2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Yavrum tetanozu geciktircem sanırım covid testim hala pozitif dun test vermiştim yine 3. Haftamda hala pozitif yani ne yapacagimi bilemedim başına boyle bi şey gelen var mi şoktayım dün geceden beri
Sen kendini iyi hissediyorsan sorun yok kuzum sakin ol .

herşey çok yeni olduğu için insanın kafası karışıyor:/ en ufak bişeyden endişeleniyorum.. sağlıkla gelselerde zamanında valla aklım fikrim orda
Aynen doğunca insanin gozuonunde oluyor böyle az hareket etmesi birsey mi oldu korkusu var
Sakin kalmaya guzel düşünmeye çalışmak zorundayız yoksa geçmez bu günler

Inşallah hepimizin gebeliği problemsiz ilerler. Yarin kontrole gidecegim yazarim. 2 yasinda oglum var hareketli ve bez birakma donemindeyiz pek yazamiyorum bazi konulari okuyabiliyorum cogu kez cevaplayamiyorum
Kolaylıklar dilerim sana canım 2 yaş zordur çok ilgi isteyen bir dönem.

Merhaba kızlar, bu zamana kadar kaç kilo aldınız ? Özellikle mide bulantısı yaşamayanlar 6.ayda toplam 6 kilo gerçeğiyle yüzleştim de tatil dönüşü
Benimki senden beter senin için bir daha tartilim 8 kilo 300 gram almışım şöyle düşün artık bebek kilo alıyor sen değil

Hortumlu olanlar diğerlerine göre daha iyi canım özellikle bebek büyüdükçe o diğer minik pompa gibi şeylerin gücü sümüğü çekmeye yetmiyor.

ca
canım 3.doz tetanozda isteğe bağlı sanırım onu da yaptırınca combo oluyor uzun yıllar koruyor. en çk acıyor diye tercih etmemiştim ama yaptırsaydım şimdi gerekemeyecekti.

Hortumlu olanlar diğerlerine göre daha iyi canım özellikle bebek büyüdükçe o diğer minik pompa gibi şeylerin gücü sümüğü çekmeye yetmiyor.
Nefesimizi nasıl ayarlıycaz ben yapamam gibi geliyor topçuklu olanlardan alabilirim. Bir de aklınızda bulunsun ucu bayağı ince olanları tercih edin standartlar yenidoğanın burnuna çok büyük geliyor.

Merhaba arastirirken yorumunuzu gördüm bir sey sormak istiyorum bende 33hafta 5gunlugum ama dün kontrolde 35hafta 6gunluk çıktım ilk kez önden gittigini ogrendim normalde hep zamani tutardi.dojtor ben haftasini beklerim 38-39da alirim sezeryanla dedi sizinki vaktindemi alindi ultrasona goremi alindi sorum bu

Nefesimizi nasıl ayarlıycaz ben yapamam gibi geliyor topçuklu olanlardan alabilirim. Bir de aklınızda bulunsun ucu bayağı ince olanları tercih edin standartlar yenidoğanın burnuna çok büyük geliyor.
O minikler işe yaramıyor tecrübe ile sabit

Yani aspiratör yerine şırınga kullanıyorlar di mi canım?

Anladım canım. Valla zor bir süreç Allah kolaylık versin bize benimki de suyu sever ama üstünde değil belki o şekilde yardımcı olur. Babası o doğmadan önce bilmeden klozet adaptörü almış. Herkes direkt onla başlamanın daha iyi olduğunu söylüyorlar ama olmazsa da bir lazımlık alabilirim

Canım benim vaktime on günüm kala çocuğun hareketleri azaldı bır de suyunu bulanık gördü doktor tüp bebek olduğu için riske sokmak istemedi sezeryana aldı hemen.

Hee tamam canim ben de gebeligin ilerleyen haftalwrinda sorgulandi sandim da hani geç degil mi diye. Biz ikimizde Rh pozitifiz.
Siz pozitif olduğunuz için işlem yapılmamıştır. Bize en başından beri kan uyuşmazlığı olduğu söylendi, hamile kalır kalmaz da sordular ve kan testi yaptılar. Bir kaç ayda bir tekrarlıyorlar testi. Bugüne kadar, negatif çıktı sonuçlar çok şükür. Kan aldıklarında kan uyuşmazlığı testi de ekleniyor otomatik olarak. 28. Haftada aşı olacağım bunun için, olmak zorundayım yani. Birde doğumdan sonra yine aşı var. Dediğim gibi siz pozitif olduğunuz için yapılmamıştır, o yüzden bilgin olmaması çok normal. Ama bizi her gören kan uyuşmazlığı testini soruyor normalleşti bizim için

Yok ya olumsuz konuşmayalım biz elimizden geleni yapalım. Şimdiye kadar bio oil ve badem yağı karışık gitti. Lierac alacağım yakın zamanda. Şimdiye kadar bişey olmadı. İnşallah olmaz da. Bide arkadaşım hoom diye bi markanın ozonu varmış onu kullanıyoum dedi ama sormadım çatlama durumunu. Çatşak olsa bile mümkün olduğunda en aza insin kar kardır.

3.doz benim bildiğim doğumdan 6 ay sonra balım. Sen e nabizdan aşilarima tıkla en ustte tüm aşılarım yazıyor oraya tikliyorsun aşı geçmişin çıkıyor bir bak bakalım
Sağol canjm,bakayım ben ona, bsnim ebe izinliymiş aslında, yerine bakan yanlış mı bilşyor acaba?

Maydanozu normalde de yemiyorum canım fazla, çünkü tansiyonum düşük, abartmamaya çalışıyorum yesem bile. Hamile kalınca da bıraktım nadiren yiyorum. Ama hurmayı severim bi başlarsam durmam. Bazen keyfim istedi diye gider hurma alır yerim neyse son ay bol bol abartabilirim. Şimdi arada 1 tane yemeye başladım. Sekizden sonra günlük yerim bilaç tane, son ay coşarım

Benim ebe izinliymiş, yetine başkası bakıyordu o mu bilemedi acaba?
Linki varsa atar mısın canım ben göremedim. Mantıklıymış senin dediğin de
Canım bu olması lazım markayı hatırlayamadım ama e bebekten almıştım deseni de benziyor, bi tek örtüsü bende var mıydı ondan emin olamadım bakmam lazım kaldırdım kutu ile hepsini. Kpcaman bişey ama rahat ederim herhalde

bence hurma için çok erken
Ne bileyim bazısı da günde 1 tane yemeğe başal şimdiden diyor, çok seviyorum bi de

Hadi.ya acemiliğime denk geldi. Sağlık olsun, ondan da alırız pahalı bişey değil sonuçta bebeğimiz için gerekli bişey. E

ca

canım 3.doz tetanozda isteğe bağlı sanırım onu da yaptırınca combo oluyor uzun yıllar koruyor. en çk acıyor diye tercih etmemiştim ama yaptırsaydım şimdi gerekemeyecekti.
Hımm ben doktoruma sorayım en iyisi, 3. Oluyor ama bu kadar yakın aralıklı normal mi emin olamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…