Ya ben napim elde var 0İnsllah catlamam ya dün ilk kez karnım kasindi korktum açıkçası hemen yağ sürdüm şuan misafirlikteyim lierac yanımda yok kendimi çıplak hissediyorumyağ şişesini bitirdim sayılır.Valla ben çok yaglandigimi hissediyorum ama sırt ve basenden göbek o kadar çok çıkmayacak gibi görünüyor
Kendisi benim de idolumKayınvalide gibi kayınvalide ileride ben de seninki gibi iyilerden olurum inşallah
Gözümün önünde nerdeyse ikiye katladilar fiyatı ona sinirim bozuldu ya daha dün bakmıştım ama epttden yakaladım şükür. Ben de evde pamuk su kullanıcam ama dışarıda lazım olacak2. si 1₺ kampanyalarını takip etmek lazım. Ben de bu seriden almak istiyorum. Zaten evde su ve pamuk dışında bişey kullanmayı düşünmüyorum
Çok teşekkür ederim canımÇoook sevindimhadi gözünüz aydın, kalan zamanda tadını çıkarırsın bol bol
Canım benim çok teşekkür ederimAh güzelim benim gözünüz aydıno kadar çok sevindimki anlatamam. Güne bu güzel haberle başlamak hepimize iyi gelecek
Kan akışı ile ilgilide Allah’ın izniyle temiz sonuçlar alacaksın inşallahKalbini ferah tut.
Sen o ıslak mendilleri çok ucuza aldın yaa şimdi artmış bayaTotolarını ısırdıklarım otursunlar oturdukları yerde işte, ekmek elden su gölden yaşıyorlar. Dün amazonda yine alışveriş yaptım bir dünya Chicco next2me içine yatak aldım tanesi 200küsüre, aktivite halısı aldım falan. 2 günü daha var her akşam bir üstünden geçin oranın az stoklu ama çok indirimli oluyor her şey
Ah kuzum ya inşallah kavuşursun bir an evvel sende artık abartma allasen göğüse son 2 hafta çok önemli diyorlar bebikolar için duymuştum ama ben elimdeki kalintilari şimdiden suruyorum tabiki yine de catlarsa da kendi bilir kasik bölgesinden korkuyorum ki genelde de orası çatlıyor sanırım evlerden ırak tabikiiii kendini bakımsız hissetme lütfen sen harikalar yaratacaksin oglusunu eğitip büyütüp annesine estetik parası kazanmasını saglicaksinYa ben napim elde var 0
Sür be gülüm son damlasına kadar helal olsunen pahalisini en gerçeği sanan ben Yağsız kaldım biodermalarima kavussam onada razıyım kendimi çok bakımsız hissediyorum makyaj değilde kişisel bakım kadar iyi hissettiren birşey yok bebek gibi oluyorsun
Oralar en önemlisi sakın ihmal etme atlama hele göğüs ona lazer bilene zor olur
Kiyafetteki bıraktığı hissi de sevmiyorum kocam beyin tişörtleri sağolsun
Eskisi gibi değiliz canım ben yürümeyi gezmeyi çok severdim şimdi gözüme büyüyorBende dün akşam mahalleyi turladim hadi eve dedim gündüz sağlık ocağına yürüdüm yeterli diyorum 1500 adım zorla olmuş
Ah kuzum ya inşallah kavuşursun bir an evvel sende artık abartma allasen göğüse son 2 hafta çok önemli diyorlar bebikolar için duymuştum ama ben elimdeki kalintilari şimdiden suruyorum tabiki yine de catlarsa da kendi bilir kasik bölgesinden korkuyorum ki genelde de orası çatlıyor sanırım evlerden ırak tabikiiii kendini bakımsız hissetme lütfen sen harikalar yaratacaksin oglusunu eğitip büyütüp annesine estetik parası kazanmasını saglicaksin
Birde canım herşeyi yemek istiyor incir taze fındık çıkmışEskisi gibi değiliz canım ben yürümeyi gezmeyi çok severdim şimdi gözüme büyüyor
Ben resmen yatarak geçirdim hamileliği işlem üstüne işlem yatman gerekiyor sonrası sıfır hareketBende dün akşam mahalleyi turladim hadi eve dedim gündüz sağlık ocağına yürüdüm yeterli diyorum 1500 adım zorla olmuş
İncir çıkalı oldu biraz ama gözüm gönlüm fındığı bekliyor geçen bir arkadaşım story atmış nasıl canım istiyor bulamadım daha ama arıyoruzBirde canım herşeyi yemek istiyor incir taze fındık çıkmışyürürken gözüme gözüme çarpıyor
Adamın tshirtler feda ettinKiyafetteki bıraktığı hissi de sevmiyorum kocam beyin tişörtleri sağolsundışarıda mutlaka lierac o yüzden ama şuan yazlıkta kayinvalidemin amaliyati dolayısıyla 3 aile takılıyoruz bende buraya lierac getircek göz var mı
Şimdilik azıcık Çiğ olandan al kuzum oda güzel. Şimdi bunların içi yumuşaktır zaten. Öyle hayal etİncir çıkalı oldu biraz ama gözüm gönlüm fındığı bekliyor geçen bir arkadaşım story atmış nasıl canım istiyor bulamadım daha ama arıyoruz
Sanırım 1 2 haftaya guzelleri çıkar bekliyoreeŞimdilik azıcık Çiğ olandan al kuzum oda güzel. Şimdi bunların içi yumuşaktır zaten. Öyle hayal et
Siyah incir seviyorum ekşimsi
Sen yürüme kuzum zaten kilonda baya iyi cidden maşAllahBen resmen yatarak geçirdim hamileliği işlem üstüne işlem yatman gerekiyor sonrası sıfır hareketAllahtan 24 haftada 5,5 kg aldım ikiz bebelerle iyi gidiyorum diye motive ediyorum kendimi Yürüyüş de kalsın nasılsa sezeryan olcaksın doğuma yardımı da yok diyorum kendime
Onuda seviyorum kuzum tatlı ya hepsini yiyorum sakıncalıSanırım 1 2 haftaya guzelleri çıkar bekliyoreeincirin de beyazı daha tatlı mis gibi
Onu hiç yemedim çıksın deneyeyim biOnuda seviyorum kuzum tatlı ya hepsini yiyorum sakıncalısiyah söyle 1 tane yiyince kesiyor birde şu hünnapı bekliyorum çikolata gibi tadı
N11 de indirim var 2 numarayı 136 tane 152 TL verdim bende dün akşam piyasaya göre çok uygun geldi banaKizlaaarrr bebisimin ilk bezini aldimmm ay çok heyecanlandim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?