Tabikide kuzum bak evdeysen hep bio oil natural olan yağ bioderma krem alabilirsin bunlar seni nemli tutar bio oil çok yağlı ama cildin kupkuruysa çeker. Lierac jel anında çekiyor o karın için idealO zaman nemlendirici jel yada bir yağ önerisi de alayım happycim
Ben geçen yazdan beri kullanıyorum zaten ekstra kuru ciltli bir insanım çünküSendemi Kübracım sendemi aldın yoksademe bioderma duş yağı aldım diye güreşciler gibi yağlanaydın bioderma alınca hep aklınızda kalbinizde vücudunuzda ben olacağım
Bu der susarim:)Robot supurge esim bakiyor bakalim ne bulacak. Ilettigin markaya bakacagim mutlaka.
Green Clean'in camasir suyu. Ekliyorum ekran goruntusunu. Carrefour'da goruyorum.
Tamam Kübracım nispet yapmaBen geçen yazdan beri kullanıyorum zaten ekstra kuru ciltli bir insanım çünküdermatoloğum önermişti bana hem duş yağı hem kremini. Ama bu hafta o kadar çok duş yağı dedik ki aklıma geliyorsun duşta görünce kaçtır
Kesin net erkekSeenin sanki kızın olur gibiydii ya erkek olduğuna ikna olamıyorum
T4 T3 nasıl ? Önemli olan onların normal aralıkta olması. Benim hamileliğin ilk 3 ayında daha da düşüktü en son 0.003 falan olmuştu. Endokrinolojiye gidebiliyorsanız gidin onlar ilgileniyor belki ilaç yazarlar. Benim graves hastalığı var mı yok mu ona bakılmıştı baya kan tahlili verdim ama gebeliğe bağlı olduğu anlaşıldı yine de 4 hafta ilaç kullandım.Kızlar TSH hormonum 0.09 çıkmış herhngi bir tehlike arz ediyormu sağlık ocağı acil bı dahiliye doktoruna gitsin ilaç yazarlar demiş korkuttu beni başına gelen varmı merak ettim randevuda alamıyorum dahiliye için
Kesin net erkekbende hala inanamıyorum
Çılgın kadın, Bioderma sana para versin bu kadar reklama, sponsor olsun bir koli duş yağı yollasın inşallahtaTamam Kübracım nispet yapmafitimsi vücudunla mutluluklar
Bübchen aldım şampuan vs deterjanı henüz bakmadım mustela herkes övünce soğudumKızlar deterjan olarak ne aldınız? Genelde sanırım green clean önerilmiş sankiAllahım resmen hazırlık sürecine hızlandırılmış şekilde başladım Hee bir de bebek bakım ürünleri şampuan vs önerileriniz neler? Hep mustela seti düşünüyordum ama burda sık sık içeriği temiz değil diye okuyunca bi arada kaldım
Ay sevindim belki azcık iyi gelir dedimPapatya cayi az sayida zararsiz kabul edilen caylardandi hamilelikte. Buhari hele hic sorun olmaz.
Canım önerim mustela almaman. Doğal içerikli bir sürü seçenek var. Ben onlara yöneleceğim. Çamaşır deterjanı olarak da siveno aklıma yattı Green clean de güzel benceKızlar deterjan olarak ne aldınız? Genelde sanırım green clean önerilmiş sankiAllahım resmen hazırlık sürecine hızlandırılmış şekilde başladım Hee bir de bebek bakım ürünleri şampuan vs önerileriniz neler? Hep mustela seti düşünüyordum ama burda sık sık içeriği temiz değil diye okuyunca bi arada kaldım
Nerdeee keşke hepimize duş yağından yollasaÇılgın kadın, Bioderma sana para versin bu kadar reklama, sponsor olsun bir koli duş yağı yollasın inşallahtainfluence ettin tüm topici
Allahım biliyor ya anası gibi kızıda şirret olur babaya yazık dedi ilk defa eş kişisini haklı buluyorumOlsundu artık pipi gördükten sonra ikna oluyor insan
Yer silmek içinde önerini alalım fıstıkCanım önerim mustela almaman. Doğal içerikli bir sürü seçenek var. Ben onlara yöneleceğim. Çamaşır deterjanı olarak da siveno aklıma yattı Green clean de güzel bence
Kız tek masrafım boyadan yana yok ama şöyle gebelik sonrası bir ışıltı yaptirasim var uçlarına parlak seviyorumBaşla bi an önce gitgide daha da büyüyecek karın, nemlendirmek önemli bir de bol suAlayım bundan da kocam artık vursun beni organik bitkisel saç boyasına 300₺ verip beyazlarımdan kurtuldum. Tek boya 300 mü diyo Bi de kuaföre boyatma parası var dedim
Baby's Green aldım ben kuzucum, bakalım 2-3 haftaya siftahı yapar yıkamaya başlarız diye umuyorum. Bebek bakım ürünü de bübchen aldım ama pişik kremi değil sadece saç vücut şampuan ve nemlendirici sütüKızlar deterjan olarak ne aldınız? Genelde sanırım green clean önerilmiş sankiAllahım resmen hazırlık sürecine hızlandırılmış şekilde başladım Hee bir de bebek bakım ürünleri şampuan vs önerileriniz neler? Hep mustela seti düşünüyordum ama burda sık sık içeriği temiz değil diye okuyunca bi arada kaldım
Bunlar Türkiyede varmi Almanya gibi gibi kendimi yabancı hissettimBaby's Green aldım ben kuzucum, bakalım 2-3 haftaya siftahı yapar yıkamaya başlarız diye umuyorum. Bebek bakım ürünü de bübchen aldım ama pişik kremi değil sadece saç vücut şampuan ve nemlendirici sütü
Kuzum daha o kısmı araştırmadımYer silmek içinde önerini alalım fıstık
Var var ben kampanyalı Hepsiburadadan almıştım ama rossmanda da var diye biliyorumBunlar Türkiyede varmi Almanya gibi gibi kendimi yabancı hissettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?