İzinliyim evde baygınlık geçiriyorum bune sıcakk
Bak cidden bunları yap hayırlısıyla gebeliğin stressiz geçecek. Yapamadıklarım için pişmanım biraz o yüzden detaylı yazdım.Peki teşekkür ederim :)
Daha adet günüm gelmedi 30unda olmazsam test yapacagimBirde güzel kadın soracağına test al ben 10 gün bekledim dedim mevsim değişikliğindendir diye 2 testte çift çizgi çıktı hayırlısıyla sabahınada sağlık ocağına test vermiştim.
Vay vay keyif yapiyorsunuz paşayla tamam rahatsız etmeyelim devamİzinliyim evde baygınlık geçiriyorum bune sıcakk
Bebe yağı dışında bio-oil yağ ve lierac kullanıyorum. 3. aydan beri kullanıyorum. Genelde işe giderken bulaşma riski olmadığı için lierac akşam yatarken bio oil, duşta da bebe yağı. Düzenli kullanmaya çalıştım hep bi işte amniyosentez kordosentez olunca iğne yerleri enfeksiyon olmasın diye karnıma 1 hafta bişey sürmedim ikisinde de. Onun dışında dikkat ediyorum malum ben x2 yim çatlama ihtimalim sizden yüksekHerkese bioderma duş yağı diyip durdum .Şimdi bebe yağı sürersem absürt olur aman nerden görecekler dimi
Ondan başka ne sürüyorsun kremlerin neler biz bio oil lierac baboon naturel katı vücut nemlendirici bepanthol sinoz peeling 1-2 tane daha var unuttum ama pahalı değermi bilmiyorum karın için
Tamam bak olursada stres yapma henüz erken .Daha adet günüm gelmedi 30unda olmazsam test yapacagim
Benimki cok siddetli vurmaya basladı normal miVay vay keyif yapiyorsunuz paşayla tamam rahatsız etmeyelim devambol dinlenmeler bol bol sağlıklı tekmeler olsun
Eli öpülesi kadın bu azmin azıcık ucundani yok bende desem tamam öneriyorum gebe kalmadan diyordum ilk ayimda felan başlarım nerdeee hormonlarin etkisiyle birde 7.haftada yerleşme kanamasi depresyonu yaşadım sonra saldım gitti tek bacaklarima bepanthol oda kabuk kabuk oluyor diyeBebe yağı dışında bio-oil yağ ve lierac kullanıyorum. 3. aydan beri kullanıyorum. Genelde işe giderken bulaşma riski olmadığı için lierac akşam yatarken bio oil, duşta da bebe yağı. Düzenli kullanmaya çalıştım hep bi işte amniyosentez kordosentez olunca iğne yerleri enfeksiyon olmasın diye karnıma 1 hafta bişey sürmedim ikisinde de. Onun dışında dikkat ediyorum malum ben x2 yim çatlama ihtimalim sizden yüksek
Bence büyüdüğü için normal kuzum .Benimki cok siddetli vurmaya basladı normal mibeklenmedik anda gelince yerimden hopluyorum
Yaa o yağdan bende mi alsam napsam. Burası kupkuru pul pul oldu cildim. Ben kaçırmışım o yap Bedir happycimAl sende albende doğumdan sonra alırım seninkide mantıklı bende vardı bir sayfaya attım benzinmi bilmemmne bir madde var dedi gebelikte kullanmasan daha iyi diyince alasım kaçmıştı vazelinde olabilir bebek vazelini yağ değil pardon.
Ama varya vazelin yararlı birşey olsa hepsine bin basar nasıl birşey mübarek nem bombası gibi vücuda süper
Sende yararlan balım surerken hep beni hatırla iyi yada kötüYaa o yağdan bende mi alsam napsam. Burası kupkuru pul pul oldu cildim. Ben kaçırmışım o yap Bedir happycim
Kuzum birde balmoil var tıbbi lavanta yagli felan ama ml az diye övmüyorum onu birde eczanede felan zor bulunuyor .Ama oda dermatolog önermişti ınstagramda kendide gebeyken kullanmış. Dediğim gibi minik birşey bize yetmez.Yaa o yağdan bende mi alsam napsam. Burası kupkuru pul pul oldu cildim. Ben kaçırmışım o yap Bedir happycim
Nasıl kullanacam bunu bebeğim.Sende yararlan balım surerken hep beni hatırla iyi yada kötüumarım sanada iyi gelir bak eras0201 arkadaşımızda bebe yağı kulllaniyormus aynı duş yağı gibi etkisi varmış onuda deneyebilirsin
Kuzum direk vücuduna hani banyodan çıkarken vücudun ıslak ya boynundan başla ayak parmaklarına kadar sür sadece suyla durula çık üstünede vücudun nemliyken nemlendiri jel yada yağını sür oh mis neme doyamiyacaksinNasıl kullanacam bunu bebeğim.
O zaman nemlendirici jel yada bir yağ önerisi de alayım happycimKuzum direk vücuduna hani banyodan çıkarken vücudun ıslak ya boynundan başla ayak parmaklarına kadar sür sadece suyla durula çık üstünede vücudun nemliyken nemlendiri jel yada yağını sür oh mis neme doyamiyacaksin
Başla bi an önce gitgide daha da büyüyecek karın, nemlendirmek önemli bir de bol suEli öpülesi kadın bu azmin azıcık ucundani yok bende desem tamam öneriyorum gebe kalmadan diyordum ilk ayimda felan başlarım nerdeee hormonlarin etkisiyle birde 7.haftada yerleşme kanamasi depresyonu yaşadım sonra saldım gitti tek bacaklarima bepanthol oda kabuk kabuk oluyor diyeyağ mağ hak getire ama o biderma duş yağı al derim bebek yağın bitince kokusu yok zaten
Seenin sanki kızın olur gibiydii ya erkek olduğuna ikna olamıyorumBence büyüdüğü için normal kuzum .
Bizim oğlan tembel daha aynı hareketler
Robot supurge esim bakiyor bakalim ne bulacak. Ilettigin markaya bakacagim mutlaka.Kuzu o bitki bazlı çamaşır suyu kullanıyorsan banada atabilirmisin. Birde robot süpürge günlük temizlik için birebir .Genel temizlik içinde dysonla dip bucak yaptikmi haftada bir tamamdir zaten bebekle hergun silinecek.Green clean bir ara kullandım şimdi bunu buldum
Bebek için ayrı sabun bazlida var birde normal sabunlu hem bu seti hemde normal sabunluyu alacağım
Papatya cayi az sayida zararsiz kabul edilen caylardandi hamilelikte. Buhari hele hic sorun olmaz.Hamilelikte papatya buharı yapsam sakıncalı olur mu acaba? Sinüzit için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?