Alt açmayı oğlumda çoğunlukla kullan at kullandım ama yine böyle de almıştım minder şeklinde olanlardan. Alayım bundan daHer şey alabilecek bir esneklikte ben çok beğendim hatta alt açma örtüsü organizerin cebine tam oluyor direkt al çık
Şeker testininde stressiz bir ortamda yapılması lazım bence ya dün beni gördün dün olmayan bunyeden az daha şeker cikaracaklardi. Ebenin çağırdığı tarihte sen git tetenozunu ol bence ama diyorsan tetenoz ağrım çok oluyor vs o zaman sen 11 doktor kontrolüne git şeker testini yaptır ertesi gün 12 sinde de tetenoz olur rahatlarsın boşuna stres olmamış olursun da2 tam buğday ekmek küçüktü sözde 2 wasa dünden kalan cicibebe bugün karbonhidrat hakkım doldu baya baya
7 gibi bir tavuklu salata yer karbonhidrat günahımı temizlerim(öyle umuyorum)
Yarım tadelle ve Türk kahvesini unuttum 1 saat sonra aklımdalar
Sence 10 ağustos ebenin dediği tarihtemi tetenoz olim 11inde doktor kontrolü var muhtemelen şeker yüklemesi yap diyecek o ağrıyla bu bünye 2sini kaldirirmi senceyoksa 5 agustosta ben gidim diyim şeker yüklemem 1.aşıda ağrım çok olmuştu 2sini kaldiramammi diyim.
Birde ben kan tahlili dün yaptırdım bana diyor 10 ağustos gel hem aşı hem kan tahlili yaparız diyor 30 gün dolmuyor bilekendi doktorum ebem ben oldum şaştım kaldım artık abarttığımıda düşünmüyorum
Ben de hastane vb. Gibi yerlerde kullan at kullanıcam ama çoğunlukla bunu kullanırım gibi geliyor.Alt açmayı oğlumda çoğunlukla kullan at kullandım ama yine böyle de almıştım minder şeklinde olanlardan. Alayım bundan da
Doktor diyormuş klinikte yapmiyoruz hastahaneye yolluyorum sen beni o zaman gör oy oy hep ben yapıyorum ben bugün iptal etmeseydim doktoru mis gibi şekeride yuklerlerdi aşıyıda stressiz tarihinde olurdumŞeker testininde stressiz bir ortamda yapılması lazım bence ya dün beni gördün dün olmayan bunyeden az daha şeker cikaracaklardi. Ebenin çağırdığı tarihte sen git tetenozunu ol bence ama diyorsan tetenoz ağrım çok oluyor vs o zaman sen 11 doktor kontrolüne git şeker testini yaptır ertesi gün 12 sinde de tetenoz olur rahatlarsın boşuna stres olmamış olursun da
Çok teşekkür ederim tatlım bebek arabası için önerin varmi peki birde içine katılan puset içinTeşekkür ederim sen de öylesin canım. Buradaki tüm anneler de öyle. İkinci bebek olunca tabii daha tecrübeli oluyorsun ve ben bildiklerimi paylaşmayı severim. Bebek arabasını şöyle yapabilirsin hem katlanan hem de arkaya yatan modeller var onlardan alırsın böylece yenidoğanken de kullanabilirsin. Ben çarşıda o yatan arabaların üstüne ayrıca puset konulup kullanıldığını da gördüm kaç kere. Eğer içine sinmezse öyle dümdüz yatması puset de alırsın ayrıyeten ki al bence çünkü hastane kontrollerinde, arabada, misafirlikte çok kullanılıyor ilk 6 ay arabayı yatar yapıp üstüne puseti koyarsın. Ama önemli olan içine tam oturan olmalı ona da dikkat edersin canım gerçi yenidoğanlar kendini düşüremez hele de ilk 4 ay ama ne olur ne olmaz.
Valla değişik bir durum normalde kimsenin memesine aç da bakalım diyemezsin yani ama emzirirken kal burada emzir diyebiliyorlar hayır görsen ne görmesen ne. Benzeri sende de var ama işte garip bir durum. Tartışmaya gireceğime örtü kullanmak daha mantıklı ve rahat geldi. Hatta ben kafe ne ki onun haricinde trende, bankta, uçakta bile emzirdim o örtü ile biz nereye o oradayaydı. 1 buçuk yaşında bize veda etti bir gezimizde ama sağlık olsun. Şimdi kızımla tekrar yapışık olacağız bu sefer yanları açık olanlardan almayacağım ama elleri ayakları durmuyor hep örtü kolluyordum açılmasın hareketlendiğinde. Şimdi bu modelden alacağım açamaz kızım bunu büyüyünce de rahat olur diye düşünüyorum inşallah öyle olur ve kızım da daemzirme örtüsü olayına aşırı katılıyorum kadınsan kadınsın mememi görmek zorunda değilsin ben rahatsız oluyorum annem bile olsa karşımdaki kötü hissediyorum bazı insanlar sevebilir saygı duyuyorum ama ben kimsenin memesini görmek istemem onlarda benimkini görmesin hastaneye gittiğimde can havliyle evden çıktım sütyen takmamışım ekg çekerken üstümü açtı hemşire annemle kv vardı yanımda o kadar utandım ki
Valla canım dediğim bu modeller. Fakat mağazaya gidip denemen daha mantıklı olur çalışanlara da söylersin ona göre puset ve araba gösterirler sana. Şimdi ben bu tarz kullanmadığım için marka ve model önerisi yapamıyorumÇok teşekkür ederim tatlım bebek arabası için önerin varmi peki birde içine katılan puset için
ben genelde hep ayaktayım ondan mı acabaEger yorulmussam genelde gobek altinda , kasiklarda ama dinlemis isem gobek deligi ve cevresinde hissediyorum canim
Canım şu şekilde normali birinci ve ikinci görseldeki gibi ama benimki 3.görseldeki gibi. Bebeğin duruşu değil de plasentanın konumuna bakılıyor. Bebek zaten sürekli içerde dönüp duruyor
O zaman dönüyor sürekliNormal ben sormuştum bebeğin ayakları aşağıda olduğunda öyle hissedebilirsin demişti
Ben yoykonun city modelini aldım kuzum evde denedik güzel ve hafif geldi. Ama daha tabi bebekle denemeden bilemeyiz ama yorumları da güzeldiÇok teşekkür ederim tatlım bebek arabası için önerin varmi peki birde içine katılan puset için
Güzel, sağlıklı günlerde kullansın minnoşO Kadar tatlı şeyler aldımki 1000 tlm gitti ama olsun
güzelmiş tavsiyelerini dikkate alacağım reflü yatağı almayı düşünüyordum mesela dediğin mantıklı çocuk reflü mü bilip bilmeden almak mantıksızmışValla değişik bir durum normalde kimsenin memesine aç da bakalım diyemezsin yani ama emzirirken kal burada emzir diyebiliyorlar hayır görsen ne görmesen ne. Benzeri sende de var ama işte garip bir durum. Tartışmaya gireceğime örtü kullanmak daha mantıklı ve rahat geldi. Hatta ben kafe ne ki onun haricinde trende, bankta, uçakta bile emzirdim o örtü ile biz nereye o oradayaydı. 1 buçuk yaşında bize veda etti bir gezimizde ama sağlık olsun. Şimdi kızımla tekrar yapışık olacağız bu sefer yanları açık olanlardan almayacağım ama elleri ayakları durmuyor hep örtü kolluyordum açılmasın hareketlendiğinde. Şimdi bu modelden alacağım açamaz kızım bunu büyüyünce de rahat olur diye düşünüyorum inşallah öyle olur ve kızım da da
Yok ya kendini strese sokma hiç herşey olacağına varır.kacinci haftadasin şeker yuklemesinin 28. Haftaya kadar yolu var da benim artık doktora gitmek için sebebim kalmadığı için kendime sebep buldum gibi olduDoktor diyormuş klinikte yapmiyoruz hastahaneye yolluyorum sen beni o zaman gör oy oy hep ben yapıyorum ben bugün iptal etmeseydim doktoru mis gibi şekeride yuklerlerdi aşıyıda stressiz tarihinde olurdum
Teşekkür ederim tatlım mağazadan alırsam çift yönlü derim dediğin gibi ana kucagida iyi olur içineValla canım dediğim bu modeller. Fakat mağazaya gidip denemen daha mantıklı olur çalışanlara da söylersin ona göre puset ve araba gösterirler sana. Şimdi ben bu tarz kullanmadığım için marka ve model önerisi yapamıyorum
Neden gıcık oldun kuzumdoktoruma gıcık olmaya başladım yabu haftadan sonra değiştirmekte beni korkutuyor napıcağımı bilmiyorum
Kuzum şuan 24.haftadayim 11 ağustosta gidersem doktora klinikte yapmazsa birde hastahane randevusu derken sanırım detaylı ultrasona dönecekYok ya kendini strese sokma hiç herşey olacağına varır.kacinci haftadasin şeker yuklemesinin 28. Haftaya kadar yolu var da benim artık doktora gitmek için sebebim kalmadığı için kendime sebep buldum gibi olduağrı sızı olmassa artık bir iki ay hastane yüzü görmek istemiyorummmm tissskindim
Yerim ya onu sabırsız bıdıkCanım şu şekilde normali birinci ve ikinci görseldeki gibi ama benimki 3.görseldeki gibi. Bebeğin duruşu değil de plasentanın konumuna bakılıyor. Bebek zaten sürekli içerde dönüp duruyorsabit bir yeri yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?