Kızımızın ismi hamilelikten önce belliydi, PeraKızı olacaklar isim buldu mu ? Anne karnındayken de ismi ile seslenmek istiyorum ama hala karar veremedik
Benim de en baştan beri canım hep çektiği ve değişmeyen yaş pasta ve meyve. Eşimin doğumgünü var pasta almaya gittik oğlumla az önce karaorman aldık yineOrman meyveli pasta Çikolatalı olançok hafif diyorum ya ben ya onlar alıyor birde fıstık rüyası var
Green clean almayı düşünüyorumHanımlar bebek deterjanı hangi marka alacaksınız? Hangisi temiz icerekli? Granül sabun mu sıvı deterjan mi?
Şırınga ile belirli bir aydan sonra doğrudan burna sıkılabiliyor. Mesela 9 aydan sonra ilk zamanlar bunu bebeğe yapınca damarı çatlayıp kanama yapabiliyor. Ben çocuk büyüyünce hep şırınga ile açtım basınçla sümük daha iyi çıkıyor. Tabi çığlıklar ağlamalar eksik olmuyor ama aklınızda olsun burun açmayı ihmal etmeyin ağlıyor diye vazgeçmeyin. Yoksa direkt ya kulağa vuruyor ya aşağı iniyor enfeksiyon sonra gelsin antibiyotikleryoutube da Osman Gonul adli doktordan dinlemistim. o da serum alin ve enjektor ile (ignesini cikarip ) 2ml bir buruna, 2 ml bir buruna fiskirtin diye anlatiyordu. Hafif yan yatirarak. Gunde baya tekrarlamak lazimmis. Oyle olunca o kucuk paketler cok pahaliya gelir haklisiniz.
Biz Alin Zeynep koymaya karar verdik canım. Oğlum bile Alin kardeş demeye başladıKızı olacaklar isim buldu mu ? Anne karnındayken de ismi ile seslenmek istiyorum ama hala karar veremedik
Mintex gerçekten beyaz sabun kokuyormu yani sildikten sonrada kaliyormuBeyaz sabun kopegiyimmm Mintex in sıvı beyaz sabunu ve yüzey temizleyicisini kullanıyorum uzun zamndirbu markayı da denerim
Benimde düşük 65Bebegin kilosu capi belli kendimi kandiramam ama aclik şekerim dusuk cikmis. Seker tetiklemiyosa niye ve nereye aliyorum bu kilolari bilmemama yediklerime dikkat etmeye caliscam artik olmuyo bole.moralim bozuluyo
Yarısını yerim midemde şişmezKızımızın ismi hamilelikten önce belliydi, PeraBiz de erkeğe bulamıyoruz, kızıma ismiyle sesleniyoruz erkeğe oğluş
Benim de en baştan beri canım hep çektiği ve değişmeyen yaş pasta ve meyve. Eşimin doğumgünü var pasta almaya gittik oğlumla az önce karaorman aldık yine
Green clean almayı düşünüyorum
Beyaz sıkıntı değil biliyorumKızlar 2 gündür bembeyaz akıntım var kıvamlı korkulacak bir şey mi acaba ve bazen iç çamaşırı ıslatqcak kadar geliyor
Kalıyor yapisini seviyorum özellikle el sabununu evlendigimden beri kullanıyorum aşırı memnunum kremsi bir yapi bırakıyor eldeMintex gerçekten beyaz sabun kokuyormu yani sildikten sonrada kaliyormu
inşallah oğlunuza da en kısa sürede de isim bulursunuz :)Kızımızın ismi hamilelikten önce belliydi, PeraBiz de erkeğe bulamıyoruz, kızıma ismiyle sesleniyoruz erkeğe oğluş
ne güzel :)Biz Alin Zeynep koymaya karar verdik canım. Oğlum bile Alin kardeş demeye başladı
Bazen apır kokuyor bazen kokmuyor anlamadım yanma kaşıntı yokBeyaz sıkıntı değil biliyorum
Kokulu mu akıntın?
Ben parla Betül diye düşünüyorumKızı olacaklar isim buldu mu ? Anne karnındayken de ismi ile seslenmek istiyorum ama hala karar veremedik
2sinede kanım kaynadıKalıyor yapisini seviyorum özellikle el sabununu evlendigimden beri kullanıyorum aşırı memnunum kremsi bir yapi bırakıyor elde
Gördüm kuzumu 700 gr olmuş kocaman olmuş yavrum gelişimi suyu vs her sey yolundaymış şükür beş gün falan önde gidiyordu en bastan beri o fark kapanmış simdi gününden 1 gün ileride gelişim kilo boy ne alt ne üst sınırda tam ortada bizim istediğimiz gibi dedi doktor çok şükürGörünce herşeyi unutacaksın
Seninki baya dusukmus o da cok sarsiyo bunyeyi haklisin. Bnm dusuk dedigim normal sinirlar icinde yine 87 cikmisBenimde düşük 65bence Buda şeker belirtisi düşük diye bizi kaideye almıyorlar
MaşAllahGördüm kuzumu 700 gr olmuş kocaman olmuş yavrum gelişimi suyu vs her sey yolundaymış şükür beş gün falan önde gidiyordu en bastan beri o fark kapanmış simdi gününden 1 gün ileride gelişim kilo boy ne alt ne üst sınırda tam ortada bizim istediğimiz gibi dedi doktor çok şükür
Durmadan yiyorum bende işte yağ bagliyacagimSeninki baya dusukmus o da cok sarsiyo bunyeyi haklisin. Bnm dusuk dedigim normal sinirlar icinde yine 87 cikmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?