2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kızlar günaydın, bakın tesadüfen ne buldum. Hamilelikte kullanılır mı bilen var mı doğumdan sonra emzirirken kullanabilir miyi z diye kafam bir yığın soru var şu anda

Kizlar ya alınması gerekenler gibi bi tablo yok mu yanlarına en azında tik atıp alıp almadiklarimizi isaretleyebiliriz. Oyle bir şey gören duyan bilen olursa beni etiketleyebilir mi :)

civilde var hatta sayfanın en altında yazdırabileceğiniz buton da var

Kizlar ya alınması gerekenler gibi bi tablo yok mu yanlarına en azında tik atıp alıp almadiklarimizi isaretleyebiliriz. Oyle bir şey gören duyan bilen olursa beni etiketleyebilir mi :)
Happy mom uygulamasında var canım.

Eklentiler

• Screenshot_2022-07-27-09-32-10-495_tr.com.happydigital.happymom.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 51
niye özensiz olasın canım gitmişsin organik pamuk ürünler almışsın bebeğine bebek sanki bunda isim yok giydirmeyin mi diyecek herkesin tercihi zevki bütçesi güzeli çirini başkadır biride keşke böyle yapsaydın derse takma kafaya ben böyle uygun gördüm de geç

corapsiz ayak terletiyor zaten ayagin kayiyor. markanin kendiside corap ile giyin diyor. Birde guneste birakmayin balkonda fln , kuculuyor benim bir tanesi minnacik oldu
O kadar para verdikten sonra baya ayıp etmiş crocs kendi kendini gölgeye çekmesi gerekirdi
Dun aklıma düşürdün dedim terlik bakayım bi tane buldum çok hoş ama bana numarası yok malesef floda bulunur heralde bundan alabilirim evde de kullanilir kışın numarası denk gelecek olan düşünebilir Polaris 601486.z1pr Kadın Sabo Terlik Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL

Tam benlik sade şık terlik
38 olur muhtemelen ayaklar ödemden dolayı numarası kalmamış

Yanıklara ve cilt tedavisine iyi geldiğini biliyorum ama çatlak tedavisinde hiç denemedim açıkçası.Ciltte iz birakmaz bir yapisi ile.meshur yaniklardan sonra çatlaklarda da kullanılabilir Happpycigim zeytinyağı deniyordu hemen ona kantoron temin etmeliyiz

Verilir kuzum lohusalıkta süt yapsın diye herşeyi yemiyelimde en çok zoruma o gider hadi şimdi bebek kilo alsın diye bol su içmekte süt yapıyormuş
Doğum sonrası bakim kilo verme sut arttırma konuşacağımız bir topic şart oldu ben diğer anne topiclerine de bakıyorum bazen hemen doğum sonrası kısa surede eski kilosuna donen var ya 10 kilo falan birden nasıl gider iste Allahin isi iste inşallah biz de fit anne olabiliriz

Çok güzelmiş ben de bir türlü güzel hastane için terlik bulamıyorum ilk doğumumda hediye dışarı terliği gelmişti onu kullandım ama kopmuştu şimdi doğru düzgün evde vs de kullanabileceğim bir şey arıyorum ama bulamadım bu güzelmiş de numarası yok

Doğal bir şey sonuçta zararı olacağını sanmıyorum ama yine de doktora danışıp içi rahat etmek en doğrusu. Doğumdan sonra kullanılabilir inşallah işe yarar ben de beyaz çizgiler var geçirirse vesile olan herkese büyük dua ederim.

Tam benlik sade şık terlik
38 olur muhtemelen ayaklar ödemden dolayı numarası kalmamış
Evet çok güzel abartisiz falan ben de çok beğendim öyle tüylü cicekli giyenler oluyor sevmiyorum bu hem spor hem şık duruyor, yorumlarda kimi büyük alin kimi kendi numaranızı alın demiş ben de 38 giyiyorum hic bi renkte 38 kalmamış biz yine takipte olalım numara gelirse haberleşiriz

Bunu aşırı beğenmiştim ama bir türlü numaramı getirmiyorlar

Numaralar gelince ilk farkeden haber versin o zaman tüm topic terliklenelim

Bazen cidden ödem bazende kesin yağ kalıyor işte yediğimiz içtiğimize bağlı

Benim normal 36 2 numara ödemden büyür diye düşündüm kalibida biraz dar duruyor

1

Beni sadece hemsire uyarmıştı canim sonuçta kural.degil bişey değil bir de herkes uzman biliyorsun bakacağız zamanla öturur fikirlerimiz
dusununce mantikli aslinda hemsirenin dedigi
hahaha bitirdin beni yaa

Kızlar annem bebeğin yenidoğan kıyafet alışverişini yapmış bulunduğu ilçede yerel küçük bi dükkandan. Hem kaliteli hem çok ucuzmus görüntülü görüştük ben de o şekilde gördüm çok sevimliler.
10 lu hastane çıkışını 140 tlye, ikili zibinlar alt üst takımları 15 20 tlye almış, battaniyeler muslinler çoraplar alt açma takimi vs hic aklıma gelmeyen şeyleri bile almış.
İnternetten bir tek 10lu takim alacağımız parayla tümünü almış olduk nakit de verince indirim yapmışlar tabi varsa bulundugunuz yerde küçük dükkanlara da bi uğrayın derim zaten bebek hızlı büyüyor ilk ay yenidoğanlarda çok pahali markalara gerek duymadik biz ben de artik bakim ürünleri 3 6 ay kısmına ayırdım kıyafet bütçemi

Canım eğer iyi yapan birisini bulursan bu yağ da zeytinyağı ile yapılıyor. İyi kalite yağ kullanılmalı, püf noktası bu. Benim çok yakınımda biri yapıp veriyor bana, elimde var. Çok çok faydalı. Bende yatalak olan birilerine verdim yaralarına iyi gelmiş, yanığa kullanmışlar iyi gelmiş. Elimde çok az kaldı. Seneye de bulabilirim umarım. Kantaron yağı güçlü bir bitki, tedavi edici özelliği var. Ama hamileyken bebeğe kötü bi etkisi olur mu bilemiyorum

Canım işte her doğal olan bebeğe iyi olmuyor. Kantaron güçlü bir bitki, galiba sarı kantaronda( kırmızıda da aynı etki var mıydı bakmam lazım) antidepresan etki var. Hatta antidepresan kullanan kişilere kantaron çayı, yağı vs önerilmez serotonin krizi ihtimali olur. Diğer kantaron da yaralara çok faydalı ben elimdekileri yatan kişilere verdim çok iyi gelmiş. Bizden bebeğe geçer mi acaba hamileyken ? Veya emzirirken de aynı risk olur mu ? Baktım internette kimisi iyi demiş kimisi bebeklere zararlı demiş. İyi olacağını bilsem yazdan stok yapıp bebeğimin poposuna falan da sürerim pişiğe karşı iyi olur. Arkadaşım zeytinyağı sürdüm demişti ama işte kantaron nasıl olur bilemiyorum

Ben bunu nasıl okumam kaçırırım görmim diye etiket yapmamışsın
Bende yağlara döndüm aldılar ya dün başladım bugün akşam yine yaparım 1 seferlik yetiyor bana hala nemli şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…