2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Ya ben napim elde var 0
Sür be gülüm son damlasına kadar helal olsun en pahalisini en gerçeği sanan ben Yağsız kaldım biodermalarima kavussam onada razıyım kendimi çok bakımsız hissediyorum makyaj değilde kişisel bakım kadar iyi hissettiren birşey yok bebek gibi oluyorsun

Oralar en önemlisi sakın ihmal etme atlama hele göğüs ona lazer bilene zor olur

2. si 1₺ kampanyalarını takip etmek lazım. Ben de bu seriden almak istiyorum. Zaten evde su ve pamuk dışında bişey kullanmayı düşünmüyorum
Gözümün önünde nerdeyse ikiye katladilar fiyatı ona sinirim bozuldu ya daha dün bakmıştım ama epttden yakaladım şükür. Ben de evde pamuk su kullanıcam ama dışarıda lazım olacak

Çoook sevindim hadi gözünüz aydın, kalan zamanda tadını çıkarırsın bol bol
Çok teşekkür ederim canım Kalan zaman artık keyifle gelsin Canım benim çok teşekkür ederim İnşallah sonrası da hep güzelliklerle gelir artık Sen o ıslak mendilleri çok ucuza aldın yaa şimdi artmış bayaDur ben de bakayım yeniden. Prima premium care aldım 1 numaradan 2 paket, bebek bezlerini stoklu almayı düşünmüyorum zaten. Bi de bizimkiler minnak olur diye 0 numaradan da küçük bi tane aldım ilk birkaç gün için. Oğluşa bolca kıyafet var da kıza sağlam alışveriş lazım Gerçi 3 yaşında 2 kız yeğenim var ve anneleri inanılmaz zevkli şeyler alıyor 1-2 kez giyiyolar onların tüm elbiselerine el koymayı planlıyorum yenidoğan kısmını hallettikten sonra

Ah kuzum ya inşallah kavuşursun bir an evvel sende artık abartma allasen göğüse son 2 hafta çok önemli diyorlar bebikolar için duymuştum ama ben elimdeki kalintilari şimdiden suruyorum tabiki yine de catlarsa da kendi bilir kasik bölgesinden korkuyorum ki genelde de orası çatlıyor sanırım evlerden ırak tabikiiii kendini bakımsız hissetme lütfen sen harikalar yaratacaksin oglusunu eğitip büyütüp annesine estetik parası kazanmasını saglicaksin

Kızlar bebek kamerası alan oldu mu? Hangi marka aldınız ya da? Biz şuan ayrı oda yapmayacağız yatak odasında koloni halinde yaşamayı planlıyoruz ama kamera istiyoruz salon bi uçta oda bi uçta

Şu küçük siselerden alsana watsons gratiste var gidecegin yere içine sık wcde banyoda sürersin S Sntr
Kiyafetteki bıraktığı hissi de sevmiyorum kocam beyin tişörtleri sağolsun dışarıda mutlaka lierac o yüzden ama şuan yazlıkta kayinvalidemin amaliyati dolayısıyla 3 aile takılıyoruz bende buraya lierac getircek göz var mı

Bende dün akşam mahalleyi turladim hadi eve dedim gündüz sağlık ocağına yürüdüm yeterli diyorum 1500 adım zorla olmuş
Eskisi gibi değiliz canım ben yürümeyi gezmeyi çok severdim şimdi gözüme büyüyor

Yok kuzu dolap temizlerken bir tane daha daha bepanthol buldum hiç acilmamis gözlerim parladı oraya bio oil sür bol bol.

Oğlanı özgür bırakacağım. Bizim gibi iskolik olup geri kalmasin ruh sağlığı sağlığı yerinde olsun kafi .Sporla müzik seçerse sevinirim tabi

Yok biz ikimiz yatacağız babası çalışacak hala sinirliyim ona

Bende dün akşam mahalleyi turladim hadi eve dedim gündüz sağlık ocağına yürüdüm yeterli diyorum 1500 adım zorla olmuş
Ben resmen yatarak geçirdim hamileliği işlem üstüne işlem yatman gerekiyor sonrası sıfır hareket Allahtan 24 haftada 5,5 kg aldım ikiz bebelerle iyi gidiyorum diye motive ediyorum kendimi Yürüyüş de kalsın nasılsa sezeryan olcaksın doğuma yardımı da yok diyorum kendime

Birde canım herşeyi yemek istiyor incir taze fındık çıkmış yürürken gözüme gözüme çarpıyor
İncir çıkalı oldu biraz ama gözüm gönlüm fındığı bekliyor geçen bir arkadaşım story atmış nasıl canım istiyor bulamadım daha ama arıyoruz

Adamın tshirtler feda ettin bende atletini yastığa katıyorum şekerleme yapacaksam yüzümde güneş kremi oluyor genelde zannediyorki onun kokusuz uyuyamıyorum ah ah o minnos kalbi birşey almaya gelince kaplan aslan duygusalliga gelince pamuk
Plastik minik sisen olsa gizli gizli sürerdin kimse yeşillenmez

Geçmiş olsun kayinvalidenede

İncir çıkalı oldu biraz ama gözüm gönlüm fındığı bekliyor geçen bir arkadaşım story atmış nasıl canım istiyor bulamadım daha ama arıyoruz
Şimdilik azıcık Çiğ olandan al kuzum oda güzel. Şimdi bunların içi yumuşaktır zaten. Öyle hayal et
Siyah incir seviyorum ekşimsi

Şimdilik azıcık Çiğ olandan al kuzum oda güzel. Şimdi bunların içi yumuşaktır zaten. Öyle hayal et
Siyah incir seviyorum ekşimsi
Sanırım 1 2 haftaya guzelleri çıkar bekliyoree incirin de beyazı daha tatlı mis gibi

Sen yürüme kuzum zaten kilonda baya iyi cidden maşAllah

Ben 6 kilo almışım şimdi dahada fazla olabilir
6.aya girmek üzereyiz iyiki son 3 ay hayal edemiyorum zaten vincle götürürler beni

Benimde ne olacağım belli değil tansiyon evde normal doktora gidince yükseliyor adam birde kesip almayı daha çok seviyor benimde sonum sezeryan gibi

Sanırım 1 2 haftaya guzelleri çıkar bekliyoree incirin de beyazı daha tatlı mis gibi
Onuda seviyorum kuzum tatlı ya hepsini yiyorum sakıncalı siyah söyle 1 tane yiyince kesiyor birde şu hünnapı bekliyorum çikolata gibi tadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…