Kız tetenoz aşısı nasıl biter bana bir de heleKuzum ah kuzum aşı bitmiş bitmiş
Şansım bugünde boldu maşAllah
Yuruduk geldik işte teyzesi ben birde kahvaltımıda yapmıştım1 saat öncesine hazırlıklıydım
Kutuyu bile gösterdi enjeksiyon odasından biri daha geldi baktı cidden yokKız tetenoz aşısı nasıl biter bana bir de heleyeminle olumsuzu çağıra çağıra sofrana oturuyorsun ha
Tatile gitmeden kendime cok guzel bi ayakkabi aldim. Kagit iple canta ordum onla.uyumlu takarim dedim. Sonuc 1kere giyemeden odem yapti vucut sisti ayaklarim. Simdi karsilikli bakisiyoruzGünaydınnnnn kızlar
Ayakkabı , pantolon giymeyi özledimm
Kullaniyorum zaten sise yaridan asagi indi. Sacina bile kullanabilirsin demisti eczaci ama onu sevmedim cok sertleşti. Ben sedeflerim icin pek bi faydasini goremedim ama ya sen memnun kalirsin insallahO zaman duş yağı ondan daha iyi sense dene köpürmek temizlenmek değil zaten yağ sana daha iyi gelecek
Ahahhaha şaka gibi ne zaman gelirmiş bı arada ben oldum ağrı sızı acı yok şimdi eve geldim akşama doğru bişey olursa haber ederim tetenoz 2. Doz da bitmiştir.bugun ekstra hemegrama bakıldı uzun süredir vermiyordum kanKutuyu bile gösterdi enjeksiyon odasından biri daha geldi baktı cidden yokgözümle görmesem inanmamda kutuyuda attılar çöpe olumsuz birşey yapmak istiyorsaniz beni anmaniz yeterli
Benim aksama dogru basladi agri hala devam ediyo ama cok az. Biontech daha cok.agrimistiAhahhaha şaka gibi ne zaman gelirmiş bı arada ben oldum ağrı sızı acı yok şimdi eve geldim akşama doğru bişey olursa haber ederim tetenoz 2. Doz da bitmiştir.bugun ekstra hemegrama bakıldı uzun süredir vermiyordum kan
inşallah ayak numaramız büyümez ayakabılar çok pahalanmısTatile gitmeden kendime cok guzel bi ayakkabi aldim. Kagit iple canta ordum onla.uyumlu takarim dedim. Sonuc 1kere giyemeden odem yapti vucut sisti ayaklarim. Simdi karsilikli bakisiyoruz
Geçmiş olsun canım bu kez temizlik,yemek vs hiç bişey yapmadan gittim geçen defs bişey olmadı diye akşam üstü basliyorsa hemen işimi bari bitireyimBenim aksama dogru basladi agri hala devam ediyo ama cok az. Biontech daha cok.agrimisti
Kaç gündür ayaklarımı seyrediyorum ya büyürse diye ödüm kopuyor ,inşallah ayak numaramız büyümez ayakabılar çok pahalanmıs
Ben duş yağından memnunum kuzu nemli bırakıyor bir çok ürün denedim hepsi kuruttuKullaniyorum zaten sise yaridan asagi indi. Sacina bile kullanabilirsin demisti eczaci ama onu sevmedim cok sertleşti. Ben sedeflerim icin pek bi faydasini goremedim ama ya sen memnun kalirsin insallah
Yemeğini yapGeçmiş olsun canım bu kez temizlik,yemek vs hiç bişey yapmadan gittim geçen defs bişey olmadı diye akşam üstü basliyorsa hemen işimi bari bitireyim
Ağrımaz kuzum senin 1.cidede hissetmedin hayırlısıyla bundada olmazAhahhaha şaka gibi ne zaman gelirmiş bı arada ben oldum ağrı sızı acı yok şimdi eve geldim akşama doğru bişey olursa haber ederim tetenoz 2. Doz da bitmiştir.bugun ekstra hemegrama bakıldı uzun süredir vermiyordum kan
Hay ağzın bal yesinAğrımaz kuzum senin 1.cidede hissetmedin hayırlısıyla bundada olmaz
Yavrum tetanozu geciktircem sanırım covid testim hala pozitif dun test vermiştim yine 3. Haftamda hala pozitif yani ne yapacagimi bilemedim başına boyle bi şey gelen var mi şoktayım dün geceden beriKıyamam ya bir gün arayla yapaydilar
Hem onun ağrısı hem açlıktan halsizlik rica etsen bir gün arayla olsa
Yok canım benim hafif ağrı oldu akşam o kadar
ben hala tartılmadım ama 6 kilo olmuştur hiç kusma mide bulantısı da yaşamadımMerhaba kızlar, bu zamana kadar kaç kilo aldınız ? Özellikle mide bulantısı yaşamayanlar6.ayda toplam 6 kilo gerçeğiyle yüzleştim de tatil dönüşü
Mutlulukla yerleşsin huzur eksik olmasın odasındanHay ağzın bal yesinBugün kizcemin odasina aldıklarımi yerleştircem ya alış veriş yapmak coqsel be
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?