2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
bence hurma için çok erken

Aşı bitmiş teyzesi yürüyüş yapıp gelmiş olduk en temizinden bana kurşun dökün

Aşı bitmiş teyzesi yürüyüş yapıp gelmiş olduk en temizinden bana kurşun dökün
Oh oh oh maşallah benim bebeğime bana açım diye yapmadı asi ya git bişey ye gel dedi şuan bir yerde oturdum atistiriyorm çocuğun kalp atışını dinlemek için cihazı tutuyor çocuk kaçıyor yarıldım gülmekten bir miktar tırstım şuan. Nasıl var mı sejde ağrı sızı

Kuzum sen kurşunu filan boşver çağırma olumsuzluk kendine. Evrene güzel mesajlar ver. Bi yürüyüş yapman gerekiyormuş demek ki
Kuzum ana kucağı ne oldu bişey çıktı mı ondan arkadaş iki kere isyan etmiş 200+50 indirim kuponu tanımlamış hepsiburada

Kızlar merhaba günaydın.. karnınıza kramp giriyo mu hiç.. şiddetli değil ama iğne batması gibi kısa süreli bi süre sonra geçiyor... 1 dk sürüyor 2 saat sonra bi daha 5 saat sonra bi daha

Ya ben yeni farkettim de sizin o bahsettiginiz yagi ben nerdeyse 1yildir kullaniyomusum eczaneye sedeflerim icin bisey onermesini istedim bunu vermisti.hani su ag gibi orulu lifler var ya ismini.bilemedim onlarla yikanirken baya kopuruyo yoksa kopurmuyo

Kızlar merhaba günaydın.. karnınıza kramp giriyo mu hiç.. şiddetli değil ama iğne batması gibi kısa süreli bi süre sonra geçiyor... 1 dk sürüyor 2 saat sonra bi daha 5 saat sonra bi daha
Benim surekli oluyor kisa süreli ama korkutucu dondurucu etkisi var
Normal sanirim

Ilk.gunler biraz yorucu oluyo tabi ama cisini yapinca ustu uslaniyo ya o.zmn bi aydinlanma yasiyolar ilk gun sasirip bakiyodu niye islandim diye sonra tuvalet hissi gelince soylemesi gerektigini anladi. Lazimligini birlikte ve en sevdigini secmek seklinde almak gerekiyo. Doguma kdr boyle giderse sonrasinda kucuk tuvaletinde yaninda olmana gerek kalmaz.onu hallediyolar. Buyuk icin destek gerekiyo sadece

Kuzum ah kuzum aşı bitmiş bitmiş
Şansım bugünde boldu maşAllah

Yuruduk geldik işte teyzesi ben birde kahvaltımıda yapmıştım 1 saat öncesine hazırlıklıydım

Eki Görüntüle 3102483 Eki Görüntüle 3102484
Kızlar merhaba, bunların ikisi farklı şeyler mi? Hangisini almalıyım? Tavsiye eder misiniz?
Alttaki serum fizyolojik bunu bikac damla sikiyosun burnu akiyo. Digerinde icindekini cekerek aliyosun ama ben hic kullanmadim. Bazen tahris etme ihtimali oluyo demislerdi cekindim acikcasi. Bu arada o serum.fizyolojik boyle kucuk kucuk paketli olunca pahali oluyo onun yerine serum seklinde alip siringayla cekiyo cogu kisi

O zaman duş yağı ondan daha iyi sense dene köpürmek temizlenmek değil zaten yağ sana daha iyi gelecek

Bende de çıkmadı. 250 TL kupon tanımladılar. Napsam bilemedim
Razı gel kullan 750 TL iken 500 TL ye denk getirerek yine ucuza mal edebilirsin canım çok bekletme derim her türlü sen kardasin ama bu kez kendi saticisindan al

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…