2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kuzum ah kuzum aşı bitmiş bitmiş
Şansım bugünde boldu maşAllah

Yuruduk geldik işte teyzesi ben birde kahvaltımıda yapmıştım 1 saat öncesine hazırlıklıydım
Kız tetenoz aşısı nasıl biter bana bir de hele yeminle olumsuzu çağıra çağıra sofrana oturuyorsun ha

Kız tetenoz aşısı nasıl biter bana bir de hele yeminle olumsuzu çağıra çağıra sofrana oturuyorsun ha
Kutuyu bile gösterdi enjeksiyon odasından biri daha geldi baktı cidden yok gözümle görmesem inanmamda kutuyuda attılar çöpe olumsuz birşey yapmak istiyorsaniz beni anmaniz yeterli

Günaydınnnnn kızlar

Ayakkabı , pantolon giymeyi özledimm
Tatile gitmeden kendime cok guzel bi ayakkabi aldim. Kagit iple canta ordum onla.uyumlu takarim dedim. Sonuc 1kere giyemeden odem yapti vucut sisti ayaklarim. Simdi karsilikli bakisiyoruz

O zaman duş yağı ondan daha iyi sense dene köpürmek temizlenmek değil zaten yağ sana daha iyi gelecek
Kullaniyorum zaten sise yaridan asagi indi. Sacina bile kullanabilirsin demisti eczaci ama onu sevmedim cok sertleşti. Ben sedeflerim icin pek bi faydasini goremedim ama ya sen memnun kalirsin insallah

Kutuyu bile gösterdi enjeksiyon odasından biri daha geldi baktı cidden yok gözümle görmesem inanmamda kutuyuda attılar çöpe olumsuz birşey yapmak istiyorsaniz beni anmaniz yeterli
Ahahhaha şaka gibi ne zaman gelirmiş bı arada ben oldum ağrı sızı acı yok şimdi eve geldim akşama doğru bişey olursa haber ederim tetenoz 2. Doz da bitmiştir.bugun ekstra hemegrama bakıldı uzun süredir vermiyordum kan

Benim aksama dogru basladi agri hala devam ediyo ama cok az. Biontech daha cok.agrimisti

Kullaniyorum zaten sise yaridan asagi indi. Sacina bile kullanabilirsin demisti eczaci ama onu sevmedim cok sertleşti. Ben sedeflerim icin pek bi faydasini goremedim ama ya sen memnun kalirsin insallah
Ben duş yağından memnunum kuzu nemli bırakıyor bir çok ürün denedim hepsi kuruttu

Ağrımaz kuzum senin 1.cidede hissetmedin hayırlısıyla bundada olmaz

Kıyamam ya bir gün arayla yapaydilar
Hem onun ağrısı hem açlıktan halsizlik rica etsen bir gün arayla olsa
Yavrum tetanozu geciktircem sanırım covid testim hala pozitif dun test vermiştim yine 3. Haftamda hala pozitif yani ne yapacagimi bilemedim başına boyle bi şey gelen var mi şoktayım dün geceden beri

Kızlar merhaba, yüksek nabız sorunu yaşayan var mı? 23. Haftaya girdik nabzım normalde 70 şu an 85-90 hamilelikte. Son 20 gündür 120 lere kadar çıkıyor çarpıntı oluyordu, dün 140 a çıktı, birden ter boşaldı, gözüm karardı tansiyonum düşüyor gibi oldu. En yakın acile gittim tansiyon 8 e 11 nabız 115 çıktı 150 ye kadar normal dediler ama ölecek gibi hissettim. Şeker yüklemesi testine daha 4 hafta var şekerle mi ilgili onu da bilmiyorum. Asm gebelikten normal dedi. Kardiyoloji ya da başka bir bölüme gitmem gerekir mi sizce?

Kızlar astralbaby instagram sayfasında çekiliş var 12 li hastane çıkışı çarşaf seti ve bebek bakım seti hediyeleri var aramızdan birine çıkar belki bir bakın derim :) Ben de 12li set ile çarşaf seti siparişi verecektim baktım çekiliş var 28 temmuzda sonuçlanacakmış çıkmazsa sipariş veririm dedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…