2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277

Allah yar ve yardımcımız olsun. Bende şimdi dr gidiyorum bakalım yatış olucak mı ne yapılcak diye. Elden hiç bir şey gelmemesi çok üzücü..

Enişte beye kolaylıklar diliyorum

Elimi neye atsam öyle pahalı ki bari indirim mindirim bişiler yakalayalım daha bu çocuklar doğduktan sonra masraf vitesini arttıracaklar çünkü bende bezi stoklu gitmeyeceğim önce popişler beğensin diye bekleyeceğim.

N11 de indirim var 2 numarayı 136 tane 152 TL verdim bende dün akşam piyasaya göre çok uygun geldi bana
Hangi marka? Ben de dün aldım 1 numaradan bi de 2 alıcam tamamdır. Canım sanırım sorduğun ikiz annesi benim az önce gördüm, şükür bebeklerimin ikisinde de down sendromu bulgusu çıkmadı Sadece erkekten kızıma kan akışı var onu araştırıyorlar bakalım

Off valla bütün uygulamalarda favorilerde her şey. Alınacak öyle çok kalem var ki Az önce amazondan bondigonun hışırtılı kitaplarından aldım piyasaya göre bedava 32₺ idi, trendyolda filan 100 civarı, kıyafetleri naptın almaya başladın mı tulumları, battaniyeleri

Eklentiler

• D7B8212F-97EE-4A72-91F7-5CEEE781EF4E.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 42
  • F9A44677-BF1D-43C7-BFB8-D71FF579DE53.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 43
Hahah yok kız araklayacak kimse yok ben her gittiğim yerde unutuyorum sonra kaç hafta kremsiz takılıyorum zaten çoğunluk oil kullandığım için oiller yanimda Sağol canım kadın valla yatak dossek yatıyor tek gelin olduğum için hayfan gibi etrafında dolanıyorum

Kızlar bebek kamerası alan oldu mu? Hangi marka aldınız ya da? Biz şuan ayrı oda yapmayacağız yatak odasında koloni halinde yaşamayı planlıyoruz ama kamera istiyoruz salon bi uçta oda bi uçta
Ben xiaomi mi 360 aldım gayet kullanışlı geldi. Hareket ve ses algılayınca bildirim geliyor telefona hem eşim işyerinden izleyebilir bizi o yüzden hoşuma gitti

Kızlar bebek kamerası alan oldu mu? Hangi marka aldınız ya da? Biz şuan ayrı oda yapmayacağız yatak odasında koloni halinde yaşamayı planlıyoruz ama kamera istiyoruz salon bi uçta oda bi uçta
Tek çözemediğim konu, eşim güvenlik kamerası gibi olanlardan alalım der ben onlar wifi üzerinden yayın yaptığı için hacklendiğini okudum ve duydum çokça o yüzden uzağım kendilerine normal bebek kamerası alalım diyorum ama ev iki katlı ve bahçeli her yerde çekmesi için birimizin böbreği bırakması gereken paralar yazılmış etiketlerine. Alanlar, kullanıp memnun olanlar bir el atsa bu konuya gerçekten

Diyorum ya, yakalarsan çok iyi indirimle alıyorsun her şeyi, kıyafetlere de başladım bugün sayım var hatta ne var ne yok diye. Eşim Amerika'ya gidiyor iş için bir hafta yok bende anama kaçacağum gitmişken eksik kıyafet, nevresim, müslin, battaniye tamamlayacağız inşallah. Benim planım eksik gedik bitirip hazırlayıp çok kıpraşmamak son zamanlarda

Ben xiaomi mi 360 aldım gayet kullanışlı geldi. Hareket ve ses algılayınca bildirim geliyor telefona hem eşim işyerinden izleyebilir bizi o yüzden hoşuma gitti
Benim de aklım xiaomide sanırım biz de bu modeli alırız Çok büyük paralar vermeye gerek yok herhalde ama çok anladığım işler değil. Ayy dikkatimi çeken bahçeli ev eşimle hayalimiz birkaç yıla bahçeli eve geçmek En çok kılık kıyafet kısmını seviyorum yaa. Minnnak minnak nasıl güzeller insanın yüreğini pır pır ettiriyolar Sayım yaparken bize de bi çeyiz düz görelim gözümüz gönlümüz açılsın Aynen ben de son zamana çok bırakmak istemiyorum. Sonda ne kadar çok dinlenme o kadar erken gelme ihtimalini azaltırız belki

Bi görümcem olsa aynı o der durur. Ben geçen sedim zaten ya bana ya eşime benzesin diye dua ediyorum. Teyze dayı amca istemiyorum bizim çocuğumuz sonuçta diye. Biraz bozuldu ama sonuçta bu yani. Aman biricik oğlu
Benim kayınvalidem de diyor ki emzik tutarsa görümceme tutmazsa eşime benzediği içinmiş. Dünyadaki tüm özellikler o taraftan gelmek zorunda gibi daha da komiği her çocuğun kendi karakteri diye birşey var. Ben bana çeksin demiyorum ki zaten.

2saat sonra ayrintili ultrasonum var. Yoldan yeni geldim iyice davul.gibi oldum insallah bu odemin altinda sadece yorgunluk vardır
Ben tatile gittiğimde 2 gün ayak ve bileklerim davul gibiydi hayatımda kendimi öyle görmemiştim. Sıcak ve yol yaptı sanıyorum çok şükür şuan çok normal

2saat sonra ayrintili ultrasonum var. Yoldan yeni geldim iyice davul.gibi oldum insallah bu odemin altinda sadece yorgunluk vardır
Ben tatile gittiğimde 2 gün ayak ve bileklerim davul gibiydi hayatımda kendimi öyle görmemiştim. Sıcak ve yol yaptı sanıyorum çok şükür şuan çok normal

Hahaha Allah seni iyi etsin, yalnız yazınca çok havalı durmuş iki katlı bahçeli fekat baya bildiğin bir sitenin 3+1 bahçe dubleksi yaşarken çok havalı değil yanisi hayalinize amin diyeyim bizim de hayalimiz o müstakil, küçükte olsa kendi bahçesi olan, çocukların diledikleri gibi kudurduğu bir ev, aminnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…