Yok canım benim hafif ağrı oldu akşam o kadar
Sen kendini iyi hissediyorsan sorun yok kuzum sakin ol .Yavrum tetanozu geciktircem sanırım covid testim hala pozitif dun test vermiştim yine 3. Haftamda hala pozitif yani ne yapacagimi bilemedim başına boyle bi şey gelen var mi şoktayım dün geceden beri
Aynen doğunca insanin gozuonunde oluyor böyle az hareket etmesi birsey mi oldu korkusu varherşey çok yeni olduğu için insanın kafası karışıyor:/ en ufak bişeyden endişeleniyorum.. sağlıkla gelselerde zamanında valla aklım fikrim orda
Vay baya yükleme günü olacak desenizeBenim de o gün ve o saatte
Kolaylıklar dilerim sana canım 2 yaş zordur çok ilgi isteyen bir dönem.Inşallah hepimizin gebeliği problemsiz ilerler. Yarin kontrole gidecegim yazarim. 2 yasinda oglum var hareketli ve bez birakma donemindeyiz pek yazamiyorum bazi konulari okuyabiliyorum cogu kez cevaplayamiyorum
Benimki senden beterMerhaba kızlar, bu zamana kadar kaç kilo aldınız ? Özellikle mide bulantısı yaşamayanlar6.ayda toplam 6 kilo gerçeğiyle yüzleştim de tatil dönüşü
İkisini de almalısın canım. Önce sağdaki serum fizyolojiki sıkıyorsun minik burnuşa sonra soldaki ile nazikçe çekiyorsun kendi nefesinle.Eki Görüntüle 3102483 Eki Görüntüle 3102484
Kızlar merhaba, bunların ikisi farklı şeyler mi? Hangisini almalıyım? Tavsiye eder misiniz?
Hortumlu olanlar diğerlerine göre daha iyi canım özellikle bebek büyüdükçe o diğer minik pompa gibi şeylerin gücü sümüğü çekmeye yetmiyor.Bende çok bilmiyorum ama serum fizyolojik olanı sıkıp burun aspiratörü ile çekeceğiz galiba. Aspiratörü aldım ama böyle hortumlu bişey değildi bu daha mı iyi ki ? Bide serum fizyolojiğin son kullanma tarihi önemli canım ona bak derim
canım 3.doz tetanozda isteğe bağlı sanırım onu da yaptırınca combo oluyor uzun yıllar koruyor. en çk acıyor diye tercih etmemiştim ama yaptırsaydım şimdi gerekemeyecekti.Bende çok bilmiyorum ama serum fizyolojik olanı sıkıp burun aspiratörü ile çekeceğiz galiba. Aspiratörü aldım ama böyle hortumlu bişey değildi bu daha mı iyi ki ? Bide serum fizyolojiğin son kullanma tarihi önemli canım ona bak derim
Nefesimizi nasıl ayarlıycaz ben yapamam gibi geliyor topçuklu olanlardan alabilirim. Bir de aklınızda bulunsun ucu bayağı ince olanları tercih edin standartlar yenidoğanın burnuna çok büyük geliyor.Hortumlu olanlar diğerlerine göre daha iyi canım özellikle bebek büyüdükçe o diğer minik pompa gibi şeylerin gücü sümüğü çekmeye yetmiyor.
Merhaba arastirirken yorumunuzu gördüm bir sey sormak istiyorum bende 33hafta 5gunlugum ama dün kontrolde 35hafta 6gunluk çıktım ilk kez önden gittigini ogrendim normalde hep zamani tutardi.dojtor ben haftasini beklerim 38-39da alirim sezeryanla dedi sizinki vaktindemi alindi ultrasona goremi alindi sorum buKızlar bence bir hafta iki hafta önde gitmesine takılmayın. Benim oğlum iki üç hafta önde gidiyordu. Doktorum sürekli şekerden şüpheleniyordu. İri bir bebek olarak doğdu. Hala yasitlarina göre iriGenetik yapı da etken. Onlar ortalama ölçüler veriyor. Siz anne baba olarak iriydeniz doğal olarak çocuk da öyle oluyor.
Ah sağol canım benimMutlulukla yerleşsin huzur eksik olmasın odasından
ben 5 kilo aldım. 5. ay daha yeni bitti. Ama benim hareket kısıtım var hep yatıyorum.Merhaba kızlar, bu zamana kadar kaç kilo aldınız ? Özellikle mide bulantısı yaşamayanlar6.ayda toplam 6 kilo gerçeğiyle yüzleştim de tatil dönüşü
O minikler işe yaramıyor tecrübe ile sabitNefesimizi nasıl ayarlıycaz ben yapamam gibi geliyor topçuklu olanlardan alabilirim. Bir de aklınızda bulunsun ucu bayağı ince olanları tercih edin standartlar yenidoğanın burnuna çok büyük geliyor.
Yani aspiratör yerine şırınga kullanıyorlar di mi canım?Alttaki serum fizyolojik bunu bikac damla sikiyosun burnu akiyo. Digerinde icindekini cekerek aliyosun ama ben hic kullanmadim. Bazen tahris etme ihtimali oluyo demislerdi cekindim acikcasi. Bu arada o serum.fizyolojik boyle kucuk kucuk paketli olunca pahali oluyo onun yerine serum seklinde alip siringayla cekiyo cogu kisi
Hadi ya o zaman hortumlulardan alacaz el mahkumO minikler işe yaramıyor tecrübe ile sabit
Anladım canım. Valla zor bir süreç Allah kolaylık versin bizeIlk.gunler biraz yorucu oluyo tabi ama cisini yapinca ustu uslaniyo ya o.zmn bi aydinlanma yasiyolarilk gun sasirip bakiyodu niye islandim diye sonra tuvalet hissi gelince soylemesi gerektigini anladi. Lazimligini birlikte ve en sevdigini secmek seklinde almak gerekiyo. Doguma kdr boyle giderse sonrasinda kucuk tuvaletinde yaninda olmana gerek kalmaz.onu hallediyolar. Buyuk icin destek gerekiyo sadece
Canım benim vaktime on günüm kala çocuğun hareketleri azaldı bır de suyunu bulanık gördü doktor tüp bebek olduğu için riske sokmak istemedi sezeryana aldı hemen.Merhaba arastirirken yorumunuzu gördüm bir sey sormak istiyorum bende 33hafta 5gunlugum ama dün kontrolde 35hafta 6gunluk çıktım ilk kez önden gittigini ogrendim normalde hep zamani tutardi.dojtor ben haftasini beklerim 38-39da alirim sezeryanla dedi sizinki vaktindemi alindi ultrasona goremi alindi sorum bu
Siz pozitif olduğunuz için işlem yapılmamıştır. Bize en başından beri kan uyuşmazlığı olduğu söylendi, hamile kalır kalmaz da sordular ve kan testi yaptılar. Bir kaç ayda bir tekrarlıyorlar testi. Bugüne kadar, negatif çıktı sonuçlar çok şükür. Kan aldıklarında kan uyuşmazlığı testi de ekleniyor otomatik olarak. 28. Haftada aşı olacağım bunun için, olmak zorundayım yani. Birde doğumdan sonra yine aşı var. Dediğim gibi siz pozitif olduğunuz için yapılmamıştır, o yüzden bilgin olmaması çok normal. Ama bizi her gören kan uyuşmazlığı testini soruyor normalleşti bizim içinHee tamam canim ben de gebeligin ilerleyen haftalwrinda sorgulandi sandim da hani geç degil mi diye. Biz ikimizde Rh pozitifiz.
Yok ya olumsuz konuşmayalım biz elimizden geleni yapalım. Şimdiye kadar bio oil ve badem yağı karışık gitti. Lierac alacağım yakın zamanda. Şimdiye kadar bişey olmadı. İnşallah olmaz da. Bide arkadaşım hoom diye bi markanın ozonu varmış onu kullanıyoum dedi ama sormadım çatlama durumunu. Çatşak olsa bile mümkün olduğunda en aza insin kar kardır.1 litre ya 2 side kuzum 2 ay dolu dolu gider .Bereketli yani yok benimde elime ulaşmadı alındığını biliyorum perşembe cuma elimde olurpek hevesimde kalmadı herkese dedim dedim ben alamadım ya şimdide süresim gelmiyor Ekim ayında daha çık kururuz kışa geçiş kışın daha çok ihtiyacımız olacak bu yüzeysel çatlağı tedbir amaçlı bakim ama benim umudum yok catlaktan yana
Sağol canjm,bakayım ben ona, bsnim ebe izinliymiş aslında, yerine bakan yanlış mı bilşyor acaba?3.doz benim bildiğim doğumdan 6 ay sonra balım. Sen e nabizdan aşilarima tıkla en ustte tüm aşılarım yazıyor oraya tikliyorsun aşı geçmişin çıkıyor bir bak bakalım
Maydanozu normalde de yemiyorum canım fazla, çünkü tansiyonum düşük, abartmamaya çalışıyorum yesem bile. Hamile kalınca da bıraktım nadiren yiyorum. Ama hurmayı severim bi başlarsam durmam. Bazen keyfim istedi diye gider hurma alır yerimP pembeumutyildizi
Kuzum ben gebeliğin ilk üç ayında bile hergün 1 tane hurma yiyordum su kahve dünyasının hurmali dondurması çıkmıştı onu bile yedim 1 taneden birşey olmuyor benide erken kasılma olur diye korkutmuslardi 3-5 tane yersek olurmuşbirçok yiyecekten mahrum kaldim hele maydonoz ilk üç ay yok yenmez dediler meğerse suyunu sıkıp içmek haşlayıp içmek zararliymis. Kendisini yiyince birşey olmuyormuş.
Benim ebe izinliymiş, yetine başkası bakıyordu o mu bilemedi acaba?Aa şaşırdım ben de ilk dozu 2019 da olmuştum, temmuzun başında da ikinci dozu oldum, üçüncü doz için ocakta çağırdı beni. 6 ay sonra yani. Neden böyle peş peşe çağırmış ki anlamadım
Canım bu olması lazım markayı hatırlayamadım ama e bebekten almıştım deseni de benziyor, bi tek örtüsü bende var mıydı ondan emin olamadım bakmam lazım kaldırdım kutu ile hepsini. Kpcaman bişey ama rahat ederim herhaldeLinki varsa atar mısın canım ben göremedim. Mantıklıymış senin dediğin de
Ne bileyim bazısı da günde 1 tane yemeğe başal şimdiden diyor, çok seviyorum bi debence hurma için çok erken
Hadi.ya acemiliğime denk geldi. Sağlık olsun, ondan da alırız pahalı bişey değil sonuçta bebeğimiz için gerekli bişey. EHortumlu olanlar diğerlerine göre daha iyi canım özellikle bebek büyüdükçe o diğer minik pompa gibi şeylerin gücü sümüğü çekmeye yetmiyor.
Hımm ben doktoruma sorayım en iyisi, 3. Oluyor ama bu kadar yakın aralıklı normal mi emin olamadımca
canım 3.doz tetanozda isteğe bağlı sanırım onu da yaptırınca combo oluyor uzun yıllar koruyor. en çk acıyor diye tercih etmemiştim ama yaptırsaydım şimdi gerekemeyecekti.
Moral bozmak gibi olmasin ama ilk gebelikte 36 olan numaram 39 olmustu. Sonra 37ye indi. Tam bu gecen sene yine 36ya dustu pesine hamile kaldim simdiinşallah ayak numaramız büyümez ayakabılar çok pahalanmıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?