- 4 Kasım 2016
- 1.375
- 1.958
- 133
Canım çok sevindim maşallah maşallah. Bundan sonra sorunsuz ve sağlıklı bir hamilelik ve doğum süreci geçirirsin inşallah.Herkese günaydın, dün doktorum aradı. Amniyosentez ve kordosentez sonuçlarımızda binlerce şükür iki bebeğimizde de down sendromu bulgusuna rastlanmadıFetal dna da risk çıkma nedeni muhtemelen şu, kordosentezde erkek bebekten kıza kan akışı tespit edilmiş. Bu çift yumurta ikizlerinde beklediğimiz bişey değil, ama literatür taradık örnekleri az da olsa var dedi. Bu kan akışını genetik inceliyor 2 hafta sonra sonuçları değerlendircekler ama riski çok şükür ki atlattık Dua eden, merak eden, iyi dileklerini gönderen herkese çok teşekkür ederim Hamileliğimin 2 ayı zehir oldu, insanlar amniyosentezdeki tek iğneden bile çekinirken bana kordosentezde 10 iğne girişi oldu. Resmen karnımın içini oydular ama geldi geçti inşallah umarım bundan sonrasında kan akışı ile ilgili de güzel haberler gelir kalan son haftalarımızı huzurla geçiririz
Ay darlandim sütçüye tüpçüye mi benzeyecek bu çocuk elbet birilerinin huyunu suyunu alacak aileden de doğmadan daha bu neyin hırsı o neymiş ya emzik tutmasını da genlere baglamazsin yaniBenim kayınvalidem de diyor ki emzik tutarsa görümceme tutmazsa eşime benzediği içinmiş. Dünyadaki tüm özellikler o taraftan gelmek zorunda gibi daha da komiği her çocuğun kendi karakteri diye birşey var. Ben bana çeksin demiyorum ki zaten.
Yaa çok şükür çok şükür. Şimdi bu bıdıkları merakla ve huzurla bekleme zamanıHerkese günaydın, dün doktorum aradı. Amniyosentez ve kordosentez sonuçlarımızda binlerce şükür iki bebeğimizde de down sendromu bulgusuna rastlanmadıFetal dna da risk çıkma nedeni muhtemelen şu, kordosentezde erkek bebekten kıza kan akışı tespit edilmiş. Bu çift yumurta ikizlerinde beklediğimiz bişey değil, ama literatür taradık örnekleri az da olsa var dedi. Bu kan akışını genetik inceliyor 2 hafta sonra sonuçları değerlendircekler ama riski çok şükür ki atlattık Dua eden, merak eden, iyi dileklerini gönderen herkese çok teşekkür ederim Hamileliğimin 2 ayı zehir oldu, insanlar amniyosentezdeki tek iğneden bile çekinirken bana kordosentezde 10 iğne girişi oldu. Resmen karnımın içini oydular ama geldi geçti inşallah umarım bundan sonrasında kan akışı ile ilgili de güzel haberler gelir kalan son haftalarımızı huzurla geçiririz
Allah yardımcınız olsun. Korkma çözümü var her şeyin. Onu da çözerler. Emin ellerdesin öyle düşün. Hayırlısıyla uzatirlar süreci. Sağlıkla kavuşursunuz inşallahHastaneye yatıp ilk tansiyon takibi sonrası bebek içinde durduracakları kadar durdurmak. Yakın gözetim altına almak ama bilmiyorum çok korkuyorum. Zaten stresten tansiyonum inmiyor bi kısır döngüdeyim gibi. Rabbim yardımcımız olsun
Çok sevindim canım. Neyse ki güzel sonuçlar aldın. Evet yoruldun, üzüldün ama geçti. Onları kucağına aldığında her şeyi unutacaksın.Herkese günaydın, dün doktorum aradı. Amniyosentez ve kordosentez sonuçlarımızda binlerce şükür iki bebeğimizde de down sendromu bulgusuna rastlanmadıFetal dna da risk çıkma nedeni muhtemelen şu, kordosentezde erkek bebekten kıza kan akışı tespit edilmiş. Bu çift yumurta ikizlerinde beklediğimiz bişey değil, ama literatür taradık örnekleri az da olsa var dedi. Bu kan akışını genetik inceliyor 2 hafta sonra sonuçları değerlendircekler ama riski çok şükür ki atlattık Dua eden, merak eden, iyi dileklerini gönderen herkese çok teşekkür ederim Hamileliğimin 2 ayı zehir oldu, insanlar amniyosentezdeki tek iğneden bile çekinirken bana kordosentezde 10 iğne girişi oldu. Resmen karnımın içini oydular ama geldi geçti inşallah umarım bundan sonrasında kan akışı ile ilgili de güzel haberler gelir kalan son haftalarımızı huzurla geçiririz
Hehehe olsun bahçe bahçedir, inşallah isteyen herkese hayalindeki bir ev nasip olurHahaha Allah seni iyi etsin, yalnız yazınca çok havalı durmuş iki katlı bahçeli fekat baya bildiğin bir sitenin 3+1 bahçe dubleksi yaşarken çok havalı değil yanisihayalinize amin diyeyim bizim de hayalimiz o müstakil, küçükte olsa kendi bahçesi olan, çocukların diledikleri gibi kudurduğu bir ev, aminnn
Çok teşekkür ederim canımCanım çok sevindim maşallah maşallah. Bundan sonra sorunsuz ve sağlıklı bir hamilelik ve doğum süreci geçirirsin inşallah.
Çok teşekkür ederimYaa çok şükür çok şükür. Şimdi bu bıdıkları merakla ve huzurla bekleme zamanı
Benim kayınvalidem de eşimin küçüklük fotoğrafını anneme göstermiş. Sen ultrason fotoğraflarına boşuna bakma oğlumun fotoğrafa bak zaten tıpa tıp aynısı olacak diye :) Herkesin derdi başka sağlıklı, güleç bir bebiş olsun da en büyük isteğim o.Benim kayınvalidem de diyor ki emzik tutarsa görümceme tutmazsa eşime benzediği içinmiş. Dünyadaki tüm özellikler o taraftan gelmek zorunda gibi daha da komiği her çocuğun kendi karakteri diye birşey var. Ben bana çeksin demiyorum ki zaten.
Ahahaha ya o da ayrı bir boyut olmuşBenim kayınvalidem de eşimin küçüklük fotoğrafını anneme göstermiş. Sen ultrason fotoğraflarına boşuna bakma oğlumun fotoğrafa bak zaten tıpa tıp aynısı olacak diye :) Herkesin derdi başka sağlıklı, güleç bir bebiş olsun da en büyük isteğim o.
Yaa yemin ediyorum kahkaha attımBenim kayınvalidem de diyor ki emzik tutarsa görümceme tutmazsa eşime benzediği içinmiş. Dünyadaki tüm özellikler o taraftan gelmek zorunda gibi daha da komiği her çocuğun kendi karakteri diye birşey var. Ben bana çeksin demiyorum ki zaten.
Çok şükürÇok sevindim canım. Neyse ki güzel sonuçlar aldın. Evet yoruldun, üzüldün ama geçti. Onları kucağına aldığında her şeyi unutacaksın.
Ahh ahh anlasalar keşkeBenim kayınvalidem de diyor ki emzik tutarsa görümceme tutmazsa eşime benzediği içinmiş. Dünyadaki tüm özellikler o taraftan gelmek zorunda gibi daha da komiği her çocuğun kendi karakteri diye birşey var. Ben bana çeksin demiyorum ki zaten.
Benim de tatile giderken sisti daha da inmedi artti. Duzensizlikten diye dusunmek istiyorum bikac gun evimde dinleneyim bakalimBen tatile gittiğimde 2 gün ayak ve bileklerim davul gibiydi hayatımda kendimi öyle görmemiştim. Sıcak ve yol yaptı sanıyorum çok şükür şuan çok normal
Valla oyle biseye maruz kaliniyosa cok uzucu canim ne diyeyim. Agizlarinjn payi verilmeli.Yok ilk üç ay davranmadilarsa şimdi gebeligin bal ayindada davranmazlar
Sağol canım sağlık ocağının yaptığı testlerde sonuç bu şekilde çıkmış dahiliyeye gitsin ilaç verirler demiş sonuclarimi kayınvalidem almıştı ben yine gidicem düşük çıkması hızlı çalıştığını gosteriyormus ama anlamadım inşallah sıkıntı olmazN nesli8994
Troidlerin çalışmıyor canim.Buyuk ihtimalle hasimato teşhisi konulacak ve ömür boyu kullanman için hap verilecek.Bu iilaci hamileyken de kullanabilirsin.Oncelikle sakin ol sinir,stres,kabızlık yapar onun dışında kısa vadede Allah'ın izniyle çocuğuna bişey olmaz içini ferah tut.Diger yandan benim tsh duzenlememi kadın dogumcu yapmisti daha sonra ben dahiliyeye gitmistim sanırım durumunu detaylı görmek istediği için dahiliyeye yonlendirdi.dahiliye doktoruna gittiginde muhtemelen radyolojik muaynelerin doğumdan sonraya ertelenir diye düşünüyorum.Sen Genel Cerrahiden de randevu bak durumunu anlat ilgileneceklerdir.Onlarin da baktığı bir alan çünkü..Umarım kısa sürede cozumlersin durumunu.Bu süreç içinde kabızlık yaşamamaya çalış
Evt canim ilk hamile olduğumda baktım normal referans değerlerindeydiKuzumm senin Jinekologta tsh değerlerin normalmi çıkmıştı.
Bende tek gelin ceylan gözlüm şuan yokHahah yok kız araklayacak kimse yok ben her gittiğim yerde unutuyorum sonra kaç hafta kremsiz takılıyorum zaten çoğunluk oil kullandığım için oiller yanimda Sağol canım kadın valla yatak dossek yatıyor tek gelin olduğum için hayfan gibi etrafında dolanıyorum
Gebelikten kuzu hayırlısıyla dogurunca tekrar eskiye dönerEvt canim ilk hamile olduğumda baktım normal referans değerlerindeydi
Yorgunluk sadece2saat sonra ayrintili ultrasonum var. Yoldan yeni geldim iyice davul.gibi oldum insallah bu odemin altinda sadece yorgunluk vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?