2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
MaşAllah

O annesini üzmez hep mutlu olun tatlım benim

Kilosuda iyi maşAllah
Aşırı evhamliyim aşırı çocuğu besleyemiyor muyum diye bir ayda 1 kilo almışım covid beni dizginlemis gibi bebiş zayıf kaldı sanmistim ama iyiymiş şükür içim rahatladı baya

Aşırı evhamliyim aşırı çocuğu besleyemiyor muyum diye bir ayda 1 kilo almışım covid beni dizginlemis gibi bebiş zayıf kaldı sanmistim ama iyiymiş şükür içim rahatladı baya
Çünkü sağlıklı beslendin dimi kuzum vitaminli yiyecekler meyve sebze yedin onlar yeteri kadar besliyor

Canım bizde de kan uyuşmazlığı olabilir ben negatifim ilk 8.haftada indirect coombs testi yaptırdım negatifti ondan sonra yaptırmadım belirli bir periyodu var mı ve 28.haftadaki aşıyı doktorun mu söyledi
Canım hem özeldeki doktorum hem devletteki doktorum söyledi. İkisi de 28. Haftada gel aşını yapalım mutlaka dediler. Hangisini seçsem acaba bide şu var o testler düzenli yapılıyor. Eğer pozitif çıksrsa galiba 28. Haftayı beklemeden iğne yapacaklar onu tam bilemiyorum.

Ebeni bekle kuzum o zaman. Yani değişik bir durum .
Bende öyle düşündüm canım bi ara arayayım bakalım başladı mı işe sorayım.

Herkese farklı bişey mi söylüyorlar anlamadım hepten kafam karıştı

Hurma doguma dogru yenmesı gereken, rahim agzinda gevsemeye neden olur diye biliyorum aman dikkat.
Çok abartmamak lazım galiba

Kızlar osyhonun çantası tükenmiş Kardeşim almaya gitti iki mağazada da yok, onlineda zaten yok çok üzüldüm kafamdaki tek çantaydı

Dedim ve stoklar güncellenmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…