O kadar bereketli ki çok iyi geliyor2sinede kanım kaynadı
Tamam kurtuldun kuzum hadi Buda bitti gittiO kadar bereketli ki çok iyi geliyortetenoz 2. Doz güncelleme ağrı sızı yok bu arada
Mintex hepsiburadan aldın dimi kuzu trendyolda çıkmıyordaO kadar bereketli ki çok iyi geliyortetenoz 2. Doz güncelleme ağrı sızı yok bu arada
Aşırı evhamliyim aşırı çocuğu besleyemiyor muyum diye bir ayda 1 kilo almışım covid beni dizginlemis gibi bebiş zayıf kaldı sanmistim ama iyiymiş şükür içim rahatladı bayaMaşAllah
O annesini üzmez hep mutlu olun tatlım benim
Kilosuda iyi maşAllah
Kızım olsaydı karaca karla olcaktı bence parlaaaa müthişşşBen parla Betül diye düşünüyorumparla diye sesleniyorum ama daha kimsenin haberi yok duyunca neler olur bilmiyorum
Kız ismi bulmak cidden zor ya, Allah kolaylık versin vallaKızı olacaklar isim buldu mu ? Anne karnındayken de ismi ile seslenmek istiyorum ama hala karar veremedik
Bende hamileliğimin başından beri var, doktorum normal demişti. Ama sürekli beyaz değil ara ara şeffaf.Kızlar 2 gündür bembeyaz akıntım var kıvamlı korkulacak bir şey mi acaba ve bazen iç çamaşırı ıslatqcak kadar geliyor
Bence erkek daha zor ya kız isimleri büsürüüKız ismi bulmak cidden zor ya, Allah kolaylık versin valla
benim 2 gündür baya beyaz geliyor bakiiyim haftaya kontrolüm var zatenBende hamileliğimin başından beri var, doktorum normal demişti. Ama sürekli beyaz değil ara ara şeffaf.
Bizde de erkek hazırdıBence erkek daha zor ya kız isimleri büsürüü
sen ne koyacaksınBizde de erkek hazırdı
Renkli ve kokulu olması kötü diye biliyorum canımBazen apır kokuyor bazen kokmuyor anlamadım yanma kaşıntı yok
Benimkide aynisi oldu insallah sag salim dogsunlar kardes olsunkarAmin canım. Benim oğlum da altı yaşına girecek. İkinci de mucizemiz olarak kendiliğinden geldi
Çünkü sağlıklı beslendin dimi kuzum vitaminli yiyecekler meyve sebze yedin onlar yeteri kadar besliyorAşırı evhamliyim aşırı çocuğu besleyemiyor muyum diye bir ayda 1 kilo almışım covid beni dizginlemis gibi bebiş zayıf kaldı sanmistim ama iyiymiş şükür içim rahatladı baya
Zirve bendedir herhalde 25+4 deyim hiç mide bulantısı kusma yaşamadım. 10 kg artım varMerhaba kızlar, bu zamana kadar kaç kilo aldınız ? Özellikle mide bulantısı yaşamayanlar6.ayda toplam 6 kilo gerçeğiyle yüzleştim de tatil dönüşü
Canım hem özeldeki doktorum hem devletteki doktorum söyledi. İkisi de 28. Haftada gel aşını yapalım mutlaka dediler. Hangisini seçsem acabaCanım bizde de kan uyuşmazlığı olabilir ben negatifim ilk 8.haftada indirect coombs testi yaptırdım negatifti ondan sonra yaptırmadım belirli bir periyodu var mı ve 28.haftadaki aşıyı doktorun mu söyledi
Bende öyle düşündüm canım bi ara arayayım bakalım başladı mı işe sorayım.Ebeni bekle kuzum o zaman. Yani değişik bir durum .
Herkese farklı bişey mi söylüyorlar anlamadım hepten kafam karıştıP pembeumutyildiziH a p p y kızlar ben de hurma yiyorum, bazen günde 2 de oluyor. Doktorum da önermişti, akşamları çok acıktığını hissedersen 1 tane hurma ye, yemek veya tatlı yeme demişti. Ben de o yüzden tek tek atıştırmanın zararlı olduğunu düşünmüyorum.
Çok abartmamak lazım galibaHurma doguma dogru yenmesı gereken, rahim agzinda gevsemeye neden olur diye biliyorum aman dikkat.
Valla dedigin yemeye aldigin kilo hicbiseyDurmadan yiyorum bende işte yağ bagliyacagimaciktikca salatalık tırtıklıyorum su oranı yüksek diye kendimi avutuyorum
Ben ben benZirve bendedir herhalde 25+4 deyim hiç mide bulantısı kusma yaşamadım. 10 kg artım var
%100 katılıyorumBence erkek daha zor ya kız isimleri büsürüü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?