarim metre otemizi goremiyoruz sus diyor. Kolayliklar diliyorum sizlere cok cok .
Sizden deAllah sizden razı olsun, hepsini not aldım.
Çok teşekkür ettim
Tabii ki.
Ben mecbur kalmadıkça ilk bir iki ay vermek istemiyorum. Ama bazı bebeklerin emme refleksi çok güçlü oluyor ama sadece beslenmek için değil emme refleksini tatmin etmek için bile memeyi isteyebiliyorlar o yüzden böyle durumlarda belki uykuya geçişlerde az az verilebilir gi i geldi bana. Ama ben de çok taraftar değilim emziğeEmzik konusunda çok kararsızım bende. Doktorlar iyi değil diyorlar
Neden geriliyor ki canım?bebeğe zararı olacak diye mi erkek diye mi?Benim de kendi doktorum perinatalog. Ama bu sefer ayrı bir perinataloga görüleceğim alanında baya iyi bir adam. O da alttan bakmak isterse bilemedim. Eşim çok geriliyor böyle durumlarda
Kuzum sen orayı biliyorsun hatta yazıyorsun zaten :) Bebeğimize ne almalıyız? başlığı :)Hangi grup o canım beni de etiketler misin
Bende 700 verdim 10 dk bile sürmemiştir prof perinatologtu. Hayırlısıyla birşey çıkmadı. Gerisi kader kısmet. ALLAHIM hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin.Özeldeydi.Bebeğin pozisyonu uygun olsa bile 10 dk çok az geldi işte az değil 600 tl birde yani bi kaç yere de sormuştum aynı. Prof olunca çok güvendim heralde
Ay ciddimisiniz? Herşeye baktı ses tellerine kadar bakmadı değil banada gösterdi ama ne bileyim? Sizde gördünüz mü herşeyini tek sıkıntı kısa sürmesi çoğu insana göre. Ben Doktoruma da sordum gebeliğimi takip eden. Problem yok diyorsa yoktur dedi. Kiminin 1 saat sürüyor bebeğin pozisyonu ile alakalı dedi. Demekki problem görmemiş. Sabahtır soru soruyorum doktora. İçim rahatladı birazBende 700 verdim 10 dk bile sürmemiştir prof perinatologtu. Hayırlısıyla birşey çıkmadı. Gerisi kader kısmet. ALLAHIM hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin.
Mecburiyetten gitmek zorunda kaldım.
Kendi randevu aldığım son dk golü attı bir gün öncesi arayıp iptal ettiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?