100 tl ötekileri de baktım hepsi aynı tarz ne kadar kötü olsbilir kiÇok ucuzmuş iyi midir acaba ? Sayfa 2018 de açılmış hiç isim değiştirmemiş. Bu iyi bişey. Marka diye de gidip dünya para vermek istemem ama alırız bu seferde kötü çıkarsa endişesi oluyor.
Osteocare verdi doktorum. Haftada bikaç gün kullanıyorum sadece, her gün kullanma dedi. Yalnız benim yaş faktörü de var, 40 a merdiven dayadığım için bazı takviyeleri fazla veriyor olabilir.
Göğüs ucu kremi almadım, ünlü bir krem var ama o içindeki kreöin koyun yağından elde edildiğini falan duydum. Tereddütlerim var. Hala düşünme aşamasındayım. Ama gümüş kapak ve göğüs pedi aldım. Silikon kapak da alabilirim. Depend aldım 1 paket yeter herhalde, 2 veya 3 gün kullanılıyormuş sonra pede geçiliyor dendi. Belki bir paket daha alırım gerekirse. Ama al dursun mutlaka.
Bakayım canım o markayada, kaymıyor değil mi bağlayınca?
Çok geçmiş olsun. Bugünlerde her gün en az bir pozitif haberi almaya başladım
Benimkini hemşire gösterdi canım. Üzerinde tam tetenoz değil de teteli bir şey yazıyorduKızlar tetanoz aşısı olurken hiç şişesine baktınızmı üzerinde yazıyormu tetanoz difteri diye.
Inşallah hepimizin gebeliği problemsiz ilerler. Yarin kontrole gidecegim yazarim. 2 yasinda oglum var hareketli ve bez birakma donemindeyiz pek yazamiyorum bazi konulari okuyabiliyorum cogu kez cevaplayamiyorumSelam canım plesentası aşağıda olan birkaç kişi var ben dahil ama yanlış hatırlamıyorsam henüz yukarı çıkan yok. İlk haber senden gelir umarım :)
Evet kuzum tam bir ay doldu ama haftaya gun verdiler bana seker yüklemesi ile bir yapacaklar çifte eziyet2.dozda aynıdır sanırım
2.yi oldunmu tatlım
Aramızda birgün var seninde günün gelmiş kuzu 2. İçin
Doğru yani haklısın bakayım bende sağol canım100 tl ötekileri de baktım hepsi aynı tarz ne kadar kötü olsbilir ki
Yok canım oyuncakla denedim kaymadi bir dee bebisle denerim insallahBakayım canım o markayada, kaymıyor değil mi bağlayınca?
Ay görünce sana yazayım dedim benimki de 26 buçuk aylık ve ben tuvalet eğitimi konusunda çok kararsızım. Oğlum hazır değil gibi yani hiç bir belirti almıyorum ondan ama eşim de dahil herkes öğrenirse rahat edersin iki bezli çocuk çok zor olur diyor ama bilmiyorum tuvalete de yalnız gitmeyecek sonuçta ben olacağım hep yanında bu yüzden bebekle ilgilenirken tuvalete gitmek isterse ne yapacağım falan diyorum bez kolayıma geliyor ama emin de değilim. Siz oğlunuzdan sinyal aldığınız için mi başlıyorsunuz?Inşallah hepimizin gebeliği problemsiz ilerler. Yarin kontrole gidecegim yazarim. 2 yasinda oglum var hareketli ve bez birakma donemindeyiz pek yazamiyorum bazi konulari okuyabiliyorum cogu kez cevaplayamiyorum
Ben onu aldım bide kola takılan yastığı varmış o da vardı yanında e bebekten ikisini de aldım çünkü çoğu kişi çok iyi demiş. Emzirirken hem bebeği destekliyor hem anneyi. Bence kullanışlı. Ben ikili takımı galiba 99 liraya almıştım. Almadıysan bi bak derimBen ilkinde almamıştım ama pişman oldum bel falan kalmadı. İlk zamanlar uzanarak da emzirilmiyor mağlum şimdi alacağım böyle çok amaçlı bir şey gördüm ve beğendim onu alacağım
Kan uyuşmazlığına evlenmeden öncede bakılıyor hamileliği öğrenince de bakılıyor. Zaten anne negatif baba pozitifse hemen söylüyorlar. Senin eşinle senin kan grubun ne canımBunu hamileligin ilk haftasinda sormuslardi bana.Oyle olmuyo mu ki?
Hem duş jelini hem yağını mı aldın canım? Bi ben alamadım herhalde bayram diye erken çektik maaşları kredi kartları tükenmek üzereKuzum birde jelide var oda nemli birakiyormus hemde köpürüyormus temizlik hissi daha hoş olur gibi.
Birde tetanoz aşısı olurken sen çektiği sisede tetanoz yazısını gördünmü
Bende çok bilmiyorum ama serum fizyolojik olanı sıkıp burun aspiratörü ile çekeceğiz galiba. Aspiratörü aldım ama böyle hortumlu bişey değildi bu daha mı iyi ki ? Bide serum fizyolojiğin son kullanma tarihi önemli canım ona bak derimEki Görüntüle 3102483 Eki Görüntüle 3102484
Kızlar merhaba, bunların ikisi farklı şeyler mi? Hangisini almalıyım? Tavsiye eder misiniz?
Son 5 yılda aşısı olmayanlara 2 doz yapıyorlar canim sağlık ocağı bana öyle bilgi vermişti benim asim olmadığından iki doz olacağım mesela, 3 doz ilk defa duyuyorum sana doktorun mu söyledi bunu normalde 2 yıl önce asin olduğu için tek doz da yeterli olur gibi sana ama 3 doz ilk defa duyuyorum sen doktoruna tekrar bi sor benceKızlar size 2 soru
1 hurma yemeğe başladınız mı
2 ben 2 yıl kadar önce 1 doz tetanoz oldum bide geçen ay oldum. Sağlık ocağı yine çağııryor. 3. Doz doğumdan önce değil miydi yoksa şimdi yapılıp doğuma kadar ancak mı etkisi sürer yoksa 4. Doz da mı yapıalcak ? 3 doz değil miydi toplam karıştırdım galiba ben
İlk soru hurma yemek 8. Ayı biraz geçtikten sonra baslamak öneriliyor hurma çok çabuk etki ediyor.Kızlar size 2 soru
1 hurma yemeğe başladınız mı
2 ben 2 yıl kadar önce 1 doz tetanoz oldum bide geçen ay oldum. Sağlık ocağı yine çağııryor. 3. Doz doğumdan önce değil miydi yoksa şimdi yapılıp doğuma kadar ancak mı etkisi sürer yoksa 4. Doz da mı yapıalcak ? 3 doz değil miydi toplam karıştırdım galiba ben
Merhaba tam olarak ayni aydalar. Açıkçası hem ayi uygun hem yaz mevsimi hem de bizim dr onerisi ile başlama karari aldik. Genelde tuvaletini yapar rahatsiz olmazdı oglum. 2 hafta oldu daha hiç wc kaka yapamadik ama çişte sıkıntı yok. Bezi cikarttigimiz 3.gunu alışmaya basladi bez aramıyor ama kaçaklar çok oluyor. 3.4aydır lazimlik klozet aparatı iste gule gule kakalar kitabı çişimiz kakamiz tuvalete şarkısı sempatik hale getirmeye çalıştık. Bizde ev giderken aa çişim geldi vs dedik birsure wC kullanirken gosterdik gibi.. ama çok zormuş bu süreç kolaylik dilerim. Çocuk kadar ebebeveden hazir olmali. Bence ufaktan denemeye başlayın. Dr. Kardeş gelince gerileme yaşayabilir dedi. Sabah kalkip duşa sokarak başladık cisini yapınca aa bak yaptin bravo vs dedik. Bizim bu şekilde:) daha zamana ihtiyacimiz var yinedeAy görünce sana yazayım dedim benimki de 26 buçuk aylık ve ben tuvalet eğitimi konusunda çok kararsızım. Oğlum hazır değil gibi yani hiç bir belirti almıyorum ondan ama eşim de dahil herkes öğrenirse rahat edersin iki bezli çocuk çok zor olur diyor ama bilmiyorum tuvalete de yalnız gitmeyecek sonuçta ben olacağım hep yanında bu yüzden bebekle ilgilenirken tuvalete gitmek isterse ne yapacağım falan diyorum bez kolayıma geliyor ama emin de değilim. Siz oğlunuzdan sinyal aldığınız için mi başlıyorsunuz?
Çokmu kuru cildin kuzum benim karma yağlı tabi vücut 1 tık daha kuru çünkü jelinde yorumlari okudum nemlendirmesini yeterli bulanda var köpürdüğü için temizlik hissiyatını verdiği için alanda .Bence piyasadaki parfümlü kurutan jetleri göre bir tık iyidir diye düşünüyorum yağ ama yeterli gibi sadece köpürmüyor. Çok kuruysa cildin tek başına yeterli gelmez
Haklısın canım benim de kafamı karıştırdılar bak evet 2 doz yeterli, gitmeyeceğim diye aklımda kalmış ama arayıp sorunca yine gelmen gerekiyor bir Doz daha olman lazım diyor sağlık ocağı. Bende anlamadım.Son 5 yılda aşısı olmayanlara 2 doz yapıyorlar canim sağlık ocağı bana öyle bilgi vermişti benim asim olmadığından iki doz olacağım mesela, 3 doz ilk defa duyuyorum sana doktorun mu söyledi bunu normalde 2 yıl önce asin olduğu için tek doz da yeterli olur gibi sana ama 3 doz ilk defa duyuyorum sen doktoruna tekrar bi sor bence
Sağol canım bi tanıdığım şimdiden günde 1 tane yemeye başla dedi de o yğzden sordum. Bende son zamanlara doğru başalnıyor biliyorum ama yanlış biliyor olabilirim de.İlk soru hurma yemek 8. Ayı biraz geçtikten sonra baslamak öneriliyor hurma çok çabuk etki ediyor.
2. Sorun tetenoz aşısı 5 yıl içinde bir kez olunduysa 1 doz hatırlatma dozu kafi denmiş grupta bir kaç kişiye seni cagirmalari istisna olmuş daha evvel 3 asi duymamistim
Bende bakacagimBenimkini hemşire gösterdi canım. Üzerinde tam tetenoz değil de teteli bir şey yazıyordu
Benim karnım ilk 5 ay yok gibiydi şimdi ödem gibi başlamam gerek kaşınmada başlıyor gibi demekki 6.aydan sonra sismeye başlıyor karınGebelikten sonra daha da kuru oldu, ama mustela’nın bebe yağını sürüyorum ben duştan sonra, o çok iyi geldi.
Kıyamam ya bir gün arayla yapaydilarEvet kuzum tam bir ay doldu ama haftaya gun verdiler bana seker yüklemesi ile bir yapacaklar çifte eziyet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?