Ben güneş koymak istiyorum eşim de tamam derseKızı olacaklar isim buldu mu ? Anne karnındayken de ismi ile seslenmek istiyorum ama hala karar veremedik
Merhaba sağdakini nereden sipariş veriyorsunuz acaba çok güzelmişİsimli set olarak ben bunlara karar verdim önümüzdeki hafta sipariş vericem. Tulum, şapka, eldiven ve battaniye
Ben bebeğime ilk bu takımı aldım hoşuma gittiğinden ve cinsiyeti henüz bilmiyordum unisex olsun diyeKızlar ikinci set olarak böyle uygun birşey alabilirsiniz bayadır favorimdeydi yorumları güzel değerlendirmek isteyen buyursunn
Göbek bağı varken tulum giydirmek bebege zarar veriyor mu acaba genelde hemşireler alt üst takım öneriyor ama bilemiyorum bende 3 tane alt üst hastane çıkışı aldım şimdi gerisi atlet,alt,tulum falanRenk sevdiğim tonlarda ama genelde tek parça tulum tercih ediyorum. Oğlumda bunlardan 2-3 takım vardı ama tulumlar daha kullanışlı geldiği için miniklere öyle alıyorum
Güle güle sağlıklı günlerde kullansın inşallah canım benimBen bebeğime ilk bu takımı aldım hoşuma gittiğinden ve cinsiyeti henüz bilmiyordum unisex olsun diyeçok güzel tavsiye ederim
İnstagramdan lovelywoven diye bir sayfadanMerhaba sağdakini nereden sipariş veriyorsunuz acaba çok güzelmiş
Yok canım hiçbir sıkıntı olmuyor doğduğu andan itibaren genelde tek parça giydirdimGöbek bağı varken tulum giydirmek bebege zarar veriyor mu acaba genelde hemşireler alt üst takım öneriyor ama bilemiyorum bende 3 tane alt üst hastane çıkışı aldım şimdi gerisi atlet,alt,tulum falan
Ayy benimde çok oluyor özellikle geceleri bacaklarıma vuruyorDoktora gittim canım çok şükür herşey yolunda ağrılarımın normal oldugunu söyledi magnezyumu günde iki sefer içmemi söyledi seninde için rahat olsun
Güzelmiş bizde büyük ümitlerle kız bekliyordukteşekkür ederim inşallah sağ Salim kavuşuruz da .. bir kızım daha var şükür bunu hep erkek hissetmiştim bütün belirtiler erkekti Ali Haktan koyacaktım o derece erkekti bence kız diyince giden isime çok üzülmüştüm isim ince çizgim çok zorlanıyorum beğenmekte . Karaca parla da hiç fena olmadı şimdi çok beğendim
Bizim dediğimiz olurYa evet vakaalar çok artmış doğum da riskli zamanlara denk gelecek mevlüt falan biraz bencillik gibi geliyor bana büyükler yapalım diyorbakalım kimin dediği
Verilir kuzum lohusalıkta süt yapsın diye herşeyi yemiyelimde en çok zoruma o gider hadi şimdi bebek kilo alsın diye bol su içmekte süt yapıyormuşNerde baciiimmm su an 83 kiloyum 90ları gormek istemiyorum ya nasıl verilcek o kilolar
4 gün bana birşey olmadı wcye çok gitmek dışında sonra bir ağrı saplandı afedersin wc yaparken bile ağrıyordu sancidan beterYani hamile kalmadan önce iki litre içiyordum hamileliğimin basinda da. Havalar iyice ısınınca üç litre içmeye başladım. Şimdilik bir sorun yok canım. Sorarım gene de doktoruma. Teşekkür ederim
Neyse ki geçmiş canım4 gün bana birşey olmadı wcye çok gitmek dışında sonra bir ağrı saplandı afedersin wc yaparken bile ağrıyordu sancidan beter
Allahım kimseye yaşatmasın
Sonra yavaş yavaş azalttım 4 günde düzeldi .
aaa oyle birsey mi var ? bende de hep tulum var .Göbek bağı varken tulum giydirmek bebege zarar veriyor mu acaba genelde hemşireler alt üst takım öneriyor ama bilemiyorum bende 3 tane alt üst hastane çıkışı aldım şimdi gerisi atlet,alt,tulum falan
google dan arat canim gorsellerde baya bisiler cikiyorKizlar ya alınması gerekenler gibi bi tablo yok mu yanlarına en azında tik atıp alıp almadiklarimizi isaretleyebiliriz. Oyle bir şey gören duyan bilen olursa beni etiketleyebilir mi :)
Çıkmaz, çıkmayacak Allah'ın izni ile. Hadi güzel haberlerle gelrandevu aldım tahlillerimi yaptırıp öyle gideyim inşallah sıkıntılı bir şey çıkmaz
Yok tatlım ben de senin gibi yapıcam. 3'lü lcw aldım bir tane de 5'li alacağım. Kitikate de çok güzel şeyler oluyor bak iyi hatırlattın. Fazla olan setlerde hep ıvır zıvır var inanki.Kızlar yaaa ben hastane çıkışını bir takım lcw organik olanlardan, bir takım da kitikate’den aldım. 4’lü 5’li setlerden. Rahat olsun, organik olsun vs diye düşünmüştüm. Ama şimdi siz böyle 12’li, isimli takımlar vs diyince benim kafa yine karıştı. Ben özensiz miyim yoksa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?