2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Ay benim annem kantaron yağı yapıyor doğumdan sonra mutlaka denerim o zaman :)

Bizi anca dermatoloji paklar olan çatlaklarımızı yağlar kremler gecirmez yenisi oluşmasın diye ama hala oluşmamış kırmızı renkte olanlar için işe yarayabilir belki

Son düzenleme:
Biizm zeytin bahçemiz var canim zeytinin zeytin olduğu yerde yaşıyorum Ananeler senelerdir bu tarz şeyler yapmış eskiden ama şimdilerde ünlendi tabi.Neyse çatlaklards denicez artık

Kızlar ya durum vahim bende galiba sabah gruba bişey yazdığımı hatırlıyorum ama ne yaDığımı unuttum b12 de iyi gibi çıktı daha doktorla konuşmadım ama 600 e yakın. Sıcaklar, uykusuzluk ne alınacak nasıl olacak aşılar iğneler kış hazırlığı derken galiba beynim yandı benim

Biizm zeytin bahçemiz var canim zeytinin zeytin olduğu yerde yaşıyorum Ananeler senelerdir bu tarz şeyler yapmış eskiden ama şimdilerde ünlendi tabi.Neyse çatlaklards denicez artık
bir kantaronumuz eksikti oda oldu yağ dolduralım küvete 1-2 saat hergün bekleyelim oldu bitti çocukta yağ gibi kolay çıkar

Birde omega 3 te eksik olunca oluyor balıkla cevize yüklen

Ben bunu nasıl okumam kaçırırım görmim diye etiket yapmamışsın
Bende yağlara döndüm aldılar ya dün başladım bugün akşam yine yaparım 1 seferlik yetiyor bana hala nemli şuan
Tüh yakalandık desene
Sen sabah da sürmeye çalış, az az da olsa. Cikdin dışı nemli ama önemli olaan iç kısım da nemli olacak. Onu biz göremiyoruz. Çatlakalrın asıl sebebi o galiba. Bebe yağı vb dıştan nemlendiriyor sadece. Biz elimizden geleni yapalım 100 çatlak yerine 80 olur, 100 çatlakla uğraşmaktansa 80 çatlakla uğraşırız. Umarım ona da gerek kalmaz. Hoş sana bunu diyorum ama bende çok düzensiz sürüyorum. Sen benden iyi gibisin, gaza ihtiyacım var benim

Ay benim annem kantaron yağı yapıyor doğumdan sonra mutlaka denerim o zaman :)
Aaa çok şanslısın stokla, lazım olursa kullanırsın. O zamana kadar öğreniriz en kötü dursun evde ne oalcak ki

Ayyy harika teneke teneke al eve kimyasallardan iyidir. Zeytinyağının asitliğine dikkat edin diyorlar, tek aklımda kalan bu. Yumuşak bişey olursa zararı olmaz herhalde di mi

Kuzumm içten nemlendirme sadece bol bol su içmek.Birde vücut gerildikce çatlıyor biz vücut nemliyken yani hafif ıslakken kremi sürersek 15dkda emiyor zaten ekstra sen yağlı kalsın ben böyle nemli hissetmiyorum dersen bio oil in varsa onu sürersin yada kantronunu oda psikolojik rahatlama sağlar.
GENETİK YOK SAYILAMAZ CATLAMISSA ANALARIMIZ TEYZELERIMIZ NENELERIMIZ BIZDE ONU YAŞAYACAĞIZ

Yok isimliler bana da eşime de çok gereksiz gelmişti, sonra pişman olur muyum bilemedim.

Doktora bir danışmak lazım canım. Hamileyken sürmek istemem ben de emzirirken bir zararı yoksa sürerim

Kantaronu zaten kullanmadığımız yer yok canım. Boynumuz mu tutuldu, oğluşun poposu mu kızardı elimizde yanık mı oldu her yere iyi geliyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…