2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Ben yoykonun city modelini aldım kuzum evde denedik güzel ve hafif geldi. Ama daha tabi bebekle denemeden bilemeyiz ama yorumları da güzeldi
Odamı çift yönlü tatlım o hani ilk ay içine ana kucağı katiyorlar ya ondanda aldinmi sığıyormu

Neden gıcık oldun kuzum
Benim gibi olma bu 3.
benimde 3 4 zorlayacağım galiba geçen hasta olduğum da acildeki doktor kendi doktoruma gözükmem için yönlendirdi (aynı hastaneye gittiğim için 1 üst kata çıktım sadece) kıvranıyorum orada soğuk bir tavırla bebek iyi soğuk almışsın parol ve buscopan yazdım 3 gün kullan geçer dedi ama hareketleri aceleci bir şekildeydi meğersem benden sonra çıkış yaptı o yüzden öyle hızlı hızlı konuşup gitti acilde ki doktor resmen daha çok ilgilendi

güzelmiş tavsiyelerini dikkate alacağım reflü yatağı almayı düşünüyordum mesela dediğin mantıklı çocuk reflü mü bilip bilmeden almak mantıksızmış
Yardımcı olduysam ne mutlu. Yani sürekli kusan, reflüsü olan bir bebeğe şart olabilir ama bizim için olmasa da olurdu. Bazı şeyleri gözeterek almak daha mantıklıymış. İnternetten iki güne getiriyorlar çoğu şeyi zaten

İlk gittiğimizde full ilgili oluyorlar hep öyle olacak zannediyoruz sonrası hüsran artık ben pes ettim bu konuda yoruldum hepsi aynı gözümde sağlıklı bir şekilde doğurimde yüz ifadesi ses tonu umrumda değil

doktoruma gıcık olmaya başladım ya bu haftadan sonra değiştirmekte beni korkutuyor napıcağımı bilmiyorum
Bence değiştir. İletişimin tutmadığı senin sevmediğin bir doktor ile ilerlemek senin için rahat olmaz ve hamilelik çok özel ve rahat olman gereken bir zaman dilimi bu yüzden değiştirmekten çekinme. Umarım iyi bir doktor bulursun.

canım acıdığı için mi çok takıldım bilmiyorum ayın 5 inde randevum var ona göre ipini keseceğim

bu 4 doktorum olacak gideceğim doktor kesin iyi olacak mı onu da bilemiyorum yarısını birlikte bitirdik bir korkuda var içimde

Teşekkür ederim tatlım mağazadan alırsam çift yönlü derim dediğin gibi ana kucagida iyi olur içine
Umarım güzel bir tane bulursun. Yoyko, prego, mamma markaları bebek arabasında iyi çift yönlüsü varsa öncelikli olarak o modellere bakabilirsin. İyi ve bilindik markalar sonuçta.

bu 4 doktorum olacak gideceğim doktor kesin iyi olacak mı onu da bilemiyorum yarısını birlikte bitirdik bir korkuda var içimde
Hangi şehirdesin. Belki şehire göre doktor önerisi yapabiliriz. Ben bir iki anne bebek sayfasında gördüm Instagram da doktor önerisi yapıyorlardı. Benim oğlumda ki doktorum çok gıcık biriydi ve değiştirdim sonra pandemi çıktı falan ben de oğlumda istediğim gibi bir doktor bulamadım. Şimdiki doktorumdan memnunum neyse ki

doktoruma gıcık olmaya başladım ya bu haftadan sonra değiştirmekte beni korkutuyor napıcağımı bilmiyorum
Valla ben zorunlu nedenlerle doktorumu değiştirdim çünkü kadın doğumcu prof bile olsa bana yeterli gelmeyecekti. Ki doktorumu çok seviyorum. Mecburen prof bir perinatologa geçtim riskli gebelik olduğu için. Bundan sonrası onda. Son ay bile olsa gerekirse değiştiriyorsun

Kuzum şuan 24.haftadayim 11 ağustosta gidersem doktora klinikte yapmazsa birde hastahane randevusu derken sanırım detaylı ultrasona dönecek
Sağlık ocağında sorsana yapıyorlar mı bir xok sağlık ocağı şeker yüklemesi yapiyor aslında istediğin hafta yaptırırsın hem de doktora para bayilmszsin

istanbul -esenyurt/ beylikdüzü olur

son bir şans veriyorum 5 inde kararımı vereceğimm

Sağlık ocağında sorsana yapıyorlar mı bir xok sağlık ocağı şeker yüklemesi yapiyor aslında istediğin hafta yaptırırsın hem de doktora para bayilmszsin
Yapmıyoruz dedi kuzu bugün sordum bizim sağlık ocağı bir tuhaf .
Herkes kalp atışını dinliyor .
Ben gittim zorla duyuldu mahvetti beni duyana kadar bastıra bastıra ben istemiştim
Sen gitmiştin ya dedim bende bir gidim gitmez olaydim duymasaydim direk Jinekolog gidecektim

canım acıdığı için mi çok takıldım bilmiyorum ayın 5 inde randevum var ona göre ipini keseceğim
Ben hayatımın ilk şokunu 2li testimi yaptiramadigim gün yaşadım. 2.si dönüm noktamida ayrıntılı ultrasonda.
Son olarakta şeker yüklemesiyle sona ulaşacağım sanırım onun için çok dert etmiyorum artık.
Çünkü ne kadar üstüne gitsem bir terslik çıkıyor.
Gebelik masterini ben yaptım kendi çapımda

Umarım güzel bir tane bulursun. Yoyko, prego, mamma markaları bebek arabasında iyi çift yönlüsü varsa öncelikli olarak o modellere bakabilirsin. İyi ve bilindik markalar sonuçta.
Sana atacağım silmişim önceden bir tane kaydetmiştim. Çift yönlümü diye

Hay Allah aslında o kadar basit ki bu haftalarda çocuk kocaman ama tabi pozisyonu falan kaset çalar gibi makine ile zorlanmaları doğal bulana kadar endişeleniyor insan ama dimiiii çok garip bir olay.
Neyse hoca yapsın zaten çok büyük bir meblağ değilmis anladığım kadariyla

doğursaydık bi hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…