Böbreğinede iyi bak kuzum kilona göre içBenim vücudum ödem tutmaya çok müsait canım. Korkuyorum valla. Elimden geldiğince içmeye çalışıyorum. Zaten sıcak ya zor olmuyor.
Genetikse geçmez diyor GENETİKSE GEÇMEZ diyorEbe dedi catladim ama benim çatlaklar bakımla iyileşti dedi kız ne desin daha kadın
Aşırı yükseldim kıl oldum o ebeye
Hahaha pozitif basıp sonra sert düşüş yaşattı kadın sağolsun bugün yine çok ilgilendi canim ebe
Valla o kızın çatlağı geçmezse ebeyi bulurdu kesin ondan sona ek yerleştirmis olabilir.17. haftadan beri catlakms kızGenetikse geçmez diyor GENETİKSE GEÇMEZ diyor
Şöyle diyebilir çatlak bakımı yaptırdınız geçti ama devamında bakımınıza devam etmezseniz genetiğinizde varsa çatlarsınız diyebilirdememiş işte
Onun iç karnıda yok o zaman o tam genetik vasatValla o kızın çatlağı geçmezse ebeyi bulurdu kesin ondan sona ek yerleştirmis olabilir.17. haftadan beri catlakms kız
Aman nemlendirmeye devam kuzum bırakma sakinOnun iç karnıda yok o zaman o tam genetik vasat
Şuan göbek mutlu haritaya meyillenmedi son 2 ayda ne halde olur meçhulyavaş büyüyor diye sanırım gerilme yok
Bu benim ideal istedigim vücut nemliliği vıcık vıcık değil ama karina ekstra gece yatarken yağ sür kuzum bio oiliniAman nemlendirmeye devam kuzum bırakma sakin
Kızım olsaydı karaca karla olcaktı bence parlaaaa müthişşş
Hanımlar bebek deterjanı hangi marka alacaksınız? Hangisi temiz icerekli? Granül sabun mu sıvı deterjan mi?
Kız ben her gece pehlivan gibi yaglaniyorum alt karın üst karin bugün lieraci da aldım geldim yanıma onu da dışarı çıkarken sürüyorum çünkü kıyafette o yağ hissini hiç sevmem lierac o konuda kurtaricimBu benim ideal istedigim vücut nemliliği vıcık vıcık değil ama karina ekstra gece yatarken yağ sür kuzum bio oilini
Kızı olacaklar isim buldu mu ? Anne karnındayken de ismi ile seslenmek istiyorum ama hala karar veremedik
Bunlarla tamamlanirsin kuzum onlarda cilası olurKız ben her gece pehlivan gibi yaglaniyorum alt karın üst karin bugün lieraci da aldım geldim yanıma onu da dışarı çıkarken sürüyorum çünkü kıyafette o yağ hissini hiç sevmem lierac o konuda kurtaricim
Azra diye düşünüyoruzsen ne koyacaksın
Astralbaby den alış veriş yapan var mı ya baya yorum memnuniyet vs var kızlar orada isimli set beğendim ben chakranin yeni dogaanlarıni bekliyordum ama malesef onlar asla stok yenilemeyecek..Üzgün bir şekilde arayışa girdim memnun kaldığınız ürünler konusunda yeşillendirinnnnnnBunlarla tamamlanirsin kuzum onlarda cilası olur
Nerde baciiimmm su an 83 kiloyum 90ları gormek istemiyorum ya nasıl verilcek o kilolarBencede iyi çok zayıfla gebe kaldıysan 12 ye kadar normalmis almak ben bence o sınırı geçerim bu kontrolde baya azarlayacak beni
Kızlar hello, bu aralar harıl harıl terlik bakıyorumhastanede doğum vakti giymelik. Kışın hep panduf giyen biri olduğunum için öyle terlik bilmem pek. Fiyatlar iyice ucmadan rahat, hastane içinde yürümelik, temizlenmesi kolay olcak birşey varsa bildiğiniz ya da görürseniz beni tagleyin lütfen
Ay bi de bizim alışverişimiz var pijamasi terliği pedi kiloyu kestiremedigimden ne depend aldım ne pijama ayak numaram bile değişiyor artik son aya kalacak gibi onlar ama ben crocs tarzi bir şey alırım o plastik olanlardan crocsa para vermem tabi de replikasi alinabilir zaten corap vs giyilir mutlakaKızlar hello, bu aralar harıl harıl terlik bakıyorumhastanede doğum vakti giymelik. Kışın hep panduf giyen biri olduğunum için öyle terlik bilmem pek. Fiyatlar iyice ucmadan rahat, hastane içinde yürümelik, temizlenmesi kolay olcak birşey varsa bildiğiniz ya da görürseniz beni tagleyin lütfen
ben aldim ama daha gelmedi. 3 lu hastane cikisi aldim. soft tonlar gokkuasagi olan . resim eklerim. zaten sirf oncesi sonrasi foto cekmek icin aldim (onunda ornegini eklerim )Astralbaby den alış veriş yapan var mı ya baya yorum memnuniyet vs var kızlar orada isimli set beğendim ben chakranin yeni dogaanlarıni bekliyordum ama malesef onlar asla stok yenilemeyecek..Üzgün bir şekilde arayışa girdim memnun kaldığınız ürünler konusunda yeşillendirinnnnnn
Canim ben son bir kac haftadir crocs giyiyorum ici baya genis. Hatta ayagim iyice buyucek diye bir numara buyugunude almayi planliyorum. Turkiye de muadili olan ayni tarz cok terlik var , asiri rahat o tarz bisi bakabilirsinKızlar hello, bu aralar harıl harıl terlik bakıyorumhastanede doğum vakti giymelik. Kışın hep panduf giyen biri olduğunum için öyle terlik bilmem pek. Fiyatlar iyice ucmadan rahat, hastane içinde yürümelik, temizlenmesi kolay olcak birşey varsa bildiğiniz ya da görürseniz beni tagleyin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?