2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Merhaba kızlar, bu zamana kadar kaç kilo aldınız ? Özellikle mide bulantısı yaşamayanlar 6.ayda toplam 6 kilo gerçeğiyle yüzleştim de tatil dönüşü
Selam canım ben 2 kg almışım henüz. Bebek zaten 400 gr suyu muyu derken sanırım ben yarım kg falan aldım kendime

Hanımlar bebek deterjanı hangi marka alacaksınız? Hangisi temiz icerekli? Granül sabun mu sıvı deterjan mi?

Kanama olursa gel demişti ama aşıdan bahsetmedi henüz sorarım ama haftaya kontrolüm var :) Doğumdan sonraki aşıdan bahsetti doktorum.
Dedigim gibi 10 yıl önce böyle bişey yoktu yada gerek görmedi ozamanki doktorum.simdi nereye gitsem 28. Haftada aşı olacaksın deniyor bana. devletten 28. haftaya alacağım sende al randevunu ücretsiz yapıyorlarmış.internette aşınin fiyatına baktım 800 TL mis.

Hanımlar bebek deterjanı hangi marka alacaksınız? Hangisi temiz icerekli? Granül sabun mu sıvı deterjan mi?
benimde bu konuda kafam karışık, granül sabunların çamaşır makinasına zarar verdiğini söyleyenler var bide

Akşamları beni aciktirir ama gündüzleri kahvenin yanında 1 tane yiyordum kuzum .
Yaş pastadan vazgeçemiyorum

Hurma doguma dogru yenmesı gereken, rahim agzinda gevsemeye neden olur diye biliyorum aman dikkat.

Çok kasmayacağım galiba her şeyi düşünmekten ciğerim soldu granül kullanmayı düşünmüyorum green clean ya da siveno alacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…