2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Güzelmiş

Hahahahha çevre galip gelmiş bebek deterjanı konusunda umarım beni memnun eder çevrem oldukça memnun
Mükemmel ötesi kokusu bile fresh yer için bunu alacağım

Eklentiler

• Screenshot_20220722-125018_Trendyol.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 64
Benimki de aynı bakalım biz de yakında başlarız inşallah

Bebek alıyor bebek olumlu düşünüyoruz
Bebegin kilosu capi belli kendimi kandiramam ama aclik şekerim dusuk cikmis. Seker tetiklemiyosa niye ve nereye aliyorum bu kilolari bilmem ama yediklerime dikkat etmeye caliscam artik olmuyo bole.moralim bozuluyo

Asi degil ki igne seklinde kalcadan yapiyolar. 7. Haftada kanamam olunca yaptilar bana yine ama boyle yuksek degildi fiyat ya tahmini 200bandinda flndi sanki

randevu aldım tahlillerimi yaptırıp öyle gideyim inşallah sıkıntılı bir şey çıkmaz

Asi degil ki igne seklinde kalcadan yapiyolar. 7. Haftada kanamam olunca yaptilar bana yine ama boyle yuksek degildi fiyat ya tahmini 200bandinda flndi sanki
İğne işte aşı demişim ben hiç vuruldugum anı hatırlamıyorum bayginken vurmuşlar iki kere biri kürtajdan sonra biri doğumdan sonra nereden vurulduğunu hatirlamiyorum o yüzden fiyat konusunda internette arama yaptım o fiyat çıktı karşıma.

Bana yapilana baktim simdi 177le 350 bandinda degisiyo fiyati. O kdr odemedik çünkü yoksa hatirlardim cunku igne parasi acil uceeti enjeksiyon fln filan 1000i gecerdi

youtube da Osman Gonul adli doktordan dinlemistim. o da serum alin ve enjektor ile (ignesini cikarip ) 2ml bir buruna, 2 ml bir buruna fiskirtin diye anlatiyordu. Hafif yan yatirarak. Gunde baya tekrarlamak lazimmis. Oyle olunca o kucuk paketler cok pahaliya gelir haklisiniz.

Canım bizde de kan uyuşmazlığı olabilir ben negatifim ilk 8.haftada indirect coombs testi yaptırdım negatifti ondan sonra yaptırmadım belirli bir periyodu var mı ve 28.haftadaki aşıyı doktorun mu söyledi
Kanama vs. yoksa tekrar bakılmıyor genelde canım. sen hatırlat doktoruna henüz erken ama bana sanki 26 civari yapılmıştı ilkinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…