2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Bebe yağı dışında bio-oil yağ ve lierac kullanıyorum. 3. aydan beri kullanıyorum. Genelde işe giderken bulaşma riski olmadığı için lierac akşam yatarken bio oil, duşta da bebe yağı. Düzenli kullanmaya çalıştım hep bi işte amniyosentez kordosentez olunca iğne yerleri enfeksiyon olmasın diye karnıma 1 hafta bişey sürmedim ikisinde de. Onun dışında dikkat ediyorum malum ben x2 yim çatlama ihtimalim sizden yüksek

Daha adet günüm gelmedi 30unda olmazsam test yapacagim
Tamam bak olursada stres yapma henüz erken .
Evet çok istiyorsun Allahım hayırlısıyla en kolayından sağlıklı bir şekilde nasip etsin
Streste etkiliyor .Kendini oluruna bırak sal gitsin bir bakmışsın ummadığın anda olmuş.
Benim öyle oldu hatta ovulasyon günlerini değerlendiriyordum meğerse olmuş Geç döllenme olmuş onu hala çözümleyemedim yani şartlı yapincada olmuyor tatlım.

Eli öpülesi kadın bu azmin azıcık ucundani yok bende desem tamam öneriyorum gebe kalmadan diyordum ilk ayimda felan başlarım nerdeee hormonlarin etkisiyle birde 7.haftada yerleşme kanamasi depresyonu yaşadım sonra saldım gitti tek bacaklarima bepanthol oda kabuk kabuk oluyor diye yağ mağ hak getire ama o biderma duş yağı al derim bebek yağın bitince kokusu yok zaten

Yaa o yağdan bende mi alsam napsam. Burası kupkuru pul pul oldu cildim. Ben kaçırmışım o yap Bedir happycim

Yaa o yağdan bende mi alsam napsam. Burası kupkuru pul pul oldu cildim. Ben kaçırmışım o yap Bedir happycim
Sende yararlan balım surerken hep beni hatırla iyi yada kötü umarım sanada iyi gelir bak eras0201 arkadaşımızda bebe yağı kulllaniyormus aynı duş yağı gibi etkisi varmış onuda deneyebilirsin

Eklentiler

• Screenshot_20220608-071339_Chrome.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 43
Kuzum birde balmoil var tıbbi lavanta yagli felan ama ml az diye övmüyorum onu birde eczanede felan zor bulunuyor .Ama oda dermatolog önermişti ınstagramda kendide gebeyken kullanmış. Dediğim gibi minik birşey bize yetmez.

Nasıl kullanacam bunu bebeğim.
Kuzum direk vücuduna hani banyodan çıkarken vücudun ıslak ya boynundan başla ayak parmaklarına kadar sür sadece suyla durula çık üstünede vücudun nemliyken nemlendiri jel yada yağını sür oh mis neme doyamiyacaksin

O zaman nemlendirici jel yada bir yağ önerisi de alayım happycim

Başla bi an önce gitgide daha da büyüyecek karın, nemlendirmek önemli bir de bol suAlayım bundan da kocam artık vursun beni organik bitkisel saç boyasına 300₺ verip beyazlarımdan kurtuldum. Tek boya 300 mü diyo Bi de kuaföre boyatma parası var dedim

Robot supurge esim bakiyor bakalim ne bulacak. Ilettigin markaya bakacagim mutlaka.
Green Clean'in camasir suyu. Ekliyorum ekran goruntusunu. Carrefour'da goruyorum.

Eklentiler

• Screen Shot 2022-07-23 at 14.26.10.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 70
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…