2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Canım çok sevindim maşallah maşallah. Bundan sonra sorunsuz ve sağlıklı bir hamilelik ve doğum süreci geçirirsin inşallah.

Ay darlandim sütçüye tüpçüye mi benzeyecek bu çocuk elbet birilerinin huyunu suyunu alacak aileden de doğmadan daha bu neyin hırsı o neymiş ya emzik tutmasını da genlere baglamazsin yani
çocuğun fena bi huyu olsa anasına çekti derler böyleleri

Yaa çok şükür çok şükür. Şimdi bu bıdıkları merakla ve huzurla bekleme zamanı

Allah yardımcınız olsun. Korkma çözümü var her şeyin. Onu da çözerler. Emin ellerdesin öyle düşün. Hayırlısıyla uzatirlar süreci. Sağlıkla kavuşursunuz inşallah

Çok sevindim canım. Neyse ki güzel sonuçlar aldın. Evet yoruldun, üzüldün ama geçti. Onları kucağına aldığında her şeyi unutacaksın.

Hehehe olsun bahçe bahçedir, inşallah isteyen herkese hayalindeki bir ev nasip olur
Canım çok sevindim maşallah maşallah. Bundan sonra sorunsuz ve sağlıklı bir hamilelik ve doğum süreci geçirirsin inşallah.
Çok teşekkür ederim canım Amiin, inşallah hepimiz kalan süreyi sorunsuz geçirip zamanında alalım kucaklarımza
Yaa çok şükür çok şükür. Şimdi bu bıdıkları merakla ve huzurla bekleme zamanı
Çok teşekkür ederim Popolarına minik şaplaklar atmak için bekliyorum

Benim kayınvalidem de eşimin küçüklük fotoğrafını anneme göstermiş. Sen ultrason fotoğraflarına boşuna bakma oğlumun fotoğrafa bak zaten tıpa tıp aynısı olacak diye :) Herkesin derdi başka sağlıklı, güleç bir bebiş olsun da en büyük isteğim o.

Geçen bebekler tek kat mı çift kat mı giyecek konuşulmuştu. Ben fotoda göründüğü gibi zıbın alt üst penye tarzı takımları içine giydirip üstüne de tulumunu giydirdim oğlumda. Kış bebesiydi ve doktorum yeterli diyordu. Bu arara fotoda büyük göründüğüne bakmayın miniminnacık

Eklentiler

• 63EA3893-31E4-4AC0-9CE0-59C73459F826.webp
    135,3 KB · Görüntüleme: 72
Ahahaha ya o da ayrı bir boyut olmuş

Kayınvalidem (yanlış anlaşılmasın dünya iyisidir ) herşeyi zaten doğurduğu iki çocuk üzerinden örnekliyor sağolsun. Mesela plesentam aşağıda dedim benim kızda da öyleydi kızlarda öyle oluyor diyor. Hani ne desen bir örneği var iki tecrübesi üzerinden

Yaa yemin ediyorum kahkaha attım Yaa bir oğlan anasıyım, ikizlerden biri de erkek allahım bu durumlara bu hırslara düşürme çok gülüyorum kayınvalidelere
Çok sevindim canım. Neyse ki güzel sonuçlar aldın. Evet yoruldun, üzüldün ama geçti. Onları kucağına aldığında her şeyi unutacaksın.
Çok şükür Çektiğim acılar, üzüntüler kalsın tek geriye, sağlıkla gelsinler de hepsi unutulacak inşallah. Çok teşekkürler canım

Ben tatile gittiğimde 2 gün ayak ve bileklerim davul gibiydi hayatımda kendimi öyle görmemiştim. Sıcak ve yol yaptı sanıyorum çok şükür şuan çok normal
Benim de tatile giderken sisti daha da inmedi artti. Duzensizlikten diye dusunmek istiyorum bikac gun evimde dinleneyim bakalim

Sağol canım sağlık ocağının yaptığı testlerde sonuç bu şekilde çıkmış dahiliyeye gitsin ilaç verirler demiş sonuclarimi kayınvalidem almıştı ben yine gidicem düşük çıkması hızlı çalıştığını gosteriyormus ama anlamadım inşallah sıkıntı olmaz

Ankara'da yaşayan annelere Çağdaş markete bakmalarını tavsiye ederim. İndirimde değilken bile sleepy bezler baya uygun oluyor.

Bende tek gelin ceylan gözlüm şuan yok yaylasina gidecek

Görümcen varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…