2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Çünkü sağlıklı beslendin dimi kuzum vitaminli yiyecekler meyve sebze yedin onlar yeteri kadar besliyor
Ay evet cabuk toparlayayım diye öyle besledim gerçekten boyle devam etmek lazim demek bi de evden çıkıp yuruyebilsem hic almicakmisim demek ilk kontrolüm 4. Haftadaydı şimdi 24 te gittim 20 haftada toplam 5 kilo almışım yine az değil ama +10 u geçirmemeye caliscam doğuma kadar bi 5 daha hakkım var gibi düşünüyorum su an son aylar çok alınıyor diyorlar ama bakalim

Haftaya soracsgım doktora bol su iç diyecek sinirimi bozacak yine
Suyla ilgisi yok bence günde iki buçuk üç litre su içiyorum. Ama tabi sen suyu az tüketiyorsan ondan olabilir . Su önemli tabi. Takılma bence sıkıntılı bir durum olsa kaşıntı da eşlik eder.

Canım ya tatlı tatlı anlatmışsın çok teşekkür ederim haklısın yemek içmek kullanmak gerekiyor gerekli olan her şeyi

Merhaba nasıl oldunuz

Kızı olacaklar isim buldu mu ? Anne karnındayken de ismi ile seslenmek istiyorum ama hala karar veremedik
Bizde Lina da karar kildik canim. Hastane cikisi siparisi bile verdim , donus yok
Kızlar 2 gündür bembeyaz akıntım var kıvamlı korkulacak bir şey mi acaba ve bazen iç çamaşırı ıslatqcak kadar geliyor
benim hep akintim var . Kimi zaten seffaf, kimi zaman beyaz, kimi zaman sarimtrak . Kirmizi pempe olmadigi surece doktor sknti yok demisti.

Birde bir iki hafta once anne karninda bebegi kaplayan o beyaz tabaka olusmaya basladi, ondanda akintimiz artar bilir diye dinlemistim youtube da bir hocadan

Bencede iyi çok zayıfla gebe kaldıysan 12 ye kadar normalmis almak ben bence o sınırı geçerim bu kontrolde baya azarlayacak beni

O zaman sorun yok içimi rahatlattınız kızlare,

Bioderma krem ve duş yağı güncellemesi.

Mükemmel ötesi en azından benim vücuduma iyi geldi .

DİPNOT:

Vücudumuza sürdüğümüz krem ne kadar sürede emilir?

Herkesin merak konusu olan kremler jeller veya merhemler ne kadar sürede emilir. Vücudumuza sürdüğümüz kremin sürdüğümüz bölgeye göre emilim süresi farklılık gösterir. Ortalama bir süre verecek olursak krem vücuda sürüldükten 15 dakika içerisinde emilir.

Onun için banyodan çıkarken ıslak nemli cilde hem sürmesi kolay oluyor hemde nemi hapsediyor vücut 15 dk bekleyip kiyafetlerimizi öyle giyiyoruz sürerken aşağıdan yukarı ayaktan başlayıp yukarıya doğru düz ve dairesel hareketlerle yukarı boyna kadar sürüyoruz el ve dirsekleri unutmuyoruz

İki gün sonra bende deneyimleyecegim sayende beybi hadi bakalım hepimize iyi gelsin

Bugün bir kızla tanıştım 30. Haftadaymis karni harita gibiymis ebe ona dedi ki ilk etapta benimde vardı sonra bakımımi yaptım bir yılın sonunda tüm çatlakların gitti dedi ama sonra ekledi genetik catlaga bişey yapılamıyor tabi falan filan

Yalaaaaan artık çaresi var benim inancım sonsuz 2 seneye hayırlısıyla ömrümüz yeterse buralarda olursak aklımdasınız Öncesi sonrası bile paylaşırım.

Eee genetiginde yoksa madem nasıl vücudu çatlıyor oda yanlış eğer vücudun catlamaya müsaitse her türlü çatlar kilo alıp verirken sporda sıkılaşırken boyu uzarken hem teselli veriyor hem gömüyor

Aşırı yükseldim kıl oldum o ebeye

Ebe dedi catladim ama benim çatlaklar bakımla iyileşti dedi kız ne desin daha kadın
Aşırı yükseldim kıl oldum o ebeye
Hahaha pozitif basıp sonra sert düşüş yaşattı kadın sağolsun bugün yine çok ilgilendi canim ebe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…