İnşAllah yapar kuzum hastahaneye yollamasin hemsireleride var tansiyon ölçüyor ama kan aliyormu bilmiyorum ayriyeten başka odaları var çünkü alsa ya bu konuda şansım olsaHay Allah aslında o kadar basit ki bu haftalarda çocuk kocaman ama tabi pozisyonu falan kaset çalar gibi makine ile zorlanmaları doğalbulana kadar endişeleniyor insan ama dimiiii çok garip bir olay.
Neyse hoca yapsın zaten çok büyük bir meblağ değilmis anladığım kadariyla
Benimki gündemim şuan şeker yüklemesi ve 2. Doz tetanoz biontech hatırlatma dozudoğursaydık bi hayırlısıyla
Hımm ben Eskişehirdeyim o yüzden İstanbul'dakileri bilmiyorum inşallah burada öneri yapan çıkar. Olmazsa Instagramdan bir de Google dan doktorların hastalarının yorumlarına bak.istanbul -esenyurt/ beylikdüzü olur
Özele gidiyorsan onlar kimya lab. Ları ile çalışıyorlar ya alıp senden yolluyordur belkiİnşAllah yapar kuzum hastahaneye yollamasin hemsireleride var tansiyon ölçüyor ama kan aliyormu bilmiyorum ayriyeten başka odaları var çünkü alsa ya bu konuda şansım olsa
Bulursan atarsın tatlım bakarım. Fakat bence o modellerde kullanışlı olur doğumdan itibaren onlarda çünkü. Puseti de koy bitti gittiSana atacağım silmişim önceden bir tane kaydetmiştim. Çift yönlümü diye
Ne güzel yazdın ya desene ah happy arayıp sorsana kuruntu yapıyorsun seninde ayarinla oynuyorum yavaştan bilinçli kadınÖzele gidiyorsan onlar kimya lab. Ları ile çalışıyorlar ya alıp senden yolluyordur belki
Cehaletimi mazur görünBen yoykonun city modelini aldım kuzum evde denedik güzel ve hafif geldi. Ama daha tabi bebekle denemeden bilemeyiz ama yorumları da güzeldi
MaşAllahKızlar detaylıdan cıktımÇok keyifli geçiyor herşey yolunda cıktı çok şükür. Darısı tüm bekleyenlere
gebelik valla bence de güzel değil ben hiç göremedim güzel yanını hep hastayım yamuluyorum. şeker yüklemesi yapmıyor benimki açlık tokluk ölçtür getir dedi . Aşıda tek doz oldum olur muyum araştırmam lazımmmBenimki gündemim şuan şeker yüklemesi ve 2. Doz tetanoz biontech hatırlatma dozu
3 ay çabuk geçecek bir tadına varamadik birde gebelik güzel derler neye göre kime göre acaba hormonuydu doktor stresi heyecan aksiyon ne ararsan var .
Eskiden doğurmak güzeldi bu kadar bilgi yoktu
Sanırım 20 kg a kadar taşıyor. Tam olarak kaç aylık oluyor bilmiyorum amaCehaletimi mazur görünBu ürünü kaç aylığa kadar kullanabiliyoruz? Ürün bilgisinde yaş aralığı göremedim.
Aşını ol kuzum .gebelik valla bence de güzel değil ben hiç göremedim güzel yanını hep hastayım yamuluyorum. şeker yüklemesi yapmıyor benimki açlık tokluk ölçtür getir dedi . Aşıda tek doz oldum olur muyum araştırmam lazımmm
Sen çatlak kremi yağı kullanıyormusun çatladınmı hiç. Birde spor yapıyorsun ya kilon sabit kaldimi.Kızlar doğum koçum lansinohun süt sağma makinesini önermiyor alan var mı bilmiyorum ama çekiş gücünde sorun yaşamışlar çoğu gebesinde ilk dönem fazla yoğun geldiği için makine kiralamak zorunda kalmışlar.
Chicco nun hangi modeli canım atma şansın varsa atar mısın. Yanlış bakmayayım bir deLovelyipk
Kuzum chicco karar verdim .Senden ricam bu çift yönlümü her ayrıntıyı yazmışlar. O özelliğini göremedim bu markada hem çift yönlü hemde katlanabilir hemde portbebe dediği sanırım ana kucağı oluyor oda olan 3 özellikli hangisidir.
Bebeğimin ilk eşyasını almama vesile olacaksın.
S Sntr teyzesinden sonra
Chicco nun hangi modeli canım atma şansın varsa atar mısın. Yanlış bakmayayım bir de
sağlık ocağında olacağın sonuçları doktora götürcemAşını ol kuzum .
Açlık tokluk nerede baktiracaksin tatlım.
Tek dozun koruyuculugu yokmuş öyle yazıyor. 2.doz 1-3 yıl koruyor ♡
Bak bizim sağlık ocağı bunuda söylemiyor evet şeker yüklemesi yapmıyoruz ama açlık tokluk bakabiliriz diyebilirsağlık ocağında olacağın sonuçları doktora götürcem
Canım baktım şimdi bu tek yönlü yani sadece dışarı bakıyor fakat puseti kendine göre konumlandıracağın için sorun olmaz zaten ilk 6 ay sana bakması gerekiyor sonrasında dışarı dönük oturabilir. Puset dahil değil ama okuduğum kadarıyla onunla uyumlu puset hangisi onu yazmışlar gibi ona da bak ekstra alınıyor sanırsam. İnşallah alırsın da çocuğunun ilklerinden birine vesile olmuş olurum.Goody plus yazıyor tatlım siyah olan
- Ürün Kodu: 06079877210000 GRAPHITE
Bu olması şart değil bu marka olsun hem katlansin hem çift yönlü olsun hemde ana kucağı sığsın fiyatida farketmez çünkü çok gerekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?