GüzelmişSiz pozitif olduğunuz için işlem yapılmamıştır. Bize en başından beri kan uyuşmazlığı olduğu söylendi, hamile kalır kalmaz da sordular ve kan testi yaptılar. Bir kaç ayda bir tekrarlıyorlar testi. Bugüne kadar, negatif çıktı sonuçlar çok şükür. Kan aldıklarında kan uyuşmazlığı testi de ekleniyor otomatik olarak. 28. Haftada aşı olacağım bunun için, olmak zorundayım yani. Birde doğumdan sonra yine aşı var. Dediğim gibi siz pozitif olduğunuz için yapılmamıştır, o yüzden bilgin olmaması çok normal. Ama bizi her gören kan uyuşmazlığı testini soruyor normalleşti bizim için
Yok ya olumsuz konuşmayalım biz elimizden geleni yapalım. Şimdiye kadar bio oil ve badem yağı karışık gitti. Lierac alacağım yakın zamanda. Şimdiye kadar bişey olmadı. İnşallah olmaz da. Bide arkadaşım hoom diye bi markanın ozonu varmış onu kullanıyoum dedi ama sormadım çatlama durumunu. Çatşak olsa bile mümkün olduğunda en aza insin kar kardır.
Sağol canjm,bakayım ben ona, bsnim ebe izinliymiş aslında, yerine bakan yanlış mı bilşyor acaba?
Maydanozu normalde de yemiyorum canım fazla, çünkü tansiyonum düşük, abartmamaya çalışıyorum yesem bile. Hamile kalınca da bıraktım nadiren yiyorum. Ama hurmayı severim bi başlarsam durmam. Bazen keyfim istedi diye gider hurma alır yerimneyse son ay bol bol abartabilirim. Şimdi arada 1 tane yemeye başladım. Sekizden sonra günlük yerim bilaç tane, son ay coşarım
Benim ebe izinliymiş, yetine başkası bakıyordu o mu bilemedi acaba?
Canım bu olması lazım markayı hatırlayamadım ama e bebekten almıştım deseni de benziyor, bi tek örtüsü bende var mıydı ondan emin olamadım bakmam lazım kaldırdım kutu ile hepsini. Kpcaman bişey ama rahat ederim herhalde
baby mom Emzirme Seti (Emzirme Minderi + Mini Emzirme Yastığı + Emzirme Önlüğü) - ebebek
baby mom Emzirme Seti (Emzirme Minderi + Mini Emzirme Yastığı + Emzirme Önlüğü) uygun fiyatla ebebek.com'da. Hemen keşfedin.www.e-bebek.com
Ne bileyim bazısı da günde 1 tane yemeğe başal şimdiden diyor, çok seviyorum bi de
Hadi.ya acemiliğime denk geldi. Sağlık olsun, ondan da alırız pahalı bişey değil sonuçta bebeğimiz için gerekli bişey. E
Hımm ben doktoruma sorayım en iyisi, 3. Oluyor ama bu kadar yakın aralıklı normal mi emin olamadım
Mükemmel ötesi kokusu bile freshHahahahha çevre galip gelmişbebek deterjanı konusunda umarım beni memnun eder çevrem oldukça memnun
Benimki de aynı bakalım biz de yakında başlarız inşallahKlozet ya da lazimlik cocuga gore de degisebiliyo tabi ama basta lazimlik olunca tuvaleti gelmese de oturuyo ayaklari yere basabildigi icin korkmuyo dusmekten fln. Bnmki de suyu sever ama ustune cis yapinca o an cok afalladi sasirdi o yuzden tuvalete gitmek gerektigini farketti. Aa bi de ben pat diye biraktirmadim. Bu bezler bitince artik tuvalete yapalim deyip surece alistirdim. Bnm oglum boyle yapinca daha kolay adapte oluyo bianda baslayinca tepki gosteriyo
Beyaz sabun kopegiyimmm Mintex in sıvı beyaz sabunu ve yüzey temizleyicisini kullanıyorum uzun zamndirMükemmel ötesi kokusu bile freshyer için bunu alacağım
Dipsiz bir kuyu gibi zatenÇok kasmayacağım galiba her şeyi düşünmekten ciğerim soldu granül kullanmayı düşünmüyorum green clean ya da siveno alacağım
Ben de yaşamadım genelde yaşayanlar ilk başta veriyor 5-6.aydan itibaren almaya başlıyor o yüzden moralimizi bozmayalımben hala tartılmadım ama 6 kilo olmuştur hiç kusma mide bulantısı da yaşamadım
Benimki senden betersenin için bir daha tartilim 8 kilo 300 gram almışım şöyle düşün artık bebek kilo alıyor sen değil
Senin ikiz al alabildiğin kadar5,5 aldım
MaşallahSelam canım ben 2 kg almışım henüz. Bebek zaten 400 gr suyu muyu derken sanırım ben yarım kg falan aldım kendime
Bebegin kilosu capi belli kendimi kandiramam ama aclik şekerim dusuk cikmis. Seker tetiklemiyosa niye ve nereye aliyorum bu kilolari bilmemBebek alıyor bebek olumlu düşünüyoruz
Asi degil ki igne seklinde kalcadan yapiyolar. 7. Haftada kanamam olunca yaptilar bana yine ama boyle yuksek degildi fiyat ya tahmini 200bandinda flndi sankiDedigim gibi 10 yıl önce böyle bişey yoktu yada gerek görmedi ozamanki doktorum.simdi nereye gitsem 28. Haftada aşı olacaksın deniyor bana. devletten 28. haftaya alacağım sende al randevunu ücretsiz yapıyorlarmış.internette aşınin fiyatına baktım 800 TL mis.
randevu aldım tahlillerimi yaptırıp öyle gideyim inşallah sıkıntılı bir şey çıkmazCanım çok geçmiş olsun ya, bence doktor randevunu beklemeden bir arasan yada acil randevu talep etsen. Gebelikte bu kadar yüksek ödem sıkıntılı olabilir, bol su içmek yada dinlenmek fayda etmiyorsa muhakkak ara. Hemencecik at ödemini inşallah
Dün oldum suan yatakta uzaniyorum halim yok..ama asiya baglamak aklima gelmedi yaklasik 3makine utu yaptim da bu sicakta ondandir benceTetanoz dan sonra halsiz düşen var mı? Baş ağrısı da geldi
İğne işte aşı demişim ben hiç vuruldugum anı hatırlamıyorum bayginken vurmuşlar iki kere biri kürtajdan sonra biri doğumdan sonra nereden vurulduğunu hatirlamiyorum o yüzden fiyat konusunda internette arama yaptım o fiyat çıktı karşıma.Asi degil ki igne seklinde kalcadan yapiyolar. 7. Haftada kanamam olunca yaptilar bana yine ama boyle yuksek degildi fiyat ya tahmini 200bandinda flndi sanki
Amin canım. Benim oğlum da altı yaşına girecek. İkinci de mucizemiz olarak kendiliğinden geldiAnladim cok teşekkür ederim benimde ilk oglum tup bebek 7yasinda Rabbim hepsine uzun ömür versin
Bana yapilana baktim simdi 177le 350 bandinda degisiyo fiyati. O kdr odemedik çünkü yoksa hatirlardim cunku igne parasi acil uceeti enjeksiyon fln filan 1000i gecerdiİğne işte aşı demişim ben hiç vuruldugum anı hatırlamıyorum bayginken vurmuşlar iki kere biri kürtajdan sonra biri doğumdan sonra nereden vurulduğunu hatirlamiyorum o yüzden fiyat konusunda internette arama yaptım o fiyat çıktı karşıma.
youtube da Osman Gonul adli doktordan dinlemistim. o da serum alin ve enjektor ile (ignesini cikarip ) 2ml bir buruna, 2 ml bir buruna fiskirtin diye anlatiyordu. Hafif yan yatirarak. Gunde baya tekrarlamak lazimmis. Oyle olunca o kucuk paketler cok pahaliya gelir haklisiniz.Alttaki serum fizyolojik bunu bikac damla sikiyosun burnu akiyo. Digerinde icindekini cekerek aliyosun ama ben hic kullanmadim. Bazen tahris etme ihtimali oluyo demislerdi cekindim acikcasi. Bu arada o serum.fizyolojik boyle kucuk kucuk paketli olunca pahali oluyo onun yerine serum seklinde alip siringayla cekiyo cogu kisi
Kanama vs. yoksa tekrar bakılmıyor genelde canım. sen hatırlat doktoruna henüz erken ama bana sanki 26 civari yapılmıştı ilkinde.Canım bizde de kan uyuşmazlığı olabilir ben negatifim ilk 8.haftada indirect coombs testi yaptırdım negatifti ondan sonra yaptırmadım belirli bir periyodu var mı ve 28.haftadaki aşıyı doktorun mu söyledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?