Ya ben de öyle bir uygulama arıyorum çeyiz uygulaması gibi olsun aldıklarımı işaretleyeyim. Bulabilirsen paylaşır mısın?Evde bebişin bir çöpü bile yok. Yavaştan alışverişe başlayayım diyorum ama hangi marka iyi hangisi kötü en ufak fikrim yok. Fiyatı yüksek olan iyi de diyemiyorum tek belirleyici şey olamaz. Nereden nasıl başlasam kafam karıştı.Elinde güzel liste olan var mı şöyle markalı markalı Bir de sanki ürün eşya tavsiyeleri için grup benzeri bir şey kurulacaktı, vaz mı geçildi.
Ya sen iyi ki varsın görünce hemen aldımbu arada avent emzikler de indirimli ama hangisini alacağımı bilemedim alan var
Yaa iyi günlerde kullanın inşallahYa sen iyi ki varsın görünce hemen aldımbu arada avent emzikler de indirimli ama hangisini alacağımı bilemedim alan var mı?
Bebek vücut bakımı için mustela veya siveno öneririm pişik kreminde sudokrem ve Bepanthol da iyi. Kıyafet ve biberon vs temizliği için de siveno, green clean bir de duru granül öneririm. Biberon-emzik Philips avent, Chicco, bibs iyi, muslin olarak da jr bunnies inkiler oldukça kaliteli ve güzel ama önemli olan kumaş kalitesi yorumlara ya da mağazada dokunarak bakabilirsin. Bakım eşyaları için (tarak, tırnak makası vs) Chicco iyi. Lansinoh krem göğüs kremi için gerçekten çok iyi süt sağma makinesi de iyi bir de moshiyi öneren çok var onda. Silverette gümüş kapaklar da çok iyi yara olmamasına yardımcı. Alt açma örtüsü ve göğüs pedi babyme ninkiler güzel ve kaliteli. Bez ben sleepy ve Prima kullandım ama her bebeğe değişiyor ben yine sleepy ile başlayacağım. Beşik için ben büyüyen beşik almıştım ama şimdiki aklım olsa park yatak ya da yanları açılan modellerden alırdım. Büyüyen beşikten düştü bir kere oğlum boyu uzadığı ve ayaklandığı dönemde. Onun yerine derin parmaklıklı olan bir beşik alıp ileride Montessoriye geçerdim ki şimdi Montessori almayı düşünüyorum ama ranza sistem mi yoksa yan yana mi alsam bilmiyorum oğlum küçük çünkü henüz. Bebek arabası bende mamma var ve memnunum travel sistem kullanıyorum yoykoyu da çok önerdiklerini duydum. Sling kesinlikle öneririm neko bendeki. Kıyafet de önemli olan pamuklu olması. H&M, Zara, kitikate, mothercare, carter's gap, e-bebek, panço, çocuk, lcw ve DeFacto'nun ürünleri güzel şu an aklıma bunlar geldi unuttuklarım vardır tabii ama az buçuk yardımcı olmuştur umarımEvde bebişin bir çöpü bile yok. Yavaştan alışverişe başlayayım diyorum ama hangi marka iyi hangisi kötü en ufak fikrim yok. Fiyatı yüksek olan iyi de diyemiyorum tek belirleyici şey olamaz. Nereden nasıl başlasam kafam karıştı.Elinde güzel liste olan var mı şöyle markalı markalı Bir de sanki ürün eşya tavsiyeleri için grup benzeri bir şey kurulacaktı, vaz mı geçildi.
Benim kendi doktorum perinatolog canım. Alttan bakmak daha doğru ölçüm sağlıyor biliyorsun. Hatta ayrıntılıdan sonra idrarını yap da gel dedi. Çünkü birkaç mm bile önemli ölçümde.Canım yukarı çıkar merak etme lütfen. Benimde alttan bakar mı merak ediyorum. Senin kendi doktorun mu yoksa perinatolog mu baktı. Açıkçası alttan bakmasını pek istemiyorum eşim biraz rahatsız oluyor bu durumdan.
Merhabalar dün tam olarak 20+1 günlüktü 400 gr çıktı. sizin muhtemelen haftası ile tam uyumludur ayrıca belirtmemiştir.Merhabalar bebeğinizin tam
Haftası suan nedir ? Benimde bebeğim 21+1 de 415 gr çıktı ama
İleri ya da geri demediler merak
Ettim
Size
Sormak
İstedim
Bilmiyorum ki canım hamilelikte tüm değerler şaşırıyormuş. Sen benim değerleri görsen şaşarsın. O yğzden sağlık ocağında test yaptırtıp sonuçları kadın doğum doktoruma yorumlatıyorum. Doktorum, sağlık ocağı doktorları enfeksiyon var sorun var sanıyorlar ama senin değerlerin normal dedi mesela.Sağlık Ocağı doktorunu şimdi baktım hepsini yapmış bir amorf yüksek şeker neden düşük çıkar acaba 3 defadır şekerim düşük kuzum
Bana da doktorum 28'e kadar çıkabilir dedi. İnşallah herkesinki çıkar :)Benimde henüz çıkmamış 35lere kadar çıkar dediler merak etmeyin stres yapmayın
Sisteme düşüyor ya onlar görebiliyorsa diye düşündümGit canım bence ikinci bir doktordan görüş almak her zaman daha iyidir. Doktoruna ayıp olmaz hem nerden bilecek ki
Canım benim tam tersi kafa aşağıda ayaklar göbekteBebeklerin bacakları zaten aşağı doğru değilmi. Ben arada kasık kısmındada hissediyorum su içip yemek yiyince yukarıda hareket ediyor öyle birşeymi acaba
Kıyamam ya niye ağlıyosun ki iğneyi sokunca 10 a kadar sayıyorum bi de besmele çekip ya Şafi diye esma okuyorum sürekli. Kaçarı yok o iğneyi olacağız, bari eziyeti olmasın. Bacaktan mı göbekten mi yapıyorsun sen ? Bacak daha rahat ama doktorum göbekten yapabilirsin dedi. Göbek biraz zor oluyorAminnn kuzumiğne gün geçtikçe zorlaşıyor hala alışamadım hergün ağlama seansı var evde
Anne bebek çantasını hangisi aldın canımBen aldım ultra air night aldımanne bebek çantası aldım, bir de tırnak bakım seti aldım chicconun. Hepsi de piyasa fiyatının altındaydı. Sevimli kirpiyi de alacaktım bir anda fiyatı yükseldi alamadım
Canım benim ilk bebeğimde herşeyi denedim hiçbirini tutmadı. Şimdi çok para vermek istemedim patlattım bir weebabyMamacitalar günaydınbebişinize hangi emziği aldınız amazonda avent emziklerde de indirim var da hangisini alsam bilemedim
Normal ben sormuştum bebeğin ayakları aşağıda olduğunda öyle hissedebilirsin demiştiMoralim aşırı bozuk kaç gündür kendime gelemiyorum ben hep ya kasık yada tam vajina üstü hissediyorum bi göbeğe çıkamadık normal mi acaba
Ben ultra air night olanı almıştım bir tane de bibs almak istiyorum emzik çok veresim yok ama bulunsun diye almıştımMamacitalar günaydınbebişinize hangi emziği aldınız amazonda avent emziklerde de indirim var da hangisini alsam bilemedim
Ben de su samuru, avent emzik, fisher price numaralı kaplar kulesi bi de avent göğüs pedi aldımKızlar amazonda sadece prime üyelerine anne bebek ürünlerinde %35 %40 indirim var. Mesela fisher price su samuru 263tl gibi gibi
Canım seni o topiğe etiketledim :) incelersin yazılanları.Evde bebişin bir çöpü bile yok. Yavaştan alışverişe başlayayım diyorum ama hangi marka iyi hangisi kötü en ufak fikrim yok. Fiyatı yüksek olan iyi de diyemiyorum tek belirleyici şey olamaz. Nereden nasıl başlasam kafam karıştı.Elinde güzel liste olan var mı şöyle markalı markalı Bir de sanki ürün eşya tavsiyeleri için grup benzeri bir şey kurulacaktı, vaz mı geçildi.
Kaderdaşım. Bende Antepteyim yandım yandım. Bu sene çooook sıcakSağlık ocağıyla ev arası 10 dk bile değil o 10 dk içinde suya batıp çıkmış gibi oldum
Serin gecemiz yok klimada mahvediyor hava nemlendiricisi alacağım hem bebeğe hem kendime en güzel ilk hediyem olacak oğluma
Benim de kendi doktorum perinatalog. Ama bu sefer ayrı bir perinataloga görüleceğim alanında baya iyi bir adam. O da alttan bakmak isterse bilemedim. Eşim çok geriliyor böyle durumlardaBenim kendi doktorum perinatolog canım. Alttan bakmak daha doğru ölçüm sağlıyor biliyorsun. Hatta ayrıntılıdan sonra idrarını yap da gel dedi. Çünkü birkaç mm bile önemli ölçümde.
Ana gibi anasin be happyucucu yağlarda koyuluyormus alacağın zma zingoya güzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?