2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Geçen defa çok kastım kendimi acıyacak diye ebe hanım kolunu rahat bırak dedi,bıraktım kolonyalı pamuk koy ağrı olursa dedi.Ona gerek bile kalmadı yemek,temizlik yaptım bende korkup geçen defa ama bu kez saldım.Yatalak hasta olacak halim yok sonucta ya iyi düşünüyoruz iyi oluyor Umarım aşılar arası ağrılar bolunmuyordur Biontech Eylül 1 biz yallah aşıya

Yaaa çok tatlısın sen bu güzel yazın bile ağlattı
Dediğin gibi olacak şimdi heyecan telaş korku o zaman onu korumak adına bu moddan çıkarım cikmaliyimki oda ben gibi olmasın çok korumacida iyi değil dengeli bir şekilde hayırlısıyla büyütürüz inşAllah

Son düzenleme:
Şimdi bilinmezin içindeyiz ama o zaman öyle olmayacakkk Akışına bıraktığında herşey daha güzel olacaktır İnşallah harika evlatlar yetiştiririz

Merhametli meleğim benim .
Bence onları iyiki yapmışsın kolunu dinlendirmis oldun işte çünkü akşama doğru oluyor gündüz birşey yok yorunca gündüz akşamına çıkıyor o ağrı biontechtede benim öyle olmuştu
Benimki kolunun üstüne yatma dedi yattım sağa vurim dedi sola vurdurdum elinden gelen herşeyi yaptı kadın ben değerini bilemedim dibine kadar kol ağrısı çektim
Ay neyse darlamiyorum daha aşıyı unutuyoruz çok güzel olacak diyoruz bitti tamam
Benim stres benimkilerin olmaması

Hahahahahaha hemen konu degiisyoruz asi dedikodusu akşama kalsın barii
Lohusa kıyafeti baktın mı

Hahahahahaha hemen konu degiisyoruz asi dedikodusu akşama kalsın barii
Lohusa kıyafeti baktın mı
Tek giyebilecegim renk ve model süslüsü dantellesi bana gelmez

Sen aldinmi

Birde kayinvalidem kadife pijama takimida almış siyah onuda giyerim yeterli olur bence kalorifer olacağı için böyle düşündüm. Birde ben zaten bunuda giymem darlanirim günlük emzirme bluzu giyerim yarım kollu . Görmeye geldiklerindede bebeği salaş rahat elbise tamam işte Birde kesin mevlit yaparsak o zamana bir elbise almam lazım bence olmaz covid artmış bebek ve benim sağlık durumuma bakıp karar vereceğim.

Eklentiler

• Screenshot_20220726-065805_Trendyol.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 76
Son düzenleme:
Henüz almadım ama fisto detaylı bir lohusa takımı var aklımda fotoğraf vs cektirmek için.Pijama takımından çok gecelik öneriyorlar ama bilemiyorum tabi ikisinide alacağım yanıma hangisi beni mutlu ederse artık Birii geldiğine ben asla pijama ya da sabahlikla karsilayamam herhalde ya bana garip geliyor Mevlüt işi garip iş ya onca mikropla çocuğu ic içe getirmek bebeklere haksızlık sanki.Nisan gibi belkiiiiii ama onun öncesinde ben düşünmüyorum sanırım ya korkuyorum çok

Bizim kesin olur kaçarı yok .Tartisipta zaten stresli biriyim bir stres daha yüklemeyeceğim ama beni değilde umarım bebeği düşünüp karar verirler mücadele gücüm bunda yok ilk evlendik bir mevlut oldu sana abartısız evde 100 kişi vardı faso yorgunluk sinir stres.
Bunda böyle kalabalık olursa susmam ama .Tek hastalığı sevme nedenim gelemiyorlardi Tek olumlu yönü.

İnşallah vakaa sayıları az olur da herşey gönlümüzce olur sen deyince şeyi farkettim bizden çok çevremizin var bebiklerimiz ile hayali lohusa sendromu vs diyorlar ama valla densizlik bu yaptıkları

İnşallah vakaa sayıları az olur da herşey gönlümüzce olur sen deyince şeyi farkettim bizden çok çevremizin var bebiklerimiz ile hayali lohusa sendromu vs diyorlar ama valla densizlik bu yaptıkları
Asıl bizim karar vermemiz gerek.Babalarida bu konuda sağlıklı bulmuyorum biz eve misafir istemeyen gibi gözüküyoruz aslında bu benim hiç umrumda değil çünkü kimse benim çevremde lohusa şerbeti Mevlüt yapmadı ama bizimkiler meraklı gelsinler görsünlere. Biz hediyemizi takimizi alıp kendimiz gittik oda bebek 5-6 aylık olmuştu zaten
Takısı hediyesi olan gelip takar verir gorur şerbetini içer gider zaten
Duamız okunacaksada aileler gelir olur biter işte ben bunu bunlara anlatamıyorum:)

Hayırlısıyla inşAllah doğumdan sonra bizimde ağrımız sızımız fazla olmaz .Bence lohusa sendromunu bu içtiğimiz multivitaminler varya onun emzirme olan dönemini verirlerse öyle birşey olmaz sinirlilik felan omega 3 eksikliginden oluyormuş. Bazıları dibine kadar yaşıyor eşlerdede görülebiliyormus onlardada ya evi terketme yada eve kimseyi almama oluyormuş. E hadi bizim hormon diyelim birde bebeğe alışma süreci. Bu adamlar ne depresyonuna giriyor benimki minik bebekleri alamaz tamam onda korkuyor bir yeri incinir diye çekiniyor. Bebek gaz çıkarma gezdirme odasının temizliği hep ona ait iş bölünmesi yaptım şimdiden sorumluluk 2 kişilik cinsel eğitimde baba alt değiştirme yok .Onu tam okuyamadım kızda öyleydi sanırım.

Aa şaşırdım ben de ilk dozu 2019 da olmuştum, temmuzun başında da ikinci dozu oldum, üçüncü doz için ocakta çağırdı beni. 6 ay sonra yani. Neden böyle peş peşe çağırmış ki anlamadım

Anlamamalari ne kötü ya umarim anlayabilirsin çocuk doğana kadar babası ne karışıyorsa mevlutune falan valla hayırlısı ya dualarla büyüsün tüm çocuklar su hsstalikta mevlüt şart değil bence de.

Linki varsa atar mısın canım ben göremedim. Mantıklıymış senin dediğin de

Anladım umarım biran önce sonlanır ve alışır oğlunuz. Ben de yavaştan tuvaleti gösteriyorum kitap okuyorum şarkı da dinletmeye başlayayım o zaman. Ben de yavaştan denemeye başlayayım umarım bir an önce sonuçlanır

Umarım bir daha başınıza gelmez antikorunuz bol olsun tatlım hayırlısıyla bizde bu 3 ayı hasta olmadan atlatırız inşAllah
sağol canımmm, inşallah hiç kimsenin başına gelmez hepiniz için dua ediyorum. hamileyken en çok bebeğin için endişe ediyorsun çünkü

teşekkür ederim canım, dikkat edin kendinize aşırı çoğaldı vaka sayıları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…