Şimdi sen deyince ona da baktım yorumları da okudum. Hanımefendi sadece bu ikisinde olduğunu diğerlerinin özellikle pişik kreminin temiz içerikli olduğunu yazmış ama söylediğin iyi oldu bendeki bu iki ürünü değildi ama alacaklar da dikkat eder bunlara ona göre alırlar. Her markanın her ürünü temiz olmayabiliyormuş.Canım instagramda ebeannecim diye bir sayfa var orda gördüm ilk sonra kendim e araştırdım özellikle içeriklerini cosdna diye bir site var ordan bakınca da temiz içerikli olmadığını gördüm.
Dur kuzu ben etiketlimBeni de etiketlesen
Bir tarak aldim yavrum baska da sey almadim daha
Dört bir yandan kuşatılmış gibi olsun sende hepsi üst üste gelince ama inşallah au gibi akıp gidecek çıksa bende çıkardı ya bir haftadır sulu yemek yemiyorum paso karbonhidrat fjdjdjjdHayırlı olsun tatlım çok sevindim
Benim ümidim yok
Karışacak yine birbirine tetanoz şeker yüklemesi
Amazon prime : Beysüs Biberon Kurutucu, Wee cool baby emzik (bibs emziğine benziyor fotoğraflarda güzel durur diye aldım hemde çok ucuz 25 tldi) Defacto taş devri baskı tulum aldım , Mycey emzik saklama kutusu , harika haftalar,mahallenin en mutlu bebeği , bebek ne ister kitaplarını aldım ciddi derecede indirim oldu. Babyjem Önlük aldım 20 tl ve çok güzelll baskılı . Babyjem konak tarağı aldım . Playgro oyuncak kitap aldım .Phlips avent biberon emziği aldım (trendyol ve hepsiburadaya göre aşırı ucuz yarı yarıya fiyatı. ) Mycey göğüs kalkanı aldım.Aldıklarınızı buraya da yazın ekleyin bize de fikir olsun
2 tam buğday ekmek küçüktü sözde 2 wasa dünden kalan cicibebe bugün karbonhidrat hakkım doldu baya bayaDört bir yandan kuşatılmış gibi olsun sende hepsi üst üste gelince ama inşallah au gibi akıp gidecek çıksa bende çıkardı ya bir haftadır sulu yemek yemiyorum paso karbonhidrat fjdjdjjd
Muhteşem ötesi ya siyah çantaya bittim .Amazon prime : Beysüs Biberon Kurutucu, Wee cool baby emzik (bibs emziğine benziyor fotoğraflarda güzel durur diye aldım hemde çok ucuz 25 tldi) Defacto taş devri baskı tulum aldım , Mycey emzik saklama kutusu , harika haftalar,mahallenin en mutlu bebeği , bebek ne ister kitaplarını aldım ciddi derecede indirim oldu. Babyjem Önlük aldım 20 tl ve çok güzelll baskılı . Babyjem konak tarağı aldım . Playgro oyuncak kitap aldım .Phlips avent biberon emziği aldım (trendyol ve hepsiburadaya göre aşırı ucuz yarı yarıya fiyatı. ) Mycey göğüs kalkanı aldım.
geri kalanını fotoğraf olarak ekledim inşallah beğenirsiniz :)Eki Görüntüle 3099459 Eki Görüntüle 3099458 Eki Görüntüle 3099457 Eki Görüntüle 3099456 Eki Görüntüle 3099455 Eki Görüntüle 3099454
amazonda 150 tl trendyol da daha uygun ve bir sürü çeşit var ben bazen eşime kitlerim diye siyah aldımMuhteşem ötesi ya siyah çantaya bittim .
Sonradan bile kullanabiliriz spor şık duruyor .Renkliye karşımı benimki pembe bavul bile kullanıyoramazonda 150 tl trendyol da daha uygun ve bir sürü çeşit var ben bazen eşime kitlerim diye siyah aldım
Kesin kullanılacaklardan başla canım yavaştan. Örneğin bakım ürünleri kesin kullanılacak. Kıyafet de aynı şekilde. Sadece 0-1 ay çok almaya gerek yok 1-3 3-6 daha uzun süre gidiyor ona göre alabiliirsin. Müslin, battaniye, havlu da kesin kullanılacak şeylerden. Ama mesela göğüs pompası kesinlikle ihtiyaç denilemez ha rahatlık oluyor özellikle de çalışan anneler için ama çalışmayan ve bebeğini uzun süre başkasında bırakmayan annelere pek lazım olmayabilir. Benim arkadaşımın yok mesela. Gümüş kapakta hiç almadı o ve ihtiyacı olmadı yani sadece göğüs kremi alsan yeter ki almalısın ben artık emzirirken ağlamaya başlayınca nöbetçi eczaneden gidip almıştım lansinoh kremi ve hemen kapağı sipariş ettim getirdiler iyi geldi ama krem bile yeterdi belki de ben çok ağrıyınca hepsini sipariş verdim. Kullanılıp kullanılmayacağı pek belli olmayan riskli ürünler biberon ve emzikler onları tutup tutmayacağı belli olmuyor bir de reflüsü olmayan çocuğa reflü yatağı almıştım gereksizdi o yüzden benim için ama yine de yatağının içinde durdu. Sling de kucakçı bebeklerde kurtarıcı ama bilmiyorum belki her bebek sevmez benim oğlum bana yapışıktı o yüzden aşırı kullandım. Beşik ve araba da olmazsa olmaz. Park yatak al en kötü uyumaza bile ileride içinde oyun oynar bir de katlanıp her yere gidebildiğinden kullanışlı. Bebek arabasına küçüklükten almıştırmak gerekli bazı bebekler sonrasında koyulmak istendiğinde kabul etmiyorlarmış sanırım. Emzirme örtüsü bence şart bence çünkü evde bile misafirler oluyor ve sen içeri gitmek istediğinde ne gerek var kadınız hepimiz falan diyorlar yaşlılar ama ben çok rahatsız oluyorum o durumlardan bir de eş ailesi olunca problemli gelin de olmayayım diye yanlarına oturup örtü ile çok emzirdim hatta kafede bile emzirdim örtü ile bebek odaları yoktu ama kaybettim şehir dışı gezimizde şimdi Zuppersinkinden alacağım hem puset hem emzirme örtüsü gibi özellikleri varmış daha rahat olur. Diğer Puset örtüleri kısa vadeli kullanılıyor bu uzun da gider en azından bebek arabasına geçtiğinde bile kullanılıyormuş. Sen de özellikle Youtube da bebek alışverişi iyiliklerim keşkelerim gibi videolara bak gerçekten fikir oluyor alırken. Benim tek sağlamlığım beşik konusu oldu oğlumda. Onda bakıp araştırmıştım da aslında ama takım olarak çok beğendiğim ve indirimde olduğu için kandım ve gözüm kör oldu unuttum beşik konusu ile ilgili her şeyi. Neyse kısmet. Umarım güzel kullanışlı parçalar seçer ve doyasıya eskitirsinSizler yazın ben daha bir tanecik birşey almadım .Gereksiz alıp kullanmam diye .Bu korkumda kendime alıyorum kullanmiyorum diye bilinçlenmek istiyorum bebeğimede aynısını yapmak istemiyorum sanırım bu gidişlede sadece hastane çıkışı hazır olacak
Şu organizer benim de aklımda dışarı çıkınca da derli toplu güzel olurKızlar alt açma organizeri ve yıkanabilir alt açma örtüsü aldım çok hoşuma gittiler dokusu falan bayağı iyi tavsiye ederim.
Evet canım pişik ürünü temiz içerikli ama diğerleri değilmiş. Yani set halinde satılıyor genelde o seti almamakta fayda varŞimdi sen deyince ona da baktım yorumları da okudum. Hanımefendi sadece bu ikisinde olduğunu diğerlerinin özellikle pişik kreminin temiz içerikli olduğunu yazmış ama söylediğin iyi oldu bendeki bu iki ürünü değildi ama alacaklar da dikkat eder bunlara ona göre alırlar. Her markanın her ürünü temiz olmayabiliyormuş.
biz erkek anaları poembeyi hayatımızdan çıkarttıkSonradan bile kullanabiliriz spor şık duruyor .Renkliye karşımı benimki pembe bavul bile kullanıyorkız olsaydı yadırgamazdı alışkın
Mükemmel bir detaysin sen ya ss alıyorum kuzu bunudaKesin kullanılacaklardan başla canım yavaştan. Örneğin bakım ürünleri kesin kullanılacak. Kıyafet de aynı şekilde. Sadece 0-1 ay çok almaya gerek yok 1-3 3-6 daha uzun süre gidiyor ona göre alabiliirsin. Müslin, battaniye, havlu da kesin kullanılacak şeylerden. Ama mesela göğüs pompası kesinlikle ihtiyaç denilemez ha rahatlık oluyor özellikle de çalışan anneler için ama çalışmayan ve bebeğini uzun süre başkasında bırakmayan annelere pek lazım olmayabilir. Benim arkadaşımın yok mesela. Gümüş kapakta hiç almadı o ve ihtiyacı olmadı yani sadece göğüs kremi alsan yeter ki almalısın ben artık emzirirken ağlamaya başlayınca nöbetçi eczaneden gidip almıştım lansinoh kremi ve hemen kapağı sipariş ettim getirdiler iyi geldi ama krem bile yeterdi belki de ben çok ağrıyınca hepsini sipariş verdim. Kullanılıp kullanılmayacağı pek belli olmayan riskli ürünler biberon ve emzikler onları tutup tutmayacağı belli olmuyor bir de reflüsü olmayan çocuğa reflü yatağı almıştım gereksizdi o yüzden benim için ama yine de yatağının içinde durdu. Sling de kucakçı bebeklerde kurtarıcı ama bilmiyorum belki her bebek sevmez benim oğlum bana yapışıktı o yüzden aşırı kullandım. Beşik ve araba da olmazsa olmaz. Park yatak al en kötü uyumaza bile ileride içinde oyun oynar bir de katlanıp her yere gidebildiğinden kullanışlı. Bebek arabasına küçüklükten almıştırmak gerekli bazı bebekler sonrasında koyulmak istendiğinde kabul etmiyorlarmış sanırım. Emzirme örtüsü bence şart bence çünkü evde bile misafirler oluyor ve sen içeri gitmek istediğinde ne gerek var kadınız hepimiz falan diyorlar yaşlılar ama ben çok rahatsız oluyorum o durumlardan bir de eş ailesi olunca problemli gelin de olmayayım diye yanlarına oturup örtü ile çok emzirdim hatta kafede bile emzirdim örtü ile bebek odaları yoktu ama kaybettim şehir dışı gezimizde şimdi Zuppersinkinden alacağım hem puset hem emzirme örtüsü gibi özellikleri varmış daha rahat olur. Diğer Puset örtüleri kısa vadeli kullanılıyor bu uzun da gider en azından bebek arabasına geçtiğinde bile kullanılıyormuş. Sen de özellikle Youtube da bebek alışverişi iyiliklerim keşkelerim gibi videolara bak gerçekten fikir oluyor alırken. Benim tek sağlamlığım beşik konusu oldu oğlumda. Onda bakıp araştırmıştım da aslında ama takım olarak çok beğendiğim ve indirimde olduğu için kandım ve gözüm kör oldu unuttum beşik konusu ile ilgili her şeyi. Neyse kısmet. Umarım güzel kullanışlı parçalar seçer ve doyasıya eskitirsin
Özledim belki bir pembe tulum alırımbiz erkek anaları poembeyi hayatımızdan çıkarttık
emzirme örtüsü olayına aşırı katılıyorum kadınsan kadınsın mememi görmek zorunda değilsin ben rahatsız oluyorum annem bile olsa karşımdaki kötü hissediyorum bazı insanlar sevebilir saygı duyuyorum ama ben kimsenin memesini görmek istemem onlarda benimkini görmesin hastaneye gittiğimde can havliyle evden çıktım sütyen takmamışım ekg çekerken üstümü açtı hemşire annemle kv vardı yanımda o kadar utandım kiKesin kullanılacaklardan başla canım yavaştan. Örneğin bakım ürünleri kesin kullanılacak. Kıyafet de aynı şekilde. Sadece 0-1 ay çok almaya gerek yok 1-3 3-6 daha uzun süre gidiyor ona göre alabiliirsin. Müslin, battaniye, havlu da kesin kullanılacak şeylerden. Ama mesela göğüs pompası kesinlikle ihtiyaç denilemez ha rahatlık oluyor özellikle de çalışan anneler için ama çalışmayan ve bebeğini uzun süre başkasında bırakmayan annelere pek lazım olmayabilir. Benim arkadaşımın yok mesela. Gümüş kapakta hiç almadı o ve ihtiyacı olmadı yani sadece göğüs kremi alsan yeter ki almalısın ben artık emzirirken ağlamaya başlayınca nöbetçi eczaneden gidip almıştım lansinoh kremi ve hemen kapağı sipariş ettim getirdiler iyi geldi ama krem bile yeterdi belki de ben çok ağrıyınca hepsini sipariş verdim. Kullanılıp kullanılmayacağı pek belli olmayan riskli ürünler biberon ve emzikler onları tutup tutmayacağı belli olmuyor bir de reflüsü olmayan çocuğa reflü yatağı almıştım gereksizdi o yüzden benim için ama yine de yatağının içinde durdu. Sling de kucakçı bebeklerde kurtarıcı ama bilmiyorum belki her bebek sevmez benim oğlum bana yapışıktı o yüzden aşırı kullandım. Beşik ve araba da olmazsa olmaz. Park yatak al en kötü uyumaza bile ileride içinde oyun oynar bir de katlanıp her yere gidebildiğinden kullanışlı. Bebek arabasına küçüklükten almıştırmak gerekli bazı bebekler sonrasında koyulmak istendiğinde kabul etmiyorlarmış sanırım. Emzirme örtüsü bence şart bence çünkü evde bile misafirler oluyor ve sen içeri gitmek istediğinde ne gerek var kadınız hepimiz falan diyorlar yaşlılar ama ben çok rahatsız oluyorum o durumlardan bir de eş ailesi olunca problemli gelin de olmayayım diye yanlarına oturup örtü ile çok emzirdim hatta kafede bile emzirdim örtü ile bebek odaları yoktu ama kaybettim şehir dışı gezimizde şimdi Zuppersinkinden alacağım hem puset hem emzirme örtüsü gibi özellikleri varmış daha rahat olur. Diğer Puset örtüleri kısa vadeli kullanılıyor bu uzun da gider en azından bebek arabasına geçtiğinde bile kullanılıyormuş. Sen de özellikle Youtube da bebek alışverişi iyiliklerim keşkelerim gibi videolara bak gerçekten fikir oluyor alırken. Benim tek sağlamlığım beşik konusu oldu oğlumda. Onda bakıp araştırmıştım da aslında ama takım olarak çok beğendiğim ve indirimde olduğu için kandım ve gözüm kör oldu unuttum beşik konusu ile ilgili her şeyi. Neyse kısmet. Umarım güzel kullanışlı parçalar seçer ve doyasıya eskitirsin
Her şey alabilecek bir esneklikte ben çok beğendim hatta alt açma örtüsü organizerin cebine tam oluyor direkt al çıkŞu organizer benim de aklımda dışarı çıkınca da derli toplu güzel olur
Teşekkür ederim sen de öylesin canım. Buradaki tüm anneler de öyle. İkinci bebek olunca tabii daha tecrübeli oluyorsun ve ben bildiklerimi paylaşmayı severim. Bebek arabasını şöyle yapabilirsin hem katlanan hem de arkaya yatan modeller var onlardan alırsın böylece yenidoğanken de kullanabilirsin. Ben çarşıda o yatan arabaların üstüne ayrıca puset konulup kullanıldığını da gördüm kaç kere. Eğer içine sinmezse öyle dümdüz yatması puset de alırsın ayrıyeten ki al bence çünkü hastane kontrollerinde, arabada, misafirlikte çok kullanılıyor ilk 6 ay arabayı yatar yapıp üstüne puseti koyarsın. Ama önemli olan içine tam oturan olmalı ona da dikkat edersin canım gerçi yenidoğanlar kendini düşüremez hele de ilk 4 ay ama ne olur ne olmaz.Mükemmel bir detaysin sen ya ss alıyorum kuzu bunuda
Bebek arabasında çok kararsizim ilk dogdugunda ana kucağı diyorlar ama ben onu almak istemi katlanandan istiyorum
Park yatakta sanırım buradaki arkadaşlar genelde bunu aldılar memnun olanda çok saticinin yorumlarında
Maşallah valla çok güzel şeyler almışsın, hepsini sağlıkla kullansın inşallahAmazon prime : Beysüs Biberon Kurutucu, Wee cool baby emzik (bibs emziğine benziyor fotoğraflarda güzel durur diye aldım hemde çok ucuz 25 tldi) Defacto taş devri baskı tulum aldım , Mycey emzik saklama kutusu , harika haftalar,mahallenin en mutlu bebeği , bebek ne ister kitaplarını aldım ciddi derecede indirim oldu. Babyjem Önlük aldım 20 tl ve çok güzelll baskılı . Babyjem konak tarağı aldım . Playgro oyuncak kitap aldım .Phlips avent biberon emziği aldım (trendyol ve hepsiburadaya göre aşırı ucuz yarı yarıya fiyatı. ) Mycey göğüs kalkanı aldım.
geri kalanını fotoğraf olarak ekledim inşallah beğenirsiniz :)Eki Görüntüle 3099459 Eki Görüntüle 3099458 Eki Görüntüle 3099457 Eki Görüntüle 3099456 Eki Görüntüle 3099455 Eki Görüntüle 3099454
teşekkürler kuzuucukMaşallah valla çok güzel şeyler almışsın, hepsini sağlıkla kullansın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?