2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Hee tamam canim ben de gebeligin ilerleyen haftalwrinda sorgulandi sandim da hani geç degil mi diye. Biz ikimizde Rh pozitifiz.

1 litre ya 2 side kuzum 2 ay dolu dolu gider .Bereketli yani yok benimde elime ulaşmadı alındığını biliyorum perşembe cuma elimde olur pek hevesimde kalmadı herkese dedim dedim ben alamadım ya şimdide süresim gelmiyor Ekim ayında daha çık kururuz kışa geçiş kışın daha çok ihtiyacımız olacak bu yüzeysel çatlağı tedbir amaçlı bakim ama benim umudum yok catlaktan yana

Benim karnım ilk 5 ay yok gibiydi şimdi ödem gibi başlamam gerek kaşınmada başlıyor gibi demekki 6.aydan sonra sismeye başlıyor karın
Hadi karın büyüyor sabahın bu kör saati anne neden uyandırılir evladım Dün öğlenden beri hiç durmadı diyebilirim ne yapıyor acaba kaç saat uyanık kalabiliyorum bu hatunu kaç saat yorabilirim mi diyor ne diyor Bir kaç tane patlattim daha gelmeden anne dayağı yedi

Et balık hindi tavuk Çiğ kuruyemisler yumurta kaşar peyniri süt bunlar günlük yersek bebeğe kiloymus birde genetikte var bazıları diyor ben zayiftim bebek kilolu doğdu bazısı diyor ben kiloluydum bebek minik doğdu değişebiliyor kuzum .Ekmek yağ krema şeker un yani bildiğin 3 beyaz bize ekstradan kilo demek .

Pat pat pat yapıyor dimi hele sola yatınca coşuyorlar

Sen 25. Haftanın sonundamisin kuzu basindami

3.doz benim bildiğim doğumdan 6 ay sonra balım. Sen e nabizdan aşilarima tıkla en ustte tüm aşılarım yazıyor oraya tikliyorsun aşı geçmişin çıkıyor bir bak bakalım

Bugün son günü takvime göre.Yarin 26. Haftadayiz patpata alıştık şimdi yer değiştirmeler başladı,daha yüksek tekmeler falan.Sen kaçıncı haftadasin
MaşAllah
Tam 25. Hafta bugün tatlım
Benimki pat pat pat demek bir hafta sonra hayırlısıyla daha güçlü tepikleyecek annesi zaten ürkek dayak yemeye alisim

P pembeumutyildizi
Kuzum ben gebeliğin ilk üç ayında bile hergün 1 tane hurma yiyordum su kahve dünyasının hurmali dondurması çıkmıştı onu bile yedim 1 taneden birşey olmuyor benide erken kasılma olur diye korkutmuslardi 3-5 tane yersek olurmuş birçok yiyecekten mahrum kaldim hele maydonoz ilk üç ay yok yenmez dediler meğerse suyunu sıkıp içmek haşlayıp içmek zararliymis. Kendisini yiyince birşey olmuyormuş.

MaşAllah
Tam 25. Hafta bugün tatlım
Benimki pat pat pat demek bir hafta sonra hayırlısıyla daha güçlü tepikleyecek annesi zaten ürkek dayak yemeye alisim
Oy yiring demek aramızda tam bir hafta var ha neyse ben doğurup senle tecrübelerimi paylasirim tecrübeli bir anne olarak hahahahhaha Yavrularin keyfi yerinde son 100 gün sonra doğurmuş olacağız bir kismimiz bebekler kendilerine yer açarken bizi sisirmeye devam ediyor Ben karnım çok çıkar sanmıştım ama o kadar çıkmadı bu aya kadar bu aydan sonra ya Allah mehter marşı ile geliyor belli

S Sntr
Bugün gidip olacağımda ilk defa korkuyorum aşıdan benimkiler olmayınca hiç güvende hissetmi onlarida bekleyemem ya sonra biontech hatırlatma dozu yaptiririm birde okul açılma dönemine gelir oda sağlık ocağı ana baba günü gibi gelir yeni bir stres yüklenir
Girişim söyle olacak Günaydın gülücük isminiz neydi sisteme hemen düşüyormu

Sanki içinde gaz bombası var gibi dimi şişlik oturunca hiç belli olmuyor .Ayağa kalkınca yer yer şişersin gibi ilk üç ayda wc çıkınca gidiyordu
Hadi ben sezeryanla 1-2 hafta önce doğurdum hiç belli olmaz teyzesidiyormusum içinde kalsın daha kolay

Hahahha bir aşı dgil mi sanki herkes yapar onu kendine çekme su olumsuzu ya Bugün bende gideceğim hem evime,hem saglik ocağına iğne ve ilaç yazdırmaya bir gunlugune bile olsa evime gitmek iyi gelecek sanırım

Şişmanlık göbeği gibi ya essek sipası su hamile.t-sortlerinden giymeye kalktım o da olmadı yana doğru genisledim öne doğru diiilll Aa benim de komplikasyon olmazsa sezeryan hangimiz önce dogurursak digerimize klavuzluk eder

Hahahha bir aşı dgil mi sanki herkes yapar onu kendine çekme su olumsuzu ya Bugün bende gideceğim hem evime,hem saglik ocağına iğne ve ilaç yazdırmaya bir gunlugune bile olsa evime gitmek iyi gelecek sanırım
Gece yoklarim seni o zaman ateşin oldumu diye eve geldiğine geleceğine pişman ederim uyumak yok iğne nöbeti var.Cekmiyorum çekmiyorum mis gibi gidip ozguvenli dönüşüm muhteşem olacak akşama doğru pert yemeğimide yapim

Benden pek umutlanma ben bebekle 3 ay ağlarım ben biraz değil baya nazlı narin duygusal ürkek yani doğumdan sonra ya çok bilinçli yada aynı bebek modu hangi lohusalik yüklenecek bilemem

Yok kiz akşam yine yallah kaynaniskoma üç gün kalırım diye geldm kitlendim kaldım geçen defa bişey olmadı mis gibi geçti bu kez de umarım öyle geçer

Yok kiz akşam yine yallah kaynaniskoma üç gün kalırım diye geldm kitlendim kaldım geçen defa bişey olmadı mis gibi geçti bu kez de umarım öyle geçer
Benim yine kol ağrısı olur ondan eminim çünkü kendimi ister istemez kasıyorum. O dediğim olmasın yeter ateş. Hele bu sıcakta of hiç çekilmez. Tek biontech kalıyor sonra onuda 1 ay sonra yaptırırız hayırlısıyla tabi aşı kalırsa
Aşımıda olurum işimide yaparım diyorsun 3 gün dinlen bari.

Benden pek umutlanma ben bebekle 3 ay ağlarım ben biraz değil baya nazlı narin duygusal ürkek yani doğumdan sonra ya çok bilinçli yada aynı bebek modu hangi lohusalik yüklenecek bilemem
İlk cocuklarimiz olacak elbette bilinçsiz anneler olacağız ama belgesellerde izlediğim kadarıyla anneliğin kadına yukledigi tükenmez bir güç var.Bir kere o hayatın boyunca seninle seninle kalacak.Elin bir iki saatligine gönlünü yaptığımiz çocuklarına benzemeyecek ki Sen istesen de beceriksiz ve aglak bir anne olamayacaksin çünkü onu istedin,hayal ettin,bekledin.. onun için en iyisini düşündün Ona hazırlandin O da içeride sana...Bence çok mucizevi şeyler yaşayacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…