Kuzu Buda nemli bırakıyormu .Kokusu nasıl. Bence yağla güzel kombine olur.Bunla temizlik hissi hem ekstra nemden zarar gelmez üstüne mis gibi duş yağı tamamlayıcı olarakta kremi eşittir bebeksi ciltBunu kullanıyorum ben yıllardır, diğer duş jelleri gibi kaşıntı yapmıyor, köpüğü çok bol, ben de yağını merak ediyorum da bundan vazgeçemiyorum.
Bakarım canim buna da.Kuzum birde jelide var oda nemli birakiyormus hemde köpürüyormus temizlik hissi daha hoş olur gibi.
Birde tetanoz aşısı olurken sen çektiği sisede tetanoz yazısını gördünmü
Ben biraz tedirginim bende yarın olacaktım benim ebeyle doktor 2 hafta yokBakarım canim buna da.
He görmedim ama kadın bilinçli bir ebe sonucta bir dahakini yarın vurulcam özellikle bakarım bir sorun mu var tetenoz ile alakalı ne oldu niye sordun
21 temmuzda vurulmamm gerekiyordu ama başka işler araya karisinca olmadı.Bende birine başka bir iğne mi yapildi diye korktum sen öyle soruncaBen biraz tedirginim bende yarın olacaktım benim ebeyle doktor 2 hafta yokbiliyorsun bu konularda çok şanslıyım enteresan olan herşey beni buluyor birinide haftasında olsam ne olur sanki şimdi başka ebe vuracak ya şişeye bakıp içimi rahatlatirim diye düşünüyorum minicik birseyde görememde
Yok kuzu itinamı ben zannediyorumki aşı yok beni ondan 2-3 hafta sonra gel diyor dedim insan der yıllık izne çıkıyoruz 2.dozunu başka ebe vurabilir der yani bunu demek bu kadar zormu ben hep dusundum neden beni 40-50 gün sonraya atıyorlar diye21 temmuzda vurulmamm gerekiyordu ama başka işler araya karisinca olmadı.Bende birine başka bir iğne mi yapildi diye korktum sen öyle soruncaÖdümü patlattin sen gebesin artık mecburen itina ile davranacaklardir sana endişen olmsin beybi
Digerlerinin üzerindeki İş yükünü azaltmak için zaarYok kuzu itinamı ben zannediyorumki aşı yok beni ondan 2-3 hafta sonra gel diyor dedim insan der yıllık izne çıkıyoruz 2.dozunu başka ebe vurabilir der yani bunu demek bu kadar zormu ben hep dusundum neden beni 40-50 gün sonraya atıyorlar diye
Yüklemediler oda aksiyonluydu tokluk şekerine baktılar bende sonuç cikmis diyip sevinip attım doktora yok bu değil demesinmiDigerlerinin üzerindeki İş yükünü azaltmak için zaarbu arada şeker testin ne alemde takip edemedm kaynaniskom ile uğraşırken
Ben doktor çizelgesinde yazana bakarımDigerlerinin üzerindeki İş yükünü azaltmak için zaarbu arada şeker testin ne alemde takip edemedm kaynaniskom ile uğraşırken
Aman bişey çıkmasın da kuzu ne yapcan.Daha evvel zaten şekerin olsa çıkardı doktor bebeğe bağlı çıkabilecek bir şeker olup olmadigini kontrol ettigi için bizi çok umursamiyorlar.Dogunca çocuklar bizi postaladiklarina bakacaklar yerimizi dolduracak onlarca hastaalari var ,Yüklemediler oda aksiyonluydu tokluk şekerine baktılar bende sonuç cikmis diyip sevinip attım doktora yok bu değil demesinmineyse 1 saat sonra baktım çıkmış tekrar attım onda bile sevinemedim iyi çıktığına aslında iyi değil düşük çıkmış yüksek çıkması daha mühim olduğu için benim sekerim düşse bayilsam umurunda değil yani tek bebek odakli bizim doktor sanki doğunca kendi bakacak :)
Benim de o gün ve o saattecanım öncelikle annene geçmiş olsun. muayenenin güzel geçmesine çok sevindim maşallah. şeker yüklemesi randevumuz aynı gün aynı saatmiş. gece 12'den sonra bir şey yemeyeceğiz değil mi?
Aman bişey çıkmasın da kuzu ne yapcan.Daha evvel zaten şekerin olsa çıkardı doktor bebeğe bağlı çıkabilecek bir şeker olup olmadigini kontrol ettigi için bizi çok umursamiyorlar.Dogunca çocuklar bizi postaladiklarina bakacaklar yerimizi dolduracak onlarca hastaalari var ,
Kuzum e nabizda yazıyor içerik aşı kısmındaKızlar tetanoz aşısı olurken hiç şişesine baktınızmı üzerinde yazıyormu tetanoz difteri diye.
2.dozda aynıdır sanırımKuzum e nabizda yazıyor içerik aşı kısmında
Aaaa gecmis olsun canım benim valla bu hamileliğin bu k adar zor olduğunu bilsek dogururmuyduk bilmemmşeker düşmesi nasıl anlatsam dünyan dönüyor dönerken kendini yatağa zor atiyorsun o sırada ya kapiya çarpma oluyor bacak kol yada baş çarpması 4 defa yaşadım çareyi 3 saate bir azar azar yemekte buldum dipçik gibiyim
Azmimizin sonu mutlulukla sonuçlanır hayırlısıyla inşAllahAaaa gecmis olsun canım benim valla bu hamileliğin bu k adar zor olduğunu bilsek dogururmuyduk bilmemm
Çok ucuzmuş iyi midir acaba ? Sayfa 2018 de açılmış hiç isim değiştirmemiş. Bu iyi bişey. Marka diye de gidip dünya para vermek istemem ama alırız bu seferde kötü çıkarsa endişesi oluyor.burası yorumlar genel anlamada iyi ama bakalım
Osteocare verdi doktorum. Haftada bikaç gün kullanıyorum sadece, her gün kullanma dedi. Yalnız benim yaş faktörü de var, 40 a merdiven dayadığım için bazı takviyeleri fazla veriyor olabilir.Hanımlar kalsiyum olarak ne kullanıyorsunuz. Peynir yemediğim için kalsiyum yazmasını istedim doktorumdan gerek yok dedi ama içim rahat değil.
Göğüs ucu kremi almadım, ünlü bir krem var ama o içindeki kreöin koyun yağından elde edildiğini falan duydum. Tereddütlerim var. Hala düşünme aşamasındayım. Ama gümüş kapak ve göğüs pedi aldım. Silikon kapak da alabilirim. Depend aldım 1 paket yeter herhalde, 2 veya 3 gün kullanılıyormuş sonra pede geçiliyor dendi. Belki bir paket daha alırım gerekirse. Ama al dursun mutlaka.Günaydın anneler ve bebişleri. 2 gündür çok haraketliyiz biz hatta dün müzik dinlettim çok güzel tepki veriyorr ya
Hala alışverişteyim gögüs ucu kremi ne aldınjz kızlar? Gümüş kapak, silikon mutlaka gerekli mi? Bi de bu depend peder 40 ne zamana kadar kullanacağım sonra normsl ped e geçilecek mi?
Bakayım canım o markayada, kaymıyor değil mi bağlayınca?Bana arkadaşımdan hediye geldi markası neko. Geçen bebişimin oyuncağı ile deneme yaptım kolay bağlayabildim. İlk dönem rahat kullanılır gibi zaten kışa denk geleceği için bunaltmaz bizi de :)
Çok geçmiş olsun. Bugünlerde her gün en az bir pozitif haberi almaya başladımselam kızlar uzun süre oldu buralara gelemedim. covid geçirdim bayram sonrası
Kuzu Buda nemli bırakıyormu .Kokusu nasıl. Bence yağla güzel kombine olur.Bunla temizlik hissi hem ekstra nemden zarar gelmez üstüne mis gibi duş yağı tamamlayıcı olarakta kremi eşittir bebeksi cilt
Çokmu kuru cildin kuzum benim karma yağlı tabi vücut 1 tık daha kuru çünkü jelinde yorumlari okudum nemlendirmesini yeterli bulanda var köpürdüğü için temizlik hissiyatını verdiği için alanda .Bence piyasadaki parfümlü kurutan jetleri göre bir tık iyidir diye düşünüyorum yağ ama yeterli gibi sadece köpürmüyor. Çok kuruysa cildin tek başına yeterli gelmezNemli bırakmıyor canımcım, ama şimdi sen söyleyin e ikisi sanki çok iyi olur gibime geldi bak şimdi. O vakit duş yağı da alınır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?