2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Renk sevdiğim tonlarda ama genelde tek parça tulum tercih ediyorum. Oğlumda bunlardan 2-3 takım vardı ama tulumlar daha kullanışlı geldiği için miniklere öyle alıyorum
Göbek bağı varken tulum giydirmek bebege zarar veriyor mu acaba genelde hemşireler alt üst takım öneriyor ama bilemiyorum bende 3 tane alt üst hastane çıkışı aldım şimdi gerisi atlet,alt,tulum falan

E bebek tekstil ürünlerinde bir saat daha geçerli indirim var degerlendirmek isteyen Hepsiburada ya baksın kızlar

Merhaba sağdakini nereden sipariş veriyorsunuz acaba çok güzelmiş
İnstagramdan lovelywoven diye bir sayfadan
Göbek bağı varken tulum giydirmek bebege zarar veriyor mu acaba genelde hemşireler alt üst takım öneriyor ama bilemiyorum bende 3 tane alt üst hastane çıkışı aldım şimdi gerisi atlet,alt,tulum falan
Yok canım hiçbir sıkıntı olmuyor doğduğu andan itibaren genelde tek parça giydirdim

Kizlar ya alınması gerekenler gibi bi tablo yok mu yanlarına en azında tik atıp alıp almadiklarimizi isaretleyebiliriz. Oyle bir şey gören duyan bilen olursa beni etiketleyebilir mi :)

Güzelmiş bizde büyük ümitlerle kız bekliyorduk

Ben de hem isimli set hem de tavsan tulum almayi dusunuyorum. Tavsanliyi da isimli yaparsam abisine de tisort bastirip oyle foto cekmek istiyorum. En heyacanla bekleyenimiz abisi

Yani hamile kalmadan önce iki litre içiyordum hamileliğimin basinda da. Havalar iyice ısınınca üç litre içmeye başladım. Şimdilik bir sorun yok canım. Sorarım gene de doktoruma. Teşekkür ederim
4 gün bana birşey olmadı wcye çok gitmek dışında sonra bir ağrı saplandı afedersin wc yaparken bile ağrıyordu sancidan beter
Allahım kimseye yaşatmasın
Sonra yavaş yavaş azalttım 4 günde düzeldi .

aaa oyle birsey mi var ? bende de hep tulum var .
Kizlar ya alınması gerekenler gibi bi tablo yok mu yanlarına en azında tik atıp alıp almadiklarimizi isaretleyebiliriz. Oyle bir şey gören duyan bilen olursa beni etiketleyebilir mi :)
google dan arat canim gorsellerde baya bisiler cikiyor

Yok tatlım ben de senin gibi yapıcam. 3'lü lcw aldım bir tane de 5'li alacağım. Kitikate de çok güzel şeyler oluyor bak iyi hatırlattın. Fazla olan setlerde hep ıvır zıvır var inanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…