Odamı çift yönlü tatlım o hani ilk ay içine ana kucağı katiyorlar ya ondanda aldinmi sığıyormuBen yoykonun city modelini aldım kuzum evde denedik güzel ve hafif geldi. Ama daha tabi bebekle denemeden bilemeyiz ama yorumları da güzeldi
benimde 3Neden gıcık oldun kuzum
Benim gibi olma bu 3.
Yardımcı olduysam ne mutlu. Yani sürekli kusan, reflüsü olan bir bebeğe şart olabilir ama bizim için olmasa da olurdu. Bazı şeyleri gözeterek almak daha mantıklıymış. İnternetten iki güne getiriyorlar çoğu şeyi zatengüzelmiş tavsiyelerini dikkate alacağım reflü yatağı almayı düşünüyordum mesela dediğin mantıklı çocuk reflü mü bilip bilmeden almak mantıksızmış
İlk gittiğimizde full ilgili oluyorlar hep öyle olacak zannediyoruz sonrası hüsran artık ben pes ettim bu konuda yoruldum hepsi aynı gözümde sağlıklı bir şekilde doğurimde yüz ifadesi ses tonu umrumda değilbenimde 34 zorlayacağım galiba geçen hasta olduğum da acildeki doktor kendi doktoruma gözükmem için yönlendirdi (aynı hastaneye gittiğim için 1 üst kata çıktım sadece) kıvranıyorum orada soğuk bir tavırla bebek iyi soğuk almışsın parol ve buscopan yazdım 3 gün kullan geçer dedi ama hareketleri aceleci bir şekildeydi meğersem benden sonra çıkış yaptı o yüzden öyle hızlı hızlı konuşup gitti acilde ki doktor resmen daha çok ilgilendi
Bence değiştir. İletişimin tutmadığı senin sevmediğin bir doktor ile ilerlemek senin için rahat olmaz ve hamilelik çok özel ve rahat olman gereken bir zaman dilimi bu yüzden değiştirmekten çekinme. Umarım iyi bir doktor bulursun.doktoruma gıcık olmaya başladım yabu haftadan sonra değiştirmekte beni korkutuyor napıcağımı bilmiyorum
canım acıdığı için mi çok takıldım bilmiyorum ayın 5 inde randevum var ona göre ipini keseceğimİlk gittiğimizde full ilgili oluyorlar hep öyle olacak zannediyoruz sonrası hüsran artık ben pes ettim bu konuda yoruldum hepsi aynı gözümde sağlıklı bir şekilde doğurimde yüz ifadesi ses tonu umrumda değil
bu 4 doktorum olacak gideceğim doktor kesin iyi olacak mı onu da bilemiyorum yarısını birlikte bitirdik bir korkuda var içimdeBence değiştir. İletişimin tutmadığı senin sevmediğin bir doktor ile ilerlemek senin için rahat olmaz ve hamilelik çok özel ve rahat olman gereken bir zaman dilimi bu yüzden değiştirmekten çekinme. Umarım iyi bir doktor bulursun.
Umarım güzel bir tane bulursun. Yoyko, prego, mamma markaları bebek arabasında iyi çift yönlüsü varsa öncelikli olarak o modellere bakabilirsin. İyi ve bilindik markalar sonuçta.Teşekkür ederim tatlım mağazadan alırsam çift yönlü derim dediğin gibi ana kucagida iyi olur içine
Hangi şehirdesin. Belki şehire göre doktor önerisi yapabiliriz. Ben bir iki anne bebek sayfasında gördüm Instagram da doktor önerisi yapıyorlardı. Benim oğlumda ki doktorum çok gıcık biriydi ve değiştirdim sonra pandemi çıktı falan ben de oğlumda istediğim gibi bir doktor bulamadım. Şimdiki doktorumdan memnunum neyse kibu 4 doktorum olacak gideceğim doktor kesin iyi olacak mı onu da bilemiyorum yarısını birlikte bitirdik bir korkuda var içimde
Valla ben zorunlu nedenlerle doktorumu değiştirdim çünkü kadın doğumcu prof bile olsa bana yeterli gelmeyecekti. Ki doktorumu çok seviyorum. Mecburen prof bir perinatologa geçtim riskli gebelik olduğu için. Bundan sonrası onda. Son ay bile olsa gerekirse değiştiriyorsundoktoruma gıcık olmaya başladım yabu haftadan sonra değiştirmekte beni korkutuyor napıcağımı bilmiyorum
Sağlık ocağında sorsana yapıyorlar mı bir xok sağlık ocağı şeker yüklemesi yapiyor aslında istediğin hafta yaptırırsın hem de doktora para bayilmszsinKuzum şuan 24.haftadayim 11 ağustosta gidersem doktora klinikte yapmazsa birde hastahane randevusu derken sanırım detaylı ultrasona dönecek
istanbul -esenyurt/ beylikdüzü olurHangi şehirdesin. Belki şehire göre doktor önerisi yapabiliriz. Ben bir iki anne bebek sayfasında gördüm Instagram da doktor önerisi yapıyorlardı. Benim oğlumda ki doktorum çok gıcık biriydi ve değiştirdim sonra pandemi çıktı falan ben de oğlumda istediğim gibi bir doktor bulamadım. Şimdiki doktorumdan memnunum neyse ki
son bir şans veriyorum 5 inde kararımı vereceğimmValla ben zorunlu nedenlerle doktorumu değiştirdim çünkü kadın doğumcu prof bile olsa bana yeterli gelmeyecekti. Ki doktorumu çok seviyorum. Mecburen prof bir perinatologa geçtim riskli gebelik olduğu için. Bundan sonrası onda. Son ay bile olsa gerekirse değiştiriyorsun
Evet canım çift yönlü ve ana kucağı da varOdamı çift yönlü tatlım o hani ilk ay içine ana kucağı katiyorlar ya ondanda aldinmi sığıyormu
Yapmıyoruz dedi kuzu bugün sordum bizim sağlık ocağı bir tuhaf .Sağlık ocağında sorsana yapıyorlar mı bir xok sağlık ocağı şeker yüklemesi yapiyor aslında istediğin hafta yaptırırsın hem de doktora para bayilmszsin
Teşekkür ederim güzelimEvet canım çift yönlü ve ana kucağı da var
Ben hayatımın ilk şokunu 2li testimi yaptiramadigim gün yaşadım. 2.si dönüm noktamida ayrıntılı ultrasonda.canım acıdığı için mi çok takıldım bilmiyorum ayın 5 inde randevum var ona göre ipini keseceğim
Sana atacağım silmişim önceden bir tane kaydetmiştim. Çift yönlümü diyeUmarım güzel bir tane bulursun. Yoyko, prego, mamma markaları bebek arabasında iyi çift yönlüsü varsa öncelikli olarak o modellere bakabilirsin. İyi ve bilindik markalar sonuçta.
Hay Allah aslında o kadar basit ki bu haftalarda çocuk kocaman ama tabi pozisyonu falan kaset çalar gibi makine ile zorlanmaları doğalYapmıyoruz dedi kuzu bugün sordum bizim sağlık ocağı bir tuhaf .
Herkes kalp atışını dinliyor .
Ben gittim zorla duyuldu mahvetti beni duyana kadar bastıra bastıra ben istemiştim
Sen gitmiştin ya dedim bende bir gidim gitmez olaydim duymasaydim direk Jinekolog gidecektim
doğursaydık bi hayırlısıylaBen hayatımın ilk şokunu 2li testimi yaptiramadigim gün yaşadım. 2.si dönüm noktamida ayrıntılı ultrasonda.
Son olarakta şeker yüklemesiyle sona ulaşacağım sanırımonun için çok dert etmiyorum artık.
Çünkü ne kadar üstüne gitsem bir terslik çıkıyor.
Gebelik masterini ben yaptım kendi çapımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?