Pera pars güzel uyumlu ama pars ne anlama geliyor hiç bilmiyorum,%100 katılıyorum
Uyumlu olsun istemiyorumPera pars güzel uyumlu ama pars ne anlama geliyor hiç bilmiyorum,
Ay evet cabuk toparlayayım diye öyle besledim gerçekten boyle devam etmek lazim demek bi de evden çıkıp yuruyebilsem hic almicakmisim demek ilk kontrolüm 4. Haftadaydı şimdi 24 te gittim 20 haftada toplam 5 kilo almışım yine az değil ama +10 u geçirmemeye caliscam doğuma kadar bi 5 daha hakkım var gibi düşünüyorum su an son aylar çok alınıyor diyorlar ama bakalimÇünkü sağlıklı beslendin dimi kuzum vitaminli yiyecekler meyve sebze yedin onlar yeteri kadar besliyor
Bende de ara ara oluyor. Sürekli değil ama. Çamaşırı ıslatıyor. Kokulu değil. O yüzden önemsemedim.Kızlar 2 gündür bembeyaz akıntım var kıvamlı korkulacak bir şey mi acaba ve bazen iç çamaşırı ıslatqcak kadar geliyor
Haftaya soracsgım doktora bol su iç diyecek sinirimi bozacak yineBende de ara ara oluyor. Sürekli değil ama. Çamaşırı ıslatıyor. Kokulu değil. O yüzden önemsemedim.
Suyla ilgisi yok bence günde iki buçuk üç litre su içiyorum. Ama tabi sen suyu az tüketiyorsan ondan olabilir . Su önemli tabi. Takılma bence sıkıntılı bir durum olsa kaşıntı da eşlik eder.Haftaya soracsgım doktora bol su iç diyecek sinirimi bozacak yine
Canım ya tatlı tatlı anlatmışsın çok teşekkür ederim haklısın yemek içmek kullanmak gerekiyor gerekli olan her şeyiVenatura d3k2 yağ var.
Hem birinin dozu yüksek hemde düşük olanı var .
Tabi bilinçli kullanmak gerek .
Önce güzelce özel laboratuvarda ölçtürebiliyorsan 2sini ölçtür.
Çok düşük çıktıysa idame doza ulaşana kadar 2 katı içiyorsun 2 kat dediğimde kilomuzu 50 varsayalim 2yi 5 le çarp 10 damla ediyor .İdeal d vitamini düzeyine gelince günlük 5 damlayla devam ediyorsun d vitamini düzeyin sabit kalsın diye.Bu arada yağlı bir kahvaltı sonrası yani zeytinini cevizini ye 1yemek kaşığı soğuk sıkım zeytinyağına damlatip içiyorsund vitamini yağda çözülüyor çünkü
Biraz kafan karışabilir ama bu d vitamini cidden önemli bir konu bazı doktorlar sallamiyor. Bebek kalsiyum d vitamini ne varsa emiyor .Sonra bu sana kemik erimesi olarak ve diş kayıpları olarak geri dönecek sonra durmadan kendinle uğraşacakcin
Merhaba nasıl oldunuzGeçmiş olsun dileklerine dönemediklerime teşekkür ederim. Normalde yoktu hayta düşük seyrediyordu. Ölçülence yaşadığım şoku anlatamam. Hiç yüksek beklemezken öncesi için ecopirin başlamıştık. Tek taraflı ödemede dikkat edin bende tek tarafım daha kötüydü. 16/10lara çıktı şükür 14/9 larda seyrediyor şuan. Sık sık takipteyim hepiniz Allaha emanet olun dualarınızda bana ve bebeğime dua ederseniz çok sevinirim
Bizde Lina da karar kildik canim. Hastane cikisi siparisi bile verdim , donus yokKızı olacaklar isim buldu mu ? Anne karnındayken de ismi ile seslenmek istiyorum ama hala karar veremedik
benim hep akintim var . Kimi zaten seffaf, kimi zaman beyaz, kimi zaman sarimtrak . Kirmizi pempe olmadigi surece doktor sknti yok demisti.Kızlar 2 gündür bembeyaz akıntım var kıvamlı korkulacak bir şey mi acaba ve bazen iç çamaşırı ıslatqcak kadar geliyor
ay ben 1.5 lt zar zor iciyorum ya , helal olsunSuyla ilgisi yok bence günde iki buçuk üç litre su içiyorum. Ama tabi sen suyu az tüketiyorsan ondan olabilir . Su önemli tabi. Takılma bence sıkıntılı bir durum olsa kaşıntı da eşlik eder.
Bacaktan bir but çıkar benim iç bacağa gidiyor sadece bıngıl bıngılValla dedigin yemeye aldigin kilo hicbisey
Bencede iyi çok zayıfla gebe kaldıysan 12 ye kadar normalmis almak ben bence o sınırı geçerim bu kontrolde baya azarlayacak beniAy evet cabuk toparlayayım diye öyle besledim gerçekten boyle devam etmek lazim demek bi de evden çıkıp yuruyebilsem hic almicakmisim demek ilk kontrolüm 4. Haftadaydı şimdi 24 te gittim 20 haftada toplam 5 kilo almışım yine az değil ama +10 u geçirmemeye caliscam doğuma kadar bi 5 daha hakkım var gibi düşünüyorum su an son aylar çok alınıyor diyorlar ama bakalim
O zaman sorun yok içimi rahatlattınız kızlare,Bizde Lina da karar kildik canim. Hastane cikisi siparisi bile verdim , donus yok
benim hep akintim var . Kimi zaten seffaf, kimi zaman beyaz, kimi zaman sarimtrak . Kirmizi pempe olmadigi surece doktor sknti yok demisti.
Birde bir iki hafta once anne karninda bebegi kaplayan o beyaz tabaka olusmaya basladi, ondanda akintimiz artar bilir diye dinlemistim youtube da bir hocadan
İki gün sonra bende deneyimleyecegim sayende beybiBioderma krem ve duş yağı güncellemesi.
Mükemmel ötesi en azından benim vücuduma iyi geldi .
DİPNOT:
Vücudumuza sürdüğümüz krem ne kadar sürede emilir?
Herkesin merak konusu olan kremler jeller veya merhemler ne kadar sürede emilir. Vücudumuza sürdüğümüz kremin sürdüğümüz bölgeye göre emilim süresi farklılık gösterir. Ortalama bir süre verecek olursak krem vücuda sürüldükten 15 dakika içerisinde emilir.
Onun için banyodan çıkarken ıslak nemli cilde hem sürmesi kolay oluyor hemde nemi hapsediyor vücut 15 dk bekleyip kiyafetlerimizi öyle giyiyoruz sürerken aşağıdan yukarı ayaktan başlayıp yukarıya doğru düz ve dairesel hareketlerle yukarı boyna kadar sürüyoruz el ve dirsekleri unutmuyoruz
Yalaaaaan artık çaresi varİki gün sonra bende deneyimleyecegim sayende beybihadi bakalım hepimize iyi gelsin
Bugün bir kızla tanıştım 30. Haftadaymis karni harita gibiymis ebe ona dedi ki ilk etapta benimde vardı sonra bakımımi yaptım bir yılın sonunda tüm çatlakların gitti dedi ama sonra ekledi genetik catlaga bişey yapılamıyor tabi falan filan
Aşırı yükseldim kıl oldum o ebeyeİki gün sonra bende deneyimleyecegim sayende beybihadi bakalım hepimize iyi gelsin
Bugün bir kızla tanıştım 30. Haftadaymis karni harita gibiymis ebe ona dedi ki ilk etapta benimde vardı sonra bakımımi yaptım bir yılın sonunda tüm çatlakların gitti dedi ama sonra ekledi genetik catlaga bişey yapılamıyor tabi falan filan
Benim vücudum ödem tutmaya çok müsait canım. Korkuyorum valla. Elimden geldiğince içmeye çalışıyorum. Zaten sıcak ya zor olmuyor.ay ben 1.5 lt zar zor iciyorum ya , helal olsun
Ebe dedi catladim ama benim çatlaklar bakımla iyileşti dedi kız ne desin daha kadınYalaaaaan artık çaresi varbenim inancım sonsuz 2 seneye hayırlısıyla ömrümüz yeterse buralarda olursak aklımdasınız Öncesi sonrası bile paylaşırım.
Eee genetiginde yoksa madem nasıl vücudu çatlıyor oda yanlış eğer vücudun catlamaya müsaitse her türlü çatlar kilo alıp verirken sporda sıkılaşırken boyu uzarken hem teselli veriyor hem gömüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?