bu beni üzerMoral bozmak gibi olmasin ama ilk gebelikte 36 olan numaram 39 olmustu. Sonra 37ye indi. Tam bu gecen sene yine 36ya dustu pesine hamile kaldim simdi
5,5 aldımMerhaba kızlar, bu zamana kadar kaç kilo aldınız ? Özellikle mide bulantısı yaşamayanlar6.ayda toplam 6 kilo gerçeğiyle yüzleştim de tatil dönüşü
Canım bizde de kan uyuşmazlığı olabilir ben negatifim ilk 8.haftada indirect coombs testi yaptırdım negatifti ondan sonra yaptırmadım belirli bir periyodu var mı ve 28.haftadaki aşıyı doktorun mu söylediSiz pozitif olduğunuz için işlem yapılmamıştır. Bize en başından beri kan uyuşmazlığı olduğu söylendi, hamile kalır kalmaz da sordular ve kan testi yaptılar. Bir kaç ayda bir tekrarlıyorlar testi. Bugüne kadar, negatif çıktı sonuçlar çok şükür. Kan aldıklarında kan uyuşmazlığı testi de ekleniyor otomatik olarak. 28. Haftada aşı olacağım bunun için, olmak zorundayım yani. Birde doğumdan sonra yine aşı var. Dediğim gibi siz pozitif olduğunuz için yapılmamıştır, o yüzden bilgin olmaması çok normal. Ama bizi her gören kan uyuşmazlığı testini soruyor normalleşti bizim için
Yok ya olumsuz konuşmayalım biz elimizden geleni yapalım. Şimdiye kadar bio oil ve badem yağı karışık gitti. Lierac alacağım yakın zamanda. Şimdiye kadar bişey olmadı. İnşallah olmaz da. Bide arkadaşım hoom diye bi markanın ozonu varmış onu kullanıyoum dedi ama sormadım çatlama durumunu. Çatşak olsa bile mümkün olduğunda en aza insin kar kardır.
Sağol canjm,bakayım ben ona, bsnim ebe izinliymiş aslında, yerine bakan yanlış mı bilşyor acaba?
Maydanozu normalde de yemiyorum canım fazla, çünkü tansiyonum düşük, abartmamaya çalışıyorum yesem bile. Hamile kalınca da bıraktım nadiren yiyorum. Ama hurmayı severim bi başlarsam durmam. Bazen keyfim istedi diye gider hurma alır yerimneyse son ay bol bol abartabilirim. Şimdi arada 1 tane yemeye başladım. Sekizden sonra günlük yerim bilaç tane, son ay coşarım
Benim ebe izinliymiş, yetine başkası bakıyordu o mu bilemedi acaba?
Canım bu olması lazım markayı hatırlayamadım ama e bebekten almıştım deseni de benziyor, bi tek örtüsü bende var mıydı ondan emin olamadım bakmam lazım kaldırdım kutu ile hepsini. Kpcaman bişey ama rahat ederim herhalde
baby mom Emzirme Seti (Emzirme Minderi + Mini Emzirme Yastığı + Emzirme Önlüğü) - ebebek
baby mom Emzirme Seti (Emzirme Minderi + Mini Emzirme Yastığı + Emzirme Önlüğü) uygun fiyatla ebebek.com'da. Hemen keşfedin.www.e-bebek.com
Ne bileyim bazısı da günde 1 tane yemeğe başal şimdiden diyor, çok seviyorum bi de
Hadi.ya acemiliğime denk geldi. Sağlık olsun, ondan da alırız pahalı bişey değil sonuçta bebeğimiz için gerekli bişey. E
Hımm ben doktoruma sorayım en iyisi, 3. Oluyor ama bu kadar yakın aralıklı normal mi emin olamadım
Baslamaz belki de... hem bosversene işi gebeyim ustune kolum agriyo de yat asagiGeçmiş olsun canım bu kez temizlik,yemek vs hiç bişey yapmadan gittim geçen defs bişey olmadı diye akşam üstü basliyorsa hemen işimi bari bitireyim
Kayinpederim 5test sonrasi bile pozitifti hala artik adam yildi test vermekten vazgecti. Pozitif ciksa da virus yuku yok kabul ediliyo bulastirici olunmazmis. Kanda bi degeri yuksekti ondan da olabiliyomus. Bi kan test taramasi yaptirirsin belkiYavrum tetanozu geciktircem sanırım covid testim hala pozitif dun test vermiştim yine 3. Haftamda hala pozitif yani ne yapacagimi bilemedim başına boyle bi şey gelen var mi şoktayım dün geceden beri
İyiyim canım çok şükür belirtim falan kalmadı doktorum da 1 ay pozitif çıkan olabiliyor bulastiriciligin kalmamıştır gel bebeğe bakalım dedi araya sikistiracak bugün bebisi görürsem için rahat edecek çok moralim bozuk çünküSen kendini iyi hissediyorsan sorun yok kuzum sakin ol .
Canım öyle oluyormuş ya valla ne biçim bi şey anlamadım bugün doktoruma gidicem akşamüzeri bakalım o kan testlerini de bi sorarimKayinpederim 5test sonrasi bile pozitifti hala artik adam yildi test vermekten vazgecti. Pozitif ciksa da virus yuku yok kabul ediliyo bulastirici olunmazmis. Kanda bi degeri yuksekti ondan da olabiliyomus. Bi kan test taramasi yaptirirsin belki
Senden beteri de var deyip susuyorumBenimki senden betersenin için bir daha tartilim 8 kilo 300 gram almışım şöyle düşün artık bebek kilo alıyor sen değil
Yok yok serum fizyolojik olani tek kullanimlik acmak yerine siringayla buyuk serumdan cekip buruna damlatiyolar. Aspiratorun yeri ayriYani aspiratör yerine şırınga kullanıyorlar di mi canım?
Anladim cok teşekkür ederim benimde ilk oglum tup bebek 7yasinda Rabbim hepsine uzun ömür versinCanım benim vaktime on günüm kala çocuğun hareketleri azaldı bır de suyunu bulanık gördü doktor tüp bebek olduğu için riske sokmak istemedi sezeryana aldı hemen.
Klozet ya da lazimlik cocuga gore de degisebiliyo tabi ama basta lazimlik olunca tuvaleti gelmese de oturuyo ayaklari yere basabildigi icin korkmuyo dusmekten fln. Bnmki de suyu sever ama ustune cis yapinca o an cok afalladi sasirdi o yuzden tuvalete gitmek gerektigini farketti. Aa bi de ben pat diye biraktirmadim. Bu bezler bitince artik tuvalete yapalim deyip surece alistirdim. Bnm oglum boyle yapinca daha kolay adapte oluyo bianda baslayinca tepki gosteriyoAnladım canım. Valla zor bir süreç Allah kolaylık versin bizebenimki de suyu sever ama üstünde değil belki o şekilde yardımcı olur. Babası o doğmadan önce bilmeden klozet adaptörü almış. Herkes direkt onla başlamanın daha iyi olduğunu söylüyorlar ama olmazsa da bir lazımlık alabilirim
Tecrube diyelim ilk kızım için sıkıntı oldu 1 numara1 le 2 nin arasında çok fark yokmuş molfixte canim oyleydi yorumlar, detaylida ortalama 3000 3500 gr doğar bebek dedi doktor kan akışından o anki kilo boy oranından anlaşılabiliyormuş tahmini, 2 numara almak istemedim o yüzden büyük olunca da kakasinin sırtına çıkma olayları çok oluyormuş zaten 160 adet bez enn fazla 20 gun dayanır diye düşünüyorum, artik küçük gelirse de şansına ihtiyacı olana veririm hayrına almasam içim rahat etmeyecekti fiyatların artması tedirgin ediyor beni ama stok yapmicam iyi geleceğini bilsem 2 numara da alacaktım ama bilemedim almak ne kadar mantıklı olur
Her ay yapılan kan testlerinde onuda yapıyorlar bana .zaten doktorunda soylemistir kanaman olursada hemen gel bu aşı yapiliyor demisti..Canım bizde de kan uyuşmazlığı olabilir ben negatifim ilk 8.haftada indirect coombs testi yaptırdım negatifti ondan sonra yaptırmadım belirli bir periyodu var mı ve 28.haftadaki aşıyı doktorun mu söyledi
Bizde de var uyusmazlik. Ilk gebelikte testler negatifti 28de onlem amacli yapildi igne. Bazi drlar kanama olunca da yapiyo bu igneyi. Dogumda da bebek pozitifse muhakkak igne olmalisin ama o cok onemliCanım bizde de kan uyuşmazlığı olabilir ben negatifim ilk 8.haftada indirect coombs testi yaptırdım negatifti ondan sonra yaptırmadım belirli bir periyodu var mı ve 28.haftadaki aşıyı doktorun mu söyledi
Kanama olursa gel demişti ama aşıdan bahsetmedi henüz sorarım ama haftaya kontrolüm var :) Doğumdan sonraki aşıdan bahsetti doktorum.Her ay yapılan kan testlerinde onuda yapıyorlar bana .zaten doktorunda soylemistir kanaman olursada hemen gel bu aşı yapiliyor demisti..
28 . Haftada ne olur ne olmaz yapılıyormuş daha önceki hamileliklerimde olmamıştım ozaman yoktu demek dedim.bide doğumdan sonra bebeğin kanı pozitifse olucaz .
Beni deli dürtüyor gibi erkenden kalkıyorum halen ya ne yatmasıBaslamaz belki de... hem bosversene işi gebeyim ustune kolum agriyo de yat asagi
Benim ayağım 3 numara birden buyuse bir daha çocuk düşünmezdimMoral bozmak gibi olmasin ama ilk gebelikte 36 olan numaram 39 olmustu. Sonra 37ye indi. Tam bu gecen sene yine 36ya dustu pesine hamile kaldim simdi
Ebeni bekle kuzum o zaman. Yani değişik bir durum .Siz pozitif olduğunuz için işlem yapılmamıştır. Bize en başından beri kan uyuşmazlığı olduğu söylendi, hamile kalır kalmaz da sordular ve kan testi yaptılar. Bir kaç ayda bir tekrarlıyorlar testi. Bugüne kadar, negatif çıktı sonuçlar çok şükür. Kan aldıklarında kan uyuşmazlığı testi de ekleniyor otomatik olarak. 28. Haftada aşı olacağım bunun için, olmak zorundayım yani. Birde doğumdan sonra yine aşı var. Dediğim gibi siz pozitif olduğunuz için yapılmamıştır, o yüzden bilgin olmaması çok normal. Ama bizi her gören kan uyuşmazlığı testini soruyor normalleşti bizim için
Yok ya olumsuz konuşmayalım biz elimizden geleni yapalım. Şimdiye kadar bio oil ve badem yağı karışık gitti. Lierac alacağım yakın zamanda. Şimdiye kadar bişey olmadı. İnşallah olmaz da. Bide arkadaşım hoom diye bi markanın ozonu varmış onu kullanıyoum dedi ama sormadım çatlama durumunu. Çatşak olsa bile mümkün olduğunda en aza insin kar kardır.
Sağol canjm,bakayım ben ona, bsnim ebe izinliymiş aslında, yerine bakan yanlış mı bilşyor acaba?
Maydanozu normalde de yemiyorum canım fazla, çünkü tansiyonum düşük, abartmamaya çalışıyorum yesem bile. Hamile kalınca da bıraktım nadiren yiyorum. Ama hurmayı severim bi başlarsam durmam. Bazen keyfim istedi diye gider hurma alır yerimneyse son ay bol bol abartabilirim. Şimdi arada 1 tane yemeye başladım. Sekizden sonra günlük yerim bilaç tane, son ay coşarım
Benim ebe izinliymiş, yetine başkası bakıyordu o mu bilemedi acaba?
Canım bu olması lazım markayı hatırlayamadım ama e bebekten almıştım deseni de benziyor, bi tek örtüsü bende var mıydı ondan emin olamadım bakmam lazım kaldırdım kutu ile hepsini. Kpcaman bişey ama rahat ederim herhalde
baby mom Emzirme Seti (Emzirme Minderi + Mini Emzirme Yastığı + Emzirme Önlüğü) - ebebek
baby mom Emzirme Seti (Emzirme Minderi + Mini Emzirme Yastığı + Emzirme Önlüğü) uygun fiyatla ebebek.com'da. Hemen keşfedin.www.e-bebek.com
Ne bileyim bazısı da günde 1 tane yemeğe başal şimdiden diyor, çok seviyorum bi de
Hadi.ya acemiliğime denk geldi. Sağlık olsun, ondan da alırız pahalı bişey değil sonuçta bebeğimiz için gerekli bişey. E
Hımm ben doktoruma sorayım en iyisi, 3. Oluyor ama bu kadar yakın aralıklı normal mi emin olamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?