2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Benim vücudum ödem tutmaya çok müsait canım. Korkuyorum valla. Elimden geldiğince içmeye çalışıyorum. Zaten sıcak ya zor olmuyor.
Böbreğinede iyi bak kuzum kilona göre iç
Salatalık karpuz yiyip süt ayran içiyoruz ya bunlarda bir nevi su yerine geçiyor .Gün içinde bunları fazla yersen suyla dengele böbreğini yorma bunu ben çektim onun için böbrek ağrısı cekmeni istemem çok pis bir ağrı

Genetikse geçmez diyor GENETİKSE GEÇMEZ diyor
Şöyle diyebilir çatlak bakımı yaptırdınız geçti ama devamında bakımınıza devam etmezseniz genetiğinizde varsa çatlarsınız diyebilir dememiş işte

Valla o kızın çatlağı geçmezse ebeyi bulurdu kesin ondan sona ek yerleştirmis olabilir.17. haftadan beri catlakms kız

Valla o kızın çatlağı geçmezse ebeyi bulurdu kesin ondan sona ek yerleştirmis olabilir.17. haftadan beri catlakms kız
Onun iç karnıda yok o zaman o tam genetik vasat
Şuan göbek mutlu haritaya meyillenmedi son 2 ayda ne halde olur meçhul yavaş büyüyor diye sanırım gerilme yok

Kızım olsaydı karaca karla olcaktı bence parlaaaa müthişşş
teşekkür ederim inşallah sağ Salim kavuşuruz da .. bir kızım daha var şükür bunu hep erkek hissetmiştim bütün belirtiler erkekti Ali Haktan koyacaktım o derece erkekti bence kız diyince giden isime çok üzülmüştüm isim ince çizgim çok zorlanıyorum beğenmekte . Karaca parla da hiç fena olmadı şimdi çok beğendim

Bu benim ideal istedigim vücut nemliliği vıcık vıcık değil ama karina ekstra gece yatarken yağ sür kuzum bio oilini
Kız ben her gece pehlivan gibi yaglaniyorum alt karın üst karin bugün lieraci da aldım geldim yanıma onu da dışarı çıkarken sürüyorum çünkü kıyafette o yağ hissini hiç sevmem lierac o konuda kurtaricim

Bunlarla tamamlanirsin kuzum onlarda cilası olur

Bunlarla tamamlanirsin kuzum onlarda cilası olur
Astralbaby den alış veriş yapan var mı ya baya yorum memnuniyet vs var kızlar orada isimli set beğendim ben chakranin yeni dogaanlarıni bekliyordum ama malesef onlar asla stok yenilemeyecek..Üzgün bir şekilde arayışa girdim memnun kaldığınız ürünler konusunda yeşillendirinnnnnn

Kızlar hello, bu aralar harıl harıl terlik bakıyorum hastanede doğum vakti giymelik. Kışın hep panduf giyen biri olduğunum için öyle terlik bilmem pek. Fiyatlar iyice ucmadan rahat, hastane içinde yürümelik, temizlenmesi kolay olcak birşey varsa bildiğiniz ya da görürseniz beni tagleyin lütfen

Bu arada benim de bugün randevum vardı, bebiş 760 gr olmuş her şey normal göründü şükür. Şeker yüklemesi yaptırıcam bu hafta.

Süt çok rahatsız ediyordu, içemiyorum diye sordum, sorun değil dedi, yeşil yapraklı sebzelerden daha fazla kalsiyum alabilirsin dedi. Et yemekte de zorlanıyorum hala, mide bulantıları zamanı çok tiksinmiştim, et için de haftada 3 gün yenileceğin formatta yemen yeterli dedi. Bakalım artık lahmacun ve hamburgerle sağlamaya çalışıcam bunu.

1 beden büyük crocs aldım ben, ayaklar da şişer yazın rahat giyerim dedim. Tavsiye edebilirim.

Son düzenleme:
Ay bi de bizim alışverişimiz var pijamasi terliği pedi kiloyu kestiremedigimden ne depend aldım ne pijama ayak numaram bile değişiyor artik son aya kalacak gibi onlar ama ben crocs tarzi bir şey alırım o plastik olanlardan crocsa para vermem tabi de replikasi alinabilir zaten corap vs giyilir mutlaka

ben aldim ama daha gelmedi. 3 lu hastane cikisi aldim. soft tonlar gokkuasagi olan . resim eklerim. zaten sirf oncesi sonrasi foto cekmek icin aldim (onunda ornegini eklerim )
Canim ben son bir kac haftadir crocs giyiyorum ici baya genis. Hatta ayagim iyice buyucek diye bir numara buyugunude almayi planliyorum. Turkiye de muadili olan ayni tarz cok terlik var , asiri rahat o tarz bisi bakabilirsin

Eklentiler

• E481AA59-E2B2-4912-AEF2-0DF31A926D50.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 62
  • 18BFE49A-BD4C-4F1D-AAF4-1CBD6C72EC3A.webp
    36,4 KB · Görüntüleme: 64
  • 038C46DC-32B5-4771-A3A0-2D9162EE7D05.webp
    48,7 KB · Görüntüleme: 59
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…