2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Ya ben de öyle bir uygulama arıyorum çeyiz uygulaması gibi olsun aldıklarımı işaretleyeyim. Bulabilirsen paylaşır mısın?

Ya sen iyi ki varsın görünce hemen aldım bu arada avent emzikler de indirimli ama hangisini alacağımı bilemedim alan var

Ya sen iyi ki varsın görünce hemen aldım bu arada avent emzikler de indirimli ama hangisini alacağımı bilemedim alan var mı?
Yaa iyi günlerde kullanın inşallah bende aldım kendi kuzularıma

Bebek vücut bakımı için mustela veya siveno öneririm pişik kreminde sudokrem ve Bepanthol da iyi. Kıyafet ve biberon vs temizliği için de siveno, green clean bir de duru granül öneririm. Biberon-emzik Philips avent, Chicco, bibs iyi, muslin olarak da jr bunnies inkiler oldukça kaliteli ve güzel ama önemli olan kumaş kalitesi yorumlara ya da mağazada dokunarak bakabilirsin. Bakım eşyaları için (tarak, tırnak makası vs) Chicco iyi. Lansinoh krem göğüs kremi için gerçekten çok iyi süt sağma makinesi de iyi bir de moshiyi öneren çok var onda. Silverette gümüş kapaklar da çok iyi yara olmamasına yardımcı. Alt açma örtüsü ve göğüs pedi babyme ninkiler güzel ve kaliteli. Bez ben sleepy ve Prima kullandım ama her bebeğe değişiyor ben yine sleepy ile başlayacağım. Beşik için ben büyüyen beşik almıştım ama şimdiki aklım olsa park yatak ya da yanları açılan modellerden alırdım. Büyüyen beşikten düştü bir kere oğlum boyu uzadığı ve ayaklandığı dönemde. Onun yerine derin parmaklıklı olan bir beşik alıp ileride Montessoriye geçerdim ki şimdi Montessori almayı düşünüyorum ama ranza sistem mi yoksa yan yana mi alsam bilmiyorum oğlum küçük çünkü henüz. Bebek arabası bende mamma var ve memnunum travel sistem kullanıyorum yoykoyu da çok önerdiklerini duydum. Sling kesinlikle öneririm neko bendeki. Kıyafet de önemli olan pamuklu olması. H&M, Zara, kitikate, mothercare, carter's gap, e-bebek, panço, çocuk, lcw ve DeFacto'nun ürünleri güzel şu an aklıma bunlar geldi unuttuklarım vardır tabii ama az buçuk yardımcı olmuştur umarım

Benim kendi doktorum perinatolog canım. Alttan bakmak daha doğru ölçüm sağlıyor biliyorsun. Hatta ayrıntılıdan sonra idrarını yap da gel dedi. Çünkü birkaç mm bile önemli ölçümde.

Merhabalar bebeğinizin tam
Haftası suan nedir ? Benimde bebeğim 21+1 de 415 gr çıktı ama
İleri ya da geri demediler merak
Ettim
Size
Sormak
İstedim
Merhabalar dün tam olarak 20+1 günlüktü 400 gr çıktı. sizin muhtemelen haftası ile tam uyumludur ayrıca belirtmemiştir.

Sağlık Ocağı doktorunu şimdi baktım hepsini yapmış bir amorf yüksek şeker neden düşük çıkar acaba 3 defadır şekerim düşük kuzum
Bilmiyorum ki canım hamilelikte tüm değerler şaşırıyormuş. Sen benim değerleri görsen şaşarsın. O yğzden sağlık ocağında test yaptırtıp sonuçları kadın doğum doktoruma yorumlatıyorum. Doktorum, sağlık ocağı doktorları enfeksiyon var sorun var sanıyorlar ama senin değerlerin normal dedi mesela.

Aminnn kuzum iğne gün geçtikçe zorlaşıyor hala alışamadım hergün ağlama seansı var evde
Kıyamam ya niye ağlıyosun ki iğneyi sokunca 10 a kadar sayıyorum bi de besmele çekip ya Şafi diye esma okuyorum sürekli. Kaçarı yok o iğneyi olacağız, bari eziyeti olmasın. Bacaktan mı göbekten mi yapıyorsun sen ? Bacak daha rahat ama doktorum göbekten yapabilirsin dedi. Göbek biraz zor oluyor

Canım seni o topiğe etiketledim :) incelersin yazılanları.

Kaderdaşım. Bende Antepteyim yandım yandım. Bu sene çooook sıcak

Oyshonun bebek bakım çantasını alan var mı? Hoşuma gitti, zaten kesinlikle sırt çantası şeklinde istiyorum. İçi bol gözlü, bebek arabasına asılabiliyor

Eklentiler

• 8BB5EE36-8A68-4A4C-B0B3-37B7CF040439.webp
    13 KB · Görüntüleme: 59
  • 2ED5D15B-D9B0-4155-AFDC-967A41ED59DF.webp
    50,9 KB · Görüntüleme: 61
Benim kendi doktorum perinatolog canım. Alttan bakmak daha doğru ölçüm sağlıyor biliyorsun. Hatta ayrıntılıdan sonra idrarını yap da gel dedi. Çünkü birkaç mm bile önemli ölçümde.
Benim de kendi doktorum perinatalog. Ama bu sefer ayrı bir perinataloga görüleceğim alanında baya iyi bir adam. O da alttan bakmak isterse bilemedim. Eşim çok geriliyor böyle durumlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…