anladim canim.
Benim hamilelik oncesi yuksek tansiyonum vardi. hamile kalmadan aylar oncesinden ilaclarimi hamilelige gore degsitirdiler.
hatta uzman doktorum 24. haftayi atlatsan yeter diyordu sonrasinda birsey olsa bile bebegin yasar demisti. onlarda bana eger beklenmedik birsey olursa hastaneye yatman gerekicek demisti. En sagliklisi hastanede gozetim altinda olmak.
Bende takipteyim 2-3 doktor tarafindan , odemim yok , proteinimede evde idrar cubuklarim var bakiyorum duzenli.
Tabi ben gunde 6-7 tane tansiyon hapi iciyorum 13/9 civarinda tutabilmek icin.
Bakalım ne zaman çıkıyorÇikolata daha yemezsin
Enişte beye kolaylıklar diliyorumYok kuzu dolap temizlerken bir tane daha daha bepanthol buldum hiç acilmamis gözlerim parladıoraya bio oil sür bol bol.
Oğlanı özgür bırakacağım. Bizim gibi iskolik olup geri kalmasin ruh sağlığı sağlığı yerinde olsun kafi .Sporla müzik seçerse sevinirim tabi
Yok biz ikimiz yatacağız babası çalışacak hala sinirliyim ona
Elimi neye atsam öyle pahalı ki bari indirim mindirim bişiler yakalayalım daha bu çocuklar doğduktan sonra masraf vitesini arttıracaklar çünküÇok teşekkür ederim canımKalan zaman artık keyifle gelsin
Canım benim çok teşekkür ederimİnşallah sonrası da hep güzelliklerle gelir artık
Sen o ıslak mendilleri çok ucuza aldın yaa şimdi artmış bayaDur ben de bakayım yeniden. Prima premium care aldım 1 numaradan 2 paket, bebek bezlerini stoklu almayı düşünmüyorum zaten. Bi de bizimkiler minnak olur diye 0 numaradan da küçük bi tane aldım ilk birkaç gün için. Oğluşa bolca kıyafet var da kıza sağlam alışveriş lazım Gerçi 3 yaşında 2 kız yeğenim var ve anneleri inanılmaz zevkli şeyler alıyor 1-2 kez giyiyolar onların tüm elbiselerine el koymayı planlıyorum yenidoğan kısmını hallettikten sonra
Hangi marka? Ben de dün aldım 1 numaradan bi de 2 alıcam tamamdır. Canım sanırım sorduğun ikiz annesi benim az önce gördüm, şükür bebeklerimin ikisinde de down sendromu bulgusu çıkmadıN11 de indirim var 2 numarayı 136 tane 152 TL verdim bende dün akşam piyasaya göre çok uygun geldi bana
Off valla bütün uygulamalarda favorilerde her şey. Alınacak öyle çok kalem var kiElimi neye atsam öyle pahalı ki bari indirim mindirim bişiler yakalayalım daha bu çocuklar doğduktan sonra masraf vitesini arttıracaklar çünkübende bezi stoklu gitmeyeceğim önce popişler beğensin diye bekleyeceğim.
Hahah yok kız araklayacak kimse yok ben her gittiğim yerde unutuyorum sonra kaç hafta kremsiz takılıyorum zaten çoğunluk oil kullandığım için oiller yanimda Sağol canım kadın valla yatak dossek yatıyor tek gelin olduğum için hayfan gibi etrafında dolanıyorumAdamın tshirtler feda ettinbende atletini yastığa katıyorum şekerleme yapacaksam yüzümde güneş kremi oluyor genelde zannediyorki onun kokusuz uyuyamıyorum ah ah o minnos kalbi birşey almaya gelince kaplan aslan duygusalliga gelince pamuk
Plastik minik sisen olsa gizli gizli sürerdin kimse yeşillenmez
Geçmiş olsun kayinvalidenede
Ben xiaomi mi 360 aldım gayet kullanışlı geldi. Hareket ve ses algılayınca bildirim geliyor telefona hem eşim işyerinden izleyebilir bizi o yüzden hoşuma gittiKızlar bebek kamerası alan oldu mu? Hangi marka aldınız ya da? Biz şuan ayrı oda yapmayacağız yatak odasında koloni halinde yaşamayı planlıyoruz ama kamera istiyoruz salon bi uçta oda bi uçta
Tek çözemediğim konu, eşim güvenlik kamerası gibi olanlardan alalım der ben onlar wifi üzerinden yayın yaptığı için hacklendiğini okudum ve duydum çokça o yüzden uzağım kendilerine normal bebek kamerası alalım diyorum ama ev iki katlı ve bahçeli her yerde çekmesi için birimizin böbreği bırakması gereken paralar yazılmış etiketlerine. Alanlar, kullanıp memnun olanlar bir el atsa bu konuya gerçektenKızlar bebek kamerası alan oldu mu? Hangi marka aldınız ya da? Biz şuan ayrı oda yapmayacağız yatak odasında koloni halinde yaşamayı planlıyoruz ama kamera istiyoruz salon bi uçta oda bi uçta
Aaa baya uygunmuş hangi marka ben molfix pure and soft aldım 1 numara 160li iki paket de izotonik sulu ıslak mendili var 211 tlydiN11 de indirim var 2 numarayı 136 tane 152 TL verdim bende dün akşam piyasaya göre çok uygun geldi bana
Diyorum ya, yakalarsan çok iyi indirimle alıyorsun her şeyi, kıyafetlere de başladım bugün sayım var hatta ne var ne yok diye. Eşim Amerika'ya gidiyor iş için bir hafta yok bende anama kaçacağum gitmişken eksik kıyafet, nevresim, müslin, battaniye tamamlayacağız inşallah. Benim planım eksik gedik bitirip hazırlayıp çok kıpraşmamak son zamanlardaOff valla bütün uygulamalarda favorilerde her şey. Alınacak öyle çok kalem var kiAz önce amazondan bondigonun hışırtılı kitaplarından aldım piyasaya göre bedava 32₺ idi, trendyolda filan 100 civarı, kıyafetleri naptın almaya başladın mı tulumları, battaniyeleri
Incir incir diye dolaniyorum resmen istanbula dondum alirim bugun. Tatilde bulamadimBirde canım herşeyi yemek istiyor incir taze fındık çıkmışyürürken gözüme gözüme çarpıyor
Ay incirler nerde yaaa ben de çok severim yakındaki marketlerde göremedim manava bakayımŞimdilik azıcık Çiğ olandan al kuzum oda güzel. Şimdi bunların içi yumuşaktır zaten. Öyle hayal et
Siyah incir seviyorum ekşimsi
Benim de aklım xiaomide sanırım biz de bu modeli alırızBen xiaomi mi 360 aldım gayet kullanışlı geldi. Hareket ve ses algılayınca bildirim geliyor telefona hem eşim işyerinden izleyebilir bizi o yüzden hoşuma gitti
Çok büyük paralar vermeye gerek yok herhalde ama çok anladığım işler değil. Ayy dikkatimi çeken bahçeli ev eşimle hayalimiz birkaç yıla bahçeli eve geçmekTek çözemediğim konu, eşim güvenlik kamerası gibi olanlardan alalım der ben onlar wifi üzerinden yayın yaptığı için hacklendiğini okudum ve duydum çokça o yüzden uzağım kendilerine normal bebek kamerası alalım diyorum ama ev iki katlı ve bahçeli her yerde çekmesi için birimizin böbreği bırakması gereken paralar yazılmış etiketlerine. Alanlar, kullanıp memnun olanlar bir el atsa bu konuya gerçekten
En çok kılık kıyafet kısmını seviyorum yaa. Minnnak minnak nasıl güzeller insanın yüreğini pır pır ettiriyolarDiyorum ya, yakalarsan çok iyi indirimle alıyorsun her şeyi, kıyafetlere de başladım bugün sayım var hatta ne var ne yok diye. Eşim Amerika'ya gidiyor iş için bir hafta yok bende anama kaçacağum gitmişken eksik kıyafet, nevresim, müslin, battaniye tamamlayacağız inşallah. Benim planım eksik gedik bitirip hazırlayıp çok kıpraşmamak son zamanlarda
Benim kayınvalidem de diyor ki emzik tutarsa görümceme tutmazsa eşime benzediği içinmiş. Dünyadaki tüm özellikler o taraftan gelmek zorunda gibi daha da komiği her çocuğun kendi karakteri diye birşey var. Ben bana çeksin demiyorum ki zaten.Bi görümcem olsa aynı o der durur. Ben geçen sedim zaten ya bana ya eşime benzesin diye dua ediyorum. Teyze dayı amca istemiyorum bizim çocuğumuz sonuçta diye. Biraz bozuldu ama sonuçta bu yani. Aman biricik oğlu
Ben tatile gittiğimde 2 gün ayak ve bileklerim davul gibiydi hayatımda kendimi öyle görmemiştim. Sıcak ve yol yaptı sanıyorum çok şükür şuan çok normal2saat sonra ayrintili ultrasonum var. Yoldan yeni geldim iyice davul.gibi oldum insallah bu odemin altinda sadece yorgunluk vardır
Ben tatile gittiğimde 2 gün ayak ve bileklerim davul gibiydi hayatımda kendimi öyle görmemiştim. Sıcak ve yol yaptı sanıyorum çok şükür şuan çok normal2saat sonra ayrintili ultrasonum var. Yoldan yeni geldim iyice davul.gibi oldum insallah bu odemin altinda sadece yorgunluk vardır
Hahaha Allah seni iyi etsin, yalnız yazınca çok havalı durmuş iki katlı bahçeli fekat baya bildiğin bir sitenin 3+1 bahçe dubleksi yaşarken çok havalı değil yanisiBenim de aklım xiaomide sanırım biz de bu modeli alırız
Çok büyük paralar vermeye gerek yok herhalde ama çok anladığım işler değil. Ayy dikkatimi çeken bahçeli ev eşimle hayalimiz birkaç yıla bahçeli eve geçmek
En çok kılık kıyafet kısmını seviyorum yaa. Minnnak minnak nasıl güzeller insanın yüreğini pır pır ettiriyolarSayım yaparken bize de bi çeyiz düz görelim gözümüz gönlümüz açılsın Aynen ben de son zamana çok bırakmak istemiyorum. Sonda ne kadar çok dinlenme o kadar erken gelme ihtimalini azaltırız belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?