2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
corapsiz ayak terletiyor zaten ayagin kayiyor. markanin kendiside corap ile giyin diyor. Birde guneste birakmayin balkonda fln , kuculuyor benim bir tanesi minnacik oldu

1 beden büyük crocs aldım ben, ayaklar da şişer yazın rahat giyerim dedim. Tavsiye edebilirim.
Cross var canım bende de bahardan beri ayağıma yapıştı resmen başka da birşey giyemiyorum. Öyle birşey giymek gelmemişti aslında aklıma olabilirlii.
sormaa bitmiyor valla alınacaklar. Ben bahar vakti a101 indirmijden orjinalini almıştım hastaneye artık açık renk bir replika iş görür

Depend için en minnak arkadaşımda tombiş arkadaşımda large almıştı. Mucizevi bir bedeni var bence herkese oluyor largesii :)

S Sntr @H a p p y Mevlitten mi bahsettiniz kızlar? Ben de yapmak istemiyorum, eşim de ben kafada, ne mevlit ne de bir yaş doğumgünü partisi… Stresini geçtim, bebekler için fazla kalabalık ortamlar.
Ya evet vakaalar çok artmış doğum da riskli zamanlara denk gelecek mevlüt falan biraz bencillik gibi geliyor bana büyükler yapalım diyor bakalım kimin dediği

Ben şu Almila yazan soft tonlarda aldiracsgim sanırım bir tanıdığım alacak hediye olarak isim değişik olacak tabi.Genelxe güzel duruyor ama kimseye gitmemiş daha ya

Ya evet vakaalar çok artmış doğum da riskli zamanlara denk gelecek mevlüt falan biraz bencillik gibi geliyor bana büyükler yapalım diyor bakalım kimin dediği
Mevlüt yapmayalım da gelecek ziyaretcilere vs nasıl engel olacağız hepsi bir dert yaniii. İnsanlarda gelse bir dert gelmese bir dert. Hava güzel olacak zamanda doğursaydık açık hava bir Mevlüt yapar herşeyi aradan çıkartırdık bakalım nasıl olacak

Yani hamile kalmadan önce iki litre içiyordum hamileliğimin basinda da. Havalar iyice ısınınca üç litre içmeye başladım. Şimdilik bir sorun yok canım. Sorarım gene de doktoruma. Teşekkür ederim

Ya elbet ziyaretler olacak ama mümkün mertebe bebek ve bizle uzaktan selamlayarak buyursunlar elbette nisana kadar idare edersek Allah'ın izniyle gerisini kendileri toparlar Ya da 4 ay rötarlı buyursunlar hem çocukların kiciyla yüzünü ayırt edebilirler

Kızlar yaaa ben hastane çıkışını bir takım lcw organik olanlardan, bir takım da kitikate’den aldım. 4’lü 5’li setlerden. Rahat olsun, organik olsun vs diye düşünmüştüm. Ama şimdi siz böyle 12’li, isimli takımlar vs diyince benim kafa yine karıştı. Ben özensiz miyim yoksa?

Doktora gittim canım çok şükür herşey yolunda ağrılarımın normal oldugunu söyledi magnezyumu günde iki sefer içmemi söyledi seninde için rahat olsun
Iyi canim cok sevindim. Ben o gün kendimi cok yormusum sanırım simdi biraz daha hafifledi çatı agrım ama simdide ayak tabanım cok fena ağrıyor. Magnezyum olarak ne kullanıyorsunuz? Ben simdiye kadar ihtiyac duymadim. Doktorumda yazmadı ama artık kullanmaliyim sanirim ağrılarım için

İsimli set olarak ben bunlara karar verdim önümüzdeki hafta sipariş vericem. Tulum, şapka, eldiven ve battaniye

Eklentiler

• 73AA4A03-6435-4F24-A4A8-7D7D576D6351.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 107
  • B22BC94B-1C90-4B20-B5D6-621254EE5787.webp
    34,7 KB · Görüntüleme: 106
Özensizlikle hiç alakası yok ben de kalabalık setlerden almayı düşünmüyorum. İsimli olan setim de hepi topu 4 parça, yedek alacağım da 5 max

Ben hastane cıkısı almayayım mı acaba 0-3 aylıklardan kombin yaprık diye düşünmüştüm

12 li sette kullanılmayacak bir sürü parça var o yüzden gereksiz bence. Bende isim yazılı tulum eldiven sapka isimli battaniye ve yastik almayı düşünüyorum. Hala arayıştayim o sekilde 5 li set bulamadim hala

alakasi yok yavrum, ben sirt kisminda ismi yazsin fotograf cekmek istiyorum diye en kucuk set 3 luydu ondan aldim. yoksa 12 li fln bir suru kullanilmayacak esya var icinde

Kızlar ikinci set olarak böyle uygun birşey alabilirsiniz bayadır favorimdeydi yorumları güzel değerlendirmek isteyen buyursunn
Renk sevdiğim tonlarda ama genelde tek parça tulum tercih ediyorum. Oğlumda bunlardan 2-3 takım vardı ama tulumlar daha kullanışlı geldiği için miniklere öyle alıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…