2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Çok tatlı ya pamuk hemde

Birde sen fazla dolanma teyzoşumu yorma görümceler ilgilensin

Benim ceylan gözlüm son 2 ayda bizde kalır sanırım hazır yoğurt yemekten bıktım tek onun elinden lezzetli poncik poncik mayalıyor

Happy ya duş jelini kullanırken aklıma düştün çok güldüm, dedim duşta da aklına gelmez Kübra
Sendemi Kübracım sendemi aldın yoksa deme bioderma duş yağı aldım diye güreşciler gibi yağlanaydın bioderma alınca hep aklınızda kalbinizde vücudunuzda ben olacağım

Sizinkiler dehşet ya benimki öyle olacak 2 dehşet bir vahşet çıkar gazetelere manşet oluruz
Allahım kuluna göre veriyor

Benim de tatile giderken sisti daha da inmedi artti. Duzensizlikten diye dusunmek istiyorum bikac gun evimde dinleneyim bakalim
Nazara geldin herkese tatile gidiyoruz dedinmi
Gebelere daha çok değiyor.
Ben resim paylaşım mutlu oldugumda anında yada akşamına mutlaka birşey olur

Yaaa o yağdan ben de alayım bari, çok övdünüz Duşta bebe yağı kullanıyorum ben
Al sende al bende doğumdan sonra alırım seninkide mantıklı bende vardı bir sayfaya attım benzinmi bilmemmne bir madde var dedi gebelikte kullanmasan daha iyi diyince alasım kaçmıştı vazelinde olabilir bebek vazelini yağ değil pardon.
Ama varya vazelin yararlı birşey olsa hepsine bin basar nasıl birşey mübarek nem bombası gibi vücuda süper

Bebe yağı vücut nemliykenmi sürüyorsun nemli kaliyormu gün boyunca
Evet canım vücut nemliyken sürüyorum ilk gebelikte de kullandım kremlere ek olarak şükür çatlamamıştım Gün boyu bi sürü şey sürdüğüm için tek başına gün boyu nemli duruyo mu bilmiyorum

Herkese bioderma duş yağı diyip durdum .Şimdi bebe yağı sürersem absürt olur aman nerden görecekler dimi
Ondan başka ne sürüyorsun kremlerin neler biz bio oil lierac baboon naturel katı vücut nemlendirici bepanthol sinoz peeling 1-2 tane daha var unuttum ama pahalı değermi bilmiyorum karın için

Regl olmazsam cuma sabahı test yapcam inş
Merhaba lütfen bana yardımcı olun . 2 aydır çocuk deniyoruz . 5 gün önce kasiklarim sanki adet olacakmışım gibi sancılandi gün boyu devam etti . Bu arada geçen ay 2sinde oldum bu ay 30unda olmam gerek 28 günde olurum genelde . Ertesi sabah sanci devam etti biraz akintim oldu beyaz . Tuvalete çıkarken kasiklarimda baskı hissediyorum . O akşam esimle yine birlikte olduk ağrı biraz hafifledi sadece sol kasikta var şimdi şiddeti aynı değil daha az. Sırtımda batma var bel ağrısı var ve göğüs uclarim aşırı hassas dokununca aciyor sizliyor. Sizce hamile olabilir miyim

Merhaba lütfen bana yardımcı olun . 2 aydır çocuk deniyoruz . 5 gün önce kasiklarim sanki adet olacakmışım gibi sancılandi gün boyu devam etti . Bu arada geçen ay 2sinde oldum bu ay 30unda olmam gerek 28 günde olurum genelde . Ertesi sabah sanci devam etti biraz akintim oldu beyaz . Tuvalete çıkarken kasiklarimda baskı hissediyorum . O akşam esimle yine birlikte olduk ağrı biraz hafifledi sadece sol kasikta var şimdi şiddeti aynı değil daha az. Sırtımda batma var bel ağrısı var ve göğüs uclarim aşırı hassas dokununca aciyor sizliyor. Bir usuyorum bir terliyorum .Sizce hamile olabilir miyim

Demetcik bir sakin ol önce bakim .
Bak güzel kadın önce kendine bir Jinekolog bul 2 aydır deniyorsan çok yeni zaten öncesi denedinmi 6 aya kadar normal .Jinekolog senin kan degerlerine bakar genel tarama yapar hem için rahat eder.Sende birşey yoksa eşini ürolojiye yönlendirir oda baktırır. Birde folik asit başlamadıysan şimdiden başla solgar folik asit alabilirsin gebelik öncesi ilk üç ay ve gebelikte ilk üç ay folik asit çok önemli tetanoz aşısı olmadiysan sağlık ocağında yaptır gebelikte boşuna onun stresini yaşama kizamikcik aşınıda ol sağlık ocakları yapıyor d vitamini kalsiyumun düşükse takviye al demirine baktir depon boşsa doldur .Gerisi teferruat

Peki teşekkür ederim :)

Birde güzel kadın soracağına test al ben 10 gün bekledim dedim mevsim değişikliğindendir diye 2 testte çift çizgi çıktı hayırlısıyla sabahınada sağlık ocağına test vermiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…