2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Her şey alabilecek bir esneklikte ben çok beğendim hatta alt açma örtüsü organizerin cebine tam oluyor direkt al çık
Alt açmayı oğlumda çoğunlukla kullan at kullandım ama yine böyle de almıştım minder şeklinde olanlardan. Alayım bundan da

Şeker testininde stressiz bir ortamda yapılması lazım bence ya dün beni gördün dün olmayan bunyeden az daha şeker cikaracaklardi. Ebenin çağırdığı tarihte sen git tetenozunu ol bence ama diyorsan tetenoz ağrım çok oluyor vs o zaman sen 11 doktor kontrolüne git şeker testini yaptır ertesi gün 12 sinde de tetenoz olur rahatlarsın boşuna stres olmamış olursun da

Doktor diyormuş klinikte yapmiyoruz hastahaneye yolluyorum sen beni o zaman gör oy oy hep ben yapıyorum ben bugün iptal etmeseydim doktoru mis gibi şekeride yuklerlerdi aşıyıda stressiz tarihinde olurdum

Çok teşekkür ederim tatlım bebek arabası için önerin varmi peki birde içine katılan puset için

Valla değişik bir durum normalde kimsenin memesine aç da bakalım diyemezsin yani ama emzirirken kal burada emzir diyebiliyorlar hayır görsen ne görmesen ne. Benzeri sende de var ama işte garip bir durum. Tartışmaya gireceğime örtü kullanmak daha mantıklı ve rahat geldi. Hatta ben kafe ne ki onun haricinde trende, bankta, uçakta bile emzirdim o örtü ile biz nereye o oradayaydı. 1 buçuk yaşında bize veda etti bir gezimizde ama sağlık olsun. Şimdi kızımla tekrar yapışık olacağız bu sefer yanları açık olanlardan almayacağım ama elleri ayakları durmuyor hep örtü kolluyordum açılmasın hareketlendiğinde. Şimdi bu modelden alacağım açamaz kızım bunu büyüyünce de rahat olur diye düşünüyorum inşallah öyle olur ve kızım da da

Eklentiler

• Screenshot_2022-07-19-15-52-32-307_trendyol.com.webp
    21 KB · Görüntüleme: 80
navicula
Kuzum resimdeki gibimi bebek

Plesanta denilen olayda resimdeki gibimi

Eklentiler

• Screenshot_20220719-154905_Instagram.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 75
Çok teşekkür ederim tatlım bebek arabası için önerin varmi peki birde içine katılan puset için
Valla canım dediğim bu modeller. Fakat mağazaya gidip denemen daha mantıklı olur çalışanlara da söylersin ona göre puset ve araba gösterirler sana. Şimdi ben bu tarz kullanmadığım için marka ve model önerisi yapamıyorum

Eklentiler

• Screenshot_2022-07-19-15-57-57-677_trendyol.com.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 65
  • Screenshot_2022-07-19-15-58-04-892_trendyol.com.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 76
navicula
Kuzum resimdeki gibimi bebek

Plesanta denilen olayda resimdeki gibimi
Canım şu şekilde normali birinci ve ikinci görseldeki gibi ama benimki 3.görseldeki gibi. Bebeğin duruşu değil de plasentanın konumuna bakılıyor. Bebek zaten sürekli içerde dönüp duruyor sabit bir yeri yok

Eklentiler

• Screenshot_20220719_160840.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 79
güzelmiş tavsiyelerini dikkate alacağım reflü yatağı almayı düşünüyordum mesela dediğin mantıklı çocuk reflü mü bilip bilmeden almak mantıksızmış

Doktor diyormuş klinikte yapmiyoruz hastahaneye yolluyorum sen beni o zaman gör oy oy hep ben yapıyorum ben bugün iptal etmeseydim doktoru mis gibi şekeride yuklerlerdi aşıyıda stressiz tarihinde olurdum
Yok ya kendini strese sokma hiç herşey olacağına varır.kacinci haftadasin şeker yuklemesinin 28. Haftaya kadar yolu var da benim artık doktora gitmek için sebebim kalmadığı için kendime sebep buldum gibi oldu ağrı sızı olmassa artık bir iki ay hastane yüzü görmek istemiyorummmm tissskindim

doktoruma gıcık olmaya başladım ya bu haftadan sonra değiştirmekte beni korkutuyor napıcağımı bilmiyorum

Teşekkür ederim tatlım mağazadan alırsam çift yönlü derim dediğin gibi ana kucagida iyi olur içine

Kuzum şuan 24.haftadayim 11 ağustosta gidersem doktora klinikte yapmazsa birde hastahane randevusu derken sanırım detaylı ultrasona dönecek

Yerim ya onu sabırsız bıdık bunların hepsini unutacaksın sağlıkla kucağına alınca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…