Çok tatlı ya pamuk hemdeGeçen bebekler tek kat mı çift kat mı giyecek konuşulmuştu. Ben fotoda göründüğü gibi zıbın alt üst penye tarzı takımları içine giydirip üstüne de tulumunu giydirdim oğlumda. Kış bebesiydi ve doktorum yeterli diyordu. Bu arara fotoda büyük göründüğüne bakmayın miniminnacık
Valla oyle biseye maruz kaliniyosa cok uzucu canim ne diyeyim. Agizlarinjn payi verilmeli.
Ben alacaktimda es kişisi evde incir kurusu ve incir reçeli var dedi içinden kurt çıkar dedi yalaaaanIncir incir diye dolaniyorum resmen istanbula dondum alirim bugun. Tatilde bulamadim
Bizim burada kaldırım kenarlarinda satiyorlar. Pazardada varmış eşim söylediAy incirler nerde yaaa ben de çok severim yakındaki marketlerde göremedim manava bakayım
Birde sen fazla dolanma teyzoşumu yorma görümceler ilgilensinHahah yok kız araklayacak kimse yok ben her gittiğim yerde unutuyorum sonra kaç hafta kremsiz takılıyorum zaten çoğunluk oil kullandığım için oiller yanimda Sağol canım kadın valla yatak dossek yatıyor tek gelin olduğum için hayfan gibi etrafında dolanıyorum
Happy ya duş jelini kullanırken aklıma düştün çok güldüm, dedim duşta da aklına gelmez KübraBen alacaktimda es kişisi evde incir kurusu ve incir reçeli var dedi içinden kurt çıkar dedi yalaaaanköydeki incirin olmasını bekliyor bebek incir incir doğacak
Sendemi Kübracım sendemi aldın yoksaHappy ya duş jelini kullanırken aklıma düştün çok güldüm, dedim duşta da aklına gelmez Kübra
Sizinkiler dehşet ya benimki öyle olacak 2 dehşet bir vahşet çıkar gazetelere manşet oluruzBenim kayınvalidem de diyor ki emzik tutarsa görümceme tutmazsa eşime benzediği içinmiş. Dünyadaki tüm özellikler o taraftan gelmek zorunda gibi daha da komiği her çocuğun kendi karakteri diye birşey var. Ben bana çeksin demiyorum ki zaten.
Nazara geldin herkese tatile gidiyoruz dedinmiBenim de tatile giderken sisti daha da inmedi artti. Duzensizlikten diye dusunmek istiyorum bikac gun evimde dinleneyim bakalim
Yaaa o yağdan ben de alayım bari, çok övdünüzSendemi Kübracım sendemi aldın yoksademe bioderma duş yağı aldım diye güreşciler gibi yağlanaydın bioderma alınca hep aklınızda kalbinizde vücudunuzda ben olacağım
Al sende alYaaa o yağdan ben de alayım bari, çok övdünüzDuşta bebe yağı kullanıyorum ben
Bebe yağı vücut nemliykenmi sürüyorsun nemli kaliyormu gün boyuncaYaaa o yağdan ben de alayım bari, çok övdünüzDuşta bebe yağı kullanıyorum ben
Evet canım vücut nemliyken sürüyorum ilk gebelikte de kullandım kremlere ek olarak şükür çatlamamıştımBebe yağı vücut nemliykenmi sürüyorsun nemli kaliyormu gün boyunca
Herkese bioderma duş yağı diyip durdum .Şimdi bebe yağı sürersem absürt olur aman nerden görecekler dimiEvet canım vücut nemliyken sürüyorum ilk gebelikte de kullandım kremlere ek olarak şükür çatlamamıştımGün boyu bi sürü şey sürdüğüm için tek başına gün boyu nemli duruyo mu bilmiyorum
Merhaba lütfen bana yardımcı olun . 2 aydır çocuk deniyoruz . 5 gün önce kasiklarim sanki adet olacakmışım gibi sancılandi gün boyu devam etti . Bu arada geçen ay 2sinde oldum bu ay 30unda olmam gerek 28 günde olurum genelde . Ertesi sabah sanci devam etti biraz akintim oldu beyaz . Tuvalete çıkarken kasiklarimda baskı hissediyorum . O akşam esimle yine birlikte olduk ağrı biraz hafifledi sadece sol kasikta var şimdi şiddeti aynı değil daha az. Sırtımda batma var bel ağrısı var ve göğüs uclarim aşırı hassas dokununca aciyor sizliyor. Sizce hamile olabilir miyimRegl olmazsam cuma sabahı test yapcam inş
Demetcik bir sakin ol önce bakim .Merhaba lütfen bana yardımcı olun . 2 aydır çocuk deniyoruz . 5 gün önce kasiklarim sanki adet olacakmışım gibi sancılandi gün boyu devam etti . Bu arada geçen ay 2sinde oldum bu ay 30unda olmam gerek 28 günde olurum genelde . Ertesi sabah sanci devam etti biraz akintim oldu beyaz . Tuvalete çıkarken kasiklarimda baskı hissediyorum . O akşam esimle yine birlikte olduk ağrı biraz hafifledi sadece sol kasikta var şimdi şiddeti aynı değil daha az. Sırtımda batma var bel ağrısı var ve göğüs uclarim aşırı hassas dokununca aciyor sizliyor. Sizce hamile olabilir miyim
Peki teşekkür ederim :)Demetcik bir sakin ol önce bakim .
Bak güzel kadın önce kendine bir Jinekolog bul 2 aydır deniyorsan çok yeni zaten öncesi denedinmi 6 aya kadar normal .Jinekolog senin kan degerlerine bakar genel tarama yapar hem için rahat eder.Sende birşey yoksa eşini ürolojiye yönlendirir oda baktırır. Birde folik asit başlamadıysan şimdiden başla solgar folik asit alabilirsin gebelik öncesi ilk üç ay ve gebelikte ilk üç ay folik asit çok önemli tetanoz aşısı olmadiysan sağlık ocağında yaptır gebelikte boşuna onun stresini yaşama kizamikcik aşınıda ol sağlık ocakları yapıyor d vitamini kalsiyumun düşükse takviye al demirine baktir depon boşsa doldur .Gerisi teferruat
Birde güzel kadın soracağına test al ben 10 gün bekledim dedim mevsim değişikliğindendir diye 2 testte çift çizgi çıktı hayırlısıyla sabahınada sağlık ocağına test vermiştim.Merhaba lütfen bana yardımcı olun . 2 aydır çocuk deniyoruz . 5 gün önce kasiklarim sanki adet olacakmışım gibi sancılandi gün boyu devam etti . Bu arada geçen ay 2sinde oldum bu ay 30unda olmam gerek 28 günde olurum genelde . Ertesi sabah sanci devam etti biraz akintim oldu beyaz . Tuvalete çıkarken kasiklarimda baskı hissediyorum . O akşam esimle yine birlikte olduk ağrı biraz hafifledi sadece sol kasikta var şimdi şiddeti aynı değil daha az. Sırtımda batma var bel ağrısı var ve göğüs uclarim aşırı hassas dokununca aciyor sizliyor. Bir usuyorum bir terliyorum .Sizce hamile olabilir miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?