- 13 Haziran 2022
- 161
- 167
- 33
bence hurma için çok erkenKızlar size 2 soru
1 hurma yemeğe başladınız mı
2 ben 2 yıl kadar önce 1 doz tetanoz oldum bide geçen ay oldum. Sağlık ocağı yine çağııryor. 3. Doz doğumdan önce değil miydi yoksa şimdi yapılıp doğuma kadar ancak mı etkisi sürer yoksa 4. Doz da mı yapıalcak ? 3 doz değil miydi toplam karıştırdım galiba ben
Aşı bitmiş teyzesi yürüyüş yapıp gelmiş oldukAnlamamalari ne kötü ya umarim anlayabilirsin çocuk doğana kadarbabası ne karışıyorsa mevlutune falan valla hayırlısı ya dualarla büyüsün tüm çocuklar su hsstalikta mevlüt şart değil bence de.
Kuzum sen kurşunu filan boşver çağırma olumsuzluk kendine. Evrene güzel mesajlar ver. Bi yürüyüş yapman gerekiyormuş demek kiAşı bitmiş teyzesi yürüyüş yapıp gelmiş olduken temizinden bana kurşun dökün
İlk defada terlemedim cidden var bundada bir hayır çok acele etmemek lazımKuzum sen kurşunu filan boşver çağırma olumsuzluk kendine. Evrene güzel mesajlar ver. Bi yürüyüş yapman gerekiyormuş demek ki
Aynen öyle güzel düşünelim güzel olsunİlk defada terlemedim cidden var bundada bir hayır çok acele etmemek lazım
Oh oh oh maşallah benim bebeğimeAşı bitmiş teyzesi yürüyüş yapıp gelmiş olduken temizinden bana kurşun dökün
Kuzum ana kucağı ne oldu bişey çıktı mı ondan arkadaş iki kere isyan etmiş 200+50 indirim kuponu tanımlamış hepsiburadaKuzum sen kurşunu filan boşver çağırma olumsuzluk kendine. Evrene güzel mesajlar ver. Bi yürüyüş yapman gerekiyormuş demek ki
Ikinci gebelik oldugundan tek doz yapiliyo cnm.digerleri 6yil onceydi hatirlamiyorum vallaKuzu ilkinidemi sağa yaptırmıştın
Bende de çıkmadı. 250 TL kupon tanımladılar. Napsam bilemedimKuzum ana kucağı ne oldu bişey çıktı mı ondan arkadaş iki kere isyan etmiş 200+50 indirim kuponu tanımlamış hepsiburada
Ya ben yeni farkettim de sizin o bahsettiginiz yagi ben nerdeyse 1yildir kullaniyomusumÇokmu kuru cildin kuzum benim karma yağlı tabi vücut 1 tık daha kuru çünkü jelinde yorumlari okudum nemlendirmesini yeterli bulanda var köpürdüğü için temizlik hissiyatını verdiği için alanda .Bence piyasadaki parfümlü kurutan jetleri göre bir tık iyidir diye düşünüyorum yağ ama yeterli gibi sadece köpürmüyor. Çok kuruysa cildin tek başına yeterli gelmez
Yazarim canimArada yaz kuzum habersiz bırakma
Benim surekli oluyor kisa süreli ama korkutucu dondurucu etkisi varKızlar merhaba günaydın.. karnınıza kramp giriyo mu hiç.. şiddetli değil ama iğne batması gibi kısa süreli bi süre sonra geçiyor... 1 dk sürüyor 2 saat sonra bi daha 5 saat sonra bi daha
Ilk.gunler biraz yorucu oluyo tabi ama cisini yapinca ustu uslaniyo ya o.zmn bi aydinlanma yasiyolarAy görünce sana yazayım dedim benimki de 26 buçuk aylık ve ben tuvalet eğitimi konusunda çok kararsızım. Oğlum hazır değil gibi yani hiç bir belirti almıyorum ondan ama eşim de dahil herkes öğrenirse rahat edersin iki bezli çocuk çok zor olur diyor ama bilmiyorum tuvalete de yalnız gitmeyecek sonuçta ben olacağım hep yanında bu yüzden bebekle ilgilenirken tuvalete gitmek isterse ne yapacağım falan diyorum bez kolayıma geliyor ama emin de değilim. Siz oğlunuzdan sinyal aldığınız için mi başlıyorsunuz?
Kuzum ah kuzum aşı bitmiş bitmişOh oh oh maşallah benim bebeğimebana açım diye yapmadı asi ya git bişey ye gel dedi şuan bir yerde oturdum atistiriyorm çocuğun kalp atışını dinlemek için cihazı tutuyor çocuk kaçıyor yarıldım gülmekten bir miktar tırstım şuan. Nasıl var mı sejde ağrı sızı
Alttaki serum fizyolojik bunu bikac damla sikiyosun burnu akiyo. Digerinde icindekini cekerek aliyosun ama ben hic kullanmadim. Bazen tahris etme ihtimali oluyo demislerdi cekindim acikcasi. Bu arada o serum.fizyolojik boyle kucuk kucuk paketli olunca pahali oluyo onun yerine serum seklinde alip siringayla cekiyo cogu kisiEki Görüntüle 3102483 Eki Görüntüle 3102484
Kızlar merhaba, bunların ikisi farklı şeyler mi? Hangisini almalıyım? Tavsiye eder misiniz?
O zaman duş yağı ondan daha iyi sense dene köpürmek temizlenmek değil zaten yağ sana daha iyi gelecekYa ben yeni farkettim de sizin o bahsettiginiz yagi ben nerdeyse 1yildir kullaniyomusumeczaneye sedeflerim icin bisey onermesini istedim bunu vermisti.hani su ag gibi orulu lifler var ya ismini.bilemedim onlarla yikanirken baya kopuruyo yoksa kopurmuyo
Razı gel kullan 750 TL iken 500 TL ye denk getirerek yine ucuza mal edebilirsin canım çok bekletme derim her türlü sen kardasin ama bu kez kendi saticisindan alBende de çıkmadı. 250 TL kupon tanımladılar. Napsam bilemedim
herşey çok yeni olduğu için insanın kafası karışıyor:/ en ufak bişeyden endişeleniyorum.. sağlıkla gelselerde zamanında valla aklım fikrim ordaBenim surekli oluyor kisa süreli ama korkutucu dondurucu etkisi var
Normal sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?