- 4 Kasım 2016
- 1.375
- 1.958
- 133
Ay benim annem kantaron yağı yapıyor doğumdan sonra mutlaka denerim o zaman :)Canım eğer iyi yapan birisini bulursan bu yağ da zeytinyağı ile yapılıyor. İyi kalite yağ kullanılmalı, püf noktası bu. Benim çok yakınımda biri yapıp veriyor bana, elimde var. Çok çok faydalı. Bende yatalak olan birilerine verdim yaralarına iyi gelmiş, yanığa kullanmışlar iyi gelmiş. Elimde çok az kaldı. Seneye de bulabilirim umarım. Kantaron yağı güçlü bir bitki, tedavi edici özelliği var. Ama hamileyken bebeğe kötü bi etkisi olur mu bilemiyorum
Canım işte her doğal olan bebeğe iyi olmuyor. Kantaron güçlü bir bitki, galiba sarı kantaronda( kırmızıda da aynı etki var mıydı bakmam lazım) antidepresan etki var. Hatta antidepresan kullanan kişilere kantaron çayı, yağı vs önerilmez serotonin krizi ihtimali olur. Diğer kantaron da yaralara çok faydalı ben elimdekileri yatan kişilere verdim çok iyi gelmiş. Bizden bebeğe geçer mi acaba hamileyken ? Veya emzirirken de aynı risk olur mu ? Baktım internette kimisi iyi demiş kimisi bebeklere zararlı demiş. İyi olacağını bilsem yazdan stok yapıp bebeğimin poposuna falan da sürerim pişiğe karşı iyi olur. Arkadaşım zeytinyağı sürdüm demişti ama işte kantaron nasıl olur bilemiyorum
Bizi anca dermatoloji paklar olan çatlaklarımızı yağlar kremler gecirmez yenisi oluşmasın diye ama hala oluşmamış kırmızı renkte olanlar için işe yarayabilir belkiDoğal bir şey sonuçta zararı olacağını sanmıyorum ama yine de doktora danışıp içi rahat etmek en doğrusu. Doğumdan sonra kullanılabilir inşallah işe yarar ben de beyaz çizgiler var geçirirse vesile olan herkese büyük dua ederim.
Kantron yağı da çeşit çeşit çeşit biri içilen biri cilde sürülen sar ve kırmızı Kantron yağı.Ay benim annem kantaron yağı yapıyor doğumdan sonra mutlaka denerim o zaman :)
Biizm zeytin bahçemiz var canim zeytinin zeytin olduğu yerde yaşıyorumCanım eğer iyi yapan birisini bulursan bu yağ da zeytinyağı ile yapılıyor. İyi kalite yağ kullanılmalı, püf noktası bu. Benim çok yakınımda biri yapıp veriyor bana, elimde var. Çok çok faydalı. Bende yatalak olan birilerine verdim yaralarına iyi gelmiş, yanığa kullanmışlar iyi gelmiş. Elimde çok az kaldı. Seneye de bulabilirim umarım. Kantaron yağı güçlü bir bitki, tedavi edici özelliği var. Ama hamileyken bebeğe kötü bi etkisi olur mu bilemiyorum
Canım işte her doğal olan bebeğe iyi olmuyor. Kantaron güçlü bir bitki, galiba sarı kantaronda( kırmızıda da aynı etki var mıydı bakmam lazım) antidepresan etki var. Hatta antidepresan kullanan kişilere kantaron çayı, yağı vs önerilmez serotonin krizi ihtimali olur. Diğer kantaron da yaralara çok faydalı ben elimdekileri yatan kişilere verdim çok iyi gelmiş. Bizden bebeğe geçer mi acaba hamileyken ? Veya emzirirken de aynı risk olur mu ? Baktım internette kimisi iyi demiş kimisi bebeklere zararlı demiş. İyi olacağını bilsem yazdan stok yapıp bebeğimin poposuna falan da sürerim pişiğe karşı iyi olur. Arkadaşım zeytinyağı sürdüm demişti ama işte kantaron nasıl olur bilemiyorum
Biizm zeytin bahçemiz var canim zeytinin zeytin olduğu yerde yaşıyorumAnaneler senelerdir bu tarz şeyler yapmış eskiden ama şimdilerde ünlendi tabi.Neyse çatlaklards denicez artık
Etiketleyemedim seni yaaaaaaBen bunu nasıl okumam kaçırırımgörmim diye etiket yapmamışsın
Bende yağlara döndümaldılar ya dün başladım bugün akşam yine yaparım 1 seferlik yetiyor bana hala nemli şuan
Birde omega 3 te eksik olunca oluyor balıkla cevize yüklenKızlar ya durum vahim bende galiba sabah gruba bişey yazdığımı hatırlıyorum ama ne yaDığımı unuttumb12 de iyi gibi çıktı daha doktorla konuşmadım ama 600 e yakın. Sıcaklar, uykusuzluk ne alınacak nasıl olacak aşılar iğneler kış hazırlığı derken galiba beynim yandı benim
Ona heveslenmem ot girmiş içineEtiketleyemedim seni yaaaaaaneyse sen kantorona başlarsan haber et çatlak profu sensin
Tüh yakalandık deseneBen bunu nasıl okumam kaçırırımgörmim diye etiket yapmamışsın
Bende yağlara döndümaldılar ya dün başladım bugün akşam yine yaparım 1 seferlik yetiyor bana hala nemli şuan
Aaa çok şanslısın stokla, lazım olursa kullanırsın. O zamana kadar öğreniriz en kötü dursun evde ne oalcak kiAy benim annem kantaron yağı yapıyor doğumdan sonra mutlaka denerim o zaman :)
Ayyy harika teneke teneke al eve kimyasallardan iyidir. Zeytinyağının asitliğine dikkat edin diyorlar, tek aklımda kalan bu. Yumuşak bişey olursa zararı olmaz herhalde di miBiizm zeytin bahçemiz var canim zeytinin zeytin olduğu yerde yaşıyorumAnaneler senelerdir bu tarz şeyler yapmış eskiden ama şimdilerde ünlendi tabi.Neyse çatlaklards denicez artık
Ben yüzüme sürüyordum çok güzel nemlendiriyordu, hamile kalınca yan etkilerini bilmeyince bıraktım. AraştırıyorumOna heveslenmem ot girmiş içinebiraz çekindim zaten bio oil onun gibi yağ yağdır önemli olan nemli tutması işlevi aynı bana göre.
Kantoron denenebilir beybi cidden iyi gelmediği sey yok doğumdan sonra ben denerim kimse denemezse yaOna heveslenmem ot girmiş içinebiraz çekindim zaten bio oil onun gibi yağ yağdır önemli olan nemli tutması işlevi aynı bana göre.
Kuzumm içten nemlendirme sadece bol bol su içmek.Birde vücut gerildikce çatlıyor biz vücut nemliyken yani hafif ıslakken kremi sürersek 15dkda emiyor zaten ekstra sen yağlı kalsın ben böyle nemli hissetmiyorum dersen bio oil in varsa onu sürersin yada kantronunu oda psikolojik rahatlama sağlar.Tüh yakalandık desene
Sen sabah da sürmeye çalış, az az da olsa. Cikdin dışı nemli ama önemli olaan iç kısım da nemli olacak. Onu biz göremiyoruz. Çatlakalrın asıl sebebi o galiba. Bebe yağı vb dıştan nemlendiriyor sadece. Biz elimizden geleni yapalım 100 çatlak yerine 80 olur, 100 çatlakla uğraşmaktansa 80 çatlakla uğraşırız. Umarım ona da gerek kalmaz. Hoş sana bunu diyorum ama bende çok düzensiz sürüyorum. Sen benden iyi gibisin, gaza ihtiyacım var benim
Aaa çok şanslısın stokla, lazım olursa kullanırsın. O zamana kadar öğreniriz en kötü dursun evde ne oalcak ki
Ayyy harika teneke teneke al eve kimyasallardan iyidir. Zeytinyağının asitliğine dikkat edin diyorlar, tek aklımda kalan bu. Yumuşak bişey olursa zararı olmaz herhalde di mi
Evet canım. Annem botanikçi gibidir zaten o biliyor hangisinden yapılacağını.Kantron yağı da çeşit çeşit çeşit biri içilen biri cilde sürülen sar ve kırmızı Kantron yağı.
niye özensiz olasın canım gitmişsin organik pamuk ürünler almışsın bebeğine bebek sanki bunda isim yok giydirmeyin mi diyecek herkesin tercihi zevki bütçesi güzeli çirini başkadır biride keşke böyle yapsaydın derse takma kafaya ben böyle uygun gördüm de geç
Birde onun Yapılışı önemli ama serin bir yerde diye biliyo ben o konuları çok önemserim soğuk sıkım yağlar olsun bitkisel yağlar olsunKantoron denenebilir beybi cidden iyi gelmediği sey yok doğumdan sonra ben denerim kimse denemezse yakaymak gibi oluruz ins
Doktora bir danışmak lazım canım. Hamileyken sürmek istemem ben de emzirirken bir zararı yoksa sürerimCanım eğer iyi yapan birisini bulursan bu yağ da zeytinyağı ile yapılıyor. İyi kalite yağ kullanılmalı, püf noktası bu. Benim çok yakınımda biri yapıp veriyor bana, elimde var. Çok çok faydalı. Bende yatalak olan birilerine verdim yaralarına iyi gelmiş, yanığa kullanmışlar iyi gelmiş. Elimde çok az kaldı. Seneye de bulabilirim umarım. Kantaron yağı güçlü bir bitki, tedavi edici özelliği var. Ama hamileyken bebeğe kötü bi etkisi olur mu bilemiyorum
Kantaronu zaten kullanmadığımız yer yok canım. Boynumuz mu tutuldu, oğluşun poposu mu kızardı elimizde yanık mı oldu her yere iyi geliyor :)Tüh yakalandık desene
Sen sabah da sürmeye çalış, az az da olsa. Cikdin dışı nemli ama önemli olaan iç kısım da nemli olacak. Onu biz göremiyoruz. Çatlakalrın asıl sebebi o galiba. Bebe yağı vb dıştan nemlendiriyor sadece. Biz elimizden geleni yapalım 100 çatlak yerine 80 olur, 100 çatlakla uğraşmaktansa 80 çatlakla uğraşırız. Umarım ona da gerek kalmaz. Hoş sana bunu diyorum ama bende çok düzensiz sürüyorum. Sen benden iyi gibisin, gaza ihtiyacım var benim
Aaa çok şanslısın stokla, lazım olursa kullanırsın. O zamana kadar öğreniriz en kötü dursun evde ne oalcak ki
Ayyy harika teneke teneke al eve kimyasallardan iyidir. Zeytinyağının asitliğine dikkat edin diyorlar, tek aklımda kalan bu. Yumuşak bişey olursa zararı olmaz herhalde di mi
Bilmiyorum artık bu denilen de geçirmezse son çare senin dediğin yöntemBizi anca dermatoloji paklar olan çatlaklarımızı yağlar kremler gecirmez yenisi oluşmasın diye ama hala oluşmamış kırmızı renkte olanlar için işe yarayabilir belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?