2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Canım bizde de kan uyuşmazlığı olabilir ben negatifim ilk 8.haftada indirect coombs testi yaptırdım negatifti ondan sonra yaptırmadım belirli bir periyodu var mı ve 28.haftadaki aşıyı doktorun mu söyledi

Geçmiş olsun canım bu kez temizlik,yemek vs hiç bişey yapmadan gittim geçen defs bişey olmadı diye akşam üstü basliyorsa hemen işimi bari bitireyim
Baslamaz belki de... hem bosversene işi gebeyim ustune kolum agriyo de yat asagi

Yavrum tetanozu geciktircem sanırım covid testim hala pozitif dun test vermiştim yine 3. Haftamda hala pozitif yani ne yapacagimi bilemedim başına boyle bi şey gelen var mi şoktayım dün geceden beri
Kayinpederim 5test sonrasi bile pozitifti hala artik adam yildi test vermekten vazgecti. Pozitif ciksa da virus yuku yok kabul ediliyo bulastirici olunmazmis. Kanda bi degeri yuksekti ondan da olabiliyomus. Bi kan test taramasi yaptirirsin belki

Sen kendini iyi hissediyorsan sorun yok kuzum sakin ol .
İyiyim canım çok şükür belirtim falan kalmadı doktorum da 1 ay pozitif çıkan olabiliyor bulastiriciligin kalmamıştır gel bebeğe bakalım dedi araya sikistiracak bugün bebisi görürsem için rahat edecek çok moralim bozuk çünkü

Kayinpederim 5test sonrasi bile pozitifti hala artik adam yildi test vermekten vazgecti. Pozitif ciksa da virus yuku yok kabul ediliyo bulastirici olunmazmis. Kanda bi degeri yuksekti ondan da olabiliyomus. Bi kan test taramasi yaptirirsin belki
Canım öyle oluyormuş ya valla ne biçim bi şey anlamadım bugün doktoruma gidicem akşamüzeri bakalım o kan testlerini de bi sorarim

Canım benim vaktime on günüm kala çocuğun hareketleri azaldı bır de suyunu bulanık gördü doktor tüp bebek olduğu için riske sokmak istemedi sezeryana aldı hemen.
Anladim cok teşekkür ederim benimde ilk oglum tup bebek 7yasinda Rabbim hepsine uzun ömür versin

Klozet ya da lazimlik cocuga gore de degisebiliyo tabi ama basta lazimlik olunca tuvaleti gelmese de oturuyo ayaklari yere basabildigi icin korkmuyo dusmekten fln. Bnmki de suyu sever ama ustune cis yapinca o an cok afalladi sasirdi o yuzden tuvalete gitmek gerektigini farketti. Aa bi de ben pat diye biraktirmadim. Bu bezler bitince artik tuvalete yapalim deyip surece alistirdim. Bnm oglum boyle yapinca daha kolay adapte oluyo bianda baslayinca tepki gosteriyo

Tecrube diyelim ilk kızım için sıkıntı oldu 1 numara

Canım bizde de kan uyuşmazlığı olabilir ben negatifim ilk 8.haftada indirect coombs testi yaptırdım negatifti ondan sonra yaptırmadım belirli bir periyodu var mı ve 28.haftadaki aşıyı doktorun mu söyledi
Her ay yapılan kan testlerinde onuda yapıyorlar bana .zaten doktorunda soylemistir kanaman olursada hemen gel bu aşı yapiliyor demisti..
28 . Haftada ne olur ne olmaz yapılıyormuş daha önceki hamileliklerimde olmamıştım ozaman yoktu demek dedim.bide doğumdan sonra bebeğin kanı pozitifse olucaz .

Bizde de var uyusmazlik. Ilk gebelikte testler negatifti 28de onlem amacli yapildi igne. Bazi drlar kanama olunca da yapiyo bu igneyi. Dogumda da bebek pozitifse muhakkak igne olmalisin ama o cok onemli

Kanama olursa gel demişti ama aşıdan bahsetmedi henüz sorarım ama haftaya kontrolüm var :) Doğumdan sonraki aşıdan bahsetti doktorum.

Ebeni bekle kuzum o zaman. Yani değişik bir durum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…