Görünce herşeyi unutacaksınİyiyim canım çok şükür belirtim falan kalmadı doktorum da 1 ay pozitif çıkan olabiliyor bulastiriciligin kalmamıştır gel bebeğe bakalım dedi araya sikistiracak bugün bebisi görürsem için rahat edecek çok moralim bozuk çünkü
Bebek alıyor bebek olumlu düşünüyoruzSenden beteri de var deyip susuyorum
1100 küsür olmuşRazı gel kullan 750 TL iken 500 TL ye denk getirerek yine ucuza mal edebilirsin canım çok bekletme derim her türlü sen kardasin ama bu kez kendi saticisindan al
Onu sakin alma o halde başka birşeyde degerlendir paranı.Kuponlar bitene kadar bu bantta kalır sonra düzelir her türlü Hepsiburada kaybedecek1100 küsür olmuş
Selam canım ben 2 kg almışım henüz. Bebek zaten 400 gr suyu muyu derken sanırım ben yarım kg falan aldım kendimeMerhaba kızlar, bu zamana kadar kaç kilo aldınız ? Özellikle mide bulantısı yaşamayanlar6.ayda toplam 6 kilo gerçeğiyle yüzleştim de tatil dönüşü
Dedigim gibi 10 yıl önce böyle bişey yoktu yada gerek görmedi ozamanki doktorum.simdi nereye gitsem 28. Haftada aşı olacaksın deniyor bana. devletten 28. haftaya alacağım sende al randevunu ücretsiz yapıyorlarmış.internette aşınin fiyatına baktım 800 TL mis.Kanama olursa gel demişti ama aşıdan bahsetmedi henüz sorarım ama haftaya kontrolüm var :) Doğumdan sonraki aşıdan bahsetti doktorum.
benimde bu konuda kafam karışık, granül sabunların çamaşır makinasına zarar verdiğini söyleyenler var bideHanımlar bebek deterjanı hangi marka alacaksınız? Hangisi temiz icerekli? Granül sabun mu sıvı deterjan mi?
Akşamları beni aciktirir ama gündüzleri kahvenin yanında 1 tane yiyordum kuzum .P pembeumutyildiziH a p p y kızlar ben de hurma yiyorum, bazen günde 2 de oluyor. Doktorum da önermişti, akşamları çok acıktığını hissedersen 1 tane hurma ye, yemek veya tatlı yeme demişti. Ben de o yüzden tek tek atıştırmanın zararlı olduğunu düşünmüyorum.
Onu bende okudum emin olamadım o yüzdenbenimde bu konuda kafam karışık, granül sabunların çamaşır makinasına zarar verdiğini söyleyenler var bide
Happy çevrendeki herkese doğum gününde pastayı sen seciyorsundurAkşamları beni aciktirir ama gündüzleri kahvenin yanında 1 tane yiyordum kuzum .
Yaş pastadan vazgeçemiyorum
İlk evlendiğim yıl deterjanimin hepsi Green cleanda asla vazgeçmem dedimGreen Clean sıvı deterjan düşünüyorum.Bitkisel kokusu güzel
Orman meyveli pasta Çikolatalı olanHappy çevrendeki herkese doğum gününde pastayı sen seciyorsundur
Hahahahha çevre galip gelmişİlk evlendiğim yıl deterjanimin hepsi Green cleanda asla vazgeçmem dedim
Sonuç cevrenin baskisiyla domestos cif baştacım
Hurma doguma dogru yenmesı gereken, rahim agzinda gevsemeye neden olur diye biliyorum aman dikkat.Kızlar size 2 soru
1 hurma yemeğe başladınız mı
2 ben 2 yıl kadar önce 1 doz tetanoz oldum bide geçen ay oldum. Sağlık ocağı yine çağııryor. 3. Doz doğumdan önce değil miydi yoksa şimdi yapılıp doğuma kadar ancak mı etkisi sürer yoksa 4. Doz da mı yapıalcak ? 3 doz değil miydi toplam karıştırdım galiba ben
San Sebastiani bile hamile kaldığımdan beri bir kere yapmadımOrman meyveli pasta Çikolatalı olançok hafif diyorum ya ben ya onlar alıyor birde fıstık rüyası var
Birde ona bakayım teşekkür ederimGreen Clean sıvı deterjan düşünüyorum.Bitkisel kokusu güzel
Çok kasmayacağım galiba her şeyi düşünmekten ciğerim soldu granül kullanmayı düşünmüyorum green clean ya da siveno alacağımHanımlar bebek deterjanı hangi marka alacaksınız? Hangisi temiz icerekli? Granül sabun mu sıvı deterjan mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?