2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
İnşAllah yapar kuzum hastahaneye yollamasin hemsireleride var tansiyon ölçüyor ama kan aliyormu bilmiyorum ayriyeten başka odaları var çünkü alsa ya bu konuda şansım olsa

doğursaydık bi hayırlısıyla
Benimki gündemim şuan şeker yüklemesi ve 2. Doz tetanoz biontech hatırlatma dozu
3 ay çabuk geçecek bir tadına varamadik birde gebelik güzel derler neye göre kime göre acaba hormonuydu doktor stresi heyecan aksiyon ne ararsan var .
Eskiden doğurmak güzeldi bu kadar bilgi yoktu

İnşAllah yapar kuzum hastahaneye yollamasin hemsireleride var tansiyon ölçüyor ama kan aliyormu bilmiyorum ayriyeten başka odaları var çünkü alsa ya bu konuda şansım olsa
Özele gidiyorsan onlar kimya lab. Ları ile çalışıyorlar ya alıp senden yolluyordur belki

Özele gidiyorsan onlar kimya lab. Ları ile çalışıyorlar ya alıp senden yolluyordur belki
Ne güzel yazdın ya desene ah happy arayıp sorsana kuruntu yapıyorsun seninde ayarinla oynuyorum yavaştan bilinçli kadın
Yarin bir arim bu kadar stres dert yapmim

Ben yoykonun city modelini aldım kuzum evde denedik güzel ve hafif geldi. Ama daha tabi bebekle denemeden bilemeyiz ama yorumları da güzeldi
Cehaletimi mazur görün Bu ürünü kaç aylığa kadar kullanabiliyoruz? Ürün bilgisinde yaş aralığı göremedim.

gebelik valla bence de güzel değil ben hiç göremedim güzel yanını hep hastayım yamuluyorum. şeker yüklemesi yapmıyor benimki açlık tokluk ölçtür getir dedi . Aşıda tek doz oldum olur muyum araştırmam lazımmm

Kızlar doğum koçum lansinohun süt sağma makinesini önermiyor alan var mı bilmiyorum ama çekiş gücünde sorun yaşamışlar çoğu gebesinde ilk dönem fazla yoğun geldiği için makine kiralamak zorunda kalmışlar.

Aşını ol kuzum .
Açlık tokluk nerede baktiracaksin tatlım.
Tek dozun koruyuculugu yokmuş öyle yazıyor. 2.doz 1-3 yıl koruyor ♡

Lovelyipk
Kuzum chicco karar verdim .Senden ricam bu çift yönlümü her ayrıntıyı yazmışlar. O özelliğini göremedim bu markada hem çift yönlü hemde katlanabilir hemde portbebe dediği sanırım ana kucağı oluyor oda olan 3 özellikli hangisidir.
Bebeğimin ilk eşyasını almama vesile olacaksın.

S Sntr teyzesinden sonra

Sen çatlak kremi yağı kullanıyormusun çatladınmı hiç. Birde spor yapıyorsun ya kilon sabit kaldimi.

Chicco nun hangi modeli canım atma şansın varsa atar mısın. Yanlış bakmayayım bir de

Chicco nun hangi modeli canım atma şansın varsa atar mısın. Yanlış bakmayayım bir de
  • Ürün Kodu: 06079877210000 GRAPHITE
Goody plus yazıyor tatlım siyah olan

Bu olması şart değil bu marka olsun hem katlansin hem çift yönlü olsun hemde ana kucağı sığsın fiyatida farketmez çünkü çok gerekli

Canım baktım şimdi bu tek yönlü yani sadece dışarı bakıyor fakat puseti kendine göre konumlandıracağın için sorun olmaz zaten ilk 6 ay sana bakması gerekiyor sonrasında dışarı dönük oturabilir. Puset dahil değil ama okuduğum kadarıyla onunla uyumlu puset hangisi onu yazmışlar gibi ona da bak ekstra alınıyor sanırsam. İnşallah alırsın da çocuğunun ilklerinden birine vesile olmuş olurum.

Eklentiler

• Screenshot_2022-07-19-17-52-36-808_trendyol.com.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 42
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…